2015 Ekim Anneleri

ya kızlar ben sıkıntimi dile getirmeyi pek istemem ama artik catliyacam... 3 tane oglum var ama babalari hepsinden daha huysuz. daha bir aylik bebisim bile ondan daha akilli ve uysal kesinlikle ya bunlarin cinsi mi boyl diyecem ama benim 10 yasindaki oglum insanlikta bana bile tas cikarir analarimi insanligi ogretmemis bunlara cozemedim gitti... Ay birazdoldum kimseye anlatamainca buraya yazdim kusura bakmayin Allah benimki gibi kocalara feraset, anlayis ve hosgoru versin...

Ay saol canim yaa iciyordum biraz ara veriyim ozman ins ise yarar

Cnm bebegin karni doyduktan sonra dum duz tur bir sure kucaginda. Gazi gyzel cikiyor oyle. Bir sey yapmana gerek yok sadece dum duz tut kafasinyukarida olsun.

Kizlar bebeğimin boynunda küçük kırmızı sivilce gibi bişiler çıktı basina böyle bişi gelen var mı
Cnm gormcemin cocugunda ayni. Doktor dermatit dedi. Anne sutu sindirmk zor geldgi icin anne sute tepki. Sen kirmizi seyler yeme bir de merhem vermisti. Sampuan losyon surmeyin kuru tutun demisti.

Mrb kızlar ,işitme testinde 15 gun sonra gelin dediler mi hiç bize dediler bşy olduğundan değil 15 gun sonra gelin siz korkmayın dediler
Canım gerçekten korkma biz de 15 gün sonra gittik. Gayet duyuyordu bebiş. Şükür. Ilk yapılan test geçersiz oluyo genelde.

Zor bi gündü bugün bizim için.. 53gunluguz ve 2. Perıyod aşılarımızı vurdurduk.Hepatit b, polio, hib shot yapildi. Rotaviruste agzindan verdiler. Bacagının tekı kanayınca ben koptum tabi o emdi iç çeke çeke ben ağladım. 24 saat ates nobetindeyiz şimdi. Hıysuzluğumuzu koca yatkta Ağzına memeyi verip yanyana yatıp klasık muzık dinleyerek attık birazcık. 5300gram olmuşuz şükür bi skntımız yok. Ben bu ağlama olayını nasıl aşıcam onu da halledersek tam olcak.

Mrb kızlar ,işitme testinde 15 gun sonra gelin dediler mi hiç bize dediler bşy olduğundan değil 15 gun sonra gelin siz korkmayın dediler
Cnm bizede gitmeden yikamayin cocugu kulagina su kacarsa duyamaz tekrar etmemizz gerekir dediler normal yani 2. Kez gitmen hemen panikleme Allahin izniyle biseycik olmaz...

Öyleymiş alışırsa hep o şekilde yaparmış mamaya koyma konusunda kararsız kaldım ne sıklıkla koyuyorsunuz

Diyelim dün gündüz kaka yaptı bugün hala yoksa koyuyorum yani 24 saatte kakayı çıkamadı ya da az çıktıysa verdiğim gaz ilaçlarından yararlıdır z yağı diye dusunuyorum

Cnm bebegin karni doyduktan sonra dum duz tur bir sure kucaginda. Gazi gyzel cikiyor oyle. Bir sey yapmana gerek yok sadece dum duz tut kafasinyukarida olsun.
Canım her şeyi deniyorum hava yutmasin diye şekilden sekile giriyorum ama yine gazımız bitmiyor.. Bakalım bunu da deneyeyim inşallah olur.. Teşekkür ediyorum..

Canım dut kurusunu ben önermiştim. Kendim de denedim ve bende farketti süt. Hem de o gün oğluşum pıtır pıtır gazlar çıkardı. İnşallah sen de faydasını görürsün.

Ben de çok istiyorum ama sütüm zaten az sütüm artsın diye komposto içiyorum tahin yiyorum gitmiyo kilolar. hem sütü artırıcı hem de kilo verdirici bi diyet listesi olsa keşke.. kayınvalide hariç tabii :)
Süt olsun diye yedikçe de kilo veremeyiz. Ama olsun, sağlık olsun. Daha yeni sayılırz. İnşallah düzene girince daha dikkat ederiz, kuzular sağlıklı olsun, biz sağlıklı olalım :)

Hepimiz eminim ki seni çok iyi anlıyoruz maşallah kuzuya kilosu ne güzel bizde 1 ay asimizi olduk içim gitti 2. ay daha çok aşısı var dedi hemen gözlerim doldu.. Bu sıra hep ağlamakliyim ve eşim de yine neye ağlıyorsun deyince daha çok aglayasim geliyor

Kızlar oğlumda doğduğunda titreme vardı arada dr anne karnındaki hareketleri dedi ama sonra 4 5 gün arayla olan 5 dk kadar süren titreme ler devam etti video cektim aylık kontrolde dr a sordum nöbet diyemem dedi beyin ultrason u istedi şükür oksijensiz kalma gibi sorun yok devam ederse bi dahaki kontrole çocuk nörologuna gönderirim dedi ama dün yine oldu agladim çok eşim kuruntu diyor ama ben bugun çocuk nörologundan randevu alacağım inşallah iyidir epilepsi ile şeyler okumaktan siyiricamallahım evlatlarimizla sinamasin

Canım benim doktorumda aynsını söyledi Merak etme seni bırakmaz ver mama kilo alsın vs vs bende biberonla besledim dünden beri beni emmiyor emzik muamelesi yapıyor aç olursa da kıyametler kopuyor yapabiliyorsan eğer kaşıkla ver mamayı.. ben medela biberon sipariş ettim gelmesini bekliyorum bakalım inşallah o işe yarar da emmeyi öğrenir bebeğim çünkü biberon yüzünden emmeyi unuttu bence ondan kolay gelince benden çekmek zor geliyor sıpama

Annelik kendini bırakıp canını tereddütsüz verebilmek küçücük sıkıntısına oturup aglamakmis böyle elimizde olsa pamukla sarariz di mi onlar bizim canimiz:)

Anneme sordum o da zeytinyağı sürülür, 1 saat bekletilip taranır ve banyo yaptırılır dedi. İnşallah bi an önce gecer canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…