Ay saol canim yaa iciyordum biraz ara veriyim ozman ins ise yararMomforty alıcam ben o da ergonomik hem de yerli hem de bir kadın girişimcinin. Web sitesini incelersrn bütün sorularına yanıt bulursun
Bizim oda ortalama 23 derece uzun kollu zıbın üstüne 1 kat kıyafet çorap giydiriyorum. Bir de örgü yelrk giydiriykfum çünkü kolları içine alab kundak yapınca çıldırıyof bizimki.
bende de aynı durum çok nadir sertleşiyor. büyüdükleri için galiba
maske kullan mutlaka. ilk hafta griptim yaklaşırken maskeliydim hep.
süt artırıcı kullanıyyorsan biraz ara ver ben öyle çözüm buldum
inş. CnmBizimde öyle ikinci kere gidicez hatta yarın. İlkinde sağ kulağından yanıt alamıyoruz ama korkmayın anne sıvısından dolayıdır dediler bakalımm işallah yarın sorun çıkmaz
Cnm bebegin karni doyduktan sonra dum duz tur bir sure kucaginda. Gazi gyzel cikiyor oyle. Bir sey yapmana gerek yok sadece dum duz tut kafasinyukarida olsun.Bebegim uyumuyor gazı hiç bitmiyor masajlar damlalar hiçbiri işe yaramıyor.. Önce kolik sandım akşamlari ağlıyor diye şimdi ise gece gündüz ağlıyor.. Zayifladim tükendim iyice hamile kalmadan önceki kilomunda altına düştüm her doktor gaz sancısı deyip başka bir damla veriyor.. Kanamalarim çok şiddetli oldu 3 gün yine kadın dogumcuma gitmek zorunda kaldım tamam tam bu geçiyor derken koltuk altımda ağrılı sancılı bir beze farkettim iki gündür de onunla uğraşıyorum ultrasona girdim neyse ki enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi verdiği ilaçlar süte geçiyormus ama içmeye mecburum boş kaldıkca ağlıyorum sütüm azalacak diye de korkuyorum.. Ne yapacağımi şaşırdım eşim de beni çok üzdü.. Hep rabbime dua ediyorum bu günler geçsin bitsin diye..
Cnm gormcemin cocugunda ayni. Doktor dermatit dedi. Anne sutu sindirmk zor geldgi icin anne sute tepki. Sen kirmizi seyler yeme bir de merhem vermisti. Sampuan losyon surmeyin kuru tutun demisti.Kizlar bebeğimin boynunda küçük kırmızı sivilce gibi bişiler çıktı basina böyle bişi gelen var mı
Cnm bizim doktor yesil ce sari normaldr dedi. Teterki cok sulu suyu ayri ishal olmasin dedi. Sariydi kakamiz 3 gundur yesil koku da geldi. 25 gunluguz biz.Böyle devam ederse doktorumuza sorariz bakalim canım
Cnm kendi sutunu isr kendo sutunu yaglandir sivi krema ve ceviz tuket bEger bi kere uyarirasaniz yeniden uyarma yi istiyormuş makat bence dr o yüzden tavsiye etmedi biz süte 1 çay kasıgu Koyuyoruz
Canım gerçekten korkma biz de 15 gün sonra gittik. Gayet duyuyordu bebiş. Şükür. Ilk yapılan test geçersiz oluyo genelde.Mrb kızlar ,işitme testinde 15 gun sonra gelin dediler mi hiç bize dediler bşy olduğundan değil 15 gun sonra gelin siz korkmayın dediler
Cnm bizede gitmeden yikamayin cocugu kulagina su kacarsa duyamaz tekrar etmemizz gerekir dediler normal yani 2. Kez gitmen hemen panikleme Allahin izniyle biseycik olmaz...Mrb kızlar ,işitme testinde 15 gun sonra gelin dediler mi hiç bize dediler bşy olduğundan değil 15 gun sonra gelin siz korkmayın dediler
Öyleymiş alışırsa hep o şekilde yaparmış mamaya koyma konusunda kararsız kaldım ne sıklıkla koyuyorsunuz
Canım her şeyi deniyorum hava yutmasin diye şekilden sekile giriyorum ama yine gazımız bitmiyor.. Bakalım bunu da deneyeyim inşallah olur.. Teşekkür ediyorum..Cnm bebegin karni doyduktan sonra dum duz tur bir sure kucaginda. Gazi gyzel cikiyor oyle. Bir sey yapmana gerek yok sadece dum duz tut kafasinyukarida olsun.
Canım dut kurusunu ben önermiştim. Kendim de denedim ve bende farketti süt. Hem de o gün oğluşum pıtır pıtır gazlar çıkardı. İnşallah sen de faydasını görürsün.Kızlar bu humanadan içen var mı?? Rezene anason içiyorum, dut kurusu öneren vardı onu da aldım denicem bu zamana kadar ihtiyaç duymamıştım sertleşiyordu hatta göğüslerim ama büyüdükçe daha çok emiyolar heralde boş gibi gelmeye başladı göğüslerim birde bugün hep yarın saat uyudu uyanınca hemen meme yine yarım saat uyku olunca stres yaptım bendeeczanelerde yokmuş internetten sipariş vericem tavsiye eden olursa
Süt olsun diye yedikçe de kilo veremeyiz. Ama olsun, sağlık olsun. Daha yeni sayılırz. İnşallah düzene girince daha dikkat ederiz, kuzular sağlıklı olsun, biz sağlıklı olalım :)Ben de çok istiyorum ama sütüm zaten az sütüm artsın diye komposto içiyorum tahin yiyorum gitmiyo kilolar. hem sütü artırıcı hem de kilo verdirici bi diyet listesi olsa keşke.. kayınvalide hariç tabii :)
İnşallah öyledir canım. Büyüsğn bebişlerr :)Yüzünde sivilce tarzı şeyler mi var canım? ona benim etrafımdakiler büyüme göstergesi yediklerinin yaraması dediler. çünkü dediğin gibi isilik olsa vücudunda da olur
Hepimiz eminim ki seni çok iyi anlıyoruz maşallah kuzuya kilosu ne güzel bizde 1 ay asimizi olduk içim gitti 2. ay daha çok aşısı var dedi hemen gözlerim doldu.. Bu sıra hep ağlamakliyim ve eşim de yine neye ağlıyorsun deyince daha çok aglayasim geliyorZor bi gündü bugün bizim için.. 53gunluguz ve 2. Perıyod aşılarımızı vurdurduk.Hepatit b, polio, hib shot yapildi. Rotaviruste agzindan verdiler. Bacagının tekı kanayınca ben koptum tabi o emdi iç çeke çeke ben ağladım. 24 saat ates nobetindeyiz şimdi. Hıysuzluğumuzu koca yatkta Ağzına memeyi verip yanyana yatıp klasık muzık dinleyerek attık birazcık. 5300gram olmuşuz şükür bi skntımız yok. Ben bu ağlama olayını nasıl aşıcam onu da halledersek tam olcak.
Kızlar bugün 15 günlük olduk meleğim 2900 doğmuştu. Doğum sonrası 2610 lara düştük. Sadece emziriyordum. 1 haftalıkken her zaman gideceğimiz çocuk doktorumuza başladık. Mama takviyesi yapmam gerektiğini söyledi ben de emzirmenin üstüne günde 1 ya da 2 kere mama verdim 30 cc kadar. Bugünkü kontrolde 2800 olmuşuz ama doktorumuz beğenmedi mamayı arttırmalıymışım her emzirmenin üstüme mama teklif et. Sütün var ama çene si küçük olduğu için göğsü boşaltamıyordur doymuyor bu çocuk dedi çok üzülüyorum. Mama vermeye korkuyordum memeden uzaklaşır diye ama açlığını emzirmeyle giderince bırakmaz dedi inşallah diyorum ben de. Şimdi 2 kere verdim mama zaten 30 cc bişey içebiliyor huzurla uyuyor yavrum. Mamayı kıskanıyorum ama yapacak bişey yok. Kilo alınca inşallah güçlenir daha iyi emer mamadan kurtuluruz.
Hepimiz eminim ki seni çok iyi anlıyoruz maşallah kuzuya kilosu ne güzel bizde 1 ay asimizi olduk içim gitti 2. ay daha çok aşısı var dedi hemen gözlerim doldu.. Bu sıra hep ağlamakliyim ve eşim de yine neye ağlıyorsun deyince daha çok aglayasim geliyor
Anneme sordum o da zeytinyağı sürülür, 1 saat bekletilip taranır ve banyo yaptırılır dedi. İnşallah bi an önce gecer canım.@mrvctnds kızlar benim bebisimin kafasi yuzu komple sivilce oldu. Kafayi yedim. Yuzune pisik kremi surdum kurudu dokulduler. Simdi de kafasinda konak oldu hatta kaslari goz kapaklari ve kulak arkalarinda da var. Ya benden gecen hormonlardan yada süt yagliymis yariyomus . ter bezleri de tam calisamadigindan oluyomus. Hergun de yikiyoruz ama gecmedi gitti. Kafaya zeytin yagi suruyoruz banyodan.once yumusayinca tarayip oyle yikiyoruz 2 seferdir ama hala sonuc alamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?