- 21 Ağustos 2014
- 102
- 65
- 18
Agızdan vermek de mi aynı acaba biz poposuna da surduk agizdanda verioruz bazenEvet öyleymiş canım ben de az önce ayşe önerin bebek bakım kitabında okudum.bjz de 2 kez yapmıştık yapmam artık kusura bakma yanlış bilgilendirme yapmisim
Ben cok panik biriyim uyuyunca odaya gidip bakip donmekten bi is yapamiyordum kuzenim LC nin goruntulu telsizini verdi kizlar cok super biseymis o uyuyunca mutfaga gidiyorum tv gb izliyorum hareket edince de alarm veriyor almanizi oneririm oyle biseyBen odada asla yalnız bırakamıyorum.zaten. anlıyor mu nedir hemen ağlıyor yalnız kalınca
Kizlar ben miniromeden almistim dogumdan once..ama arayin once stokta olmayan seyler de var gb gorunuyor bazen o sitedeHumana bulamadım ben hiç bir yerde eczacı depolarda da yok dedi hangi siteden buldun
Çok rahatsz hissedyrsan kendini diyetsyene git cnm o sana saglıklı bir perhiz verir gem bebek hem sen mutlu olursn :) süt vercm diye kendinide ihmal etmeCanım çok istiyorum kilo vermek ama annem yanımdayken zor gibi. Eşim diyetisyene gidelim, emzirmene engel olmayacak şekilde liste versin diyor. Annem de sütün olsun kiloyu boşver, daha öncede 14 kilo vermişliğin var çabuk verirsin ye diyor. Bir de obur bi oğlum var. Uyurken bile şap şap emiyor.
Yaa benim kizin da 2 gundur cok sulu ishal oldu saniuorum ama sari hala..yesil olunca usutmeden diye duymustum..valla ne zor cocuga bisey oluyo gozler hemen bizim ustumuze donuyor usuttun kendini cocuga gecti laflari basliuo..o kadar dikkat ediyoz..Kizlaaaar bebegimin kakasi hafiften yesil ve sulu oldu oncesinde sari ve partikulluydu korktum dorusu nettende arastirdim usutmedende cok asiri beslenmedende olabilir dior bidahaki kakasini bekliorum sizin bebislerde boyle olan varmi acaba...?
Uzadysa kes cnm bn ayak tırnaklarını kesmedm baş parmakları tırnak batması olduBebeğimin tırnaklarını ne zmn kesmeliyim kırkından snra diolar ama çok geç deil mi 13 günlüküz bugün
Canım çok geçmiş olsun. Kreşe giden oğlumda hasta oldu önce bana sonra bebeğe bulaştırdı. Minicik yavrumunda burnu akıyor içim gidiyo valla.
Ben ıhlamur ve kuşburnu çayı, sarımsaklı tavuk suyuna tarhana içtim bol bol. Bunun dışında tam mevsimi nar suyu iç iyi geliyor toparlanmaya. Ben çok şükür iyiyim birkaç günde atlattım inşallah bebişte en kısa sürede atlatır
Ben usuttum sanirim benden gecti ona ama ole grip gibi degilim cok sukur sadece gazim var ayaklardan usuttum sanirim ins kuzucuma bise olmazYaa benim kizin da 2 gundur cok sulu ishal oldu saniuorum ama sari hala..yesil olunca usutmeden diye duymustum..valla ne zor cocuga bisey oluyo gozler hemen bizim ustumuze donuyor usuttun kendini cocuga gecti laflari basliuo..o kadar dikkat ediyoz..
Bi de elma yagi sur ayaginin altina cnm kendinin ve bebisin..bi de srn bikac damla yala o yagi iyi geliyormus ben yapiyorum
Seftriakson kızlar benim bebisimin kafasi yuzu komple sivilce oldu. Kafayi yedim. Yuzune pisik kremi surdum kurudu dokulduler. Simdi de kafasinda konak oldu hatta kaslari goz kapaklari ve kulak arkalarinda da var. Ya benden gecen hormonlardan yada süt yagliymis yariyomus . ter bezleri de tam calisamadigindan oluyomus. Hergun de yikiyoruz ama gecmedi gitti. Kafaya zeytin yagi suruyoruz banyodan.once yumusayinca tarayip oyle yikiyoruz 2 seferdir ama
Kilo veremiyosun ama sen de benim gibi dimi ?Ben içtim canım 3 kutu ve de hamileyken kullandigim decavite devam ediyorum. Humana cayini ilk 40 gün boyunca ictim. Üzerinde yazan Gibi kullanmadim ama günde 3 -4 kez 1 subardagi suya 2 tatlı kasigi yerine 6-8 kez 1 tatli kasigi olarak kullandım ve ayri yeten rezene cayi ictim. Bol su icirtecek seyler yiyorum bi de. Tahin helvası gibi.
zeytinyağı mı içirmemeliymişiz canım?Bizde senin gibi biliyorduk ve yaptık 1 defa baya yapmıştı ama dr uyarınca bir daha yapmadıkböyle böyle öğreniyoruz işte birbirimizden:)
Bence girme hiç kayinvalidenle tartışmaya. Sonuçta ayılıp bayilip sonuca varamiyorsunuz. Birde üstüne kırmadan söyleyeceksin diye kendini kasiyorsun. Hayır kadına bişey olur sen sebep olmuş olursun. Yine her iş kocada bitiyor. Allah yardımcın olsun. Zor işler bunlar
Can'ım Bi senin kaynanan Bi esmanın ki vallaha ikinizin ki ni görünce kaynana mı Pamuk'lara sarasım geliyo ki ben Bi ara kv baya takmıştım eşime Bi kaç kere söyledim baktım hep anne sini savunuyor daha bişi demiyorum arada lafın arasında söylüyorum ona bile laf ediyo bende artık hiç söylemiyorum Zaman'la kendi görüyo
Allah sabir versin canim benim yaa.. inşallah eşinle aran bozulmaz. Insan enn çok eşinden destek bekliyor
Canım allah yardımcın olsun. Cennet anaların ayakları altında diye boşuna dememişler. Gerçekten çok xormuş. Benimkide uyumuyor allah ne verdiyse ağlıyor. Ne ıhlamurlar rezeneler. Ne emzik ne sallamak ne saç kurutma makinesi sesi hiçbişey fayda etmiyor. Emzirmekten iki kat oldum sırtım kopuyor uykusuzluk sinir desen hepsi var gelen gidenden herkesten bıktım. Yek tesellim bunların hepsi geçicek.. inşallah çabuk geçerBebegim uyumuyor gazı hiç bitmiyor masajlar damlalar hiçbiri işe yaramıyor.. Önce kolik sandım akşamlari ağlıyor diye şimdi ise gece gündüz ağlıyor.. Zayifladim tükendim iyice hamile kalmadan önceki kilomunda altına düştüm her doktor gaz sancısı deyip başka bir damla veriyor.. Kanamalarim çok şiddetli oldu 3 gün yine kadın dogumcuma gitmek zorunda kaldım tamam tam bu geçiyor derken koltuk altımda ağrılı sancılı bir beze farkettim iki gündür de onunla uğraşıyorum ultrasona girdim neyse ki enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi verdiği ilaçlar süte geçiyormus ama içmeye mecburum boş kaldıkca ağlıyorum sütüm azalacak diye de korkuyorum.. Ne yapacağımi şaşırdım eşim de beni çok üzdü.. Hep rabbime dua ediyorum bu günler geçsin bitsin diye..
Ahanda ben :))
İçirmeyi hiç bilmiyorum bende içersek mi bilemediö biz yapamadı die poposuna kulak çubuğuyla zeytinyağı sürüp kaka yaptırmıştık ama dr yapmayın dedizeytinyağı mı içirmemeliymişiz canım?
Kuzenim hemşire onun da bebeği 2 aylık.içiriyoruz biz dedi.ben de kakasını yapamayınca içirdim. yaptı çok şükür rahatladı. ama zararı var mı bilmyorumİçirmeyi hiç bilmiyorum bende içersek mi bilemediö biz yapamadı die poposuna kulak çubuğuyla zeytinyağı sürüp kaka yaptırmıştık ama dr yapmayın dedi
Canim benim bebeğim 37 günlük ve 1 haftadir bizim de kakamiz yeşil ve sulu. Dedigin gibi önceden sari ve susam taneli gibiydi..Kizlaaaar bebegimin kakasi hafiften yesil ve sulu oldu oncesinde sari ve partikulluydu korktum dorusu nettende arastirdim usutmedende cok asiri beslenmedende olabilir dior bidahaki kakasini bekliorum sizin bebislerde boyle olan varmi acaba...?
Benimde 50 gün oldu ama ben çok çabuk verdim eski kıyafetlerimi giyebiliyrm 3-4 kilo fazlam war sırrımı açıklıyrm kaynana görümce işkenceleri hmn iştah kesiyr eriyip bitiyrsn sütünde olmuyr onunda suçlusu sen oluyrsn bide ona üzülüyrsn hopp gitti kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?