2015 Ekim Anneleri

Ben odada asla yalnız bırakamıyorum.zaten. anlıyor mu nedir hemen ağlıyor yalnız kalınca
Ben cok panik biriyim uyuyunca odaya gidip bakip donmekten bi is yapamiyordum kuzenim LC nin goruntulu telsizini verdi kizlar cok super biseymis o uyuyunca mutfaga gidiyorum tv gb izliyorum hareket edince de alarm veriyor almanizi oneririm oyle bisey

Humana bulamadım ben hiç bir yerde eczacı depolarda da yok dedi hangi siteden buldun
Kizlar ben miniromeden almistim dogumdan once..ama arayin once stokta olmayan seyler de var gb gorunuyor bazen o sitede

Çok rahatsz hissedyrsan kendini diyetsyene git cnm o sana saglıklı bir perhiz verir gem bebek hem sen mutlu olursn :) süt vercm diye kendinide ihmal etme

Kizlaaaar bebegimin kakasi hafiften yesil ve sulu oldu oncesinde sari ve partikulluydu korktum dorusu nettende arastirdim usutmedende cok asiri beslenmedende olabilir dior bidahaki kakasini bekliorum sizin bebislerde boyle olan varmi acaba...?
Yaa benim kizin da 2 gundur cok sulu ishal oldu saniuorum ama sari hala..yesil olunca usutmeden diye duymustum..valla ne zor cocuga bisey oluyo gozler hemen bizim ustumuze donuyor usuttun kendini cocuga gecti laflari basliuo..o kadar dikkat ediyoz..
Bi de elma yagi sur ayaginin altina cnm kendinin ve bebisin..bi de srn bikac damla yala o yagi iyi geliyormus ben yapiyorum

Ahh canım ıhlamur çok iyi geliyor mulipa nın emziren anneler için kuşburnu çayını içtim berbat bişi sanırım uzun süre kuşburnu içemem

Sarımsak ve tarhanayı hemen deneyeceğim nar da olur sağol canım deneyeyim ben en iyisi yoksa bu boğaz acısı kuzuma da bulaşırsa yanarız

Hep eşimin grip aşısı yüzünden oldu hastalanacaksın demiş dr hastalanmadı ama geldi bana bulaştırdı

Ben usuttum sanirim benden gecti ona ama ole grip gibi degilim cok sukur sadece gazim var ayaklardan usuttum sanirim ins kuzucuma bise olmaz

Ayy kafayı yememek elde mi yaa allah yardımcımız olsun ins en kisa zamanda tamamen geçer canım benim

Kızlar bugün 15 günlük olduk meleğim 2900 doğmuştu. Doğum sonrası 2610 lara düştük. Sadece emziriyordum. 1 haftalıkken her zaman gideceğimiz çocuk doktorumuza başladık. Mama takviyesi yapmam gerektiğini söyledi ben de emzirmenin üstüne günde 1 ya da 2 kere mama verdim 30 cc kadar. Bugünkü kontrolde 2800 olmuşuz ama doktorumuz beğenmedi mamayı arttırmalıymışım her emzirmenin üstüme mama teklif et. Sütün var ama çene si küçük olduğu için göğsü boşaltamıyordur doymuyor bu çocuk dedi çok üzülüyorum. Mama vermeye korkuyordum memeden uzaklaşır diye ama açlığını emzirmeyle giderince bırakmaz dedi inşallah diyorum ben de. Şimdi 2 kere verdim mama zaten 30 cc bişey içebiliyor huzurla uyuyor yavrum. Mamayı kıskanıyorum ama yapacak bişey yok. Kilo alınca inşallah güçlenir daha iyi emer mamadan kurtuluruz.

Kilo veremiyosun ama sen de benim gibi dimi ?

Allah sabir versin canim benim yaa.. inşallah eşinle aran bozulmaz. Insan enn çok eşinden destek bekliyor

Bugün akşama kadar dua ettim Allah kv nin şerrimden korusun yuvamdan uzak tutsun musallat etmesin onu bana diye. Biliyorumk ki ne olursa olsun annesini tutacak o yüzden ben ne desem boş.

Kızlar spora başlayan var mı aranızda? emzirip de aynı kilosuna dönen var mı? varsa sırrı ne acaba?

Canım allah yardımcın olsun. Cennet anaların ayakları altında diye boşuna dememişler. Gerçekten çok xormuş. Benimkide uyumuyor allah ne verdiyse ağlıyor. Ne ıhlamurlar rezeneler. Ne emzik ne sallamak ne saç kurutma makinesi sesi hiçbişey fayda etmiyor. Emzirmekten iki kat oldum sırtım kopuyor uykusuzluk sinir desen hepsi var gelen gidenden herkesten bıktım. Yek tesellim bunların hepsi geçicek.. inşallah çabuk geçer

İçirmeyi hiç bilmiyorum bende içersek mi bilemediö biz yapamadı die poposuna kulak çubuğuyla zeytinyağı sürüp kaka yaptırmıştık ama dr yapmayın dedi
Kuzenim hemşire onun da bebeği 2 aylık.içiriyoruz biz dedi.ben de kakasını yapamayınca içirdim. yaptı çok şükür rahatladı. ama zararı var mı bilmyorum

Kızlar kendimden tiksiniyorum resmen her yerimden yağ fışkırıyor hiç kilo veremediğim gibi almaya da başladım sütüm olsun diye sürekli Bi şiler yiyorum resmen annem gibi oldum 46 ydı. Şimdi 63 üm 68 le doğuma girdim sadece 4-5 kilo gitmiş sizce koşu bandı işe yarar mı

Kizlaaaar bebegimin kakasi hafiften yesil ve sulu oldu oncesinde sari ve partikulluydu korktum dorusu nettende arastirdim usutmedende cok asiri beslenmedende olabilir dior bidahaki kakasini bekliorum sizin bebislerde boyle olan varmi acaba...?
Canim benim bebeğim 37 günlük ve 1 haftadir bizim de kakamiz yeşil ve sulu. Dedigin gibi önceden sari ve susam taneli gibiydi..

benimde 11 de 11 gitti otuz günde demek benimki ler daha fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…