Ay inşallah alışır canım yaa bir kaç defa zor oluyormuş medela ile ama alışınca ondan çekmeye memeye de alışıyormuş bakalım dua ediyorum alışsın meme de mama yöntemini deniyorum şimdi bakalım inşallah işe yarar
Sağıyorum 2 saatte bir daha mı sık sağsam ki acabaVe sağdığımda gögüs uçlarım çok hassaslaşıyor sızlıyor sürekli
Kızlar bizde dogduk salı günü epidural normal doğum yaptım biraz dıkislerim sizliyor alttan çok güzel bi doğum oldu ama ben çok paniktim şimdi iyiyiz kizimla sutum yok ama o ısrarla emiyor birbirimize alisiyoruz optum hepinizi
Şükürler olsn :) gözun aydn cnm güzel günlerde büyüsün inşlhKızlar bizde dogduk salı günü epidural normal doğum yaptım biraz dıkislerim sizliyor alttan çok güzel bi doğum oldu ama ben çok paniktim şimdi iyiyiz kizimla sutum yok ama o ısrarla emiyor birbirimize alisiyoruz optum hepinizi
Gecmiş olsn cnm inşlh önemli bişey değildirKızlar oğlumda doğduğunda titreme vardı arada dr anne karnındaki hareketleri dedi ama sonra 4 5 gün arayla olan 5 dk kadar süren titreme ler devam etti video cektim aylık kontrolde dr a sordum nöbet diyemem dedi beyin ultrason u istedi şükür oksijensiz kalma gibi sorun yok devam ederse bi dahaki kontrole çocuk nörologuna gönderirim dedi ama dün yine oldu agladim çok eşim kuruntu diyor ama ben bugun çocuk nörologundan randevu alacağım inşallah iyidir epilepsi ile şeyler okumaktan siyiricamallahım evlatlarimizla sinamasin
Gözün aydin canim.Allah analı babalı büyütsün.Kızlar bizde dogduk salıcanim.epidural normal doğum yaptım biraz dıkislerim sizliyor alttan çok güzel bi doğum oldu ama ben çok paniktim şimdi iyiyiz kizimla sutum yok ama o ısrarla emiyor birbirimize alisiyoruz optum hepinizi
Berbat bir günün ardından herkze günaydın
Dün gaz sancımız felaketti sabah 7 de basladık ağlamaya durdurak yok gaz cıkartıyor 4 posta kakada yapıyor bu cocuk bukadar gazı nerden alıyor anlamış değilim.gece soluğu acilde aldık fitil attılar biraz rahatladı gibi doktor ewdeki ilaçlar fayda etmemiş dedi metsil yazdı bide bunu denicez.
Oğluşumda bnde perişan durumdayız ;(
Enson
Canim gozunaydin Allah anali babali buyutsun insallahKızlar bizde dogduk salı günü epidural normal doğum yaptım biraz dıkislerim sizliyor alttan çok güzel bi doğum oldu ama ben çok paniktim şimdi iyiyiz kizimla sutum yok ama o ısrarla emiyor birbirimize alisiyoruz optum hepinizi
Seni çok iyi anlıyorum Canım bizde 1 aylık olduk bende kaçtım mamadan ve sarılık oldu bebeğim kilosuda seninkiyle aynı aman dikkat et benim de tek umudum biraz güçlenince kanaldaki bütün sütü boşaltabilmesi bende takviye yapıyorum 3-4 kere 30 cc kaşıkla ver mamayı böyle olunca memeden uzaklaşmazKızlar bugün 15 günlük olduk meleğim 2900 doğmuştu. Doğum sonrası 2610 lara düştük. Sadece emziriyordum. 1 haftalıkken her zaman gideceğimiz çocuk doktorumuza başladık. Mama takviyesi yapmam gerektiğini söyledi ben de emzirmenin üstüne günde 1 ya da 2 kere mama verdim 30 cc kadar. Bugünkü kontrolde 2800 olmuşuz ama doktorumuz beğenmedi mamayı arttırmalıymışım her emzirmenin üstüme mama teklif et. Sütün var ama çene si küçük olduğu için göğsü boşaltamıyordur doymuyor bu çocuk dedi çok üzülüyorum. Mama vermeye korkuyordum memeden uzaklaşır diye ama açlığını emzirmeyle giderince bırakmaz dedi inşallah diyorum ben de. Şimdi 2 kere verdim mama zaten 30 cc bişey içebiliyor huzurla uyuyor yavrum. Mamayı kıskanıyorum ama yapacak bişey yok. Kilo alınca inşallah güçlenir daha iyi emer mamadan kurtuluruz.
Çok normal yok 2 sa bir iyi bence ben sol gogsu vermiyorum günde 3 kere sagiyorum sadecealışır ben eminim öyle hızlı gün gün Büyüyor lar sen sutunu devamli sağla o alacak :) ben z yağı suruyorum çekerken çok yara benimkiler
Hadi gozunaydin canim Allah anali babali buyutsun.Kızlar bizde dogduk salı günü epidural normal doğum yaptım biraz dıkislerim sizliyor alttan çok güzel bi doğum oldu ama ben çok paniktim şimdi iyiyiz kizimla sutum yok ama o ısrarla emiyor birbirimize alisiyoruz optum hepinizi
Kızlar bizde dogduk salı günü epidural normal doğum yaptım biraz dıkislerim sizliyor alttan çok güzel bi doğum oldu ama ben çok paniktim şimdi iyiyiz kizimla sutum yok ama o ısrarla emiyor birbirimize alisiyoruz optum hepinizi
Canım aynı durum bende de var. Dün gece çok huysuzlandı bende biraz kızdım ne derdin var uyusana diye, yavrum öyle bir bakış attı ki yarım saat ağladım özür diledim hem oğlumdan hem Allahtan.Kizlar sanirim bnim psikolojim bozuldu.suan moralim ii degil. Gunduz hep misafir var gece de cocuk gaz sancisindan uyumuyor sabah o kadar uykum vardi ki ogluma uyusana falan diye soylendim kizdim sonrada icime batti agladim. Anneligi beceremiyor muyum diye sorgulamaya basladim artik
Ah canım ben 15 gündür keşke diye diye yedim bitirdim kendimi biberona alıştığından almıyor meme emmediği içinde sütüm artmadı artmadığı içinde tutsa bile sinir oluyor gelmiyor diye kısıt döngü yani çok üzülüyorum emmiyor diyeGözün aydın allah analı babalı büyütsün inş. ısrarla emsin bırak getirir o sütüü benim kızım sarılık olcak diye dayadı hemşireler biberonu keşke kaşıkla verseymişizinatla emzir
Cok kotu hissettin degil mi kendini.cok icime batti bebegime oyle davranmak. Halada yuzune baktkca aglayasim geliyor.Canım aynı durum bende de var. Dün gece çok huysuzlandı bende biraz kızdım ne derdin var uyusana diye, yavrum öyle bir bakış attı ki yarım saat ağladım özür diledim hem oğlumdan hem Allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?