2015 Ekim Anneleri

Çok normal yok 2 sa bir iyi bence ben sol gogsu vermiyorum günde 3 kere sagiyorum sadece alışır ben eminim öyle hızlı gün gün Büyüyor lar sen sutunu devamli sağla o alacak :) ben z yağı suruyorum çekerken çok yara benimkiler

Emsin bi şey çık olmaz o emdikce süt kanalları açılacak süt gelecek annesi o biliyor rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin gözün aydin:)

Şükürler olsn :) gözun aydn cnm güzel günlerde büyüsün inşlh

Gecmiş olsn cnm inşlh önemli bişey değildir
Güzel haberlerini bekliyorz

Gözün aydin canim.Allah analı babalı büyütsün.

yavrum Kıyamam şu gaz için bi çok etkili bi Az verseler de illa kivranmasini beklemeseler

Kızlar biz kadınlar gerçekten çok fenaymışız şöyleki hep diyodum yaaaa eşime ailesini şikayet edince hemen savunmaya geçiyo. Ki ailesi bize çok çok karışıyor maddi durumumuz çok kötü değil şükür ama evimin eşyasını bile evlendikten 6 7 ay sonra aldık onu da kendimiz aldık onlardan hiç Bi şi istemedik 4 yıldır evliyiz ben doktorum eşim subay gelenimiz gidenimiz oluyo ben kv eski perdeleri eşyaları ile idare ettim hiç Bi Zaman saygısızlık yapmadım su zamana kadar da hiç olumsuz bişi söylememiştim kv Yaptıklarını anlatmıştım zaten neyse eşimin amcası hasta olmuş giresundalar Trabzon'a ya da Samsun'a götürebilecekken sırf rahat olalım diye kp amca yenge bir haftadır bizdeler resmen annem le ben sürekli hizmet ediyoruz ona rağmen bile kp bugün laf ediyor bunlar çok hassas biz hep tek başımıza büyüttük diye

Oğlumu geceleri annemle hep paylaşıyorduk dün de gece annem bakmıştı yengeyle aynı odadalar rahatsız olmuş yenge bu gece vermedim anneme dinlensin diye çok şükür oğlumda hiç uyumadı sürekli uyanık eşim anneme verelim dedi dedim yengem rahatsız olmuş sabaha kadar baktım eşimde uyuyamadı sabah Araf'ı eşim bende ağlıyodum başta söylemedim sonra kp dedikleri ni söyledim ilk defa hak verdi

Ne kadar dolmuşum yaaaa neyse eşlerin ailelerini şikayet eder gibi değilde derdini anlatır gibi anlatırsak gerçekten anlıyorlar dedim anneme biz bu kadar iyiniyetliyken eşime dedirtebişdiysem boşver babamı diye normal Bi kadın hayli hayli eşini kendi tarafına çekebilir

Canim gozunaydin Allah anali babali buyutsun insallah

Seni çok iyi anlıyorum Canım bizde 1 aylık olduk bende kaçtım mamadan ve sarılık oldu bebeğim kilosuda seninkiyle aynı aman dikkat et benim de tek umudum biraz güçlenince kanaldaki bütün sütü boşaltabilmesi bende takviye yapıyorum 3-4 kere 30 cc kaşıkla ver mamayı böyle olunca memeden uzaklaşmaz

Canım tahin üstü yağı sür acıyınca ben ondan sürüyorum , sağarkende sürüyorum..

sağlık ocağındaki ebe bağırsada ver dedi Çok akıllılar biberondan uzak tutun dedi

Hadi gozunaydin canim Allah anali babali buyutsun.

Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inş. ısrarla emsin bırak getirir o sütüü benim kızım sarılık olcak diye dayadı hemşireler biberonu keşke kaşıkla verseymişiz inatla emzir

Kizlar sanirim bnim psikolojim bozuldu. suan moralim ii degil. Gunduz hep misafir var gece de cocuk gaz sancisindan uyumuyor sabah o kadar uykum vardi ki ogluma uyusana falan diye soylendim kizdim sonrada icime batti agladim. Anneligi beceremiyor muyum diye sorgulamaya basladim artik

Canım aynı durum bende de var. Dün gece çok huysuzlandı bende biraz kızdım ne derdin var uyusana diye, yavrum öyle bir bakış attı ki yarım saat ağladım özür diledim hem oğlumdan hem Allahtan.

Ah canım ben 15 gündür keşke diye diye yedim bitirdim kendimi biberona alıştığından almıyor meme emmediği içinde sütüm artmadı artmadığı içinde tutsa bile sinir oluyor gelmiyor diye kısıt döngü yani çok üzülüyorum emmiyor diye

Canım aynı durum bende de var. Dün gece çok huysuzlandı bende biraz kızdım ne derdin var uyusana diye, yavrum öyle bir bakış attı ki yarım saat ağladım özür diledim hem oğlumdan hem Allahtan.
Cok kotu hissettin degil mi kendini.cok icime batti bebegime oyle davranmak. Halada yuzune baktkca aglayasim geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…