Canm nette cok kotu seyler yazmio o yuzden panik yapmiorum normalmis bakalim degisken sanirim bebislerin kakalariCanim benim bebeğim 37 günlük ve 1 haftadir bizim de kakamiz yeşil ve sulu. Dedigin gibi önceden sari ve susam taneli gibiydi..
Ya inanmıyorumbnde temizleniyrdn ilk 2 hafta hep lansiloh kullandm bebek memeyi hiç almadı Sonra garmastana gectim hem göğüs yaralarm gecti hemde yavrm emmeye basladı acaba onunla alakası varmı ki
Böyle devam ederse doktorumuza sorariz bakalim canımCanm nette cok kotu seyler yazmio o yuzden panik yapmiorum normalmis bakalim degisken sanirim bebislerin kakalari
Amin canım.. Allah razı olsun.. Inşallah çabucak geçer de biz de bugünleri gülümseyerek hatirlariz..Canım allah yardımcın olsun. Cennet anaların ayakları altında diye boşuna dememişler. Gerçekten çok xormuş. Benimkide uyumuyor allah ne verdiyse ağlıyor. Ne ıhlamurlar rezeneler. Ne emzik ne sallamak ne saç kurutma makinesi sesi hiçbişey fayda etmiyor. Emzirmekten iki kat oldum sırtım kopuyor uykusuzluk sinir desen hepsi var gelen gidenden herkesten bıktım. Yek tesellim bunların hepsi geçicek.. inşallah çabuk geçer
İçirmeyi hiç bilmiyorum bende içersek mi bilemediö biz yapamadı die poposuna kulak çubuğuyla zeytinyağı sürüp kaka yaptırmıştık ama dr yapmayın dedi
Kuzum harikasn yaa cidden 15 kilo mu verdn harikasnnnnBende çok kilo almasaymışım heöen gidicekmiş bir buçuk haftada 15 kg gitti ama ben 25 kilo almıştım benimde sırrım sıkıntı emmiyor diye takıyorsun iştahın kesiliyor ne yesen zorla yutuyorsun sırf süt olsun diye ama o sıkıntıya süt artıyor mu maalesef
Aynen cnm hayirlisi bakalimBöyle devam ederse doktorumuza sorariz bakalim canım
Öyleymiş alışırsa hep o şekilde yaparmış mamaya koyma konusunda kararsız kaldım ne sıklıkla koyuyorsunuzEger bi kere uyarirasaniz yeniden uyarma yi istiyormuş makat bence dr o yüzden tavsiye etmedi biz süte 1 çay kasıgu Koyuyoruz
Valla gitmiş ama bende bir değişiklik yok çünkü daha 10 kilom var sanırım fazlaca ödem varmış bende hala hiç birşey yiyesim yok süt artsın diye zorla yemeye çalışıyorum belki emer diyeKuzum harikasn yaa cidden 15 kilo mu verdn harikasnnnn
Oyy Deniz bey çektiriyor anneye desene emmiyor demek hâlâValla gitmiş ama bende bir değişiklik yok çünkü daha 10 kilom var sanırım fazlaca ödem varmış bende hala hiç birşey yiyesim yok süt artsın diye zorla yemeye çalışıyorum belki emer diye
O zmn ilk fırsattaUzadysa kes cnm bn ayak tırnaklarını kesmedm baş parmakları tırnak batması oldu
Deniyoruz hergün inş sonuca ulaşıcaz bizim çocuklar hep böyle ablamda yeğenimi 1 ayda zor alıştırmıştıOyy Deniz bey çektiriyor anneye desene emmiyor demek hâlâdiren kuzum ya eninde sonunda emecektir sen diren onun direnisini kır :)
Bizimde öyle ikinci kere gidicez hatta yarın. İlkinde sağ kulağından yanıt alamıyoruz ama korkmayın anne sıvısından dolayıdır dediler bakalımm işallah yarın sorun çıkmazMrb kızlar ,işitme testinde 15 gun sonra gelin dediler mi hiç bize dediler bşy olduğundan değil 15 gun sonra gelin siz korkmayın dediler
Canım şimdi gördüm. Çok geçmiş olsun ve gözünüzaydınKizlarrrrr hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 6 saat suni sanci dan sonra epidural sezeryan oldum normal doğum kısmet değilmiş bebek inmedi kanala 6 saat kivrandim..meleğim o kadar inatçı inmedi aşağı maalesef..kavustum kızıma nihayet darısı tüm isteyenlere ınsaallah...hepinizi öpüyorum
Momforty alıcam ben o da ergonomik hem de yerli hem de bir kadın girişimcinin. Web sitesini incelersrn bütün sorularına yanıt bulursunCanım senin doktorun önerdimi kanguruyu? Burdakiler 6 aydan sonra diyorlar ya. Bende sling almayı düşündüm bu yüzden karar veremedim bir de erkek bebekler için de pek önermiyolar diye duydum.. İnsan çok kararsız kalıyor.. Ama sizinkinin kumaşı çok güzel görünüyor klasik dışında.. Güle güle kullanın
Bizim oda ortalama 23 derece uzun kollu zıbın üstüne 1 kat kıyafet çorap giydiriyorum. Bir de örgü yelrk giydiriykfum çünkü kolları içine alab kundak yapınca çıldırıyof bizimki.24 derecede ne kadar kalinlikta giydiriyosunuz? Annemle anlasamiyoruz bi turlu giydirme konusunda. Atletinin üzerine 2 kat giydiriyo o ben 1 kat olsun diyorum ve de ev ortalalama 26-28 derece oluyo
bende de aynı durum çok nadir sertleşiyor. büyüdükleri için galibaKızlar bu humanadan içen var mı?? Rezene anason içiyorum, dut kurusu öneren vardı onu da aldım denicem bu zamana kadar ihtiyaç duymamıştım sertleşiyordu hatta göğüslerim ama büyüdükçe daha çok emiyolar heralde boş gibi gelmeye başladı göğüslerim birde bugün hep yarın saat uyudu uyanınca hemen meme yine yarım saat uyku olunca stres yaptım bendeeczanelerde yokmuş internetten sipariş vericem tavsiye eden olursa
Ahh canım ıhlamur çok iyi geliyor mulipa nın emziren anneler için kuşburnu çayını içtim berbat bişi sanırım uzun süre kuşburnu içemem
Sarımsak ve tarhanayı hemen deneyeceğim nar da olur sağol canım deneyeyim ben en iyisi yoksa bu boğaz acısı kuzuma da bulaşırsa yanarız
Hep eşimin grip aşısı yüzünden oldu hastalanacaksın demiş dr hastalanmadı ama geldi bana bulaştırdı
süt artırıcı kullanıyyorsan biraz ara ver ben öyle çözüm buldumKizlar tek gogusum cok agriyor ve sert sagiyorum elektrikli pompayla sonundada elimle sagiyorum ama surekli geliyor bi sure sonra cok aci cekiyorum sagmayi birakiuorum nasil bosalticam ben gogsumu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?