2015 Ekim Anneleri

Ya inanmıyorum bnde temizleniyrdn ilk 2 hafta hep lansiloh kullandm bebek memeyi hiç almadı Sonra garmastana gectim hem göğüs yaralarm gecti hemde yavrm emmeye basladı acaba onunla alakası varmı ki

Sanmıyorum bebis buyuyo o yüzdendir kavriyo artik:)

Amin canım.. Allah razı olsun.. Inşallah çabucak geçer de biz de bugünleri gülümseyerek hatirlariz..

İçirmeyi hiç bilmiyorum bende içersek mi bilemediö biz yapamadı die poposuna kulak çubuğuyla zeytinyağı sürüp kaka yaptırmıştık ama dr yapmayın dedi

Eger bi kere uyarirasaniz yeniden uyarma yi istiyormuş makat bence dr o yüzden tavsiye etmedi biz süte 1 çay kasıgu Koyuyoruz

Kuzum harikasn yaa cidden 15 kilo mu verdn harikasnnnn

Humana bulamayanlar isim değiştirmiş mamset olarak piyasaya çıkacakmis eczacı seçimden sonra gelir dedi bilginize

Eger bi kere uyarirasaniz yeniden uyarma yi istiyormuş makat bence dr o yüzden tavsiye etmedi biz süte 1 çay kasıgu Koyuyoruz
Öyleymiş alışırsa hep o şekilde yaparmış mamaya koyma konusunda kararsız kaldım ne sıklıkla koyuyorsunuz

Kuzum harikasn yaa cidden 15 kilo mu verdn harikasnnnn
Valla gitmiş ama bende bir değişiklik yok çünkü daha 10 kilom var sanırım fazlaca ödem varmış bende hala hiç birşey yiyesim yok süt artsın diye zorla yemeye çalışıyorum belki emer diye

Valla gitmiş ama bende bir değişiklik yok çünkü daha 10 kilom var sanırım fazlaca ödem varmış bende hala hiç birşey yiyesim yok süt artsın diye zorla yemeye çalışıyorum belki emer diye
Oyy Deniz bey çektiriyor anneye desene emmiyor demek hâlâ diren kuzum ya eninde sonunda emecektir sen diren onun direnisini kır :)

Mrb kızlar ,işitme testinde 15 gun sonra gelin dediler mi hiç bize dediler bşy olduğundan değil 15 gun sonra gelin siz korkmayın dediler

Kizlar tek gogusum cok agriyor ve sert sagiyorum elektrikli pompayla sonundada elimle sagiyorum ama surekli geliyor bi sure sonra cok aci cekiyorum sagmayi birakiuorum nasil bosalticam ben gogsumu yaa

Oyy Deniz bey çektiriyor anneye desene emmiyor demek hâlâ diren kuzum ya eninde sonunda emecektir sen diren onun direnisini kır :)
Deniyoruz hergün inş sonuca ulaşıcaz bizim çocuklar hep böyle ablamda yeğenimi 1 ayda zor alıştırmıştı

Merhaba kızlar..
Biz hala bebişin gazıyla uğraşıyoruz, pek giremiyorum. Sab simplex ve muskat aldık. İnşallah işe yarar inşallah.. 2 gecedir yine çook yoruldum ve yine migrenim tuttu, perisandim, çok ağladım.. Şu anda 2. çocuk hayal bana. Nasıl düşünürüm.. Düşünemem.. Ne zormus Allah'ım.. Allah bunlara sağlık versin inşallah.. Dün daha iyiydi neyse ki. Cumartesi de mevludumuz var. Onun telaşındayiz. Kayinvalidem bizden 60 kişi gelir diyor Allahtan bizden pek kimse yok burda. Yoksa salon falan tutacaktı herhalde Bir kaç arkadaş ve kuzenler gelecek.
Bu arada dün 1 aylık oldu bebişimiz

Herkesler doğum yaptı mı? htys paytak_paytak_kosan_koala zobiska ? Kimler vardı baska? Sevinç mi vardı bir de? Nickini bulamadım. Güzel haberler vardır umarım..
İyi geceler güzel annisler

Mrb kızlar ,işitme testinde 15 gun sonra gelin dediler mi hiç bize dediler bşy olduğundan değil 15 gun sonra gelin siz korkmayın dediler
Bizimde öyle ikinci kere gidicez hatta yarın. İlkinde sağ kulağından yanıt alamıyoruz ama korkmayın anne sıvısından dolayıdır dediler bakalımm işallah yarın sorun çıkmaz

Canım şimdi gördüm. Çok geçmiş olsun ve gözünüzaydın Sağlıkla kavusmussun ya yeter Allah sağlıklı mutlu uzuun bir ömür nasip etsin bebişinize inşallah sizlerle birlikte canım

Ayy kilo konusunda konuşulmus malesef bende üzülüyorum en vahim durumu olanda benim sanriim.geçen yılda bi doğum yaptim bu yılda üst üste olunca bayagi kilo aldım. 96 ile girdim doguma 85 şuanda. 1.5 yaşında ji oğlum 45 günlük bi oğlum var hiç oturmuyorum ama yinede vermiyorum kiloooooö

Momforty alıcam ben o da ergonomik hem de yerli hem de bir kadın girişimcinin. Web sitesini incelersrn bütün sorularına yanıt bulursun

24 derecede ne kadar kalinlikta giydiriyosunuz? Annemle anlasamiyoruz bi turlu giydirme konusunda. Atletinin üzerine 2 kat giydiriyo o ben 1 kat olsun diyorum ve de ev ortalalama 26-28 derece oluyo
Bizim oda ortalama 23 derece uzun kollu zıbın üstüne 1 kat kıyafet çorap giydiriyorum. Bir de örgü yelrk giydiriykfum çünkü kolları içine alab kundak yapınca çıldırıyof bizimki.

bende de aynı durum çok nadir sertleşiyor. büyüdükleri için galiba

maske kullan mutlaka. ilk hafta griptim yaklaşırken maskeliydim hep.

Kizlar tek gogusum cok agriyor ve sert sagiyorum elektrikli pompayla sonundada elimle sagiyorum ama surekli geliyor bi sure sonra cok aci cekiyorum sagmayi birakiuorum nasil bosalticam ben gogsumu yaa
süt artırıcı kullanıyyorsan biraz ara ver ben öyle çözüm buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…