Bebeklerimiz rahatlasa yeterki ben raziyim hep cekmeye ama iste gecmiyor tam gecio gece baslio gece ceksem bu sefer uykusu tamamen gidio sadece damla damlatiorum geceleriBizde de aynı sorun var canım Hiril Hiril sürekli yavrum. Emmiyor uyuyamıyor sürekli serum fizyolojik damlatiyirum iri bebeyle çekiyorum günde 1 -2 kere. Nasıl geçicek bilmiyorum yine aynı. Bıktım sumuklerden
Aynen bizde de bu sorun varBizde de aynı sorun var canım Hiril Hiril sürekli yavrum. Emmiyor uyuyamıyor sürekli serum fizyolojik damlatiyirum iri bebeyle çekiyorum günde 1 -2 kere. Nasıl geçicek bilmiyorum yine aynı. Bıktım sumuklerden
Aynenn cnm bizde alicaz karar veremedik dijital olanlardan istio esimde nemide gostersin die olmassa oda nemlendiriciside alicaz ii bi marka varsa paylasalim birbirimizleKizlar oda Termometresi olarak memnun kaldığınız ürünleri paylaşir msnz. Nemi göstermesini de istiyorum
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahDün sabah Faranjit ile merhaba dedim güne. Sebep belli... Doğum, doğum sonrası yaşananlar, 5 haftalık kayın valide Sendromu, uykusuzluk, yeni sürece adapte olmak, kızımın gaz ve kaka sorununa ağlamasına ağlamak, ziyarete gelenler... psikolojim defalarca tecavüze uğradıbaşka nasıl tanımlanabilir ki? Bastırılmış öfkem Faranjit ile hortladı. Neyseki erken farkettim, ilaç kullanıyorum. 3 güne geçer inşallah
bizim bebişin de poposu pişik olmuştu doktoragötürdük pamuklu ılık suyla silin ve kırulaayın dedi. sudocrem ve bi krem daha verdi. bezimizi de değiştirdik primaya başladık bir iki güne geçti pişiğimiz. yıkadıktan sonra güzel kurulamak gerekiyo pişiğe ıslak kalması sebep okuyomuş. bez de alerji yapabilirKızlar günaydın pişikle bizimde başımız dertte
İnanın her kakadan sonra belden altını yıkıyorum musluk altında
Çişten sonra siliyorum
Banyoda yıkama işi zor gelıyor hem soy hem kurula suyun ılışmasını bekle...Sebamed pişik kremide var
Ama anlamıyorum bebegın poposu kıpkırmıZı
Eşim dün gördü sen hıc mı yıkamıyosun dıyo..
Kakadan sonra onerebılecegınıZ bır yontem var mı
Bir arkadaşımz loobex markadan memnunum demiş canim. Birbirimizle paylaşalım haklısın canımAynenn cnm bizde alicaz karar veremedik dijital olanlardan istio esimde nemide gostersin die olmassa oda nemlendiriciside alicaz ii bi marka varsa paylasalim birbirimizle
Çok çok sevindim canım. İyi ki paylaşmışım sizinle. Allah hepimizden razı olsun.Annelerkuvakvakvak arkadasimizin dedigi dut kurusu. Hosafi gercekten ise yarıyor süt yapiyor gaz icinde cok iyi geliyor bende şiddetle hepinize tavsiye ediyorum allah ondan razi olsun
Birazdan bizimkini paylaşıcam kızlar. Bebeği emziriyorum. Markayı da anımsayamadım. Bitince çekip atarım foto.Aynenn cnm bizde alicaz karar veremedik dijital olanlardan istio esimde nemide gostersin die olmassa oda nemlendiriciside alicaz ii bi marka varsa paylasalim birbirimizle
Tmm cnm cok cok saoll beklioruzzzBirazdan bizimkini paylaşıcam kızlar. Bebeği emziriyorum. Markayı da anımsayamadım. Bitince çekip atarım foto.alyasmom
Kızlar bizde ki termometre bu. Nemi de ölçüyor. Memnunuz.Tmm cnm cok cok saoll beklioruzzz
BekliyoruuzzzBirazdan bizimkini paylaşıcam kızlar. Bebeği emziriyorum. Markayı da anımsayamadım. Bitince çekip atarım foto.alyasmom
Hmm sizin de loobex demek ki canım. TeşekkürlerKızlar bizde ki termometre bu. Nemi de ölçüyor. Memnunuz.
Bizim evde de nem sorunumuz var maalesefKombi kapalı olması rağmen sıcaklığımız bu. Açtığımızda nem %90a çıkıyor. Sıcaklık da fırlıyor. Hastanede 24 derece iyi bebek için demişlerdi.
Kombiyi açınca salonun balkon kapısını da hafif aralık açıyoruz.
Bi arkadasta bu markayi yazmis cnm saol bu ihtiyacimizi karsilar sanirim, birde bizimde salonumuz cok sicak yatak odamizda buz gibi oluyor odadan odaya okadar fark ediorki bizde cocuk dogdugundan beri salona transfer olduk usutmeyellim die valla cnm evin sicakligini dengelemek cok zor...Kızlar bizde ki termometre bu. Nemi de ölçüyor. Memnunuz.
Bizim evde de nem sorunumuz var maalesefKombi kapalı olması rağmen sıcaklığımız bu. Açtığımızda nem %90a çıkıyor. Sıcaklık da fırlıyor. Hastanede 24 derece iyi bebek için demişlerdi.
Kombiyi açınca salonun balkon kapısını da hafif aralık açıyoruz.
Aman dikkat edin canım. Çok oda da değiştirmeyin sıcaklık farkı fazlaysa. Bizim kombi açılmadan sıcaklık bu evde. Hele akşam 25-27 arası oluyor. Balkon kapısı açıyoruz yoksa nemden nefes alınmıyor. Bakalım ne olacak böyle.Bi arkadasta bu markayi yazmis cnm saol bu ihtiyacimizi karsilar sanirim, birde bizimde salonumuz cok sicak yatak odamizda buz gibi oluyor odadan odaya okadar fark ediorki bizde cocuk dogdugundan beri salona transfer olduk usutmeyellim die valla cnm evin sicakligini dengelemek cok zor...
Aynn cnm o yuzdn su termomtreyi acil almamz lazm ins yavrularimizi hasta etmeyz mevsim olarak zor zamnda dogurmusuz tam gecis zamaniAman dikkat edin canım. Çok oda da değiştirmeyin sıcaklık farkı fazlaysa. Bizim kombi açılmadan sıcaklık bu evde. Hele akşam 25-27 arası oluyor. Balkon kapısı açıyoruz yoksa nemden nefes alınmıyor. Bakalım ne olacak böyle.
Haklısın canım. İnşallah hasta etmeden büyütürüz.Aynn cnm o yuzdn su termomtreyi acil almamz lazm ins yavrularimizi hasta etmeyz mevsim olarak zor zamnda dogurmusuz tam gecis zamani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?