- 30 Eylül 2013
- 573
- 444
- 73
- 35
Benim yeni geçti hatırlamak bile İSTEMİYORUM.GARMASTAN krem kullandın mi? Bagirarak emzirirdim SIP diye kesti krem.cok hafif bişey hissediyorum artikDoktora gitsem bi çare bulur mu acaba göğüs ucu yaralarıma
Ben kapalı bi kaba koyuyorum dutları. Mutfak masasında duruyor. Çok bekletmeden ara sıra gidip atıştırıp üzerine de koca 1 bardak su içiyorum.Dut suyunu içiyorum bende dutlarını da yiyor Musunuz peki?
Ben yiyorum canımDut suyunu içiyorum bende dutlarını da yiyor Musunuz peki?
Ben yeni başladım ama çok işe yarayacak gibi görünüyorBen kapalı bi kaba koyuyorum dutları. Mutfak masasında duruyor. Çok bekletmeden ara sıra gidip atıştırıp üzerine de koca 1 bardak su içiyorum.
Dut suyundan memnun musun?
Canım ayva iyi gelmişti, tekar mı yara oldular.Doktora gitsem bi çare bulur mu acaba göğüs ucu yaralarıma
Gerçekten öyle yorumunu görür görmez aldırdım şimdiden çok teşekkürler
Rica ederim.Gerçekten öyle yorumunu görür görmez aldırdım şimdiden çok teşekkürler
Tahin yağı sur canım benim yumuşak oluyo öyle devamlı kullaniyorumGeçmedi gitti şu göğüs yaralarım emziremiyorum bebeğimi sağıncada düzelmio ayva çekirdeği ii geldi ama tam olarak geçirmedi yine ne zamn geçcek de rahat rahat emzircem ben yaaa uykusuzluktan daha fena bişey bu kimsenin benim kdr yarası olmamş sanırım offf
Arada benim kız da yapıyor canım bilmiyorum nedenini..Ya kizlar oglumu emzirip gazini alip yatoriyorum uykusunda surekli ih ihliyor gozler kapali uyuyo ama nie surekli mizmiz gazdan mi acaba warmi boyle sorun yasayan bi el atin bana
Ya kizlar oglumu emzirip gazini alip yatoriyorum uykusunda surekli ih ihliyor gozler kapali uyuyo ama nie surekli mizmiz gazdan mi acaba warmi boyle sorun yasayan bi el atin bana
Emzik kullanıyor musunuz kızlar? Benim kız da uykuya geçerken elleriyle yüzüyle oynuyor emzik verince rahat duruyor. Belki sizin bebişler de aranıyor olabilir uykuya geçmek içinArada benim kız da yapıyor canım bilmiyorum nedenini..
Bende çok memnun kaldım çok teşekkürler canım.ben suyunu içip ayrıca dutlarını da kayısı kuru üzümle karıştırıp hosaf yapıyorum çok güzel oluyor
Acaba sürekli nemli tuttuğumdan mı geçmio bilemedim ayva çekrdeği çatlakları yoketti bnde ama geçmedi tam anlamıyla çok şey sürdüğümden mi bilmiyorum çok korkuyorum emzirmeyeCanım ayva iyi gelmişti, tekar mı yara oldular.
Benim de hala aynı. 2 gündür ayva çekirdeği deniyorum ama gelişme yok gibi. Anlık rahatlıyorum. Eczacı arkadaşım var. Ona uğradım, ne önerirsin diye. O da baktı göğüs uçlarıma, sende ne yara var ne çatlak var dedi. Ama çok ağrıyor. Canımdan can gidiyor. Kıpkırmızı oluyor. Galiba aşınıyor. Çok güçlü emiyor.
Tahin yağı denemedim hiç ama zeytinyağı lansinoh karbonatlı su kantaron yağı ayva çekirdeği ne duydumsa denedim ama geçmedi geçmiyorTahin yağı sur canım benim yumuşak oluyo öyle devamlı kullaniyorum
Ben de öyleyim canım. Emzirmeye başlamadan evel terler akıyor sırtımdan.Acaba sürekli nemli tuttuğumdan mı geçmio bilemedim ayva çekrdeği çatlakları yoketti bnde ama geçmedi tam anlamıyla çok şey sürdüğümden mi bilmiyorum çok korkuyorum emzirmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?