Bu da benim Asya Nil im alnmzdaki ve göz kapaklarımızdaki kızarıklıklarımıza doktor teyzemiz geçer dedi başkasnda olup geçen gördünüz mü aplalar
Havayı güzel bulunca yürüyüşe çıktık biz:)
Bn 15 gün snra başladım ama sürmeyi unutuyırum çatlaklarıda geçirdiği söyleniyor ne kdr doğru bilmiom amaKizlar contractubex krem aldim bugun surdum..kullanan var mi?? Kac kez suruyorsunuz..dr dogumdan 1 hft sonra basla dedi 1 ay oldu daha yeni alabildim..sanki doktorum 1 kez ince bi tabaka sur demisti.icindede gunde bikac kez kullanin yaziyor..kocaman bi tupmus 6 ay gider sanirsam
Oyy oyy masallah kuzuyaKel kizimdan teyzelere bir.gulucuk
Ay gercekten mi yerim onunyaa bakti kendi gibi kel biri
Maşallah size:) bizimde yanakların sivilceler vardı geçti geçer hicc takılma annesiBu da benim Asya Nil im alnmzdaki ve göz kapaklarımızdaki kızarıklıklarımıza doktor teyzemiz geçer dedi başkasnda olup geçen gördünüz mü aplalar
Masallah cnmBu da benim Asya Nil im alnmzdaki ve göz kapaklarımızdaki kızarıklıklarımıza doktor teyzemiz geçer dedi başkasnda olup geçen gördünüz mü aplalar
Bana doktor hiçbişi vermediKizlar contractubex krem aldim bugun surdum..kullanan var mi?? Kac kez suruyorsunuz..dr dogumdan 1 hft sonra basla dedi 1 ay oldu daha yeni alabildim..sanki doktorum 1 kez ince bi tabaka sur demisti.icindede gunde bikac kez kullanin yaziyor..kocaman bi tupmus 6 ay gider sanirsam
Cnm doktorumu aradim bol bol su ic sancin artinca gel suan endiselenme dedi tesekkur ederimAllah hayırlısını versin canim inşallah.
Oyy oyy masallah kuzuyabenim kiziminda gozleri ayni boyle mavis
Tsk kizlar genelde acik renk dogan bebeklerin gozlero ilk znnlar renkli gibi olurmus 9. Ayda tam rengine donermis aslinda bu renk guzel ya dhismesinkeltos lar bizimde gözlerimiz gri herkes böyle kalsa diyor ama ne ben ne eşim nede ailede var
Çok geçmiş olsun şükür hafiflemis çocuk yorgun düşmüştür Kıyamam bir daha olmasın hic insallah
Bu da benim Asya Nil im alnmzdaki ve göz kapaklarımızdaki kızarıklıklarımıza doktor teyzemiz geçer dedi başkasnda olup geçen gördünüz mü aplalar
Tsk kizlar genelde acik renk dogan bebeklerin gozlero ilk znnlar renkli gibi olurmus 9. Ayda tam rengine donermis aslinda bu renk guzel ya dhismesin
Cnm doktorumu aradim bol bol su ic sancin artinca gel suan endiselenme dedi tesekkur ederim
Bnada doktor büyüdükçe geçecek dedi arkadaşımın bebeğinin 3. Aydan snra fln geçmiş acaba dedim dığum lekesi mi neden oldu acaba ama alnının ortasndakine cennet kalbi diolar melekler bazı bebeklere böyle işaret koyarlarmış ailesine huzur mutluluk getrsin die okudum bi yerdeCanım benim oğlumdada var alnının ortasında ve göz kapaklarında. Dr.a sormadım ama. Doğduğum zaman benimde kolumda ve iki göğsümün arasında varmış hemde baya büyük ama ben hic hatırlamıyorum yani en kötü çocukluk dönemine kadar geçer
aşk olsun kordon larda gezin kızımla beni çağırmayınHavayı güzel bulunca yürüyüşe çıktık biz:)
Maşallah bariz Maviş çok da yakışıyor büyük ihtimal değişmez. Değişse de hiç Maviş olmadım demezCnm cok tsk ederiz teyzesi 50 gunluj olduk ya herkes bana benzetiyir gozler degsir diyorlar ama bakalim
Ben de günde 1 kere diye hatırlıyorum ama kim sürüyor acaba hep unutuyorumKizlar contractubex krem aldim bugun surdum..kullanan var mi?? Kac kez suruyorsunuz..dr dogumdan 1 hft sonra basla dedi 1 ay oldu daha yeni alabildim..sanki doktorum 1 kez ince bi tabaka sur demisti.icindede gunde bikac kez kullanin yaziyor..kocaman bi tupmus 6 ay gider sanirsam
Bana sabah akşam 2 kere dedi ama bende hala başlamadım:)Kizlar contractubex krem aldim bugun surdum..kullanan var mi?? Kac kez suruyorsunuz..dr dogumdan 1 hft sonra basla dedi 1 ay oldu daha yeni alabildim..sanki doktorum 1 kez ince bi tabaka sur demisti.icindede gunde bikac kez kullanin yaziyor..kocaman bi tupmus 6 ay gider sanirsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?