2015 Ekim Anneleri

Kizlar contractubex krem aldim bugun surdum..kullanan var mi?? Kac kez suruyorsunuz..dr dogumdan 1 hft sonra basla dedi 1 ay oldu daha yeni alabildim..sanki doktorum 1 kez ince bi tabaka sur demisti.icindede gunde bikac kez kullanin yaziyor..kocaman bi tupmus 6 ay gider sanirsam

Bn 15 gün snra başladım ama sürmeyi unutuyırum çatlaklarıda geçirdiği söyleniyor ne kdr doğru bilmiom ama

Bana doktor hiçbişi vermedi

Bu da benim Asya Nil im alnmzdaki ve göz kapaklarımızdaki kızarıklıklarımıza doktor teyzemiz geçer dedi başkasnda olup geçen gördünüz mü aplalar

Canım benim oğlumdada var alnının ortasında ve göz kapaklarında. Dr.a sormadım ama. Doğduğum zaman benimde kolumda ve iki göğsümün arasında varmış hemde baya büyük ama ben hic hatırlamıyorum yani en kötü çocukluk dönemine kadar geçer

Bnada doktor büyüdükçe geçecek dedi arkadaşımın bebeğinin 3. Aydan snra fln geçmiş acaba dedim dığum lekesi mi neden oldu acaba ama alnının ortasndakine cennet kalbi diolar melekler bazı bebeklere böyle işaret koyarlarmış ailesine huzur mutluluk getrsin die okudum bi yerde

isil0707 ben doğumdan bir hafta sonra kullanmaya başladım. Sabah ve akşam olmak üzere iki kez kullanılıyor. Kontrole gittiğimde doktor dikiş izin çok azalmış dedi. Ben de görüyorum gerçi. Ama düzenli kullanamıyorum . useniyorum kimi zaman kimi zaman bebekten fırsat olmuyor. Uyanınca ve yatarken kullanabilirsin.

Cnm cok tsk ederiz teyzesi 50 gunluj olduk ya herkes bana benzetiyir gozler degsir diyorlar ama bakalim
Maşallah bariz Maviş çok da yakışıyor büyük ihtimal değişmez. Değişse de hiç Maviş olmadım demez
Ben de günde 1 kere diye hatırlıyorum ama kim sürüyor acaba hep unutuyorum

Bana sabah akşam 2 kere dedi ama bende hala başlamadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…