- 5 Nisan 2014
- 832
- 606
- 333
Benim ki ediyor ama kısa sure emıp emıp gelmedıgını hıssedınce atıyorBen de bir daha sokuyorum agzına az biraz oyalıyorKızlar emziğimiz geldi, kaynattım şimdi. Emzik kullanmakta da acemiyim, bir sorum olacak. Bebek acıkınca emziği kabul etmez değil mi, çocuğum gece rahat uyusun diye aç bırakmayayım bir de.
Saol cnm ama bunlar gazlı meyveler gaz sorunumzda var dokunurmu acabaCanim grip için kendim denedim test ettim şu karışımı öneririm şiddetle:mandalina limon greyfurt portakali sıkıp karıştırıp kaynat ve iç beni hemen ayaga kaldırdı.
Aaaa ben hiç öyle düşünmedim.Benim ki ediyor ama kısa sure emıp emıp gelmedıgını hıssedınce atıyorBen de bir daha sokuyorum agzına az biraz oyalıyor
Ama gece derin uykuda kesınlıkle vermıyorum kusmak ister mani olur Allah korusun
Gecen farkettım emZıkle kusmaya calısıyordu cumku
Trio acde de böyle bi problem yaşamıyorsun sanırım di mi? Ben dün ve bugün vermedim, karnını sıcak tuttum, kendi kullandığım demir içeren vitamini de içmedim. Hangisi yaradı bilmiyorum ama bugün az da olsa kaka yapmaya başladı.Bizde de aynı canım trio acde kullanıyorum Kızlarıma kullanmaya başladığımdan beri gaz problemi ve kabızlık başladı en azından ben vitamin e bağladım
Aşıyı dün olduk ilaç vermediler. Gayet rahat geçti. 2. ay aşıları (3 tane) ateş yapabilirmiş.Kızlar ilk ay aşısı oldu mu bebisleriniz? Bir de doktorunuz ateş için ne verdi surup olarak?
Cok tsk ettik teyzesiDeğişse bile tamamen değişmez heralde değişse dr kızına hepsi yakışır
Benim kızda alttan üstten çıkartıyor ama sürekli ağlıyor memeyi bile 5 dk emiyor doyuyor mu bilmiyorum inşallah doyuyordur.Merhaba güzel anneler ve bebişleri bugün 1 ay kontrolüne gittik çok şükür oğlum gayet sağlıklıama 2 gündür perişan haldeydik dün sabah 5ten aksam 5e kadar uyumadı ve surekli ağladı hem de nasıl ağlama morariyo sesi kesiliyo çok korkuyorum öyle olunca biz hep gazi var diyorduk ama doktorumuz teşhisi koydu: kolik bunun gazla falan alakası yokmuş oğlum da maşallah hem alttan hem üstten gazını cikariyo 3 4 ay olana kadar cekicekmisiz
Hangi fitili verdi doktor?Merhabalar, daha 15 günlüğüZ bebeğime anne sütü yetmediği için mama takviyesi yapıyoruz..geçenlerde 5 gün kakasını yapamadı dr götürdük fitil verdi eve geldik çocuk 4 tane bez kirletti nasıl saklamış o kadarını içinde bilemiyorum .. Şuan 2 gündür yine yapamıyo ve makatta çatlağımız var bu şekilde sıkıntısı olan oldumu neler iyi geldi yardımlarınızı bekliyorum çok canım sıkılıyo
Çok güzel bi bebek maşallahKel kizimdan teyzelere bir.gulucuk
Canım hangi emziği ne kadara aldınKızlar emziğimiz geldi, kaynattım şimdi. Emzik kullanmakta da acemiyim, bir sorum olacak. Bebek acıkınca emziği kabul etmez değil mi, çocuğum gece rahat uyusun diye aç bırakmayayım bir de.
Canim cok gecmis olsun bu bronsitin belirtileri neler ates yaptimi mesela ve oksurugu varmiydi kakasi nasilsi bize onemli bisey yok dedi doktor ama hiriltisi gecmio korkuormPazartesi sabahı oğlum bronşit olduğu için yattığımız hastaneden bu sabah taburcu olduk çok şükür oğlum baya düzeldi emmesi normale döndü, kakasının rengi normale döndü, hırıltı ve öksürüğü azaldı iyiyiz ama yine de sıklıkla kontrolümüz olacak. Bu arada hastalığından dolayı 1 aylık aşısını yapmadı dr. Kalça ultrasonuda cekilmedi. Cumartesi tekrar kontrol olacak ona göre karar verir artık ne zaman olacağına
Canım hangi emziği ne kadara aldın
A
anammm hala mı gece gündüz karışık yaben bir üç sabretsem düzelir sanıyorum omg
Cok tsk cnmÇok güzel bi bebek maşallah
Tatlim bende yaptircam da bu uc doz olan peki ne farki var?Bu arada kızlar 3. Ayimizda rota asimizi olduk doktorumuz kesinlikle önerdi rotateq marka 3. 5. Ve 7. Ayda olu caz bi marka daha var rotarix o iki sefer yapılıyor bizim doktor rotateqi istedi sağlık ocağında yaptirirkende hemşire herkese söylemiyorum alacak durumu olmayanlara ama rotali bebekler gördüm ölüyolardi iyiki yaptiriyosunuz dedi paylasayim istedim aklında yaptirayimmi diye soru işareti olan olursa diye
aman allahımmmm Hazal bu neeeeKel kizimdan teyzelere bir.gulucuk
Tatlim bende yaptircam da bu uc doz olan peki ne farki var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?