2015 Ekim Anneleri

Tatlim toptan yapmistir muhtemelen ben kopuklu ya ondan endise ettim altini alirken kopuklu tirtladi☺bebislerimiz insallah degildir ben zaten iyce evhamli oldum atarli lohusalik üstüne panikli anne valla hic cekilmem☺☺

Canım kaka sıvı gibi mi ? Sık mı yapıyor bir de kakasını ? Ishal belirtileri var mı yani
Canim kaka sivi gbi ama sık yapmiyor anne olmak cdden zormus kaka takipcisiyiz hepimiz rengi kivami☺☺bebislerimiz iyi olsunlarda Rabbim hepsine saglik versin pzts bir aylik asisi var oradaki doktora bi sorayim

Guzel anneler hayirli geceler benim oglus 2 de uyandi emdi gaz cis olayi da tamam ama uyku yok tepinip duruyo bde neredeyse her emmeden sonra kusuyor...uyku yalan oldu smdi tamam da calisinca ne olcak bde esimin azcik gizu korktu ikimiz bakicaz bebise o ogleye kadar ben sonrasi 3 gun gdecem ise ins ayarlanirsa o da vardiya ayarlicak kredi olmasa ucretsiz isterdim ama zor Rabbim hepimize kolaylik versin insallah. ☺Esniyor ama uyumuyor zibidi☺☺☺

Biz de 12 den beri ayaktayız yatağa yatırdığım an uyanıyor. Kredi olmasa ben de ücretsiz izne ayrılırdım.çalışırken bu kadar uykusuzluğa nasıl dayanıcaz bilmiyorum. Hırıltısı var evhamlılıkta ben de son noktadayım ateş ölçer odada günde 2 defa ölçüyorum. Sallamamak için hala direniyorum.

Benim kuzu dün 4 buçuk saat uyudu ben de uyuyakaldım. Sarılığı vs yoksa vur kafayı yat canım 3 3 buçuk saat :)

Canim benimki hala uyanik deli ediyo ama ne ediyim benimkinin de az oksurugu var burun tikali..canim cdden calisirken zor bizim okulda misafir okul var sabahciyiz ders 7 bucukta basliyo ev yakin ama saat erken cocukla hepimize zor Allah kolaylik versin annem esim kiziyo bana cok pimpirikli olup ciktin diye bazen kendimi taniyamiyorum lohusalik beni dagitti insallah duzelir düzenimizi oturturz hepimiz tatlim..basim donuyo uykusuzluktan

Tatlim bebisi sallamiyo musun bence cok iyi ben maalesef alistrdm baslarda sallamadim hic once esim sallayio uyutunca bende koyverdim ama ayakta değil besikte hafiften..

Allah kolaylık versin canım. Bende ilk oğlumda seninle aynı durumdaydım. Kredi borcumuz daha yeniydi esimin maaşı tek başına karşılamıyordu bile ücretsiz izin kullanamadan 4 aylıkken başlamak zorunda kaldım işe. Birde bankacıydım işte insanların stresi uykusuzluk yorgunluk derken 8 ay sütüm yetti bebeğe sonra bıraktı benim oğlan. Hatta 2. Çocuk için kredi borcu bitsin diye bekledik. Sonra borç bitti ben işi bıraktım ve 2. oglum oldu çok şükür.
Allah yardımcın olsun

Kızlar bu arada kilolarından şikayetçi olan varsa instagramda dedektifanneler sayfasında pazartesiden itibaren Şeyda Coşkun'un emziren anneler için özel hazırladığı diyet listeleri paylaşılacak takip edin derim. En azından listeleri alıp birkaç ay sonra bile uygulayabiliriz

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-15-04-36-59-1.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 92
Selam kızlar. Çok korkunç bir gece geçirdim. Dün tam gün evdeydik. Süpürge , yemek, bulaşık, bebek derken Akşamüstü oldu. Bu arada hapşu hapşu devam ediyor hastalığım. Burnum akıyor vs. Markete gittik, gezdik akşama doğru. Eve geldik kızım yine durmadı. Emmek istedi ağladı kaka yapmak için kendini zorladı derken yine oturamadım. Sonra ani bir üşüme geldi. Kasıldım, resmen dondum. 3 tane battaniye örttü eşim. Sırtıma saçıma da ince polar. Ağlıyorum ve çok üşüyorum diye bağırıyorum. Saat sürdü resmen. Kafamı battaniyeden çıkaramadım. Sızmışım. Gözümü açtım ter içindeyim ve çok sıcağım. Eşim üstümü değiştirmemde yardımcı oldu fakat üstümde ıslanmış kıyafeti çıkarmaya çalışırken yine üşüdüm ağladım zorlandım. Çok korkunçtu. Yatak odasına yürüdüm sırtımda battaniye ile. Çorba ilaç uyku derken yine acayip ter boşaldı. Kıyafet değiştirdim ve halen terlemeye devam ediyorum . Mahvoldum resmen. Kızımla ilgilenemedim. Çok üzüldüm. Eşim ve ben korktuk halimden. Kaç yıldır Faranjit grip atlatmış insanım böylesini görmedim.

Oyy cok cok geçmiş olsun canım. Bence vücudun artık yat dinlen diye alarm vermiş. .bu hastalık yatıp dinlenmek istiyor

Sür sıtmasımı oldun acaba

Bu kızın gece uykusu beni delirtecek. Emmek için kaldırdım memede uyuyor napsam uyanmıyor. Zıbınyla kalana kadar soydum bıraktım yatağın üstüne ağla ağla açıldı sonunda. Madem öyle işte böyle yapıyorum artık. Yalnız şimdi de o vedalaşamıyor memeyle. Şimdiden inatlaşıyoruz bu cadıcıkla

realistan çok çok geçmiş olsun canım. Ben haftalardır yaşadığın stresten kaynaklandığını düşünüyorum bu kadar ağır geçirmenin nedeni olarak. İnşallah hızlandırılmış şekilde atlatmışsındır hastalığı. Kayınvaliden duysa daha gittiğim gün hastalar oldu arkamdan kendine bakamadı dicek

Ben ben çok şikayetçiyim. Hayatımın hiçbir döneminde kilo problemim olmadı. Ama şuan inanamıyorum kendine. Koşu bandında yürüyüşe başlayacağım 40 ımın çıkmasını bile bekleyemeden. Hiçbir kıyafetimin içine giremiyorum berbat bir hismiş.

Canım medelanın kaşık biberonu var onu mu denesen acaba kaşıkla vermekten daha kolay olur hemde biberona alışmaz

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin en kısa zamanda atlatırsın inşallah

Aynen öyle berbat bir his. Ben ilkinde aldığım kiloları cok daha hızlı vermiştim bunda gitmiyor bir türlü.

Peki bu giyimin üstüne battaniye kullanıyor musynuz cnm evin sıcaklığı kaç ferece oluyo.bn de böyle giydiriyorum da bi çorap eksik :) ve içine bn hala iç zıbını giydiritorum üzerine uzun kollu cıtcıtlı body...üstüne penye ve polar battaniyete sarıyorum çok mu geliyo acaba...oğlum bugün 34 günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…