- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Tatlim toptan yapmistir muhtemelen ben kopuklu ya ondan endise ettim altini alirken kopuklu tirtladi☺bebislerimiz insallah degildir ben zaten iyce evhamli oldum atarli lohusalik üstüne panikli anne valla hic cekilmem☺☺Benimki kaka yapti normal sonra altını alırken bi gaz ardına tirttt kaka hemde yana kaydı gitti taştı mecbur banyo yaptırdık acaba epey yapmamıştı toplu mu yaptı yoksa dediğin gibi ishal mi anlamadım ishal sadece sulu olmasıyla mi alakali çünkü daha yapmadı onun üstüne :) inşallah değillerdir kıvamı az sulu ama puturlu sarı normaldeki gibi
Canim kaka sivi gbi ama sık yapmiyor anne olmak cdden zormus kaka takipcisiyiz hepimiz rengi kivami☺☺bebislerimiz iyi olsunlarda Rabbim hepsine saglik versin pzts bir aylik asisi var oradaki doktora bi sorayimCanım kaka sıvı gibi mi ? Sık mı yapıyor bir de kakasını ? Ishal belirtileri var mı yani
Biz de 12 den beri ayaktayız yatağa yatırdığım an uyanıyor. Kredi olmasa ben de ücretsiz izne ayrılırdım.çalışırken bu kadar uykusuzluğa nasıl dayanıcaz bilmiyorum. Hırıltısı var evhamlılıkta ben de son noktadayım ateş ölçer odada günde 2 defa ölçüyorum. Sallamamak için hala direniyorum.Guzel anneler hayirli geceler benim oglus 2 de uyandi emdi gaz cis olayi da tamam ama uyku yok tepinip duruyo bde neredeyse her emmeden sonra kusuyor...uyku yalan oldu smdi tamam da calisinca ne olcak bde esimin azcik gizu korktu ikimiz bakicaz bebise o ogleye kadar ben sonrasi 3 gun gdecem ise ins ayarlanirsa o da vardiya ayarlicak kredi olmasa ucretsiz isterdim ama zor Rabbim hepimize kolaylik versin insallah. ☺Esniyor ama uyumuyor zibidi☺☺☺
Benim kuzu dün 4 buçuk saat uyudu ben de uyuyakaldım. Sarılığı vs yoksa vur kafayı yat canım 3 3 buçuk saat :)Kizlar uyanik olan var mi? Biz 35 gunluguz kizim 9 dan beri uyumadi durmadi surekli memedeydi tabi sut gelsede doyurmadi sanirim simdi 90 cc mama verdim ilk kez icti uyudu simdi kac saat uyur ki ? Normalde 2 ucuk saatte 1 meme veriyordum..simdi kacta versem?
Canim benimki hala uyanik deli ediyo ama ne ediyim benimkinin de az oksurugu var burun tikali..canim cdden calisirken zor bizim okulda misafir okul var sabahciyiz ders 7 bucukta basliyo ev yakin ama saat erken cocukla hepimize zor Allah kolaylik versin annem esim kiziyo bana cok pimpirikli olup ciktin diye bazen kendimi taniyamiyorum lohusalik beni dagitti insallah duzelir düzenimizi oturturz hepimiz tatlim..basim donuyo uykusuzluktanBiz de 12 den beri ayaktayız yatağa yatırdığım an uyanıyor. Kredi olmasa ben de ücretsiz izne ayrılırdım.çalışırken bu kadar uykusuzluğa nasıl dayanıcaz bilmiyorum. Hırıltısı var evhamlılıkta ben de son noktadayım ateş ölçer odada günde 2 defa ölçüyorum. Sallamamak için hala direniyorum.
Tatlim bebisi sallamiyo musun bence cok iyi ben maalesef alistrdm baslarda sallamadim hic once esim sallayio uyutunca bende koyverdim ama ayakta değil besikte hafiften..Biz de 12 den beri ayaktayız yatağa yatırdığım an uyanıyor. Kredi olmasa ben de ücretsiz izne ayrılırdım.çalışırken bu kadar uykusuzluğa nasıl dayanıcaz bilmiyorum. Hırıltısı var evhamlılıkta ben de son noktadayım ateş ölçer odada günde 2 defa ölçüyorum. Sallamamak için hala direniyorum.
Biz de 12 den beri ayaktayız yatağa yatırdığım an uyanıyor. Kredi olmasa ben de ücretsiz izne ayrılırdım.çalışırken bu kadar uykusuzluğa nasıl dayanıcaz bilmiyorum. Hırıltısı var evhamlılıkta ben de son noktadayım ateş ölçer odada günde 2 defa ölçüyorum. Sallamamak için hala direniyorum.
Oyy cok cok geçmiş olsun canım. Bence vücudun artık yat dinlen diye alarm vermiş. .bu hastalık yatıp dinlenmek istiyorSelam kızlar. Çok korkunç bir gece geçirdim. Dün tam gün evdeydik. Süpürge , yemek, bulaşık, bebek derken Akşamüstü oldu. Bu arada hapşu hapşu devam ediyor hastalığım. Burnum akıyor vs. Markete gittik, gezdik akşama doğru. Eve geldik kızım yine durmadı. Emmek istedi ağladı kaka yapmak için kendini zorladı derken yine oturamadım. Sonra ani bir üşüme geldi. Kasıldım, resmen dondum. 3 tane battaniye örttü eşim. Sırtıma saçıma da ince polar. Ağlıyorum ve çok üşüyorum diye bağırıyorum. Saat sürdü resmen. Kafamı battaniyeden çıkaramadım. Sızmışım. Gözümü açtım ter içindeyim ve çok sıcağım. Eşim üstümü değiştirmemde yardımcı oldu fakat üstümde ıslanmış kıyafeti çıkarmaya çalışırken yine üşüdüm ağladım zorlandım. Çok korkunçtu. Yatak odasına yürüdüm sırtımda battaniye ile. Çorba ilaç uyku derken yine acayip ter boşaldı. Kıyafet değiştirdim ve halen terlemeye devam ediyorum . Mahvoldum resmen. Kızımla ilgilenemedim. Çok üzüldüm. Eşim ve ben korktuk halimden. Kaç yıldır Faranjit grip atlatmış insanım böylesini görmedim.
Sür sıtmasımı oldun acabaSelam kızlar. Çok korkunç bir gece geçirdim. Dün tam gün evdeydik. Süpürge , yemek, bulaşık, bebek derken Akşamüstü oldu. Bu arada hapşu hapşu devam ediyor hastalığım. Burnum akıyor vs. Markete gittik, gezdik akşama doğru. Eve geldik kızım yine durmadı. Emmek istedi ağladı kaka yapmak için kendini zorladı derken yine oturamadım. Sonra ani bir üşüme geldi. Kasıldım, resmen dondum. 3 tane battaniye örttü eşim. Sırtıma saçıma da ince polar. Ağlıyorum ve çok üşüyorum diye bağırıyorum. Saat sürdü resmen. Kafamı battaniyeden çıkaramadım. Sızmışım. Gözümü açtım ter içindeyim ve çok sıcağım. Eşim üstümü değiştirmemde yardımcı oldu fakat üstümde ıslanmış kıyafeti çıkarmaya çalışırken yine üşüdüm ağladım zorlandım. Çok korkunçtu. Yatak odasına yürüdüm sırtımda battaniye ile. Çorba ilaç uyku derken yine acayip ter boşaldı. Kıyafet değiştirdim ve halen terlemeye devam ediyorum . Mahvoldum resmen. Kızımla ilgilenemedim. Çok üzüldüm. Eşim ve ben korktuk halimden. Kaç yıldır Faranjit grip atlatmış insanım böylesini görmedim.
Ben ben çok şikayetçiyim. Hayatımın hiçbir döneminde kilo problemim olmadı. Ama şuan inanamıyorum kendine. Koşu bandında yürüyüşe başlayacağım 40 ımın çıkmasını bile bekleyemeden. Hiçbir kıyafetimin içine giremiyorum berbat bir hismiş.Kızlar bu arada kilolarından şikayetçi olan varsa instagramda dedektifanneler sayfasında pazartesiden itibaren Şeyda Coşkun'un emziren anneler için özel hazırladığı diyet listeleri paylaşılacak takip edin derim. En azından listeleri alıp birkaç ay sonra bile uygulayabiliriz
Yok cnm bwn kaldiriuorum hep acaba acikmiyo mu..ama ona kalsa uyanmiyiCnm sen yine 2,5 saat snra doyur onu .
Uyanmıyormu saatinde ayrıca
Canım medelanın kaşık biberonu var onu mu denesen acaba kaşıkla vermekten daha kolay olur hemde biberona alışmazCanım 2900 doğdu 2610 lara düştü. İlk etapta mama vermedim direndim ama keşke verseydim kilo alımı daha iyi olurdu. Sarılığı çok hafif geçirdi şükür bi müdahale olmadı. 25 günlük olduk 3150 falan şuan. Emziriyorum sonra sağdığım sütü veriyorum bazen hala aranıyor oluyor mama veriyorum. Şimdiye kadar 60 cc çok nadir bitiriyordu. Bugün maşallahı var. Uzun uzun emdi sağdığım sütleri içti şuan babası mamasını veriyor bi cukcuklayışı var biberonu :) bakalım aylık muayenede kilomuzu beğenecek mi doktor
Yavrum nefret ediyor zaten kaşıkla anlamıyor ne yediğini ben de kıyamıyorum başladım vermeye biberonu allah sonumuzu Hayır etsin :)
Gazı mı var nedir anlamadım soymak bilmedi bu gece emdi sağdığım sütü içti 40 cc mama yedi hala aranıyor gibi gazdan dolayı sanırım
Selam kızlar. Çok korkunç bir gece geçirdim. Dün tam gün evdeydik. Süpürge , yemek, bulaşık, bebek derken Akşamüstü oldu. Bu arada hapşu hapşu devam ediyor hastalığım. Burnum akıyor vs. Markete gittik, gezdik akşama doğru. Eve geldik kızım yine durmadı. Emmek istedi ağladı kaka yapmak için kendini zorladı derken yine oturamadım. Sonra ani bir üşüme geldi. Kasıldım, resmen dondum. 3 tane battaniye örttü eşim. Sırtıma saçıma da ince polar. Ağlıyorum ve çok üşüyorum diye bağırıyorum. Saat sürdü resmen. Kafamı battaniyeden çıkaramadım. Sızmışım. Gözümü açtım ter içindeyim ve çok sıcağım. Eşim üstümü değiştirmemde yardımcı oldu fakat üstümde ıslanmış kıyafeti çıkarmaya çalışırken yine üşüdüm ağladım zorlandım. Çok korkunçtu. Yatak odasına yürüdüm sırtımda battaniye ile. Çorba ilaç uyku derken yine acayip ter boşaldı. Kıyafet değiştirdim ve halen terlemeye devam ediyorum . Mahvoldum resmen. Kızımla ilgilenemedim. Çok üzüldüm. Eşim ve ben korktuk halimden. Kaç yıldır Faranjit grip atlatmış insanım böylesini görmedim.
Aynen öyle berbat bir his. Ben ilkinde aldığım kiloları cok daha hızlı vermiştim bunda gitmiyor bir türlü.Ben ben çok şikayetçiyim. Hayatımın hiçbir döneminde kilo problemim olmadı. Ama şuan inanamıyorum kendine. Koşu bandında yürüyüşe başlayacağım 40 ımın çıkmasını bile bekleyemeden. Hiçbir kıyafetimin içine giremiyorum berbat bir hismiş.
Peki bu giyimin üstüne battaniye kullanıyor musynuz cnm evin sıcaklığı kaç ferece oluyo.bn de böyle giydiriyorum da bi çorap eksik :) ve içine bn hala iç zıbını giydiritorum üzerine uzun kollu cıtcıtlı body...üstüne penye ve polar battaniyete sarıyorum çok mu geliyo acaba...oğlum bugün 34 günlükİyi ki burası var iyi ki biz birbirimizi tanımışız. Sevincimizi üzüntümüzü bazen ani olan gelişmeleri birine anlatmak yerine hemen buraya yazasım geliyor jerkes çok içten samimi ve anlayışlı :)
Kıyafet konusuna gelince içine çıtçıtlı uzunkol bady ayaklı pijama takımı. ilk önce ayağına çorap sonra ayaklı pijaması üstüne bir çorap daha ki böyle yapınca içindeki çorap çıkmıyor üstüne de kadife ayaksız bir alt. kadife olmasa da normal herhangi bir alt. Yani iki pijama altı iki çorap çıtçıtlı bady ve bir üst. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?