Çok alıngan diyemiyorum. Beni düşünüyor biliyorum ama eşime mahçup oluyorum. Evet başka şehirde o bakarsa kalacak. Ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorumCanım söyle annene alışalım birbirimize sen şimdilik gelme ihtiyaç olursa ben çağırırım de. Ben bebeğim 5 günlükten beri yalnızım, mecburiyetten o kadar erken yalnız kaldım ama alıştıktan sonra rahat ettim. Annen başka şehirde sanırım, nasıl bakacak sizde mi kalacak eğer o bakacak olursa?
Evet canım öyleymiş inşallah yapmaz.Hepatit asisinimi diyorsun canim ates yapmiyor o aşı
Çnm bn ilk gunden beri biberonla veriyorim hic kasikla vermedim kizim memeyi cokur cokur emiyor verdim mi korkma ver ne zmna kadar kasikla vereceksin ztn bebelr sabirsiz kasikla cocugunda yuregi tukeniyor bn suyu bile artil su biberonunda veriyorumKızlar bebeğim memede çok uyuyor ya sinir basıyor özellikle geceleri uyandırıyorum uyanık kalacak da emecekler diye 1.5-2 saat geçiyor. O kadar gıdıklıyorum oynuyorum yok. Sağdığım sütü veriyorum bazen de mama takviyesi yapıyorum. Şimdiye kadar kaşıkla veriyordum ama hiç sevmiyor tavrum emsin hissetsin istiyor meme emmeye de biberona da bayıluyor. Karnı güzel doysun diye dünden beri biberonla veriyorum emzirmenin üstüne. İnşallah memeden uzaklaşmaz. Sizler de biberon kullanıyor musunuz
Çok sağol canım Allah razı olsunGelmiş gecmis olsun
Canım 2900 doğdu 2610 lara düştü. İlk etapta mama vermedim direndim ama keşke verseydim kilo alımı daha iyi olurdu. Sarılığı çok hafif geçirdi şükür bi müdahale olmadı. 25 günlük olduk 3150 falan şuan. Emziriyorum sonra sağdığım sütü veriyorum bazen hala aranıyor oluyor mama veriyorum. Şimdiye kadar 60 cc çok nadir bitiriyordu. Bugün maşallahı var. Uzun uzun emdi sağdığım sütleri içti şuan babası mamasını veriyor bi cukcuklayışı var biberonu :) bakalım aylık muayenede kilomuzu beğenecek mi doktorBizde 2990 doğduk 2650 indik sarılık oldu kilo kaybı yüzünden serum aldı Bi gece çok şükür geçti 30 günlükken 3350 idi şimdi 3700 45 günlük azar azar alıuor sağlıklı olsun da tabi mama da az veriyorum ben toplam da günde 120 cc falan bakalım bu hafta az almışsa kilo mecburen arttırcam mamayıinş 200 gr altımda değildir sen napıyorsun cnm sadece anne sütümü??
Yavrum nefret ediyor zaten kaşıkla anlamıyor ne yediğini ben de kıyamıyorum başladım vermeye biberonu allah sonumuzu Hayır etsin :)Çnm bn ilk gunden beri biberonla veriyorim hic kasikla vermedim kizim memeyi cokur cokur emiyor verdim mi korkma ver ne zmna kadar kasikla vereceksin ztn bebelr sabirsiz kasikla cocugunda yuregi tukeniyor bn suyu bile artil su biberonunda veriyorum
Kızlar oğlum bugün bütün gün memeden ayrılmadı ve sürekli ağladı. Normalde çok düzenliydi günlerimiz. Ama bugün uyumadı hiç ve memeye bağımlı yaşadı. Böyle olan varmı ne yapsamda susturup uyutsam
Kizlar hayirli geceler bise soracaktim bu aksam bebegin kakasi bezinden tasar vaziyette ve kopuk gibiydi rengi sariydi ama bole degildi bide gecen doktor bezden tasar gbi olunca getr demisti pzts gdelim dedim..ishal olmasin dedi su kaybi acisindan sikinti buyur dedi
Benımkıde Aynen em uyutuyor yatır on dk sonra kalksın ağlasin yeniden meme sabah 9 bucuktan bu yana toplasam 1 sa uyudu hemde banyo yapıp kaka yapmasına rağmen şimdi sagdigim 100 cc verdim üstüne emiyo bakalım her geceki gibi uyuyacak mi emmesi bitince
Kasikla benimki cok hava yutuyo dedogin gibi yarisinida cikario mecbur veriyorum wala elim mahkum yoksa ac kalacak yawrumKaşıkla verdim direndim hep ama yavrum ne yediğini anlamıyor yarısı dökülüyor. Ne zorluklarla sağıyoruz o sütleri. Doktor bişey olmaz artık biberon verebilirsin dedi ama içim rahat değil..
Once emziriyorum kalani sagip birebonla veriyorum canimCanim biberonla mi veriyorsun sağınca
Canim benim bitti gelmiyor artik arada bana da adet sancisi giriyor usutttum diye dusunuyorum senin kacinci gununKızlar kanamanız ne durumda? Benim bi artıyor bi azalıyor rengi bi açılıyor bi kanama gibi oluyor. Ama 2 gündür çok ağrım var adet ağrısı gibi ve kahverengi geliyor akıntı. Adet mi olcam acaba ya da acaba dikislerimi falan mı agrittim? ben hiçbişe anlamadım bu işten
Canım 40 gün önce doğum yapmış gibi değilsin fıstık gibisin sırrı ne bunun ? :) allah kabul etsin meleğin de çok şirin :)Merhaba kızlar bizim bugün mevlütümüz vardı çok güzel oldu :)
Tüm gün ağlıyan oğluş bugün paso uyudu kimsede inanmadı ağladoğına ne kadar uslu diyorlar dedim bu anne utandırıcısı :)
Herkez gittik sonra bnmki başladı ağlamaya şimdi zor uyuttum
Neyse inşlh bundan sonra düzene gircez herkz iyidir inşlh çok yorummşm yavaş yabaş okucm inşlh hepinizi öptük
Buda günün resmi olsn :)
Şimdi yine memede sızdı inşallah gece uykusuna geçmiştir. Göğüslerimin uçları o kadar acıdıki bütün gün emmesinden anlatamam
Ben de bugün korka korka oğlumu sahile çıkardım mescitte emzirdim ama korkudan o kadar örttüm ki hiç bi yer göremeden eve geldi Kıyamam :)Slm teyzeler biz kizimla.bgn mis gibi deniz havasi aldik yuruduk hepinize ii haftasonlari
Canım kaka sıvı gibi mi ? Sık mı yapıyor bir de kakasını ? Ishal belirtileri var mı yaniKizlar hayirli geceler bise soracaktim bu aksam bebegin kakasi bezinden tasar vaziyette ve kopuk gibiydi rengi sariydi ama bole degildi bide gecen doktor bezden tasar gbi olunca getr demisti pzts gdelim dedim..ishal olmasin dedi su kaybi acisindan sikinti buyur dedi
Teşekkür ederim canm :)Canım 40 gün önce doğum yapmış gibi değilsin fıstık gibisin sırrı ne bunun ? :) allah kabul etsin meleğin de çok şirin :)
Cnm sen yine 2,5 saat snra doyur onu .Kizlar uyanik olan var mi? Biz 35 gunluguz kizim 9 dan beri uyumadi durmadi surekli memedeydi tabi sut gelsede doyurmadi sanirim simdi 90 cc mama verdim ilk kez icti uyudu simdi kac saat uyur ki ? Normalde 2 ucuk saatte 1 meme veriyordum..simdi kacta versem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?