2015 Ekim Anneleri

Birebir aynı şeyleri yaşamışız, adaş olduğumuzdan mı :) fıstığını sağlıkla mutlulukla büyüt işallah önemli olan sağlıkla kavuşmak tabiki sonuçta biz elimizden geleni yaptık. İnstagramda gördüm Henacıkla seni maşallah çok güzel bir prenses sana benzettim ben :)

Gecen gun aynisi basima geldi yataktaydi bir yapti biraz da ishaldi yataktan taa asagilara akti hali yoktu Allahtan parkeye geldi bi de tabi ustum basim b.k oldu

bizimkinin en çok sevdiği sey altı açılında ya işer yada kaka yapar o yüzden mutlaka alt açma örtüsü kullanıyorum ebebekte çokta uygun 10 lu paket alıyorum baya bi yetiyor bana(her değiştirmede atmıyorum )
misafirliğe giderken mutlaka alt açma götürülmeli bence.

Sabah öğle akşam 5 er damla veriyorum canım ben emzirmeden önce veriyorum hatta daha çok faydasını gördüm o şekilde. Kimyonu da bebeğe veriyorum sabah akşam 2 şer çay kaşığı

banada oldu bezini değiştirirken pırtlattı o an korktum biraz önemli bişey değil.
doktor normal demişti rengi sarıysa korkma
Aman çok şükür, korktum ilk kez karşılaştım :)
Valla ben daha doğru düzgün hatırlamıyorum altını açtığımda yapmadığını. İlla yapıyor, artık o yapmazsa ben bacaklarını karnına bastırıp yaptırıyorum :)
Normal canım. Gazdan öyle yapıyorlar.
Bi daha da bulgur pilavı yemem, o yaptı kesin. Sağol canım içim rahatladı.

Aynen o alt açma çok kurtardı benim koltuklarımı ama üstüm her seferinde çiş kaka çünkü bizimki bitti dediğin an üstüne en az üç kere daha fışkırtıyo

kızlar n11 den alışveriş yapan varmı bebek maması , ıslak mendil ve pirima bebek bezleri burada bana çok uygun geldi normalde e bebekten alırdım malum hava soguk çıkamıyorum eşimde alışverişten pek anlamaz yanlış alır diye yollamıyorum.
n11 de uygun bulmuşken alsammı karar veremedim

Canim ben de daha dogmadan aldim zaten de bizimki resmen fışkirtinca alt açma kâr etmedi anlayacağın...

Al canım benim sürekli alışveriş yaptığım bir sitedir. Memnunum da. En uygun oradan bulurum çoğunlukla almak istediklerimi.

Gecen gun aynisi basima geldi yataktaydi bir yapti biraz da ishaldi yataktan taa asagilara akti hali yoktu Allahtan parkeye geldi bi de tabi ustum basim b.k oldu
Ben bir arkadaşıma anlattim bu olani da merak etme benim ağzıma etti dedi de sonra aman gülemeyim dedim başıma gelir bir de...

Aynısı mı acaba canım ya 20 liraymış o sitede
Evet canim aynisi firması değişmiş bu biraz daha toz gibi humanaya gore.yanlis hatirlamiyosam sen once emzirip sonra sagip mama veriyodunn bebegine. Bende artik oyle yapmaya karar verdim.sen her emzirmeden sonra sagmanin faydasini gordun mu sutun arti mi.benim sutum uzuntuden azaldi tekrar çoğalması icin düzenli sagicam fakat cevremdekiler ve bazi okudugum forumlarda sagmak sütü azaltır falan ne yapacagimi bilemiyorum artık kafam iyice karıştı.bi de senin bebegin kac gunluk kac dk emiyo üstüne ne kadar sagip sut ve sonra mama veriyosun

Canim.Allah anali babali buyutsun insallah gozunaydin kavustun melegine Rabbim size bağışlasın

Canım benim ki herg
Aynı ya gündüz hiç uykusu yok kus uykulu valla koyu verdim mi ağlıyor hiç bir işimi yapamıyorum illa biri kucaklayacak koydum mu başlıyor ağlamaya kucağa alıştı sanırım benim ki

Evet cnm çok inliyo rahstsız huzursız uyuyo ama gazdan diyoduk işte...gazı olan her bebek öyle değil mi ki...bn de simdi doktora gitmeye cekindim anne sütü vermekdyine de dahsça faydalı olmaz mı bebişlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…