2015 Ekim Anneleri

Bizimki de çok kusuyor canım bebek reflüsüdür. Rahat ol

Gecmis olsun canim.

Pek bi farklı sayılmayız şuan, ben de 60 ile evlenmiştim şuan 75 im, ben genel olarak kilo veremediğimden durum feciiii
Ya ben sanırım her anın tadını çıkarmayı öğrendim. Hamileyken o kadar ağır yorumlar aldım ki obez muamelesi gördüm ama hiç üzülmedim sadece çok kızdım yaptıkları yorumlara. Benim içimde bir melek vardı ve ben çok mutluydum. Şimdiyse ben bir anneyim çatlaklarımla, sezeryan göbeğimle.. şuna eminimki evlendiğim kiloya çok uzun sürmeden döneceğim ama o zamana kadar bu halimden de mutluluk duyacağım♡♡

Kızlar geldik şimdi. İdrar verdik, kültürün sonucu 3 güne çıkacak, tahlil 2 saate belli olur dediler. Bekliyoruz.
@ayslhsyn
Hayirlisi cnm bizde geldik genzimiz de hafif sisme varmis ve alerji olmus dedi doktor igne yaptilar pazartesi kontrol var birde sutum az dedigim halde bir hafta mama verme dedi nasi yapicaz bilmiom biraz bollasti gibi ama tam yetmio cnm sen kac saatte bir meme veriosun ve kac cc veriosun

Merhaba güzel anneler ve anne adayları:) yarın benim doğumgünüm eşim bebeği annene bırakıp dışarı çıkabilirmiyiz dedi ama ben bebeğimi birakamiyorum boşver gerek yok dedim. Ama ikilemde kaldım eşime ve kendime hiç zaman ayirmiyorum 40 gündür napsam bilemedim.. her ihtimale karşı sütümü sagip dolaba koydum ama içim rahat değil napsam ki..

Bebek varken kiloydu, saçtı bastı inan hiç bakılmıyor haklısında o biraz 4-5 aya gelsin azcık güzelde gözükmek istiyorsun, yani en azından ben öyleydim, kiloda veremeden yine hamile kalınca bunda biraz dertliyim, 2,5 senedir hamile kıyafetleri giyiyorum şu Göbek gitse onada razıyım

Oy masallahhhhhh, emziğini mi tutuyor Fıstık ?
Bu arada rengi mi açılmış bunun, benim bıdık inan seninkinden esmer yahu, hergün açılır diye beklemedeyim ama yok bariz kara bir kuzum var
Yaşadığın bölgenin iklimi bile ten rengini ekiliyor diye okumuştum biryerde. Tanca' nın havasından suyundan sanırım çikolata diye beklediğim kız bol sütlü çikolata çıktı:) rengi açıldı evet. Ben kadar açık değil ama babası gibi hiç değil. Kara kuzunu sev benim için. Benim favorim kara kuzu ama sağlıklı olsun sütlü kahveyede razıyım[/QUOTE]
Bence coğrafyaya bağlamamak lazım, hava su değilde biraz sendende almış kuzum :)
Amerika da kaldığım sürede bir tane çirkin melez görmedim, halende iddaa ederim melezler ayrı Birsey kesinlikle farklı bir hava ve güzellikleri oluyor , bu Fıstık epeyce can yakar şimdiden haberin olsun

Canım evet. Biraz zaman geçince eminim bu halim ne diye ağlamaya başlarım:) kendimi 97 kilodan sonra çok fit hissediyorum ama gereğinden fazla hissetmişimdün eski pantolonlarimdan birinin içine girmeye çalışıp bacağımdan geçmeyince anladım

Canım dün 39. günümüzdü bebeğim 4250 doğmuştu 5100 olmuş. 52cmdi 58cm olmuş. 1 aylık kontrolde mama takviyesine başlayabiliriz demişti doktorumuz 4730du o zaman. Şimdi 9 günde 380gr çok iyi dedi. Aylık 500gram alıyorsa sorun yok demektir zaten dedi. Benim kız maalesef hala emmiyor doğru düzgün o kadar çok sütüm var ki çoğu zaman sağiyorum ama yine de her yerim sırılsıklam ve çok üzülüyorum uzun uzun emmiyor süt boşuna gidiyor diye. 10 dakika olan emmesi 2-3dakikaya düştü. Ama doktorumuzun önerisi işe yaramış çok şükür. Hep aynı göğsü emzir bitirene kadar,sadece önsütü almasın kilo alamaz demişti becerebilmişiz böyle devam et dedi..

Her anın tadını çıkar, merak etme bu bebiş Allah Ömür verdikçe sonsuza kadar yanında kalacak Kurtuluş'un yok birazda size fırsat ver, zaten çıksanızda biz annelerde devreler Karışık , hep bebiş konuşulup duracaksınız o ayrı ama arada bir süslenip püalenip dışarı çıkmak güzel oluyor

Kesinlikle çıkın dışarı canım o kadar iyi geliyor ki küçük kaçamaklar. Dün yıldönümümüzdü eşimle yemeğe gittik nefes aldık. Hayatımız o kadar değişti öyle bir tempoya girdik ki oyüzden eşler de birbirini ertelememeli. Gitmeden emziriyorum anneme de süt bırakıyorum en kötü mama var. Biz döndüğümüzde yeni uyannıştı emzirdim hemen. Zaten saatlerce dışarda kalmıyorsun. 2 saat başbaşa vakit geçirin kafa dağıtın eve geldiğinde sütün bile bir farklı olacak mutlu olduğun için. Annen varmış ne güzel gözün arkada kalmaz. Yemeğin ortasında da zırt pırt annene napıyo diye sorma. Güzel bir fön çekin süslen kaliteli vakit geçir eşinle.
Buarada bizim bir kaçamağımız daha var eşimle Cem Yılmaz'ın filmine gittik 3 saat ayrı kaldım ama döndüğümde bebeğim gayet mutluydu karnını bir güzel doyurup bakıyor annanesi

kizlar doktorunuz bebeginize cift bez atmanizi soyledimi ?
Bizim dr istemedi öyle bir şey canım. Ama arkadaşımın bebeği 34 haftalık doğdu prematüre bebeklerde kalça çıkığı olmaması için sanırım çift bez öneriyorlarmış

Neden azalttıki canım emmeyi biberon mu vermiştin? Mama veriyor musun yine. Hiç üzülme öyle yanda böyle anne sütü alıyorlar şükür göğüste emse çok daha iyi tabiki ama sen vazgeçme yine de. Bizim doğum sonrası kilo kaybı fazla oldu o yüzden anca düzene girdik şükür.

Canım ben 2-3 saatte 1 emziriyorum. Bazen göğüslerim sertleşince sağıyorum. 100 cc içiyor. Birazda emiyor. Fazlaca obur.
Çok geçmiş olsun canım size de.

Eğee her şeyi temiz çıkarsa ben de dediklerini yapayım canım. Saol canım.

Bizim dr istemedi öyle bir şey canım.Ama arkadaşımın bebeği 34 haftalık doğdu prematüre bebeklerde kalça çıkığı olmaması için sanırım çift bez öneriyorlarmış
Hmm yok benim kizim 39+2 dogdu. Ama benim doktorum sanirin herkeze oneriyor cift bez kullanimini. Ben kullanmiyorum cunku kizima rahataizlik hissi veriyor gibime geliyor.

Hmm yok benim kizim 39+2 dogdu. Ama benim doktorum sanirin herkeze oneriyor cift bez kullanimini. Ben kullanmiyorum cunku kizima rahataizlik hissi veriyor gibime geliyor.
Olabilir canım dr herkese öyle öneriyordur belki ama bana da gereksiz geliyor rahatsız eder bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…