Geçmiş olsn ins yktur.reflude olabilirGünaydın kızlar,
Bebeğimin dünden beri kusması vardı. 2 saatte 1 kıyafet değiştirdik. Bu sabah da aynı şeyler oldu. Neredeyse çay bardağı kadar kustu. Hem de fışkırtarak. Aradık kliniği. Acil olarak gidiyoruz şimdi. İnşallah bir şey yoktur kuzumdaGeçen hafta 3 den fazla fışkırtarak kusma olursa gelin, idrar yolları enfeksiyonu olabilir demişti doktorumuz. Umarım değildir, normaldir.
Ben simdi 0-3 mu yoksa 3-ve sonrası mi almaliyim 2 bucuk ayligiz bizBen bebekhouse diye bi siteden aldım canim
Canim ben cikardim ikisini de gerci biz 63 gunluguz sadece vir yere giderkwn takiyorum sapkasiniGunaydin kizlarr yarin 40 imiz cikiyorr bu sapka eldiven olayini birakan var mi???
Surekli cikan eldivenlerden biktim sapkasi da gozune inince agliyor Kumsal gunduz surekli uykusu bolunuyor..
Ben eldiveni artik gunduz cikariyorum tabi yuzu gozu cizik icinde kaliyor ama napim alismasi lazim havasiz kaliyo eldivende.. sapkasini da cikardim dun gunduz..banyodan sonra ve gece taktim.. nereye kadar takicaz bu sapkayi..dr eldiveni cikarabilirsiniz dedi de sapkayi sormamisim
Canim masallah
Gecmis olsun cnm insaAllah ciddi biseyi yoktur. Bizde birazdan gidicez hiriltilari artti gibi gelio bana nefesi kesilio korktm hic uyumadim bu gece oda rahat nefes alamadigi icin uyandi insaAllah bebislerimizn biseyi yoktur cnm gelince yaz mutlakaGünaydın kızlar,
Bebeğimin dünden beri kusması vardı. 2 saatte 1 kıyafet değiştirdik. Bu sabah da aynı şeyler oldu. Neredeyse çay bardağı kadar kustu. Hem de fışkırtarak. Aradık kliniği. Acil olarak gidiyoruz şimdi. İnşallah bir şey yoktur kuzumdaGeçen hafta 3 den fazla fışkırtarak kusma olursa gelin, idrar yolları enfeksiyonu olabilir demişti doktorumuz. Umarım değildir, normaldir.
Canim 0-3 alsan çok az kullanirsin gibi geldi. 3 sonrası da büyük olur mu bilemedim bi de 2 tane oluyor zaten pakette.ben olsam 3 sonrası alırdım amaBen simdi 0-3 mu yoksa 3-ve sonrası mi almaliyim 2 bucuk ayligiz biz
Bende oyle dusunuyorum canim bakalim cok tsklerCanim 0-3 alsan çok az kullanirsin gibi geldi. 3 sonrası da büyük olur mu bilemedim bi de 2 tane oluyor zaten pakette.ben olsam 3 sonrası alırdım ama
Cnm gecen gun 12 de kalktik emzir alti ustu derken uyumadi kucak kusu zaten kahvalti yaptigimda ki artik kahvalti sayilmaz saat 3 duCanım ben de yeni kahvaltı yapıyorum ve benim gibi olan var midr diye düşünüyordm.. eşim gidince pek uyumadm bu hafta sonra öğlenleri de uyuyamayinca bu sabah uyucam dedim. Ama uyudgmdan bisey de anlamadim. Bebegim arada uyandi hep. 11.15 gibi uyandim. Ortaligi topla emzir altini al kahvaltı hazirla derken bu saat oldu ve kv aradi. Köyde oturuyrlar. Canin sıkılıyorsa baban almaya gelsin dedi. Daha ben bişey yemedim dedim ama utandim da. Bu saate kadar uyumuş diyecekler. Yapacak bişey yok bebekli bayanim ben
Günaydın kızlar,
Herkese günaydın gerçi bir çoğumuz uyumadığımız için gün pek ayamıyor ama:) bizimkide 3.30 dan beri uyumadı başım çatlıyor birde gece 4 de kaka yapılır mı ya ıkınmaktan uykusu açılıyor bir daha da uyumuyor uyku sersemi temizlemesi de cabası ve hep o saatte yapıyor çocucgun rutini oldu resmen:)
Ben ilk önce 3+almıştım ama başka kullanan arkadaş çok büyük geliyo dedi kızı 6 aylık hala 0-3 kuşlanıyomuş ben artık ikisinden de aldımBen simdi 0-3 mu yoksa 3-ve sonrası mi almaliyim 2 bucuk ayligiz biz
Geçmiş olsn cnm üşütmüş olabilirGünaydın kızlar,
Canım 0 3 alrsan 2 hafta kullanabilirsn sadece ve her kutuda 2 tane var.yani 15 gün daha emzksz durup 3 6 almalsn benceGunaydin guzel anneler bisi sormak istiyorum benim bebegim 2 bucuk ayliknben şimdi avent soothie siparia vericem ama kafam karisti 0-3 3- ve sonrası mi siparis vermeliyim
Cok tesekkur ederim canim bende alacagim yere sordum orasida dis cikana kadar kullanabilirsiniz dedi cunku 3 ve sonrasini dis olmadan kavrayamazlar dediBen ilk önce 3+almıştım ama başka kullanan arkadaş çok büyük geliyo dedi kızı 6 aylık hala 0-3 kuşlanıyomuş ben artık ikisinden de aldım
Bizimki de gece pırtlamış dediğin gibi ıkına ıkına bi hal oldu yavrucağa :/ canım artık gündüzleri vakti onlar uyudukça biz de uyuycaz yapck bişey yok :)Herkese günaydın gerçi bir çoğumuz uyumadığımız için gün pek ayamıyor ama:) bizimkide 3.30 dan beri uyumadı başım çatlıyor birde gece 4 de kaka yapılır mı ya ıkınmaktan uykusu açılıyor bir daha da uyumuyor uyku sersemi temizlemesi de cabası ve hep o saatte yapıyor çocucgun rutini oldu resmen:)
Yok canim bende oyle dusundum ama oyle deilmis 3 vr sonrasini bebek dişleri cikmadan tutamaz dedi alacagim yerdeCanım 0 3 alrsan 2 hafta kullanabilirsn sadece ve her kutuda 2 tane var.yani 15 gün daha emzksz durup 3 6 almalsn bence
Günaydın Can'ım inş önemli bişi yoktur haberdar et biziGünaydın kızlar,
Gecmis olsun canim insallah normaldir
Geçmiş olsn ins yktur.reflude olabilir
Gecmis olsun cnm insaAllah ciddi biseyi yoktur. Bizde birazdan gidicez hiriltilari artti gibi gelio bana nefesi kesilio korktm hic uyumadim bu gece oda rahat nefes alamadigi icin uyandi insaAllah bebislerimizn biseyi yoktur cnm gelince yaz mutlaka
Çok geçmiş olsun canım endişelendiğin gibi önemli birşey yoktur inşallah
Ya bizimkide aynı her gece kaka temizliyorum ve tabi bunun yanında uykusuzluk. 40 çıkınca bebek düzelir derler ya külliyen yalan. Bizimki geceleri 3 -4kez kalkıyordu sevindim 1 yada 2 ke kalkar diye ama 40 çıkalı 3 gün oldu 3 gecedir hiç uyumadik
Geçmiş olsn cnm üşütmüş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?