2015 Ekim Anneleri

Geçmiş olsn ins yktur.reflude olabilir

Canim ben cikardim ikisini de gerci biz 63 gunluguz sadece vir yere giderkwn takiyorum sapkasini

Gecmis olsun cnm insaAllah ciddi biseyi yoktur. Bizde birazdan gidicez hiriltilari artti gibi gelio bana nefesi kesilio korktm hic uyumadim bu gece oda rahat nefes alamadigi icin uyandi insaAllah bebislerimizn biseyi yoktur cnm gelince yaz mutlaka

@KAYGILI ya bizde de var bu gobegi bagla diyenler..yok para koyup saracakmisim..daha donu durmuyor uzerinde dedim..hem nasil baglayayim gobegini sikica cocugun yazik

@fleuri canim alıntı yapmıştım ama nereye kayboldu anlamadım. Hepimize cok cokk gecmis olsun dediğin gibi doğum zor bi hadise bazılarımzn hele cok daha zorlu oldu ama kucaklarimizdaki mucizeye binlerce hamdolsun deyip o aci günü hatırlayıp aglamayi kesiyoruz sanirim :) bu arada msjin sonunu cok guzel tamamlamissin,2.cocuk meselesini cok hosuma gitti iyi güldüm, sen cok yasa :)

Cnm gecen gun 12 de kalktik emzir alti ustu derken uyumadi kucak kusu zaten kahvalti yaptigimda ki artik kahvalti sayilmaz saat 3 du valla ne dusunurlerse dusunsunler 6 da 9 da kalkip geri yattip uykudan da dedigin gb bisey anlamiyorum surekli gaz sancisi ile uykumuz bolunuyor

Çok geçmiş olsun canım endişelendiğin gibi önemli birşey yoktur inşallah

Ya bizimkide aynı her gece kaka temizliyorum ve tabi bunun yanında uykusuzluk. 40 çıkınca bebek düzelir derler ya külliyen yalan. Bizimki geceleri 3 -4kez kalkıyordu sevindim 1 yada 2 ke kalkar diye ama 40 çıkalı 3 gün oldu 3 gecedir hiç uyumadik

Geçmiş olsn cnm üşütmüş olabilir

Gunaydin guzel anneler bisi sormak istiyorum benim bebegim 2 bucuk ayliknben şimdi avent soothie siparia vericem ama kafam karisti 0-3 3- ve sonrası mi siparis vermeliyim
Canım 0 3 alrsan 2 hafta kullanabilirsn sadece ve her kutuda 2 tane var.yani 15 gün daha emzksz durup 3 6 almalsn bence

Ben ilk önce 3+almıştım ama başka kullanan arkadaş çok büyük geliyo dedi kızı 6 aylık hala 0-3 kuşlanıyomuş ben artık ikisinden de aldım
Cok tesekkur ederim canim bende alacagim yere sordum orasida dis cikana kadar kullanabilirsiniz dedi cunku 3 ve sonrasini dis olmadan kavrayamazlar dedi

Bizimki de gece pırtlamış dediğin gibi ıkına ıkına bi hal oldu yavrucağa :/ canım artık gündüzleri vakti onlar uyudukça biz de uyuycaz yapck bişey yok :)

Canım 0 3 alrsan 2 hafta kullanabilirsn sadece ve her kutuda 2 tane var.yani 15 gün daha emzksz durup 3 6 almalsn bence
Yok canim bende oyle dusundum ama oyle deilmis 3 vr sonrasini bebek dişleri cikmadan tutamaz dedi alacagim yerde

Günaydın anneler herkeste Bi koşturmacadır gidiyo inş bebişler bian önce durulur da bizde azıcık nefes alırız benim oğlum çok patolojik yas gündüz hiç uyumuyor Bi Bebek sürekli ağlarım yaaaa sürekli ağlıyo emzşk almıyo denedik birkaç tane yok yok yok sallamaya çok sinir oluyo dursun diye battaniyede bile salladım yok Bi günde toplamda 6 saat uyuyo oda saat başı uyanarak Nasıl olcak bilmiyorum onun dışında sürekli kucağımda artık temizlik yemek yok ev dehşetül vahset bide bugün tarttık evdeki tartıda 21 günde sadece 500-600 gr almış 51 günlük 5600 çıktı sizinkiler Nasıl mamayı günde max toplamda 150-160cc veriyorum sizce arttırayımmı lütfen Bi akıl verin

Günaydın Can'ım inş önemli bişi yoktur haberdar et bizi

Gecmis olsun canim insallah normaldir

Geçmiş olsn ins yktur.reflude olabilir

Gecmis olsun cnm insaAllah ciddi biseyi yoktur. Bizde birazdan gidicez hiriltilari artti gibi gelio bana nefesi kesilio korktm hic uyumadim bu gece oda rahat nefes alamadigi icin uyandi insaAllah bebislerimizn biseyi yoktur cnm gelince yaz mutlaka

Geçmiş olsn cnm üşütmüş olabilir

Kızlar geldik şimdi. İdrar verdik, kültürün sonucu 3 güne çıkacak, tahlil 2 saate belli olur dediler. Bekliyoruz.
A ayslhsyn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…