2015 Ekim Anneleri

Can'ım merak etme benim eşimde annem varken hiç yardımcı olmuyo dü ama annem gidince herşeyim oldu oğlum hiç durmuyo gündüz uykusu hiç yok on dakika uyusa şükür sürekli kucakta ne emzık ne sallama hiç durmuyo eşim annem gittikten sonra tek kelime ile elim ayağım oldu gece çok az uyumuştum sabah başka odaya aldı bir buçuk saat uyumuşum kahvaltıyı hazırladı ona kalsa herşeyi yapacak bugün temizlik yapacım dedim evi Bi gör dehşet mutfak her yer her yerde sen dinlen ben yaparım diyo ama bende ona kıyamıyorum tmm önceden de temizlik yemek yardım ederdi ama demek istediğim kalbini ferah tut ne kadar yapmaz gibi dursalar da yapıyorlar

Gecmıs olsun canım umarım onemlı bır sey cıkmaz
Bahsetmıstım bızımkı de cay bardagı kadar kusmustu dr gelın demıstı ama dr hastalandıgı ıcın gıdemedık
Bır arkadas emzırırken dık tutun yazmıs oyle yapmaya basladım
Dr hatta bası hafıf dık yatsın demıstı dogdugu gun
Ben onemsemedım ama ıkı gun evvel aklıma geldı
Gıttıgıdıyor dan reflu yatagı aldım hem yan yatırmalı hem de eğimli
Eger sorunu yoksa bebişin bir bak derim
Ikı gundur baya farkettı

Kızlar kızlar ben hala Ateş ölçer almadım Bi türlü araştıramamaktan var mı tavsiye edeceğiniz marka kulaktan mı uzaktan mı alından mı ölçen olsun???
Can'ım ben braun un kulaktan ölçeni aldım başta burdaki yorumları okuyunca açıkcası pişman olmuştum neden temassız almadım diye ama memnunum ama sana chicco nun temassız Ateş ölçerinide öneririm hem daha uygun hem çocuğun Ateş'ini hem banyo suyunu hem oda sıcaklığını mamayı vs ölçüyo dediğim gibi ben memnunum ama onugörünce keşke onu alsaydık dedim ama ben zaten her odaya dijital termometre. Banyosu için termometr ve kulaktan ölçer alınca gerek kalmadı bide herşeyi yapan hiç bişi yapamaz gibi Bi düşünce var ya. Bu öyle değil merak etme kızıl ötesi ölçüyormuş kaliteli

Yalannn onlar ablam ve eşi dün acı gerçeği yüzüme yüzüme vurdular:) 3 ayda geçer diyorlar bekliyorsun sonra 6 ay oluyor sonra 9 ay sonra 1 yaş diyorlar ama 1.5 yaşında anca anca geçiyor gazları huzursuzlukları diye bende 3 ayda geçer gazı da uykular düzene girer diye ümit ediyordum:)

Bizimki de gece pırtlamış dediğin gibi ıkına ıkına bi hal oldu yavrucağa :/ canım artık gündüzleri vakti onlar uyudukça biz de uyuycaz yapck bişey yok :)
Canım seninki simdi gündüz uyuyordur 2-3 hafta geçince bir anda gündüz uykuları gitti uyuduğu 15 dk max yarım saat uyutması 1 saat sürüyor zaten:) bu arada saçlar taçlarınız o kadar yakışmış ki bayıldım:)maşallahh diyimde nazar değmesin Hena ya:) emme de sıkıntınız yok dimi canım

Amin cnm normalde biz 7 de uyurduk 2 gundr uyumuyor
Gun gectikce degisiyorlar valla isimiz zor gibi duruo benimkide 23 gunluk olduk bu zmana kadar hep uyurdu uyansa bile aglamaz bakinirdi simdi uyutamiyorum gece 2 lere kadar pispisliyorum yatirdigim gibi mizmizlanio uyusada surekli sesler cikario uyandi diye bakmaktan uyku muyku kalmio sabaha kadar sabahta tam uyucam kv arar gelicem birileri arar gelicem uykunun 'u' sunu unuttum

Bugün eşimle evlilik yıldönümümüz
Akşam yemeğe gideceğiz miniğim anneme emanet biraz süt sağdım zorda kalırsa mama yapar. Bakalım bensiz ne yapacak minik kuş
Can'ım eşin ve bencilinle birlikte mice Mutlu huzurlu yıllara bizim de 20 kasım dı ama annem gitti oğlumda dün 11 e kadar sürekli ağlayınca bizim kutlamamız sadece sözde oldu artık hediye bile almıyoruz hoş şimdi eşimin Hakkı'nı yiyemem doğum hediyesiydi 13 kasım doğum günümdü doğum günü hediyesiydi aldı sağolsun ama bu Nasıl olduysa kaynayıverdi

Annemler gitti bugün kizimla başbaşa kaldık çok boşluğa dustum inş annem gibi bakabilirim kizima çok üzgünüm

Canım benim kız 2 saatte 1 max 60 ml süt içiyor kilosuda 5040 gr 2 aylık. Senin bebeğinin kilosu iyi o zaman..

Neyyyy yakında gündüz uykuları kalmycak mı diyorsunnn aman allahımm ne rahat oluyor oysa neyse hazırlıklı olaym ben canım çok şükür emme güzel gidiyor inşallah böyle devam eder... taclar saçlar uğrastk valla teyzesi sagolsun fotografcmz bizi güzel kamufle etti yoksa ben o cekimden 15 dk önce bile ağrıdan kvranıyordumm

Günaydın kızlar Malt içeceği soran olmuştu ama tabletini konuşuyordunuz sanırım şoktan aldım dün içeceğini. Bugün sütüm daha fazla gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…