Can'ım merak etme benim eşimde annem varken hiç yardımcı olmuyo dü ama annem gidince herşeyim oldu oğlum hiç durmuyo gündüz uykusu hiç yok on dakika uyusa şükür sürekli kucakta ne emzık ne sallama hiç durmuyo eşim annem gittikten sonra tek kelime ile elim ayağım oldu gece çok az uyumuştum sabah başka odaya aldı bir buçuk saat uyumuşum kahvaltıyı hazırladı ona kalsa herşeyi yapacak bugün temizlik yapacım dedim evi Bi gör dehşet mutfak her yer her yerde sen dinlen ben yaparım diyo ama bende ona kıyamıyorum tmm önceden de temizlik yemek yardım ederdi ama demek istediğim kalbini ferah tut ne kadar yapmaz gibi dursalar da yapıyorlarBizim yatakta battal boy ama eşimle ben baya iriyiz. Hem boylu hem posluyuz. Bebiş aramızda görünmez bile :) Aslında annelerimiz bazen haklılar. Bir süre sonra baya alışıp ayrı yatakta yatmayabiliyorlar. Ama sen bilirsin ayırma zamanınızı ve nasıl bir yöntem uygulayacağını.
Bizim beşiğimiz yatağa sabitleniyor. Bitişik oluyor. Yavuz her geçen gün biraz daha kayıyor benim yatağa uyurken, baya hareketlendi. Ih demesine bile uyanıyorum ama kayar belki farkında olmam uyurken bi zarar veririm diye yastık koyuyorum yanına. Ama içim gidiyor onunla uyuyabilmek için.
Bizim 40ımız salı günü çıkıyor. O hafta mevlüt okunacak ve sonrasında annem gidecek. Bakalım, ben çok merak ediyorum eşimin halini tavrını. İnşallah dediği gibi tam destek full destek olur.
Gecmıs olsun canım umarım onemlı bır sey cıkmazGünaydın kızlar,
Bebeğimin dünden beri kusması vardı. 2 saatte 1 kıyafet değiştirdik. Bu sabah da aynı şeyler oldu. Neredeyse çay bardağı kadar kustu. Hem de fışkırtarak. Aradık kliniği. Acil olarak gidiyoruz şimdi. İnşallah bir şey yoktur kuzumdaGeçen hafta 3 den fazla fışkırtarak kusma olursa gelin, idrar yolları enfeksiyonu olabilir demişti doktorumuz. Umarım değildir, normaldir.
Can'ım ben joker den almıştımKizlar avent soothie emzihi nerden alicam
Can'ım ben braun un kulaktan ölçeni aldım başta burdaki yorumları okuyunca açıkcası pişman olmuştum neden temassız almadım diye ama memnunum ama sana chicco nun temassız Ateş ölçerinide öneririm hem daha uygun hem çocuğun Ateş'ini hem banyo suyunu hem oda sıcaklığını mamayı vs ölçüyo dediğim gibi ben memnunum ama onugörünce keşke onu alsaydık dedim ama ben zaten her odaya dijital termometre. Banyosu için termometr ve kulaktan ölçer alınca gerek kalmadı bide herşeyi yapan hiç bişi yapamaz gibi Bi düşünce var ya. Bu öyle değil merak etme kızıl ötesi ölçüyormuş kaliteliKızlar kızlar ben hala Ateş ölçer almadım Bi türlü araştıramamaktan var mı tavsiye edeceğiniz marka kulaktan mı uzaktan mı alından mı ölçen olsun???
Maşallah Prensese çok tatlı yanaklar saçlar tam ışıtmalılar yemeklik
Yalannn onlar ablam ve eşi dün acı gerçeği yüzüme yüzüme vurdular:) 3 ayda geçer diyorlar bekliyorsun sonra 6 ay oluyor sonra 9 ay sonra 1 yaş diyorlar ama 1.5 yaşında anca anca geçiyor gazları huzursuzlukları diye bende 3 ayda geçer gazı da uykular düzene girer diye ümit ediyordum:)Çok geçmiş olsun canım endişelendiğin gibi önemli birşey yoktur inşallah
Ya bizimkide aynı her gece kaka temizliyorum ve tabi bunun yanında uykusuzluk. 40 çıkınca bebek düzelir derler ya külliyen yalan. Bizimki geceleri 3 -4kez kalkıyordu sevindim 1 yada 2 ke kalkar diye ama 40 çıkalı 3 gün oldu 3 gecedir hiç uyumadik
Canım seninki simdi gündüz uyuyordur 2-3 hafta geçince bir anda gündüz uykuları gitti uyuduğu 15 dk max yarım saat uyutması 1 saat sürüyor zaten:) bu arada saçlar taçlarınız o kadar yakışmış ki bayıldım:)maşallahh diyimde nazar değmesin Hena ya:) emme de sıkıntınız yok dimi canımBizimki de gece pırtlamış dediğin gibi ıkına ıkına bi hal oldu yavrucağa :/ canım artık gündüzleri vakti onlar uyudukça biz de uyuycaz yapck bişey yok :)
Gun gectikce degisiyorlar valla isimiz zor gibi duruo benimkide 23 gunluk olduk bu zmana kadar hep uyurdu uyansa bile aglamaz bakinirdi simdi uyutamiyorum gece 2 lere kadar pispisliyorum yatirdigim gibi mizmizlanio uyusada surekli sesler cikario uyandi diye bakmaktan uyku muyku kalmio sabaha kadar sabahta tam uyucam kv arar gelicem birileri arar gelicem uykunun 'u' sunu unuttumAmin cnm normalde biz 7 de uyurduk2 gundr uyumuyor
Can'ım eşin ve bencilinle birlikte mice Mutlu huzurlu yıllara bizim de 20 kasım dı ama annem gitti oğlumda dün 11 e kadar sürekli ağlayınca bizim kutlamamız sadece sözde oldu artık hediye bile almıyoruz hoş şimdi eşimin Hakkı'nı yiyemem doğum hediyesiydi 13 kasım doğum günümdü doğum günü hediyesiydi aldı sağolsun ama bu Nasıl olduysa kaynayıverdiBugün eşimle evlilik yıldönümümüz
Akşam yemeğe gideceğiz miniğim anneme emanet biraz süt sağdım zorda kalırsa mama yapar. Bakalım bensiz ne yapacak minik kuş
Can'ım eşin ve bebeğinle olacaktıBugün eşimle evlilik yıldönümümüz
Akşam yemeğe gideceğiz miniğim anneme emanet biraz süt sağdım zorda kalırsa mama yapar. Bakalım bensiz ne yapacak minik kuş
Canım benim kız 2 saatte 1 max 60 ml süt içiyor kilosuda 5040 gr 2 aylık. Senin bebeğinin kilosu iyi o zaman..Günaydın anneler herkeste Bi koşturmacadır gidiyo inş bebişler bian önce durulur da bizde azıcık nefes alırız benim oğlum çok patolojik yas gündüz hiç uyumuyor Bi Bebek sürekli ağlarım yaaaa sürekli ağlıyo emzşk almıyo denedik birkaç tane yok yok yok sallamaya çok sinir oluyo dursun diye battaniyede bile salladım yok Bi günde toplamda 6 saat uyuyo oda saat başı uyanarak Nasıl olcak bilmiyorum onun dışında sürekli kucağımda artık temizlik yemek yok ev dehşetül vahset bide bugün tarttık evdeki tartıda 21 günde sadece 500-600 gr almış 51 günlük 5600 çıktı sizinkiler Nasıl mamayı günde max toplamda 150-160cc veriyorum sizce arttırayımmı lütfen Bi akıl verin
Canım çok teşekkür ederim evet valla ben de her fırsatta mıncırıyorum kızımı :)Maşallah Prensese çok tatlı yanaklar saçlar tam ışıtmalılar yemeklik
Neyyyy yakında gündüz uykuları kalmycak mı diyorsunnn aman allahımm ne rahat oluyor oysaCanım seninki simdi gündüz uyuyordur 2-3 hafta geçince bir anda gündüz uykuları gitti uyuduğu 15 dk max yarım saat uyutması 1 saat sürüyor zaten:) bu arada saçlar taçlarınız o kadar yakışmış ki bayıldım:)maşallahh diyimde nazar değmesin Hena ya:) emme de sıkıntınız yok dimi canım
Saçlarn gurlügü ben rengi baba :) çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinCanim masallah cok tatlısınz Allahim nazardan korusun ayni sana benziyor bu assolist :) saçlarınızin da maşallahi var :)
Yaaa bana benziyor mu gerçekten duydukca çok mutlu oluyorumAman allahım bu minnak annesinin kopyası yahu :) maşallah. Allah Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Çok hoşsunuz
Canım maşallah çok tatlısıniz ikiniz de.. Ömür boyu beraber gülün inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederimCanım maşallah çok tatlısıniz ikiniz de.. Ömür boyu beraber gülün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?