2015 Ekim Anneleri

Ay kızlar yemegı yedik
Eşime sen bakarsın biraz uyucam dedim
32 numaralı bakışını atmasıyla olmadı işte
Yemedi yani kaldı başıma yavru sırtlan
Keşke şu herşeye karışan kayınvalidelerin geni biraz eşimde olsaydı ya pek rahat ederdim doğrusu:)

Y

Yaa her evde oluyor sanırım bu tür götürme muhabbeti. ..ilk çok yadirgadim şimdi aliştm bu muhabbete sanirm. .
Yaa çok sinir bozucu oluyor canım ya sizde de mi aynı durum var . Biz iki gün sonra evimize gidiyoruz da rahatım 5 6 gün disimi sikacagim artık napayim zaten ona güvenip rahatlatiyorum kendimi.

Kizlar bebeginiz de hirilti var mi ya cevap yazarsanız sevinirim benim kuzumda bir ara vardı geçti yine başladı kötü birşey midir ki

Evet meme olmasa hayatta vermez ama ben alırım Hayır iki sallayinca yoruluyor hemen emzir diyo ama alt açma soyma denince hemen çocuğu hiç kucağıma alamıyorum oraya gidince sevmek illa diodibe olmak demek değil. Benim alemde çok seviyo ama koltuğa koyuyorum orda konuşarak başında durup seviyolar

Yaa çok sinir bozucu oluyor canım ya sizde de mi aynı durum var . Biz iki gün sonra evimize gidiyoruz da rahatım 5 6 gün disimi sikacagim artık napayim zaten ona güvenip rahatlatiyorum kendimi.
Evet canım büyüyünce götürürz deniyor. .ya sonuçta dedesi babanesi gitmesinde bir sıkıntı yok. Onlar köyde oturuyr. Aramizda 10dk mesafe var. Şöyle düşün canım büyüyünce ne bileyim eşinle bir sinemaya gitmek istersin birakirsn. Hem onlarin gönlü olur hem bizim için değişiklik olur..öyle düşünüyorum artık. Sen de sık canım dişini bak az kalmış. Napalım sabır etmek en güzeli..

Hayır öyle tabiki bırakırım ama benimki hadi al çocuğu gel eee benim işim var mı istiyo muyum soran yok ayrıca onca eşyası var onlar gelse daha iyi haa bide geldi mi kafasına göre pat zil çalıyor allahtan emiyor vs hiç görmeden gidiyo iyi oluyo

Yaa
yaa bende onu uyutmaya çalışıyorum, uyutuyorum sonra uyuyunca çok üzülüyorum kendimi yanlız hissediyorum belli bi süre başında bekliyorum.. Bebeğimmm sen uyuduğunda ben seni çok özlüyorum

Mutlaka bekliyorum bende dün bakıyordum o kartlara işe yarar mı acaba diye merak ediyorum

M
memeye doğru yaklaştırıp Ağzına enjektörle mama sık memeyi alıncada yan taraftan sıkmaya devam et canım..çok faydasını gördük biz umarım sizde görürsünüz.. Birde biberonla verme eğer biberon kullanıyorsan

ben de bakıyorum bebeğe tabi ama bebeğim uyanık olduğunda genelde ağladığı için ona veriyom. bebekle konuşuyo bişeyler yapıyo ben çok üzülüyprum bebek ağlayınca daanamıyorum. kvdem sürekli bizle kalcak o yüzden gider diye sıkıntım yok gitse bile bir hafta sonra gelcek. 3 aya kadar biyere yollamam da

Kızlar merhaba,
Bir kaç gündür okuyup çıkıyorum.
Biz hafta sonu ilk kez dışarı çıktık, bebişim avm de gezdiğimiz süre boyunca uyudu. Gittikten bir buçuk saat sonra emzirdim ağlamasına mahal vermeden :) Alışverişimizi tamamladık döndük. Yanımda annemi de götürmüştüm acemilikten :)
Dün akşam da markete gittik tekrardan, bu sefer tek başımızaydık. Çok şükür sorun olmadan geri döndük, özgüvenim yerine geldi sanırım. Kırkımız da yarın çıkacak, hayat normale dönmeye başladı yavaştan :)

Canım Allah yardımcın olsun, büyük çocuğunuzu pedagoga göstermeyi düşünüyor musunuz, zor olur tek başınıza sorunu çözmek...

Aynı aynı kendi annem babam KaRdeşim rahat olsun rahat uyusun çocuk diye iki de bir almıyorlar hem daha ufacık bebek ellenip durulmaz ki ya . Kv gil uyuyan cocugu bile elleyip duruyorlar sinirime dokunuyor ya . Bebek emmese uyumasa da olur onlar için yeter ki onların kucağında olsun da sevsinler. Bir de kp durup durup çocuk burda çok iyi duruyor diyo. Normalde çok gaz sıkıntısı cekiyo kızım sürekli ağlıyordu bizde aradiklarinsa söylüyorduk ağlıyor durmuyor diye buraya gelirken sab simplex aldık iyi geldi galiba burada uyuyor kizim baba ilaç iyi geldi diyoruz valla ben bilmem çocuğun biseyi yok duyup duruyor sanki yalan borcumuz var biz bakamiyoruz sanki kızıma benden daha iyi kimse bakamaz bir kere bebeğine onun üstüne en çok titreyen bu hayatta en çok seven benim . Ama sanki onlar kendileriymis gibi dusunuyorlar. Meme olmasa ben olmasamda olur sanki aramıza alıp yatalim ama meme yok meme olsa diyorlar hey allahım ya bir o eksik o lafa çok sinir oldum ben içime işledi yani birde aralarına alacaklarmis heeeh az zor

Canım evet o zaman sıkıntı değil ama kimseyle paylaşmak istemediğinden mi oluyor böyle anlamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…