- 24 Mart 2013
- 739
- 824
- 53
Sorma yaa, doğumdan sonra ben de kendimi manken gibi hissediyorum, halbuki öyle bir Göbek var kiiii, otobüse binsem yer verirler eminimmmCanım evet. Biraz zaman geçince eminim bu halim ne diye ağlamaya başlarım:) kendimi 97 kilodan sonra çok fit hissediyorum ama gereğinden fazla hissetmişimdün eski pantolonlarimdan birinin içine girmeye çalışıp bacağımdan geçmeyince anladım
Tamam canım yazarımMutlaka bekliyorum bende dün bakıyordum o kartlara işe yarar mı acaba diye merak ediyorum
Kizlar bebeginiz de hirilti var mi ya cevap yazarsanız sevinirim benim kuzumda bir ara vardı geçti yine başladı kötü birşey midir ki
bende aynı eşim taktın iyice buraya girmeye Diyo bende rahatlıyorum burda o yüzden giriyorum diyorum.. Çocuğu rahat rahat emziremiyorum bile başımda bekliyo bakıyo emiyo mu diye.. Bilemiyorum belki torun sevgisiyle yapıyolar ama ben çok bunalıyorumKizlar kv deyiz bebisimi kucağıma pek alamıyorum sıra gelmiyor herkesten az önce aldım ver ben bi seveyim diye aldı yine kızım yatağında sessiz duruyor bakiniyor kendi kendine. seveyim diye alıyor. Sabah kızımla yatiyorduk saat 7 buçuk seslendi seslendi açtım kapıyı kızı almaya gelmiş neyse iki güne gidiyoruz eve ama özledik diye çağırıp duruyorlar taze çocuk bu kadar gel git yapar mi hiç düşünmüyorlar orası soğuk diyorum kar topu oynamaya mi çıkacak dedi geçen esimde zaten gelmeye her daim meyilli akşamları dışarı cikiyor ben evde kv kp birlikte oturuyoruz hergün burayı çok seviyorum içimi döküp rahatliyorum vallahi
Ayyy sizinle mi kalıyorHerkes
bende aynı eşim taktın iyice buraya girmeye Diyo bende rahatlıyorum burda o yüzden giriyorum diyorum.. Çocuğu rahat rahat emziremiyorum bile başımda bekliyo bakıyo emiyo mu diye.. Bilemiyorum belki torun sevgisiyle yapıyolar ama ben çok bunalıyorum
Aynı aynı kendi annem babam KaRdeşim rahat olsun rahat uyusun çocuk diye iki de bir almıyorlar hem daha ufacık bebek ellenip durulmaz ki ya . Kv gil uyuyan cocugu bile elleyip duruyorlar sinirime dokunuyor ya . Bebek emmese uyumasa da olur onlar için yeter ki onların kucağında olsun da sevsinler. Bir de kp durup durup çocuk burda çok iyi duruyor diyo. Normalde çok gaz sıkıntısı cekiyo kızım sürekli ağlıyordu bizde aradiklarinsa söylüyorduk ağlıyor durmuyor diye buraya gelirken sab simplex aldık iyi geldi galiba burada uyuyor kizim baba ilaç iyi geldi diyoruz valla ben bilmem çocuğun biseyi yok duyup duruyor sanki yalan borcumuz var biz bakamiyoruz sanki kızıma benden daha iyi kimse bakamaz bir kere bebeğine onun üstüne en çok titreyen bu hayatta en çok seven benim . Ama sanki onlar kendileriymis gibi dusunuyorlar. Meme olmasa ben olmasamda olur sanki aramıza alıp yatalim ama meme yok meme olsa diyorlar hey allahım ya bir o eksik o lafa çok sinir oldum ben içime işledi yani birde aralarına alacaklarmis heeeh az zor
Ayyy sizinle mi kalıyor
En sinir olduğum emzirirken birinin olması. Mutlaka yatak odasında emziriyorum yalnız kalınca rahatı ediyor insan stres oluyo yoksa tepende biri oldu mu
Iyi geceler kizlar benim kiz sessizlige alisti yaa. Cok zor oluyo cit demeye gelmiyo..evde ikimiz olunca odada uyuttum yataginda tabi kapadim kapiyi.. radyo felan acmaliymisim herkes ole dedi bilemedim yoktu bizde radyo..simdi nasil alistircam bilmiyorum
Zaten ağlayınca pıt bizim odada bende yatak Odasında emziriyorum ama nasıl bi sevgi bilemiyorum başımda bekliyo kafasını okşuyo çocuğun bende sıkılıyorum ama napıyım bişeyde diyemiyorum..Ayyy sizinle mi kalıyor
En sinir olduğum emzirirken birinin olması. Mutlaka yatak odasında emziriyorum yalnız kalınca rahatı ediyor insan stres oluyo yoksa tepende biri oldu mu
Ağlamak istiyorum kızım beni emmeyi İstemiyor zorla tutturuyorum 1 dk snra ağlayarak çıkarıyor ağzından savaş veriyoruz resmen şimdiye kadar arada sırada mama versemde hiç böyle yapmazdı hoş bugün bi kere mana vermeye çalıştım biberonla onuda içemedi pek sinirden başka bi sebep mi var bilemiyorum günlerdir yaralarla uğraştım o zmn bile ağlayarak emzirdim şimdi tam geçmek üzereyken böyle yapıyor büyün gün savaştık hep sinirden uyuyakaldı sütüm de azaldı iyice hep tek göğüs tek göğüs sırayla emziriyordum sağmıyordum da bayadır şimdi sağdım zorla 2 sinden 70 cc çıktı anca üzüntüden oda gitçek diye daha da üzülüyorum yok mu bi çaresi sebebi nedir bunun kafayı yicem
Valla benim kendi annem bile görmemiştir hiç bir yerimi maşallah şuan görmeyen kalmadı göğsümü.. Bugün Dr deyiz çocuk ağlıyo emzireyim dedim, o arada eşimin işini bitirmesini bekliyoruz neyse eşimin işi bitti çok sürmedi çocuk bırakmıyo haliyle.. Kv diyorki çocuğu memede tutup üstümü battaniye ile kapatıcak hastaneden çocuğu emzirerek çıkarıcaz.. Yaa böyle bi mantık varmı hadi battaniye açıldı hop hastanede görmeyen kalmazdı artık.. Birde olurmu anne öyle asla yapamam dedim tabi biraz sen be diyosun der gibi dedim.. Yani bişey olmazdı ama sen bilirsin diyo birdeBenimde görümce ler tepemde duruyorlar iyi valla iyice sinirimi bozuyolar göstermek zorunda miyim
Valla benim kendi annem bile görmemiştir hiç bir yerimi maşallah şuan görmeyen kalmadı göğsümü.. Bugün Dr deyiz çocuk ağlıyo emzireyim dedim, o arada eşimin işini bitirmesini bekliyoruz neyse eşimin işi bitti çok sürmedi çocuk bırakmıyo haliyle.. Kv diyorki çocuğu memede tutup üstümü battaniye ile kapatıcak hastaneden çocuğu emzirerek çıkarıcaz.. Yaa böyle bi mantık varmı hadi battaniye açıldı hop hastanede görmeyen kalmazdı artık.. Birde olurmu anne öyle asla yapamam dedim tabi biraz sen be diyosun der gibi dedim.. Yani bişey olmazdı ama sen bilirsin diyo birdeBenimde görümce ler tepemde duruyorlar iyi valla iyice sinirimi bozuyolar göstermek zorunda miyim
Yaa çok sinir bozucu oluyor canım ya sizde de mi aynı durum var . Biz iki gün sonra evimize gidiyoruz da rahatım 5 6 gün disimi sikacagim artık napayim zaten ona güvenip rahatlatiyorum kendimi.[/QUOT
Evınde neden kalmıyorsun canım
Eşine soylesen istemıyorum rahat edemıyorum dıye
Bizimkinin ablası ve kızı da geldiklerinde tepemdeydiAyyy sizinle mi kalıyor
Olabilir Cnm ağzının içinde beyaz bi tabaka oluyo ama süt lekesi gibi yara gibi değil açmıyo ki tam ağzını cadı göreyim hele bugün sinirden hep uyudu hala Uyuyo aç açCanımppamukçuk olmuş olabilirmi beyaz bi tabaka vvarmı ahzinda
Ayy herkesin ailesinde bebek olunca böyle mi oluyor ya yeter artık hepimiz ayımızı doldurduk rahat bırakın artık rahattBenimde görümce ler tepemde duruyorlar iyi valla iyice sinirimi bozuyolar göstermek zorunda miyim
Offf ne zaman gidecekler yaa direk süt kesilme sebebiZaten ağlayınca pıt bizim odada bende yatak Odasında emziriyorum ama nasıl bi sevgi bilemiyorum başımda bekliyo kafasını okşuyo çocuğun bende sıkılıyorum ama napıyım bişeyde diyemiyorum..
Sen de bağırsaydın ulu orta. "Aranızda mememiiii görmeeyen vaar mııı" dieValla benim kendi annem bile görmemiştir hiç bir yerimi maşallah şuan görmeyen kalmadı göğsümü.. Bugün Dr deyiz çocuk ağlıyo emzireyim dedim, o arada eşimin işini bitirmesini bekliyoruz neyse eşimin işi bitti çok sürmedi çocuk bırakmıyo haliyle.. Kv diyorki çocuğu memede tutup üstümü battaniye ile kapatıcak hastaneden çocuğu emzirerek çıkarıcaz.. Yaa böyle bi mantık varmı hadi battaniye açıldı hop hastanede görmeyen kalmazdı artık.. Birde olurmu anne öyle asla yapamam dedim tabi biraz sen be diyosun der gibi dedim.. Yani bişey olmazdı ama sen bilirsin diyo birde
Çok şükür canım ayyyynı ortam bizde de vardı çok şükür bitti o günler. Evimin bütün düzeni bozulmuştu hala istediğim hale getiremedim.Bizimkinin ablası ve kızı da geldiklerinde tepemdeydi
Yatak odasında hemde
O kadar dangalak ki
Hosgeldın bıle demıyorum ama o bu cesaretı bulabiliyor
Allahtan kesildi ayagı
Canım ılık suya gazlı bezi batırıp sil ben de yapıyorum rahatlıyor yavrucak. İnşallah böyle basit bir şeydir anneciğini tekrar emer. Sabırlı olmaya çalış.Olabilir Cnm ağzının içinde beyaz bi tabaka oluyo ama süt lekesi gibi yara gibi değil açmıyo ki tam ağzını cadı göreyim hele bugün sinirden hep uyudu hala Uyuyo aç aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?