2015 Ekim Anneleri

arkadaşlar günde kaç tane bez değiştiriyorsunuz? bizim 10 taneyi buluyor henüz 1 aylık en az 7 tanesi kakalı oluyor sizde durum nasıl?

Biz de çok bez değiştiriyorduk ve hemen hemen her bezi kakaliydi. Bugün 51 gunluk olduk. Son 1 haftadir filan kakayi daha az yapmaya basladi ve bez sayisi da azaldi dogal olarak. Muhtemelen boşaltim sistemi yavas yavas duzene girdigi icindir. Sizin 1-2 haftaya azalir muhtemelen.

bebeğim 36 günlük iki gündür iştahı azaldı sanki 2-3 saatte bir 120 cc içen bebek şimdi 60-70cc zorla içiyor bir ayı gecen bebekleriniz ne kadar aralıklarla kac cc besleniyor ?
Canım emziriyor musun kaç CC içtiğini nasıl anlıyorsun. Benim bebeğim de 40 günlük emmek istemiyor uyurken emziriyorum sürekli sağıp vermeye çalışıyorum 2 saatte bir 30 CC süt çıkıyor göğsümden doymuyor 30 CC de mama veriyorum bazen 40 CC böyle gidiyor sen nasıl besliyorsun

Canım emziriyor musun kaç CC içtiğini nasıl anlıyorsun. Benim bebeğim de 40 günlük emmek istemiyor uyurken emziriyorum sürekli sağıp vermeye çalışıyorum 2 saatte bir 30 CC süt çıkıyor göğsümden doymuyor 30 CC de mama veriyorum bazen 40 CC böyle gidiyor sen nasıl besliyorsun

beni emerken cok cabuk yoruluyo doymadan uykuya dalıyor bende sağıp veriyorum çok sükür sütüm var bi kerede 120-150 ml süt cıkıyo faslasını dolapta stok yapıyorum.
bende emsin istiyorum ama doymadan uyuyunca ac kalıyo bebeğim

seninkinin kilosu ne kadar 60 cc yetiyor demek seninkine

bebeğim 36 günlük iki gündür iştahı azaldı sanki 2-3 saatte bir 120 cc içen bebek şimdi 60-70cc zorla içiyor bir ayı gecen bebekleriniz ne kadar aralıklarla kac cc besleniyor ?
33 günlük benimki 105 veriyorum bazen 3 saat dayanıyor bazen 2-2.5 saat bazen bitiremeyip 90 cc de kalıyor ben az mı veriyorum acaba versem içicek çünkü

Evet eskisi gibi olacağını dusun:KK66: öyleyse bekle zaten geçmiş iyice geçsin çokk şükür atlattık bunu da :)
Canim eskisi gbi olur mu ki bir takim değişiklikler oldu normal dogum neticede hayirlisi ben beklim biraz daha kankayiz esimle biraz daha devam☺

33 günlük benimki 105 veriyorum bazen 3 saat dayanıyor bazen 2-2.5 saat bazen bitiremeyip 90 cc de kalıyor ben az mı veriyorum acaba versem içicek çünkü
bana doktor istediği kadar ver demişti sen mamamı veriyorsun ben sütümü sağıp veriyorum

Selam kızlar 2 gündür sütüm acaip azaldı kafayı yemek üzereyim. sağıyprum iki göğsümdrn anca 90 ml çıkıyor arada emziriyorum ama her zamanki gibi sağıyorum. Bugün eşime Galactago damla aldırdım bakalım işe yarayacak mı. Bitkiselmiş anne sütünü arttırmak için.

Valla dun kizimi dr goturdum bi bayanin bebegi vardi spiral den sonra olsu dedi ne yapsak sasirioruz hicbisi guvenilir deil
Benim de tanıdığım var spiral takılıyken hamile kalan. Bu hap bana daha yakın geliyor ama işte emin olamıyorum. Süte zararı yok dedi doktorum, diğer haplar gibi adet düzensizliği tedavisinde kullanılmıyor dedi. Ama bir an öncede karar verip başlamak lazım.

arkadaşlar günde kaç tane bez değiştiriyorsunuz? bizim 10 taneyi buluyor henüz 1 aylık en az 7 tanesi kakalı oluyor sizde durum nasıl?
Bizim de o civar canım. Her emzirdiğimde alıyorum altını. Hemen hemen hepsinde kaka oluyor. Bazen uyku arasında bezi şişmiş görünüyor hemen değiştiriyorum. Baya çişli ve kakalı benim oğlum. Bir de her altını açtığımda yapıyor çiş. Pamuk tutuyorum pipisine.

Selam kızlar 2 gündür sütüm acaip azaldı kafayı yemek üzereyim. sağıyprum iki göğsümdrn anca 90 ml çıkıyor arada emziriyorum ama her zamanki gibi sağıyorum. Bugün eşime Galactago damla aldırdım bakalım işe yarayacak mı. Bitkiselmiş anne sütünü arttırmak için.
Canim benimde azaldi sutum uzuluyorum.ama sanirim cok sık emmek istedikleri icin cunku bana doktor 4 saatte bir emzir di cok sacma geldi benim cocuk bir iki saat zor bekliyor..baslarda ozellikle sagdan 150 200 cikiyordu smdi ikisnden bunun yarisi zor cikiyor sagmayi bıraktım bende ac olsa aglar insallah artar sutumuz

Canim benimde azaldi sutum uzuluyorum.ama sanirim cok sık emmek istedikleri icin cunku bana doktor 4 saatte bir emzir di cok sacma geldi benim cocuk bir iki saat zor bekliyor..baslarda ozellikle sagdan 150 200 cikiyordu smdi ikisnden bunun yarisi zor cikiyor sagmayi bıraktım bende ac olsa aglar insallah artar sutumuz
Kızlar helva varya bıldıgımız helva kahvaltıda falan yedıgımız
Dogum yaptıgımda bırı demıstı ye dıye
Ben de yalan onlar kılo aldırır duymadım dedim ve yemedım
Gecen eşim kahvaltılık almıs
Ben de severım aslında
Bıraz yedım ya gercekten arttı bılıyor musunuz
Deneyın bence

Canım benim de kızım endikten sonra bile 200- 220 ml çıkan sütüm son 4-5 gündür azaldı baya. En fazla 125 ml çıktı bazen 60 bazen 100 çıkıyor. Normal galiba kızım da göğsümü daha iyi boşaltılıyor. Endişelenmiyor da değilim ama bu konuda

Canim eskisi gbi olur mu ki bir takim değişiklikler oldu normal dogum neticede hayirlisi ben beklim biraz daha kankayiz esimle biraz daha devam☺

Yok eskisinden iyi oldu:-):-) değişiklik oldu ama bence bi fark olmadı çok korkuyordum eskiye mümkün değil dönmez demiştim ama döndü sende hiç sıkıntı yapma göreceksin farklı olmayacak kanka durumunu güzelce atlatirsiniz:)

Can'ım. İki farklı rotavirüs aşısı var evet bitinde domuz dna sı varmış diğerinde yok ama oda 2 değil üç kez vuruluyor ben ondan yaptırmayı düşünüyorum internette yazıyo ismi şimdi hayırlaya madım
Rotateq canim biz 1 ay önce yaptırdık 3 kez yapilicak 2 ay arayla 120 liraydı sanirim

yetkn18 yetkn18 canım ben bebişimi geceleri emzirdikten sonra dizlerime kendi yastığımı koyuyorum, üstüne yan şekilde oğlumu yatırıyorum ağzına emziği veriyorum. Bir de baby sleep ten duş sesi açıyorum. Bi de totoya pışpış yapıyorum. Benim kokumda daha rahat geçiyor uykuya. İyice dalınca yatağına alıyorum. Sende dene kendi yastığında uyutmayı, bence rahatlıyorlar.
Hemen deneyeceğim canım her türlü fikre açığım yeter ki uykuya gecebilsin.. 5. emzigi aldık ama bizimki onu da kabul etmedi avent soothie iki tane duruyor öyle onu bile almadı.. Nasıl emzige alisacak bilmiyorum yavaş yavaş ümidimi kaybediyorum..

Bende kullanıyorum canim tadı biraz kötü ama meyve suyuyla icilebiliyo bana çok etki etmedi ama ınş sana etki eder

Canım uyku problemi bizde de var 24 saatte toplam 6 saat onca uyuyo oda gece saat bAşı uyanarak uykuya Bi türlü geçemiyor battaniyede bile sallamayı göze aldım ama her türlü sallamadan nefret ediyo resmen emzik de almadı gündüz hiç uyumuyor. Nasıl dayanıyor anlamıyom
Canım evet bizim en büyük sorunumuz bu gazı kakayi çözdük bir ilaç sayesinde onları hallediyor ama uykuya bir türlü geçemiyor gece bizde genellikle iyiyiz ama gündüz denemedigimiz şey kalmıyor her akşam sallıyoruz ama bir süreligine sakinlesiyor o da fayda etmiyor memede uyudu uyudu yoksa saatlerce uyanık memede her zaman care olmuyor emzik bizimkide ne yapsak almıyor.. ne yapacağımi şaşırdım.. Merak ediyorum kızlar siz nasil uyutuyorsunuz bebeklerinizi ??????

Back
X