2015 Ekim Anneleri

Ben çok iştahlı değilim kilo almıyorum amaaaa aşırı tatlı yiyorum canım çikolata çekiyor

Kızlar merhaba
BebeklerınıZde ateş ve bUrun akıntısı olmamasına ragmen kuru oksuruk var mı
Gunde 5 6 kez oksuruyor da
Canım ben hepsiburadadan nem ve sıcaklık ölçer aldım yatırdığın odanın nemine dikkat et ne mantar üreyecek kadar nemli ne de öksğrtecek kadar kuru olmalı. Nem yüzde 50 civarı sıcaklık da 22-23 olmalıymış. Tavsiye ederim

İyi akşamlar bişey sorucam da ben.benden pembe bişeyler geliyor.geçen 2 defa farklı günlerde nisan gibi birseyler gelmişti ama doğum olmadı. Heralde muayeneden kaynaklandı dedim.acil bişey var midirki? ?Dr a gitsem mi.sancım da oluyor ara.ara ama daha dakika tutamadım

Kızlar soracaktım unuttum özellikle gece son emmelerinde sırtında hafif nem hissediyorum sankı kıyafetı cok hafıf nemli gibi
Ee bir de ter bezi olusmamıstır dıyorlar anlayamıyorum

Cnm bnmde bulundugum yere gelmis bgn aradik kargoyu dagitima cumartrsincikacak dio deli oldum subeden alalim dedim yok depoda dio ya suna bak gelmesine ragmen iki gun bekleyecek esimde oyle dusunmus bir ayda olsa yenidogan aparatiyla kullaniriz dedi
Canım bana da hediye geldi ,ben zaten çok beğeniyordum ama yenidoğan aparatını kullanamadım bir türlü, kızım içine oturmak istemedi. Artik 3 aydan sonra aparatsiz denemeyi düşünüyorum.
Ay ins bnmki rahat eder o aparatta cnm bel agrisi yapti mi sende

Ne kadar düşünceli eşin:)) bende istiyorum bana bebek arabasına o kadar parayı boşuna mı verdik diyor ama 3. Ayda alıcam dinlemeyip :)
Evet cok dusunceli ama bnm icin degil kizi icin hersey kalca cikigi olmasin diyeymis :)
inşallah benim kızımada iyi gelir canım ya bugün 2. gün bakalım.. bende zincodan sonra metsil kullandım biraz idare etti bizi sonra alıştı sanırım
Cnm o alisir daha damlaya bak birde damlayi octikten snra baya gaz cikarir sonra rahat eder bnm kizda biraz kivraniyor icince sonra cok rahat edio

Bende aynaya bakmıyorum yazdan daha çok terliyorum koşturma ütü yemek çocuk derken yarın artık anneme bırakıp kuaföre gidicem ve saçımı kestirip boyaticam inşallah ne yapacağıma da karar veremiyorum gerçi ama bi günde olsa saç makyaj düzgün görünmek istiyorum aylar sonra

canım biz daha 33 günlüğüz düşün yani 40 im bile çıkmadı millet takmış bi gobegime annem bile her gelişinde merve nolcak bu gobek diyo bi canli çıktı ordan hemen dal gibi olacak değilim birseyler yemeyi biraz aksatinca da aa bak olmaz böyle sen emziriyorsun Yemen lazım diyorlar..canım öyle aman aman iştahlı değilim ben yaa ama hamilelik öncesi gerçekten çok zayıf olduğum için şimdi göze batiyo

Yaa bizim odanın nemi %65-70 lerde geziyor. Ne yapmam lazım havalandırıyorum ama her an camı açık bırakamam ki

Valla ewden cıkablsem kargoyu basacaktm akşam 6 da eşim gştti almaya neymiş sistemleri kapalıymş kargoyu göremiyorlarmış eli boş döndü 2 gündr şbde bekliyor.
Akşam aradm müşteri hizmetlerini saydırdım baya bAkalım yarn gelcekmi.
İnşlh kullanımı pratik ve rahattır

Evet ins oyledir ya yarin bnm kizin doktor kontrolu var hastahane 2-3 apartman otede ama bn cocugu arabasiyla goturmwk zaorundayim cok ruzgar esio oturdugum yerdr iste bgn gelseydi hic arabayi indir pusetinayri indir derdim olmazdi takardim kanguruya kalinda ceket giyer sarar giderdim neden bekletirler gelen urunu anlamam

Yaa bizim odanın nemi %65-70 lerde geziyor. Ne yapmam lazım havalandırıyorum ama her an camı açık bırakamam ki
En önemlisi havalandırmakmış Canım günde 3 kez havalandırılması gerekiyormuş.zaten nem için ekstra bişey yapma muhtemelen denizli bi şehirdeyaşıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…