2015 Ekim Anneleri

Birkaç gündür benimkiside aynı anlattığın gibi. Bi bakıyorum memeden ayrılmıyor bi bakıyorum ağzına almıyor

Kızlar soracaktım unuttum özellikle gece son emmelerinde sırtında hafif nem hissediyorum sankı kıyafetı cok hafıf nemli gibi
Ee bir de ter bezi olusmamıstır dıyorlar anlayamıyorum

Hemen değiştir canım terli kalmasın. Benim oğlumda aynı şekilde cok terliyor değiştiriyorum zaten bronşit atlattık cok dikkatli olmamız lazım

Kızlar günaydın sabahtan beri 4. Kalkışım uyku yok tabii artık uykusuzluğa da alıştım. Kızlar özellikle Ankarada olanlar ben premium care 2 numara 54 paketi cep cross marketten 23 küsüre alıyorum fiyatı cok uygun sizde bi bakın isterseniz. Ankarada olmayanlar toptancı marketlerin de daha ucuz oluyor

Çok iyiymiş ya ben e bebekten alıyorum 30 tl ye burda bir yere çıkıp araştırma şansım olmuyor ki bebekle netten yapıyorum bezdi alt açmasıydı ıslak mendiliydi bayağı kazıklanıyorum ya ben :)

Evet cok pahalı marketlerde int buarada cep cross yazmışım city ceoss olacaktı. Baya fiyat farkı var diğer yerlerle

Kızlar bu sabah sütümü sağdım kapağını kapatıp dolaba koyacaktım kapağı kapatırken kapak atladı şişe sarsıldı ve 30 ml süt döküldü Vardır bunda da bir hayır ama içim gitti içimm.
Birde annem sürekli sütünü yere damlatma atlanırsa sütün gider diyordu ee yere döküldü 30 ml süt ben şimdi ne yapayım :)

Ya bu sütlerde kaçmak için bahane arıyor sanırım

Kızlar kilolarla aranız nasıl ??2 ay oldu 6 kilo vermiştim doğumda 3 geri aldım hareketsizlikten hep bebiş sürekli meme de otur otur bacaklarım ağrıyor görüntüden geçtim artık bedenim istemiyor bu kiloları her yerim ağrıyor napsak diyete mi başlasak kış zaten yürüyüşe bile çıkılmaz artık sütüm zaten az diyetle de iyice gider diye korkuyorum tam bir çıkmazdayım 4 aylık olsa da ek gıdaya başlasak o Zaman ciddi diyete başlıcam ben

Keske bende biraz kilo alsa 16 kilo almıştım hamileyken şimdi -2 kg daha verdim bnm kuzu hep ağlıyor hep kucakta evde dört dönüyorm günde 1 öğün anca yiyorum ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…