- 23 Haziran 2013
- 675
- 418
- 33
Tamam yalnız ekim anneleri de varmış canım2015 ekim anneleri grubumuz var ona üye oldun muydu canim :*
Dönen burada cisim olduğundan canımNeden acaba tamam tv çok hızlı hareket ediyo gözlerine zarar biliyorum ama donence yavas
Bebişim emmek istiyor, emzirmek için kucağıma alıyorum. Kollarıyla göğsümü itiyor, tutamayınca basıyor çığlığı. Boğuşuyoruz, memeyi ağzına tıkıyorum. 2 3yudum içip ağzından çıkarıyor diliyle itiyor. Tekrar aranıyor emmek istiyor. Delirmeye az kaldı bu kısır döngüden
Kızlar soracaktım unuttum özellikle gece son emmelerinde sırtında hafif nem hissediyorum sankı kıyafetı cok hafıf nemli gibi
Ee bir de ter bezi olusmamıstır dıyorlar anlayamıyorum
Benide ekleyin kızlar
Tamam yalnız ekim anneleri de varmış canım
Ben de varım :)Kizlar gruba katilma isteekleri vardi onayladımsizler de varsınızdr zannediyorum :)
Çok iyiymiş ya ben e bebekten alıyorum 30 tl ye burda bir yere çıkıp araştırma şansım olmuyor ki bebekle netten yapıyorum bezdi alt açmasıydı ıslak mendiliydi bayağı kazıklanıyorum ya ben :)Kızlar günaydın sabahtan beri 4. Kalkışım uyku yok tabii artık uykusuzluğa da alıştım. Kızlar özellikle Ankarada olanlar ben premium care 2 numara 54 paketi cep cross marketten 23 küsüre alıyorum fiyatı cok uygun sizde bi bakın isterseniz. Ankarada olmayanlar toptancı marketlerin de daha ucuz oluyor
Ya bu sütlerde kaçmak için bahane arıyor sanırımKızlar bu sabah sütümü sağdım kapağını kapatıp dolaba koyacaktım kapağı kapatırken kapak atladı şişe sarsıldı ve 30 ml süt döküldüVardır bunda da bir hayır ama içim gitti içimm.
Birde annem sürekli sütünü yere damlatma atlanırsa sütün gider diyordu ee yere döküldü 30 ml süt ben şimdi ne yapayım :)
A evet birde "misafire güle güle deme yine gel de " anne sözü var :)) süt kaçırma günlüklerim.Ya bu sütlerde kaçmak için bahane arıyor sanırım
Bnm niye bundan hbrim yok yav2015 ekim anneleri grubumuz var ona üye oldun muydu canim :*
Keske bende biraz kilo alsa 16 kilo almıştım hamileyken şimdi -2 kg daha verdim bnm kuzu hep ağlıyor hep kucakta evde dört dönüyorm günde 1 öğün anca yiyorum ;(Kızlar kilolarla aranız nasıl ??2 ay oldu 6 kilo vermiştim doğumda 3 geri aldımhareketsizlikten hep bebiş sürekli meme de otur otur bacaklarım ağrıyor görüntüden geçtim artık bedenim istemiyor bu kiloları her yerim ağrıyor napsak diyete mi başlasak kış zaten yürüyüşe bile çıkılmaz artık sütüm zaten az diyetle de iyice gider diye korkuyorum tam bir çıkmazdayım 4 aylık olsa da ek gıdaya başlasak o Zaman ciddi diyete başlıcam ben
Ne gurubuuKizlar gruba katilma isteekleri vardi onayladımsizler de varsınızdr zannediyorum :)
Aynen bende ekledim sayfa sahibi kim benide ekleyin :)Benide ekleyin kızlar
O niyeumissss:)A evet birde "misafire güle güle deme yine gel de " anne sözü var :)) süt kaçırma günlüklerim.
Cnm miniromeden alsana ebebekten saha uygunÇok iyiymiş ya ben e bebekten alıyorum 30 tl ye burda bir yere çıkıp araştırma şansım olmuyor ki bebekle netten yapıyorum bezdi alt açmasıydı ıslak mendiliydi bayağı kazıklanıyorum ya ben :)
Bilmiyordum bir dahaki sefere öyle yapayım en iyisi. E bebek bilindik yer kredi kartuyla olduğu için o yüzden hep e bebekten aldım.Cnm miniromeden alsana ebebekten saha uygun
Sütüm gidermiş güle güle dersemO niyeumissss:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?