2015 Ekim Anneleri

Kızlar bu 1. Ayda yapılan aşı uyku yaparmı bizim kızı uyandıramıyorum zorla emziriyorum aç kalıyo diye üzülüyorum yavruma

Çok teşekkürler canım. Bize bizden başkasından fayda yok sanırım. Sen de rahatsızlanmıştın, ne kadar zormuş hem bebiş ile ilgilenip hem de hasta olmak

Bizimkisi actirmio benm fonn makinam elektiriklenmeyi onleyici ions mu ne bisey gonderio kapatma yeri var kullanalim diorum ama yok cok pipirikliyiz herseye karsi, dedigin gibi bazen uyumayinca hemen netten sesini aciorum 5 dakkada uyuyo hosuna gidio

Bi yanda haklı ama bu oksijensiz besinleri hormonlu her türlü mikrobun bulunduğu istanbulda saç kurutma makinesinin zararı deveye kulak gibi o yüzden ben aciyorum

Bizde aynıyız cnm ya uyuyo ıyanıksada aglıyor sürekli kucak meme

Canım bizde 5 kiloyuz ama bir süre daha ikide kalırız yan bantları güzelce düzeltince pek çıkmıyor.. Buarada facedeki resminize bayıldım Maşallah

Ne bileyim canım arka kısmından geçti geçecek sanki. Eldeki 2 ler bitesiye 5500 oluruz. Çok teşekkür ederiz canım

Umarım bende de fayda eder canım yarın eşim alacak bakalım, haber veririm sana etki edip etmediğini. Ayy hadi inşallah
Biz bayadır 3 deyiz 5350 yken geçmiştik

Ben de elimdeki 2 ler bitince 3 alayım o zaman.

inşallah benim kızımada iyi gelir canım ya bugün 2. gün bakalım.. bende zincodan sonra metsil kullandım biraz idare etti bizi sonra alıştı sanırım

Kızlar 3 numara beze geçen var mı?
Benim minik 5300 civarı şuanda, kakası bezden taşacak gibi oluyor bu aralar.
Acaba 3 mü almalıyım bir sonraki sefere?
Cnm 3 büyük olur bizim kg 5900 2 kullanıyrm hala bir haftaya feln gecicem 3 numaraya

Hepimiz de oluyo normaldir bak biz yikiyoruz eşimle sonra o kurutma makinesini tutuyorum hem ısınıyor hem sesine suauyor bende rahatça yagliyorum giydiriyorum :)

Iyi fikirmis aslinda ama radyasyon isini hic düşünmedim. Gerci emzirirken gece gündüz mesailerinde tlf hep elimizde..kurutma makinasina kadar heryer radyasyon

bebek bezi değiştirip memnun kaldığınız marka varmı? ben huggies kullanıyorum değişiklik yapacağım ama karar veremedim prima ile molfix arasında kararsız kaldım

Ben molfix kullanıyorum şükür şikayetçi olmadim simdiye kadar. Ama biz daha küçük olmamıza rağmen ben 2 nr kullanıyorum, 1nrda bikaç kez sizdirma olmuştur belki ama 2 daha ii.. bi de evde 1 nr bittiginde 2 nr vardı bi deneyeyim dedim oldu devam ettik :)

ay canim cok guldum yazdigina; ben de bazi sabahlar tam karsimdaki gardroptaki aynadan kendime bakip kocama aciyorum saclarim oyle bi kendinden gecmis oluyo ki yat-kalk'tan.. beyazlarim iyice cikti, kuaforum sute geciyor ben boyamam dedi sekerden dolayi hamilelilte pek alamadigim kiloyu sut olsun diye ve hamilelikte hasret kaldigim yiyecekleri hop hop yiye yiye yediklerimin bana kilo olarak donmesinden korkuyorum..dedigin gibi bakalim ne zaman toplayacaz kendimizi

Tobe tobee kizlar bugun sok ustune sok eve geldik dusumu aldim neyse karnimada bio sureyim dedm iyice surdum totoma ve gobegime ustumu giymeye basladim neyse dar olan atletimi giymisim geri cikardim atletimi duzune cevirip koyayim derken baktim kir gibi izler ala ala dedm yikanmamsmi biseymi surulmus derken on kisimda gobek tarafimda oldugunu fark ettm neyse kapkara olan gobegimi peceteyle sileyim dedm bide ne goreyim kapkara oldu pecete kir gibi cikio gobek cizgim Allahim ya korktum bi an kizlar bu bio zararli olmasin ama hamilelikte ve sonrasinda kullanilabilen bi urun oldugunu biliorum bu cikmayan kapkara izleri nasi bi anda cikarir anlamadim hafifledi baya esimde banyodandir keseleniosun yavas yavas deri bu sekilde atio dedi artik herneyse bu kotu goruntu biraz olsun hafifliyor ya ona seviniorum yine sizinle paylasayim eger sizede olursa korkmayin...

Yaa bende alayım kesin cok cirkin duruyo hamilelik cizgim cok koyu kahverengi inş bende de işe yarar. bide cnm senin doğum yapalı ne kadar oldu benim 1 ay oldu çizgimin geçmesi ne kadar sürer acaba

Yaa bende alayım kesin cok cirkin duruyo hamilelik cizgim cok koyu kahverengi inş bende de işe yarar. bide cnm senin doğum yapalı ne kadar oldu benim 1 ay oldu çizgimin geçmesi ne kadar sürer acaba
Dene cnm sende ins ise yararki bence yaricak bi urun baya etkili bende baya takiodum su gobegimi ve popomdaki catlaklari cozum varmista haberim yok tesadufen aldirdigim minnacik yag sip die duzeltio

alllah nazarlardan korusun maşallah kızına bu gülücüklerini görünce insanın tüm yorgunlugu gidiyo valla
kaç günlük oldunuz?
52 günlük olduk sanırım canım 6 ekim doğumluyuz zoruma gitmiyoru yorgunluk gerçekten allah nasıl bir güç veriyor anlayamadım hep bu şekilde devam eder İNŞALLAH

Kaç günlük oldunuz canım aynı şeylere bende sinir oluyorum psikolojik 40 ımız çıkınca nşraz daha rahatladık sanki daha relax oldum gibi. Kiloya çok takıyorum geçen akşam kv ile kp akşam bizde yemektelerdi gömleğimin düğmeleri gergin duruyordu kp kızım sen kilo mu aldın dedi şok oldum masada baba normal değil mi bebek var ya dedim geçmesi gerekmezmi artık dedi koskoca 70 yaşında adama hiç yakışmadı diye düşündüm oğlum ile eltimin oğluda vardı aynı yaştalar gülmeye başladılar ben kızardım kendi annem aa daha küçük ama kızımız dedi savunmaya geçti çok üzüldüm ama emdiği için çok acıkıyorum ve yiyorum gerçekten bu tempoya çoktan dal gibi olmam gerekirdi aslında iştahın basıl canım senin

Kızlar merhaba
BebeklerınıZde ateş ve bUrun akıntısı olmamasına ragmen kuru oksuruk var mı
Gunde 5 6 kez oksuruyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…