2015 Ekim Anneleri

Ayyy kızlar bisi dicem normal doğum yaptığım için sanki vajinam esnedi ya bazen aniden kalkınca hava aliyo gecermi bu durum ya da otururken benim bebisim 4 kilo doğdu napicam :KK43:
Aynı şeyi bende hissediorum ilk başta hiç orada kasım yokmuş gibiydi

Canım maşallah diyeyim:nazar: Bakıyorum kıyafetlerimız hep aynı bizim bebişlerin.. Carters mi bana mı öyle geliyor?:KK58:
Bildin canıııım :) Carters bizim miniğin cicileri de. Özellikle popo desenlilere bayılıyorum. Mağazasına gidemedim, internetten alıyorum, biraz geç geliyor ama olsun :) Bir de poposunda kaplumbağa olan var. Onu bulsam süper olacaaak :)

İnsanlar çok komikler emzirme olayını herşeye bağlayanı duydumda pişiğe bağlayanıda ilk defa duydum emen bebekler pişik olmazmış:) emzirmiyorum diye yanımda ne diceklerini şaşırdılar:)
Ya var ya bu insanlar ne kadar boş konuşuyor ağzı olan konuşuo die boşuna demiyorlar. Boşver cnm gül geç

Ayyy kızlar bisi dicem normal doğum yaptığım için sanki vajinam esnedi ya bazen aniden kalkınca hava aliyo gecermi bu durum ya da otururken benim bebisim 4 kilo doğdu napicam :KK43:
Yaaaa benimde bi tuhaf ayni dedigin gibi ama biz ufak dogduk 3300kg canm birde habire tuvaletim gelio sıksık giriorum basta usuttum sandim ama yok hala ayni birbucuk ay oldu iste vajinamda hala genis ben meraktan aynayla baktim anneme soledim toparlanicak zamanla dio ama korkuom ya demek bi ben degilmisim boyle olan

Yaaaa benimde bi tuhaf ayni dedigin gibi ama biz ufak dogduk 3300kg canm birde habire tuvaletim gelio sıksık giriorum basta usuttum sandim ama yok hala ayni birbucuk ay oldu iste vajinamda hala genis ben meraktan aynayla baktim anneme soledim toparlanicak zamanla dio ama korkuom ya demek bi ben degilmisim boyle olan
Umarım eski haline döner yoksa ceryan yapacak ağzımı açınca hahahaa :KK53:

Olabilir. Bi de decubex krem varmenun kaldığım. Dene istersen. Lansinoh falan hikaye baya yağlı besleyici bi krem. Aklında olsun kaygılım

Evde topfer mi ne alman markası var lansinoh garmastan evicap madicasol :-) benim yaralarım şükür geçti de ucun çevresi aciyo yani ısırıyo gibi o yüzden şişiyor sızlıyor resmen :(

Bende aynı endişeyi yaşıyorum. Hatta aynada görebildiğim kadar baktım baya bol duruyo eskiye göre. Herkes toparlar diyor da inş eski haline baya yaklaşır. Kimi de eskisinden daha dar oldu diyo. Doğum sonrası ilk ilişkide anlarız anca :KK43:

İçi mağara gibi diyordum ben ama gayet iyiymiş :-)

Memnun musun bi de benim bebeğim henüz 20 günlük,Faydası var mı doktor mu tavsiye etti bebeğe Zararlı bi madde içermiyor dimi memnun musun

Ben mecbur kullanıyorum yanında sab simplex te kullanıyorum dr verdi çünkü çok gazı var oğlumun :( bence koruyucu vardır yinede oek yararlı değil ark rezene kimyon veriyorum hiç gazı yok dedi keşke bizimkide öyle olsa

Bildin canıııım :) Carters bizim miniğin cicileri de. Özellikle popo desenlilere bayılıyorum. Mağazasına gidemedim, internetten alıyorum, biraz geç geliyor ama olsun :) Bir de poposunda kaplumbağa olan var. Onu bulsam süper olacaaak :)
:) Bende bayılıyorum oglusuma da cook yakışıyor ben mağazasından alıyorum biraz tuzlu fiyatları ama çok beğeniyorum modellerini eve gelen herkes oğlumun totosunu seviyor:KK33:

İnsanlar çok komikler emzirme olayını herşeye bağlayanı duydumda pişiğe bağlayanıda ilk defa duydum emen bebekler pişik olmazmış:) emzirmiyorum diye yanımda ne diceklerini şaşırdılar:)
Yok artık bende emziriyorum ne pişik blne bisi oldu oglusum.çatlaklar bak

merhaba kızlar bir şey soracağım yardımcı olursanız sevinirim. benim doğum sonrası kanamam ilk üç gün yoğundu sonrasında 10. gün falan durmuş gibiydi lekelenme şeklinde 4-5 günde bir çok az geliyordu kahverengi gibi. dün yani 37. günümde kanama başladı anlam veremedim. adet gibi ama ne karın ağrım var ne de adetin ilk günleri gibi yoğunluk. pazartesi doktor muayenem var ama aklıma takılıyor normal mi değil mi diye. bir de sezaryen doğum yapanlar 40. günden sonra doktora gittiğinizde vajinal muayene de oldunuz mu? ona göre psikolojimi hazırlayıp gitmem gerekiyor da:)
Merhaba cnm bende de aynı senin dediğin gibi oldu kanama hatta adet oldum sandım ama çok fazla kanamam oldu 5.gün hala devam edince doktora gittim saatte bir ped değiştiriyor dum çok fazla oluyordu kan . Doktor 2 tane ilaç verdi çok düşündüm kullanıp kullanmamayi çünkü sütun azalır dedi. Ama kan durmadı mecbur kullandım . Şimdi kanamam bitti tekrar süt artması için bol bol emzirme ye çalışıyorum

:) Bende bayılıyorum oglusuma da cook yakışıyor ben mağazasından alıyorum biraz tuzlu fiyatları ama çok beğeniyorum modellerini eve gelen herkes oğlumun totosunu seviyor:KK33:
Hangi mağazasından alıyorsun canım?
Bak şimdi siteden baktım poposu desenli 3 tane takım var tanesi 49a düşmüş ama 9 aylıkları var. Vereceğim ben hemen sipariş.

Back
X