2015 Ekim Anneleri

Aklı başına gelecek bir tip değil canım sadece kafam çok dolu oldugu için yine buraya yazmak zorunda kaldım çünkü gerçekten mantıklı düşünemiyorum ben. güvenmiyorum zaten güvenmediğim için aileme söyledım dedim.
İyi demişsin canım.. Bir şeyler yapmak istese adım atar zaten. Sen tanıyorsun sonuçta onu, biz bilemeyiz.. Biz senin anlattıklarından biliyoruz, ordan da pek olumlu şeyler düşünemedim maalesef, hatta çok sinirlendim! Olumsuz konuşup da seni yanıltmak istemem. Hayırlısı olsun inşallah..

Canım bence kendini hazırlıyor senin ailene karşı,ararlarsa ne derim diye,yinede sen daha iyi tanırsın kocanı sordugu sorulardan,ama bak bence oda düşünüyor, o yüzden buluşma ayarlayıp konusun benim fikrim ..
İstediği kadar kendini hazırlasın yaptıklarını ailem duyunca sadece evet yaptım ettim der savunacak bir tarafı yok yaptıklarının dua etsin küfürleri söylemıyorum anneme karşı olan. baktım kendını hala savunmaya calısıyor ben bu küfür yüzünden geldim baba evine derim çekilirim kenara ondan sonra olacaklarıda oturur o düşünür. istedği kadar kafasında cvplar hazırlasın..

İyi demişsin canım.. Bir şeyler yapmak istese adım atar zaten. Sen tanıyorsun sonuçta onu, biz bilemeyiz.. Biz senin anlattıklarından biliyoruz, ordan da pek olumlu şeyler düşünemedim maalesef, hatta çok sinirlendim! Olumsuz konuşup da seni yanıltmak istemem. Hayırlısı olsun inşallah..
evet olumlu bişiler yapmak istese konuya böyle girmez direk görüşüp konusmamız gerekiyor demesi lazımdı. olumlu düşüncesi oldugunu sanmıyorum. Aynen hayırlısı canım sağolasın

Günaydın kızlar,
dün gece baya sancılı bir gece geçirdim. Bi sağa bi sol döndüm. Kan ter içinde kaldım. Ultrasonda tam bebeğin göründüğü yerde ağrım vardı. Acaba 2.regl günüme az kaldı diye mi böyle oldu? İnşallah her şey yolundadır. Var mı benim gibi ağrısı olan anne adayları? Allah yardımcımız olsun inşallah, sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi.

ben de aynıyım valla :( gece bazen inleyerek uyanıyorum. çok fena göğüs ağrım var

unab26 arkadaşım selamlarım öncelikle,

Allah'ım yar ve yardımcın olsun.

Asla eşini korumak, haklı çıkarmak gibi bir niyetim yok/olamaz da. Ama her erkek açık saçık kızlara bakar kimisi gizli yapar, kimisi yapamaz. Nefisleri çok zayıf bu konuda maalesef.. Yazını okurken başka bir bayanla görüştüğünü falan düşündüm başta. Böyle olmaması çok iyi. Sadece bakmış diyip iyi tarafından bakmakta fayda var: ) Eşin ve sen kaç yaşındasınız bilemiyorum kaç yıllık evlisiniz ama belki onun da psikolojisi bozulmuştur. Aranızda neler geçtiğini tam olarak bilmemize imkan yok keşke evinden hiç çıkmasaydın. Erkekler tuhaf varlıklar. Boşluğa düştüler mi toparlanmaları daha güç oluyor. Bu konuda kadınlar daha güçlü.

Sana tavsiyem, ben olsam böyle yapardım diyebileceğim tavsiyem şu ki; Eşini ara ve bir görüşme ayarla. Durumu en güzel, en sakin şekilde izah et. Konuşmak herşeyin çaresi. Olumlu yada olumsuz bir anlaşmaya varmanız gerek. Konuşmanızdan sonra durumunuza bir yön ver. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Ama her ne olursa olsun aldırma bebeğini. Arkanda sana destek olabilecek bir ailen varsa, senin de sağlığın elverişli ise,gerekirse çalışır bebeğine bakarsın. Bir erkeğe ihtiyacımız yok esasen. Tabiki gönül birlik olmaktan yanadır. Çabanı en çok bu yönde ver bebeğin için. Ama sanal ortamda yaptığı yada kızgınlıkla söylediği şeylere çok aldırış etmemeye çalış. Daha objektif bakmalısın çocuğun için.

Bir isteğin olursa haber ver elimizden gelen birşey ise seve seve yardımcı oluruz.

Sevgi ve Selametle..

ağzım açık okudum ya erkek bakar ne ya allah aşkına. çalışan ayakları üzerinde duran ailesi arkasında olan bir kadın da bunu kabul etmez her ne olursa olsun. barışabilirler sorunları atlatabilirler ama bunun yolu onun pisliklerinin üzerini örtmekten geçmiyor. bu kızın yaşadığını hiçbirimiz bilmiyoruz. böyle acı yaşayan birine nasıl olur erkektir yapar diyebiliyorsunuz aklım almıyor!

Kızlar çalışıyorum suan ve burayi fırsat buldukça okumaya çalışıyorum benim sizlere bi sorum var sat a göre bugün 6+5 günlük oldum geçen hafta 5+4 de kese yi gördük beta da 10000 di ama embriyo yu görmedik doktor erken dedi degerlerin cok guzel artiyo dedi.bu pazartesi randevum var yani 7+5 falan olucam sizler hangi haftada gördünüz bebeklerinizi kesede.korkuyorum boş gebelik falan aklıma getirmemeye çalışıyorum ama nerdee. . Görene kadar rahatlamcak içim. Sizler ne zaman gördünüz
canım ben 5+5 de görmüştüm bebeğimi benimki geç döllenme normalde 6+5 falan olmam gerekiyordu bence korkma görürsün aklına kötü birşey getirme doktorun cihazından bile fark eder haftaya garanti görürsün kalbini de duyarsın inşallah

ben de aynıyım valla :KK43: gece bazen inleyerek uyanıyorum. çok fena göğüs ağrım var

ağzım açık okudum ya erkek bakar ne ya allah aşkına. çalışan ayakları üzerinde duran ailesi arkasında olan bir kadın da bunu kabul etmez her ne olursa olsun. barışabilirler sorunları atlatabilirler ama bunun yolu onun pisliklerinin üzerini örtmekten geçmiyor. bu kızın yaşadığını hiçbirimiz bilmiyoruz. böyle acı yaşayan birine nasıl olur erkektir yapar diyebiliyorsunuz aklım almıyor!
meraba canım tepkini çok iyi anlıyorum. zaten bu olanlardan sonra aynı yatağı paylaşamam herseyi aldı götürdü benden ona karşı sadece kırgınım kızgın bile değilim. çok ağır şeyler yaşıyorum. ben şuan ne tepki verebiliyorum nede sağlıklı düşünebiliyorum burda yazılanlarla birazda hareket etmeye çalısıyorum. ama bu akşam ailem herseyı öğrenicek inşallah büyük badireler atlatmadan geçiririm bu dönemi..

teşekkür ederim canım kontrol beklemeden gidicem o zaman tedirgin oldum

O akıntıdan maalesef bende çekiyorum. Ne kaşıntı var, ne koku... Ama sarı. 1 ayı geçti. Benim doktorum kaşıntı, koku, yanma yoksa korkma dedi. Herhangi bir krem ya da ilaç vermedi. Araştırdığım yabancı forumlarda da bir çok kişi de aynı sorun olduğunu, sarı akıntının yanında ek şikayet olmadığı takdirde hamilelikte normal karşılandığını okudum. Tabi ki kesin bilgiler değil. Tekrar gittiğimde bir kere daha soracağım ben de doktoruma.

KIZLAR HEPİNİZ HAKKINIZ HELAL EDİN. BURASI EKİM ANNELERİ SAYFASI.. DAHA FAZLA KONULARI SAPTIRMAK İSTEMİYORUM. DESTEK VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN. UMARIM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLUR. EVLATLARINIZI SAĞSAĞLİM KUCAĞINIZA ALMANIZ DİLEĞİYLE. HAYIRLI GÜNLER DİLERİM..

bende bilemiyorum ki yapmayacak şeyleri yaptı herseyi beklerım artık ondan o yüzden kestiremiyorum ne yapmak istediğini

Canım anlattıklarından anladığım kadarıyla eşin seni düşünüp senin için bir şey yapacak biri değil. Hamile olduğun halde sana bunları yapabiliyorsa kendisinden başka bir şey düşünmüyordur benin fikrim.
Aileme söyledim demen iyi olmuş bence tutuşacak ve bir şekilde seninle iletişime geçecek. Pat diye ailene söyleyip söylemediğini sorması bana bunu hissettirdi. Zaten herhangi bir olumlu düşüncesi olmasa sana nasıl 3 hafta mesaj atmadıysa yine arayıp sormazdı. Arayıp sorma sen, istersen bugün ailene anlat ve devreye onları sok. Kaybettiğini anlayacak ve kıymetini o zaman fark edecek diye düşünüyorum.
Umarım hakkında hayırlısı olur.

Canım anlattıklarından anladığım kadarıyla eşin seni düşünüp senin için bir şey yapacak biri değil. Hamile olduğun halde sana bunları yapabiliyorsa kendisinden başka bir şey düşünmüyordur benin fikrim.
Aileme söyledim demen iyi olmuş bence tutuşacak ve bir şekilde seninle iletişime geçecek. Pat diye ailene söyleyip söylemediğini sorması bana bunu hissettirdi. Zaten herhangi bir olumlu düşüncesi olmasa sana nasıl 3 hafta mesaj atmadıysa yine arayıp sormazdı. Arayıp sorma sen, istersen bugün ailene anlat ve devreye onları sok. Kaybettiğini anlayacak ve kıymetini o zaman fark edecek diye düşünüyorum.
Umarım hakkında hayırlısı olur.
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum canım haklısın aslında.. zaten söyledim dememin sebebide zaten bu akşam aileme herseyı söyleyeceğim için öyle dedim. Aynen inşallah hakkımda hayırlısı neyse olur dediğin gibi çok tşk ederim.

Hayirlisi bakalım cnm bnde sasirdim genelde 16.hafta cinsiyeti söylüyorlar doktorum gayet kendinden emin söyleyeceğim dedi içime kiz doğuyor ama rabbim hangisi hayırlı sağlıklı ise onu versin ins senin doğum ekim sonu gibi mi

24 ü görünüyorda oğlum 40+6 da doğdu. Bu da öyle yaparsa görürüz ekim sonunu :anneadayı: hayırlısıyla Allah gönlüne göre versin. Cinsiyet normalde 16 da kesin söyleniyorda bazı doktorlar daha erken söyleyebiliyor. Ama ondan daha öncede bir bilme yöntemi var??? RÜYA :-)Ben oğlum olacağını rüyamda görmüştüm. Annelere ayan olur. Sen rüyasını gördün mü?

kızlar merhaba. bugün canan karatay ntvde canlı yayındaydı karşısında da kadın doğum uzmanı prof. dr. teksen çamlıbel vardı. Canan Karatay yine git gelli cevaplarıyla oradaydı. bilimsel çalışmalar var sonuçları görülüyor dedi okuduğu şeylerde onun bu çıkışlarına inanıp durumunu gönderen kadınlardı. şeker yüklemesi bir defa yapılsa riskli mi sorusunun üzerine basa basa sordular cevabı birden fazla kez yapılıyor oldu. Teksen hoca bu riski almayın 30 yıldır yapıyoruz bu yapılmak zorunda dedi. izlemek isterseniz:

http://www.ntv.com.tr/video/saglik/hamilelikte-seker-testi-riskli-mi,qRYSjNO_t0-LuY63G9TMYw

Canım, şimdi izledim. Yine sonuçta Canan Karatay 1 kere bile yapılsa, 50 g - 75 g bile sıvı şeker verilse bebek için tehlikelidir diyor. Teksen Çamlıbel mutlaka yaptırın diyor. Doktor isterse yaptırıcam heralde, bilemedim.

:
:))) canım benimde ortada belime doğru iniyo sırtımda hiç tüy yoktu bi arkadaş erkek bebeği olacakların çıkıyomuş demişti belkide erkektir bebişlerimiz
bilmiyorum ki canım erkeklik hormonu tüylenme yapıyor normalde.. dediğin gibi olabilir bekleyip göreceğiz:KK49:

meraba canım tepkini çok iyi anlıyorum. zaten bu olanlardan sonra aynı yatağı paylaşamam herseyi aldı götürdü benden ona karşı sadece kırgınım kızgın bile değilim. çok ağır şeyler yaşıyorum. ben şuan ne tepki verebiliyorum nede sağlıklı düşünebiliyorum burda yazılanlarla birazda hareket etmeye çalısıyorum. ama bu akşam ailem herseyı öğrenicek inşallah büyük badireler atlatmadan geçiririm bu dönemi..
Canim bi kac gundur seni takip ediyorum yasadiklarin agir seyler Rabbim kimsenin basina wermesin werdiginede sabir we cozum yolu wersin insallah seni hic tanimiyorum sende beni ama bi kac gundur sana oyle yurekten dua ediyorum ki anlatamam acini paylasiyorum seninle bunlara tabiki katlanmak zorunda deilsin ayrilma kararin senin werecegin bi karar ama tamda yerinde bi karar cocuk konusu benim icimi yakan sana sadece oneride bulunacagim canim lutfen beni yanlis anlama asla seni incitmek kirmak gibi bi niyetim yok cocugunu aldirma bence biz milyarlarca insan bir araya gelip ugrassak onun bir ufacik tuyunu yapamayiz Rabbim kunfe yekun ol dedi oluwerdi sana o kadar sey soylemek istoyorum ki ama seni incitmemek icin kelimeleri nasil sececgimi bilmiyorum onun rizkini Rabbim beraberinde yolluyo elbet bu isin icind bu bebekte senin icin bi kolaylik yoluda beraber yolluyodur sabret Rabbimin werdigi en kutsal duyguyu tum zorluklara ragmen yasa ayetinde ne diyo bak
"Her zorlugun arkasinda bi kolaylik wardir
Muhakkak ki her zorlugun arkasinda bi kolaylik wardir"
Amacim seni incitmek deil canim umarim derdimi anlatabilmisimdir Rabbim yar we yardimcin olsun seninde begeninde dualarim sizinle...

Kızlar bugün akıntımın arasında kan gördüm sizce önemli midir?

takip et canım benim arkadaşım da 11. haftada gördü biraz lekelenme. ne renk?

Canım, şimdi izledim. Yine sonuçta Canan Karatay 1 kere bile yapılsa, 50 g - 75 g bile sıvı şeker verilse bebek için tehlikelidir diyor. Teksen Çamlıbel mutlaka yaptırın diyor. Doktor isterse yaptırıcam heralde, bilemedim.

bebek için tehlikelidir demiyor ya. 10. dkdaydı galiba. tehlikeli olabilir de olmayabilir de diyor. karşısındaki 30 yıllık jinekolog ki bence bir jinekoloğun sözleri benim için daha önemli.

Canan karatayın televizyona çıkıp sürekli medya maymunluğu yaptığına aşikarız. Kitap satsın diye her şeyi yapar. malum iç hastalıkları hariş her konuda fikri var. bir ara gündemden düştü hemen marankicilik saraçoğluculuk oynadı, o bitti gıda mühendislerine saldırdı. o bitti şimdi bu olay. bana inandırıcı gelmiyor malesef.
Kendine güvenen ne söylediğini bilen insan karşısındakinin sorularına kıvırtmadan cevap verebilmeli

Kızlar bugün akıntımın arasında kan gördüm sizce önemli midir?
canım sen doktora gittin mi dün eğer gitmediysen randevunu bugüne al git gör için rahat etsin anladığım kadarıyla çok az kan varmış büyük ihtimal damardan gelen ince bir sıvıdır korkma

arkadaşlar bende 6+6 günlüğüm. dün doktora gittim 2.kontrolümdü şükürler olsun kalp atışını duyduk :) yalnız benım şöyle bir sorunum var resmen herşeyden tiksinir oldum beslenmem çok yetersiz geliyor bana buzdolabının kapağını dahi açamıyorum o derece.et balık bunlarıda bi süredir tüketemez oldum.doktorumda kusmalarım da olursa bu durumun beni olumsuz etkileyeceğini söyledi sanırım oyüzden vitamin takviyesi verdi yalnız kafama takılan şu; folik asiti 2 haftadır kullanıyordum doktorum ozaman verdiğinde 3 ay kullanacaksın demişti.şimdi vitamin ve bulantı önleyici ilaç verdi. folik asiti bırakabilirsin vitaminin içinde var zaten dedi.ancak bu durum benim kafama takildi yardımcı olurmusunuz varmı böyle bi durum yaşayan 2 hafta kullandım sadece folikasit:KK43:

Endise etmeyin kullandigimiz vitamin haplarinda da folik asit olabiliyor. Mesela ben sadece folik asiti hic kullanmadim. ilk muayeneden sonra doktorun soyledigi vitamin hapini iciyorum. Icerisinde folik asit de var..

takip et canım benim arkadaşım da 11. haftada gördü biraz lekelenme. ne renk?

canım sen doktora gittin mi dün eğer gitmediysen randevunu bugüne al git gör için rahat etsin anladığım kadarıyla çok az kan varmış büyük ihtimal damardan gelen ince bir sıvıdır korkma

Lekelenme değil canım, akıntının içinde incecik kırmızı olarak gördüm sadece sildikçe peçeteye az az geldi. Doktor randevum bugün 18:30 dua edin lütfen bebeğim iyi olsun ona çok zor kavuştum ben. Sabahtan beri içim içimi yiyor.

Canim bi kac gundur seni takip ediyorum yasadiklarin agir seyler Rabbim kimsenin basina wermesin werdiginede sabir we cozum yolu wersin insallah seni hic tanimiyorum sende beni ama bi kac gundur sana oyle yurekten dua ediyorum ki anlatamam acini paylasiyorum seninle bunlara tabiki katlanmak zorunda deilsin ayrilma kararin senin werecegin bi karar ama tamda yerinde bi karar cocuk konusu benim icimi yakan sana sadece oneride bulunacagim canim lutfen beni yanlis anlama asla seni incitmek kirmak gibi bi niyetim yok cocugunu aldirma bence biz milyarlarca insan bir araya gelip ugrassak onun bir ufacik tuyunu yapamayiz Rabbim kunfe yekun ol dedi oluwerdi sana o kadar sey soylemek istoyorum ki ama seni incitmemek icin kelimeleri nasil sececgimi bilmiyorum onun rizkini Rabbim beraberinde yolluyo elbet bu isin icind bu bebekte senin icin bi kolaylik yoluda beraber yolluyodur sabret Rabbimin werdigi en kutsal duyguyu tum zorluklara ragmen yasa ayetinde ne diyo bak
"Her zorlugun arkasinda bi kolaylik wardir
Muhakkak ki her zorlugun arkasinda bi kolaylik wardir"
Amacim seni incitmek deil canim umarim derdimi anlatabilmisimdir Rabbim yar we yardimcin olsun seninde begeninde dualarim sizinle...
Duların için Rabbim senden razı olsun. İncilmeyen yerim kalmadı hayattan soğudum sadece dua edebiliyorum elim kolum bağlı. Bebeğe gelince bak bebeğim bile diyemiyorum. Söylediklerinde haklısın ama pişmanlığımı yenemiyorum. Belkide ailem herseyi öğrenince en doğru olanı söylücekler bana hakkımda hayırlısı diyorum Rabbime bırakıyorum gerisini. Beni tanımadıgınız halde beni düşündünüz bana dular ettiniz çok tşk ediyorum

Back
X