Büyük bi tartışmanın içindeyim suan.. Biraz daha iyiyim ama şimdislm esma hayirdir
benikide ilk duyulmadi ben ağlamaya başlayınca doktor başka bir odadaki cihazdan bakti ve duyuldu ben7+3 diye biliyordum doktor 6+3 dedi sıkinti yapma demesi kolay ama belirsizlik en kotu şey ALLAH yardimcin olsun hayirli haberlerle gel inşallah canim
Hamile olduğumu biliyo ve hamileyim diye böyle yapıyo benim eşim ev işlerini yap ama ağır falan kaldırma diye annesini uyarıyo oda üzerime geliyo lafıyla olsun yaptığı işle olsun bugun ku tartışmamız ın sebebi kız kardeşlerim sigara içiyor lar diye evden kovdu demediği laf bırakmadı annesi eşime laf söylüyo eşim de bana öle tartışma kavga oldu işte karnındaki bebeğe güvenme hamilesin diye kendini bişe sanma falan gbi laflar etmeye basladı ama eşim normalde hiç bunları dicek bi insan deil annesinin lafları bunlar... Evet canım aynı evde yasıyoruz ve suan ayrı eve cikmam nerdeyse imkansızÖzel değilse ne diyor da eşin de senin üzerine geliyor, rabbim kötü insanların şerrinden korusun, Allah her daim yardımcın olsun canım dualarımdasın. Siz beraber kalıyordunuz değil mi evinizi ayırma gibi bi imkanınız var mı? Hamile olduğunu biliyor değil mi kaynanan çok ilginç ya bazı insanları hiç mi hiç anlayamayacağım.
Cnm hayirlisi olsun alanda allah verende bnm bundan önce iki dusugum var sakin üzülme hamile kalabiliyoruz en azından gelismiyorsa ztn sağlıksız bebektir bnmkilerde gelişmedi dustu ins en yakın zmnda sağlıklı bebeğin olurDoktor beni de başka bir cihaza gönderdi ama oradan da olumlu sonuç çıkmadı.
23 Mart'ta gebeliği sınlandıracaklar büyük bir olasılıkla. Kalp atışından ziyade gelişimi normal görünmüyor. Bir haftada yalnızca 3,6mm den 4mm'ye çıkmış. Bir hafta için çok küçük bir büyüme oranı.
Ne desem boş.. Insan hiç kendi başına gelmez sanıyor..
Canimm Allah razi olsun bende 4 gundur annemin yanindayim normalde yakin oturuyorum gelip hic kalmam sayilidir ama oyle bi gucten dustum ki mecbur sagolsun destek oluyorlar bana da ama insanin kurulu duzeni gibi yok evim yatagimi ozluyorum tabi mutfagimdan cok tiksinince bi de asiri acikinca kalktim geldim bende..benimde dualarim seninle canim rabbim bir an once duzelmemizi nasib etsin boyle surmesinAyy cnm cok zor ya bende yasadim ani seyleri cok sukur annemin yanina geldim dualarim seninle rabbim ufakliga sifa sana guc kuvvet versin
Canim sana cevap yazmistim ama aksilik oldu sanirim fatih medical park ta aysegul sofuoglu kesinlikle arastir cok guzel davraniyor bilgili cok iyi ve tutulan bir doktor zaten su an randevu almaya kalksan 20 gune ancak alirsinBilmiyorum ki canım dinlenmiyor dedi ben Zeytinburnu Semiha şakir Hastanesi ne gidiyor um canım önerilerinede açığım
Canim kendini uzme nolursun vardir bir hayir de evet basa gelmeden bilemeyiz zor bir durum ama kendini rahatlat ileride sorun olusacakti belki sana zarar verecekti ama insallah duzelir de gelisimi normale doner ben dua edicem sana sende cok dua et hakkinda hayirlisi olsun insallahDoktor beni de başka bir cihaza gönderdi ama oradan da olumlu sonuç çıkmadı.
23 Mart'ta gebeliği sınlandıracaklar büyük bir olasılıkla. Kalp atışından ziyade gelişimi normal görünmüyor. Bir haftada yalnızca 3,6mm den 4mm'ye çıkmış. Bir hafta için çok küçük bir büyüme oranı.
Ne desem boş.. Insan hiç kendi başına gelmez sanıyor..
Siz kan sulandirici igneden bahsediyorsunuz sanirim esimde ilk basta yanlis yapiyormus yaptigi yerler morardi. sonra prospektusu inceledik.deriyi ben iki elimde sikiyorum. o igneyi yapinca birakiyorum. morarma olmuyor tavsiye ederim.oda acıtırım die bastırmıyor galiba söyleyeyimde yarın biraz daha bastırarak yapsın canım teşekkür ederim
Günaydın
Daha cinsiyet belli değil ama ben bu aralar isim peşine düştüm.Erkek olursa ne isim veririm hiç bilemiyorum. Beğenemiyorum hiçbir ismi Sizler hiç düşünüyor musunuz bu konuları kızlar şimdiden?
ben çok hızlıyım sanırım kız ismi de erkek ismi de hazırGünaydın
Daha cinsiyet belli değil ama ben bu aralar isim peşine düştüm.Erkek olursa ne isim veririm hiç bilemiyorum. Beğenemiyorum hiçbir ismi Sizler hiç düşünüyor musunuz bu konuları kızlar şimdiden?
Günaydın kızlar dunde yazmıştım ama pek cevap alamadım trombosit yüksekliği hakkında bilgisi olan varmı benim trombosit degerim 416 çıktı 150-400 arası olmaliymis dktrum hematoloji bölümüne gitmem gerektiğini söyledi.. Canım sıkıldı...Günaydın ve hayırlı cumalar herkese güzel anneler...
Günaydın kızlar dunde yazmıştım ama pek cevap alamadım trombosit yüksekliği hakkında bilgisi olan varmı benim trombosit degerim 416 çıktı 150-400 arası olmaliymis dktrum hematoloji bölümüne gitmem gerektiğini söyledi.. Canım sıkıldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?