2015 Ekim Anneleri

Büyük bi tartışmanın içindeyim suan.. Biraz daha iyiyim ama şimdi

Hamile olduğumu biliyo ve hamileyim diye böyle yapıyo benim eşim ev işlerini yap ama ağır falan kaldırma diye annesini uyarıyo oda üzerime geliyo lafıyla olsun yaptığı işle olsun bugun ku tartışmamız ın sebebi kız kardeşlerim sigara içiyor lar diye evden kovdu demediği laf bırakmadı annesi eşime laf söylüyo eşim de bana öle tartışma kavga oldu işte karnındaki bebeğe güvenme hamilesin diye kendini bişe sanma falan gbi laflar etmeye basladı ama eşim normalde hiç bunları dicek bi insan deil annesinin lafları bunlar... Evet canım aynı evde yasıyoruz ve suan ayrı eve cikmam nerdeyse imkansız

Cnm hayirlisi olsun alanda allah verende bnm bundan önce iki dusugum var sakin üzülme hamile kalabiliyoruz en azından gelismiyorsa ztn sağlıksız bebektir bnmkilerde gelişmedi dustu ins en yakın zmnda sağlıklı bebeğin olur

Canim fatihe yakinsinMedical Park aysegul sofuoglu cok memnun kaldim ilk dogumumdan bir arastir istersen zaten randevu almaya kalksan 20 gun sonrasina veriyolar cok tutulan bir doktor normal dogum yaptiriyor buda cok onemli benim icin normal yptiran doktor kalmadi nerdeyse herkes sezeryan yapiyor

Ayy cnm cok zor ya bende yasadim ani seyleri cok sukur annemin yanina geldim dualarim seninle rabbim ufakliga sifa sana guc kuvvet versin
Canimm Allah razi olsun bende 4 gundur annemin yanindayim normalde yakin oturuyorum gelip hic kalmam sayilidir ama oyle bi gucten dustum ki mecbur sagolsun destek oluyorlar bana da ama insanin kurulu duzeni gibi yok evim yatagimi ozluyorum tabi mutfagimdan cok tiksinince bi de asiri acikinca kalktim geldim bende..benimde dualarim seninle canim rabbim bir an once duzelmemizi nasib etsin boyle surmesin

Bilmiyorum ki canım dinlenmiyor dedi ben Zeytinburnu Semiha şakir Hastanesi ne gidiyor um canım önerilerinede açığım
Canim sana cevap yazmistim ama aksilik oldu sanirim fatih medical park ta aysegul sofuoglu kesinlikle arastir cok guzel davraniyor bilgili cok iyi ve tutulan bir doktor zaten su an randevu almaya kalksan 20 gune ancak alirsin

Canim kendini uzme nolursun vardir bir hayir de evet basa gelmeden bilemeyiz zor bir durum ama kendini rahatlat ileride sorun olusacakti belki sana zarar verecekti ama insallah duzelir de gelisimi normale doner ben dua edicem sana sende cok dua et hakkinda hayirlisi olsun insallah

oda acıtırım die bastırmıyor galiba söyleyeyimde yarın biraz daha bastırarak yapsın canım teşekkür ederim
Siz kan sulandirici igneden bahsediyorsunuz sanirim esimde ilk basta yanlis yapiyormus yaptigi yerler morardi. sonra prospektusu inceledik.deriyi ben iki elimde sikiyorum. o igneyi yapinca birakiyorum. morarma olmuyor tavsiye ederim.

Günaydın
Daha cinsiyet belli değil ama ben bu aralar isim peşine düştüm. Erkek olursa ne isim veririm hiç bilemiyorum. Beğenemiyorum hiçbir ismi Sizler hiç düşünüyor musunuz bu konuları kızlar şimdiden?

EWT BENDE ARA ARA DÜŞÜNÜYORUM KIZ OLURSA BELLİ AMA ERKEĞE HENÜZ NET KARAR VEREMEDİM

ben çok hızlıyım sanırım kız ismi de erkek ismi de hazır

Kızlar sizin yorumlarınızın altında bebeğinizin haftası gr mı :) vs bilgiler yazıyor benim yazmıyor neden?

Günaydın ve hayırlı cumalar herkese güzel anneler...
Günaydın kızlar dunde yazmıştım ama pek cevap alamadım trombosit yüksekliği hakkında bilgisi olan varmı benim trombosit degerim 416 çıktı 150-400 arası olmaliymis dktrum hematoloji bölümüne gitmem gerektiğini söyledi.. Canım sıkıldı...

arkadaşlar bulantım ve iştahsizliğim için vitamin kaybım da olmaması adına doktorum Premesis diye vitamin takviyesi vermişti aynı zamanda folik asit içeriyor ve bulantı için. inanılmaz iyi geldi bana kullandığım 2.günden itibaren rahat yiyorum artık tiksintim azalmaya başladı. benzer sorun yaşayan hamişler için paylaşmak istedim :)

Canım benim bir bilgim yok ben o yüzden yorum yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…