2015 Ekim Anneleri

oda acıtırım die bastırmıyor galiba söyleyeyimde yarın biraz daha bastırarak yapsın canım teşekkür ederim
Emin ol daha az aci oluyo siskinlik.oldugunda daha cok acirdi birde havasini muhakkak al demisti saglik gorevlisi onuda ihmal etme benim morluk olmuyor havasini alinca

Kızlar bir şey sorcam.
Bebeğinizin kalp atışını ilk ne zaman duydunuz ve bebek kaç mm'ydi?

Bugün doktor kontrolüm vardı ve maalesef bebeğin kalp atışları duyulmadı. Geçen hafta 3,6 mm iken bugün 4 mm göründü. Gelişim olarak da pek olumlu değilmiş. Doktor 23 marta tekrar randevu verdi. O gün de kalp atışı görünmezse gebeliğe son verdirilecek. Bir de bebek 6+1, gebelik kesesi ise 7+1 görünüyor. sata göre ise bugün 8+0 olması gerekiyor.
Aynı durumu yaşayan başka kimse var mı ?

Benim bugun doktor kalp atışı var dedi 1.28 cm 7+3 benim ama sat göre 10 haftalık benim de karışık biraz.. Ama allaha şükür gelişimi falan iyi dedi Dr inş senin bebeğin de iyiye gider gebeliğe son verilmez inş

canım sen antalyada mısın bende antalyadayım hangi dr gidiyorsun ?

OFM Antalya Akif Kösekahyaoğlu canim.3 yildir hamile kalamiyodum 2. ayimda hamile kaldim kanamalarim vardi saolsun 2 gunde cagirdi ilgilendi.cok sukur 10 gundur kesildi bebegimizin kalp atışlarıni 2 seferdir dinletiyor.ihtiyacim oldugunda is icin cep telefonu var gece gündüz arayabiliyorsun.cok memnun kaldım. 3 hafta sonra gitcem 2li tarama için.

Cnm bnm 6+4 duyuldu sanırım bebek 6 mm
stres yapma hiç ilk kalp atisi duyduğumda
gelişimi haftasindan ondeydi geçen hafta 9+4
olmam gerekirken 9+3 cikti bebegin olcumu
bazen bir ande buyuyor

Boşanıcaz galiba biz off f allahım en güzel günümde neler yaşıyorum ben ya... Bebeğimin ne suçu vardı ki
slm esma hayirdir

Boşanıcaz galiba biz off f allahım en güzel günümde neler yaşıyorum ben ya... Bebeğimin ne suçu vardı ki
slm esma hayirdir
benikide ilk duyulmadi ben ağlamaya başlayınca doktor başka bir odadaki cihazdan bakti ve duyuldu ben7+3 diye biliyordum doktor 6+3 dedi sıkinti yapma demesi kolay ama belirsizlik en kotu şey ALLAH yardimcin olsun hayirli haberlerle gel inşallah canim

Evet 2. Dogumlar daha erken olurmus belki erken dogurursun cnm hayirli olsun:) benimde sat 30 aralik :))

Cnm bnm 6+4 duyuldu sanırım bebek 6 mm
stres yapma hiç ilk kalp atisi duyduğumda
gelişimi haftasindan ondeydi geçen hafta 9+4
olmam gerekirken 9+3 cikti bebegin olcumu
bazen bir ande buyuyor

Doktor beni de başka bir cihaza gönderdi ama oradan da olumlu sonuç çıkmadı.
23 Mart'ta gebeliği sınlandıracaklar büyük bir olasılıkla. Kalp atışından ziyade gelişimi normal görünmüyor. Bir haftada yalnızca 3,6mm den 4mm'ye çıkmış. Bir hafta için çok küçük bir büyüme oranı.
Ne desem boş.. Insan hiç kendi başına gelmez sanıyor..

bende ömür taşkına gidiyorum ondan önceki gebeliklerimde topcular medstara gitmiştim nilsem eraslana onada istediğimizde ulaşıyorduk ama bize ilaçla ilgili yanlış bilgi verdi bu girtiğimiz doktorda iyi baya ama pahalı ya her gittiğimizde 250 veriyoruz kontroller hariç tabi ama başka düzgün dr bulabilirsem değiştirebilirim konyaaltındayım ben canım bu taraflardaki hastanelerdede öyle duyduğum iyi bir dr yok galiba

Hamişler iyi akşamlar.Size bir sorum var.Bugün doktora gittik kesede birazçık kanama olduğunu gördü düşük riski olduğunu söyledi ama bunun herkesde olduğunu ama doktorların genelde söylemediğini söyledi böyle bir durumu olana yada duyan var mı?Bebişimin durumu iyi kalp atışını duyduk 8+2 deyiz.Cevaplarınızı bekliyorum

Meyve suyları çok kilo yapar bence sen ne yap ne et bol bol su iç

Özel değilse ne diyor da eşin de senin üzerine geliyor, rabbim kötü insanların şerrinden korusun, Allah her daim yardımcın olsun canım dualarımdasın. Siz beraber kalıyordunuz değil mi evinizi ayırma gibi bi imkanınız var mı? Hamile olduğunu biliyor değil mi kaynanan çok ilginç ya bazı insanları hiç mi hiç anlayamayacağım.

Emin ol daha az aci oluyo siskinlik.oldugunda daha cok acirdi birde havasini muhakkak al demisti saglik gorevlisi onuda ihmal etme benim morluk olmuyor havasini alinca
Aslında onların havaları arka tarafına itilip ilaç bitince deriden geri gelmemesi için ama genelde iğne ucunda oluyorlar nedense, yani mekanızmaları; ilaç gidecek arkasından bir miktar hava, ki ilaç geri gelmesin.
Canım olumsuz düşünmemeye çalış mümkün olduğunca, inşallah bundan sonraki gelişimi iyi olur duyarsın kalp atışını bu arada dikkat et kendine inşallah iyi haberlerle geri dönersin.

Canım olumsuz düşünmemeye çalış mümkün olduğunca, inşallah bundan sonraki gelişimi iyi olur duyarsın kalp atışını bu arada dikkat et kendine inşallah iyi haberlerle geri dönersin.

İnşallah canım. Tüm vücudum kaskatı kesilmiş gibi, elim kolum kalkmıyor. Her yerim ağrıyor. Bir anda..
Rabbim her şeyin hayırlısını versin..

kızlar merhaba şok oldum valla 4 gün girmedim 100 sayfa ilerlemiş nerdeyse süpersiniz....bu arada bebişlerinden güzel haber alan annelerin gözü aydın Allah'ım hayırlısıyla kucaklarımıza almayıda nasip etsin sıkıntısı olan arkadaşlara Allah yardım etsin özellikle unab ismli arkadaş çok zor durumdasın gerçekten çok üzüldüm.geçen yıl benzer olayı bir arkadaşım da yaşamıştı ama o daha cevval çıkmıştı eşini evden atmıştı adam 3 ay dışarlarda kalınca aklı başına gelmişti.tabiki herkesin durumu bir değil ama bence evinden çıkma.git otur evine.keyfine bak ye iç gez hatta bizim arkadaşımızın 5 yaşında bir kızı var haftasonu tatillere gittiler gezdiler tozdular sonuçta ben bu dünyada mutsuz olacak bir kadın değilim ne olursa olsun mutlu olacağım başka bir koca bulurum ama benden başka yok derdi ve herşeye rağmen mutlu oldu.sende boşver kocanı ve diğer herşeyi herkesi kendini mutlu et...seni büyüten aileni ,sana emek veren öğretmenlerini yüzüstü bırakma. önce kendini düüşün sonrasını boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…