Farkında onun lafıyla gelip yargılıyor beniEşin farkında değil mi annesinin sizin ilişkinize zarar verdiğinden?
Emin ol daha az aci oluyo siskinlik.oldugunda daha cok acirdi birde havasini muhakkak al demisti saglik gorevlisi onuda ihmal etme benim morluk olmuyor havasini alincaoda acıtırım die bastırmıyor galiba söyleyeyimde yarın biraz daha bastırarak yapsın canım teşekkür ederim
Benim bugun doktor kalp atışı var dedi 1.28 cm 7+3 benim ama sat göre 10 haftalık benim de karışık biraz.. Ama allaha şükür gelişimi falan iyi dedi Dr inş senin bebeğin de iyiye gider gebeliğe son verilmez inşKızlar bir şey sorcam.
Bebeğinizin kalp atışını ilk ne zaman duydunuz ve bebek kaç mm'ydi?
Bugün doktor kontrolüm vardı ve maalesef bebeğin kalp atışları duyulmadı. Geçen hafta 3,6 mm iken bugün 4 mm göründü. Gelişim olarak da pek olumlu değilmiş. Doktor 23 marta tekrar randevu verdi. O gün de kalp atışı görünmezse gebeliğe son verdirilecek. Bir de bebek 6+1, gebelik kesesi ise 7+1 görünüyor. sata göre ise bugün 8+0 olması gerekiyor.
Aynı durumu yaşayan başka kimse var mı ?
canım sen antalyada mısın bende antalyadayım hangi dr gidiyorsun ?
Cnm bnm 6+4 duyuldu sanırım bebek 6 mmKızlar bir şey sorcam.
Bugün doktor kontrolüm vardı ve maalesef bebeğin kalp atışları duyulmadı. Geçen hafta 3,6 mm iken bugün 4 mm göründü. Gelişim olarak da pek olumlu değilmiş. Doktor 23 marta tekrar randevu verdi. O gün de kalp atışı görünmezse gebeliğe son verdirilecek. Bir de bebek 6+1, gebelik kesesi ise 7+1 görünüyor. sata göre ise bugün 8+0 olması gerekiyor.
slm esma hayirdirBoşanıcaz galiba biz off f allahım en güzel günümde neler yaşıyorum ben ya... Bebeğimin ne suçu vardı ki
Kızlar bir şey sorcam.
slm esma hayirdirBoşanıcaz galiba biz off f allahım en güzel günümde neler yaşıyorum ben ya... Bebeğimin ne suçu vardı ki
benikide ilk duyulmadi ben ağlamaya başlayınca doktor başka bir odadaki cihazdan bakti ve duyuldu ben7+3 diye biliyordum doktor 6+3 dedi sıkinti yapma demesi kolay ama belirsizlik en kotu şey ALLAH yardimcin olsun hayirli haberlerle gel inşallah canimKızlar bir şey sorcam.
Evet 2. Dogumlar daha erken olurmus belki erken dogurursun cnm hayirli olsun:) benimde sat 30 aralik :))Sa
Sagol cnm benim ilki sezeryan oldugu icin bu Dogumumda 38. Haftada olur galiba ultrasyondada 30 eylul gosteriyo son adet 29 aralik bide gec dollenmede olmustu ama serumlardaki vitaminler besledi bizi sanirsam oglumu 16 eylulde dogurdum belki ayni olur tarihleri:)) rabbim saglikla aldirsin kucagimzada
O zaman havasini almaya gerek yok canım .bi de iğne tam girerken nefes al ..nefes verirken ıgne yi itttirkendi kendine atandan canım ucu çıkıyo içindki ilaç bitince ondan. allah allah niye öyle oluyo acaba
Cnm bnm 6+4 duyuldu sanırım bebek 6 mm
stres yapma hiç ilk kalp atisi duyduğumda
gelişimi haftasindan ondeydi geçen hafta 9+4
olmam gerekirken 9+3 cikti bebegin olcumu
bazen bir ande buyuyor
slm esma hayirdir
benikide ilk duyulmadi ben ağlamaya başlayınca doktor başka bir odadaki cihazdan bakti ve duyuldu ben7+3 diye biliyordum doktor 6+3 dedi sıkinti yapma demesi kolay ama belirsizlik en kotu şey ALLAH yardimcin olsun hayirli haberlerle gel inşallah canim
bende ömür taşkına gidiyorum ondan önceki gebeliklerimde topcular medstara gitmiştim nilsem eraslana onada istediğimizde ulaşıyorduk ama bize ilaçla ilgili yanlış bilgi verdi bu girtiğimiz doktorda iyi baya ama pahalı ya her gittiğimizde 250 veriyoruz kontroller hariç tabi ama başka düzgün dr bulabilirsem değiştirebilirim konyaaltındayım ben canım bu taraflardaki hastanelerdede öyle duyduğum iyi bir dr yok galibaOFM Antalya Akif Kösekahyaoğlu canim.3 yildir hamile kalamiyodum 2. ayimda hamile kaldim kanamalarim vardi saolsun 2 gunde cagirdi ilgilendi.cok sukur 10 gundur kesildi bebegimizin kalp atışlarıni 2 seferdir dinletiyor.ihtiyacim oldugunda is icin cep telefonu var gece gündüz arayabiliyorsun.cok memnun kaldım. 3 hafta sonra gitcem 2li tarama için.
Meyve suyları çok kilo yapar bence sen ne yap ne et bol bol su içHERKESE SELAMMMMARKADAŞLAR BİŞİ DANIŞICAM BEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN ESKİ ALIŞKANLIKLARIMDAN DOLAYI SÜREKLİ Bİ SIVI İÇME İHTİYACI DUYUYORUM ÇAYDAN TİKSİNDİM KAHVE DE YASAK,FAKAT AYRAN İÇİYORUM.SİZE SORUM ŞU HAZIR MEYVE SULARINDAN İÇSEM ÇOK ZARARLI OLUR MU Kİ ??
Sakın canım nane kullanma bana doktorum ıhlamur nane limon kesinlikle yok dedi çayı kahveyi söylemiyorum bile nane düşüğe sebep Allah korusun
Özel değilse ne diyor da eşin de senin üzerine geliyor, rabbim kötü insanların şerrinden korusun, Allah her daim yardımcın olsun canım dualarımdasın. Siz beraber kalıyordunuz değil mi evinizi ayırma gibi bi imkanınız var mı? Hamile olduğunu biliyor değil mi kaynanan çok ilginç ya bazı insanları hiç mi hiç anlayamayacağım.Kaynanam! Desem yeterli olur mu? Ya bi insan evladının üzerine bu kadar mı çok gelinir ben onun çocuğunun çocuğunu taşıyorum gelini olarak görmese bile insan gözüyle baksın bende bi annenin evladıyım kocamla aramı açıp boşansak ne geçicek eline napim ben yha kanamam oldu yine korkuyorum
Aslında onların havaları arka tarafına itilip ilaç bitince deriden geri gelmemesi için ama genelde iğne ucunda oluyorlar nedense, yani mekanızmaları; ilaç gidecek arkasından bir miktar hava, ki ilaç geri gelmesin.Emin ol daha az aci oluyo siskinlik.oldugunda daha cok acirdi birde havasini muhakkak al demisti saglik gorevlisi onuda ihmal etme benim morluk olmuyor havasini alinca
Canım olumsuz düşünmemeye çalış mümkün olduğunca, inşallah bundan sonraki gelişimi iyi olur duyarsın kalp atışını bu arada dikkat et kendine inşallah iyi haberlerle geri dönersin.Doktor beni de başka bir cihaza gönderdi ama oradan da olumlu sonuç çıkmadı.
23 Mart'ta gebeliği sınlandıracaklar büyük bir olasılıkla. Kalp atışından ziyade gelişimi normal görünmüyor. Bir haftada yalnızca 3,6mm den 4mm'ye çıkmış. Bir hafta için çok küçük bir büyüme oranı.
Ne desem boş.. Insan hiç kendi başına gelmez sanıyor..
Canım olumsuz düşünmemeye çalış mümkün olduğunca, inşallah bundan sonraki gelişimi iyi olur duyarsın kalp atışını bu arada dikkat et kendine inşallah iyi haberlerle geri dönersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?