Bende dusunuyordum aslinda suan kanamam var o zaman hic baslamayim bide kilo yaparmi diyede tereddutluyum ogluma kullaniyorum istahta yapiyo cunkuDoktora danışmadan başlamıştım ben. Bir ölü doğumum var benim,doktor balık yağının kanama yapabileceğini söyleyince de kestim. Sen doktoruna danışarak başladıysan sorun yok.
Ayy cnm cok zor ya bende yasadim ani seyleri cok sukur annemin yanina geldim dualarim seninle rabbim ufakliga sifa sana guc kuvvet versinKizlar merhaba bende durumlar karisik midem her zaman ki gibi cok kotu halsizligim tavan yapti ustune oglum ishal oldu sabahtan beri onunla ugrasiyorum haline cok uzuldum yavrumun bu zor gunler gecsin artik nolur ayaga kalkmak istiyorum gerceken 1 aydir yatiyorum
Allah sifa versin cnm cok geçmiş olsunNe çok yazmışsınız kızlar biz bütün aile 1 haftadır ağır bir grip geçiriyoruz.Çok fenayım hala gerçi bir haftaya göre bugün bi parçayım,buraya da bir bakayım dedim bebişlerimiz iyidir inşallah.Bizim kontrolümüze daha çokkkk
Erkek mi aceba:)) bu arada icime dogani soyledim anlamam pekBugünkü ultrason resmimiz teyzeleri 10 haftalık :) doktorumuz 2 hafta sonra ikili testte söyleyecek cinsiyeti ama birde siz bakıp tahminde bulunur musunuz :)
Cok geçmiş olsun canım allah sifa versinselam kızlar Çok ağır grip geçirdim Gözümü açamadım en sonunda acilde serum aldım o şekilde gözümü açtım.
Bir de evde benden ilgi bekleyen 15 aylık kızım var işim çok zor çooook.
Amma çok şey yazmışsınız yaaa oku oku bitmez bunlar
Canım ne oldu ki bir sorun mu varArkadaşlar bana yardım edin nolur hiç iyi değilimkötü bişe yapmaktan çok korkuyorum
Noldu arkadaşım neyin var?Arkadaşlar bana yardım edin nolur hiç iyi değilimkötü bişe yapmaktan çok korkuyorum
Neden canım, çok ciddi problemler mi var aranızda?Boşanıcaz galiba biz off f allahım en güzel günümde neler yaşıyorum ben ya... Bebeğimin ne suçu vardı ki
Kaynanam! Desem yeterli olur mu? Ya bi insan evladının üzerine bu kadar mı çok gelinir ben onun çocuğunun çocuğunu taşıyorum gelini olarak görmese bile insan gözüyle baksın bende bi annenin evladıyım kocamla aramı açıp boşansak ne geçicek eline napim ben yha kanamam oldu yine korkuyorumNeden canım, çok ciddi problemler mi var aranızda?
Canim bende kendim yapiyorum clexane gobegimden esin daha cok enjokteri batirmali ozaman sisme olmuyor direk deri altina yapinca balon gibi kabariyor cok az daha bastirsin hem ozaman ilac daha az yakiyorclexane ipne kullanan hanımlar benim eşim yapıyor iğnemi ama tam iğnenin vurulduğu yerde şişlik oluyor acaba ilaç tam dağılmıyor mu die düşünüyorum sizinde öyle oluyor mu normal mi acaba
her kafadan başka bir ses çıkıyor bence en iyisini doktorlarımız biliyor onlara güvenmeyi öğrenmeliyiz. 2li testin ne gibi zararı var diyolar merak ettim doğrusu yapılan tek şey ultrasonda ense kalınlığı gibi bazı şeyler ölçülecek ve aynı gün kan tahlili veriliyo ve ordaki bazı hormonlara bakılıyo bu bilgiler bilgisayara girilip sana olasılıklar söyleniyorHaziran ayrıntı lı usg için gittiğim hastanede ikili test yapmıyolarmış.. Bu arada bu ikili test iyi deil dio tanıdığım çoğu insan
Anladım canım haklısın pazartesi Dr lada konuşçam zaten bu konuyuher kafadan başka bir ses çıkıyor bence en iyisini doktorlarımız biliyor onlara güvenmeyi öğrenmeliyiz. 2li testin ne gibi zararı var diyolar merak ettim doğrusu yapılan tek şey ultrasonda ense kalınlığı gibi bazı şeyler ölçülecek ve aynı gün kan tahlili veriliyo ve ordaki bazı hormonlara bakılıyo bu bilgiler bilgisayara girilip sana olasılıklar söyleniyor
kendi kendine atandan canım ucu çıkıyo içindki ilaç bitince ondan. allah allah niye öyle oluyo acabaCanim ben vurunuyorum kendim yapıyorum iğne mi ben burda hastanedeki hemşireler öğretmisti ignenin havası aliniyor belki havasini almiyosann ondan olabilir şişlik. ..ama su kendi kendine atan iğne de havasini almaya gerek yok clexane iğne iki çeşit canım sendeki hangisi
sen doktoruna güven içini rahatlamasını söyle özellikle baktın seni tatmin etmiyor bence doktorunu değiştir inan doktorlarımız şu an bebeğimiz kadar yanımızda bizim. onların bizi rahatlatması şart önce Allaha sonra da dokotorlara emanetizAnladım canım haklısın pazartesi Dr lada konuşçam zaten bu konuyu
benimde canım mosmor hem kolumdan hem karnımdan vuruyoruz heryerim morardı ama bebişim iyi olsun morluk geçer gider acaba ilaç iyi dağılmıyo mu diye düşünüyorum ben ovurulan yerin içinde beze varmış gibi oluyo acıyorBen de kullanıyorum canik şişlik hiç yasamadim ama. Karindan mi atıyorsunuz. Benim de eşim vuruyor karnimdan vurulan yerler Mosmor ve acıyor sürekli. Bi acı var karnıma dokundugumda..
Eşin farkında değil mi annesinin sizin ilişkinize zarar verdiğinden?Kaynanam! Desem yeterli olur mu? Ya bi insan evladının üzerine bu kadar mı çok gelinir ben onun çocuğunun çocuğunu taşıyorum gelini olarak görmese bile insan gözüyle baksın bende bi annenin evladıyım kocamla aramı açıp boşansak ne geçicek eline napim ben yha kanamam oldu yine korkuyorum
oda acıtırım die bastırmıyor galiba söyleyeyimde yarın biraz daha bastırarak yapsın canım teşekkür ederimCanim bende kendim yapiyorum clexane gobegimden esin daha cok enjokteri batirmali ozaman sisme olmuyor direk deri altina yapinca balon gibi kabariyor cok az daha bastirsin hem ozaman ilac daha az yakiyor
Aynen canım haklısınsen doktoruna güven içini rahatlamasını söyle özellikle baktın seni tatmin etmiyor bence doktorunu değiştir inan doktorlarımız şu an bebeğimiz kadar yanımızda bizim. onların bizi rahatlatması şart önce Allaha sonra da dokotorlara emanetiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?