2015 Ekim Anneleri

Biz de yaptırmamak yönünde karar vermiştik.
Doktorla son görüştüğümde tavsiye ettiğini söyledi.kendi büyük kızına yaptırmamış bi kaç gün hastanede yatmışlar küçük kızına yaptırmış.
Tek bi virüsten koruduğunu söyleyince de tek bir virüs ama genellikle her çocuğun yakalandığı bir virüs dedi.
Anaokulu kreş olmayacak evde olucam yakalanma ihtimali düşük dedim. Annem bile 60 yaşında yakalandı dedi. Ne güzel karar vermişken yine kafamı bulandırdı.

Hayırdır canım ne oldu ya? Doğum sonrası yaşanan durumlarsa zaman tanı kendine sakin düşünebilmek için. Şu an hormonlarımızın fazlasıyla etkisindeyiz sağlıklı kararlar alamayız
evet esimle hallettik kizlar. bizimle hic ilgilenmiyordu surekli eve 8-9 geliyordu. biz zaten kizimla 9 bucuk 10 uyuyoruz hicbisey paylasamaz olmustum. sonunda kendine geldi. yoksa dayanacak gibi degildi artik sorumsuz bi adamla evlendigime inanacaktim.

Cnm bence ani karar verme bu hormanlar her duyguyu en ust noktada yasatiyorlar bizlere bu surecte tabii biz senide ozel hayatinida bilemeyiz birinden yardim almayi dene oncelikle fevri karar verme derim

Canim oyle dusunme bak zor sureclerden gectik hamilelik dogum yorulduk yiprandik inan zamanla her sey eskiye donecek yeni duzen oturacak zamana birak

Ay canim neler yasiyorsun kim bilir. Bebislerden sonra en kucuk kirginlik cok zor geliyor bana. Anlatmak istersen buradayiz

Benim annem teyzem de 6. aydan önce ufak ufak birşeyler yedirmeye tattırmaya başlarlarmış. Gıdalarla 6. Ayda tanıştıklarında yutmakta zorlanırlarmış. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum öğün olarak değil ama ufak ufak tattırmak 6. Ayda öğün olarak yedirmek en mantıklısı.

Halletmenize sevindim canım. Çocuklu bir aile olma fikrine alışmamız, uyum sağlamamız zaman alabiliyor bizler de zaman zaman böyle şeyler yaşıyoruz

Canım karar senin kararın biz yaptırmadık şansa kadere deyip belki çok pişman olacağımız bir durumla karşılaşacağız bilinmez ama doğru ya da yanlış bir karar verdik sonucunu zaman içinde yaşayıp göreceğiz

Aynen, leke de çıkmıyor. Kaka yaptığını anladığım an koştur koştur alıyorum altını ama yok, gene taşıyor gene taşıyor
Baby&me leke çıkarıcı kaka lekesini çıkarıyor kızlar çitiliyorum sonra makineye hiç iz bile kalmıyor e- bebekte var

cok sagol canim bakacagim netten

aynen canim doktorluklari kadar insanliklari da onemli, bana ediz de sevmedi gibi geldi bu doktoru:), yeni dogancimiza hep gulucukler fln atiyordu, ben de rahat edemedim, halbuki doktorlugu iyidir eminim. Cok sagol paylastigin icin

Amway bebek deterjanı kullanıyorum kaka filan kalmıyor.. Bu arada günde kaç defa yapıyor sizinkiler? Bizim 1 E düşmüştü şimdi 4-5 kere yapıyor ishal olabilir mi?
ediz genelde her gun 4-5 yapiyor. Anne sutuyle beslenenlerde sanirim cok degisebiliyormus bazen gunlerce yapmayabilir bazen gunde bir cok kez yapabilirmis. Sanirim onemli olan kivamina bakmak, bizimkinin kivami sanki ilk zamanlara gore daha az civik buarada

Benimki daha 6 kilo bile değil ama kendisinden büyük kakası var
Hele rotadan sonra bi 10gün biraz cıvık yapıyor kızım yaptıktan sonra ki suratıma bakıp gülüşü öldürüyo beni uyurken yapmıyo hiç ya emerken ya da oynarken yaptığı için ne yaptığının farkında olması çok enteresan yaramazlık yapmış kesi gibi siniyor sırıtarak boyut olayına girmeyelim ne yiyolarda bu kadar cıkıyo bilmiyorum çişte yapıyolar birde üstüne kilo alıyor... Hadi humanistler bunu açıklasın ((ataist demek istemedim sosyal bi forum sonuçta bura ))

Sagol canim cevabin icin, nasil peki hifa aliyor mu rahat rahat yogurdu? Bizi doktor aylik cagiriyor canim 9. Aydan sonra galiba 3 ayda bir
Anladım canım :)
Hifa alıyor yoğurt peynir veriyorum ilk başta kabul etmiyodu anne sütünden ayrı bişey şimdi yiyor canım hatta doğru mu yaptım bilmiyorum ama yumurta sarısı yedirdim çok sevdi :)

Kızlar ya hifa kafasını beşiğinin kenarına vurdu bişey olur mu ki ya korktum

Anladım canım :)
Hifa alıyor yoğurt peynir veriyorum ilk başta kabul etmiyodu anne sütünden ayrı bişey şimdi yiyor canım hatta doğru mu yaptım bilmiyorum ama yumurta sarısı yedirdim çok sevdi :)
Canım yumurta alerji yapabilen bir besinmiş o yüzden 6. Aydan önce pek vermeyin diyorlar istersen biraz ilerleyen zamanda ver. Daha salı günü bir çocuk dru anlatıyordu

Canım yumurta alerji yapabilen bir besinmiş o yüzden 6. Aydan önce pek vermeyin diyorlar istersen biraz ilerleyen zamanda ver. Daha salı günü bir çocuk dru anlatıyordu
Bnde duydum kuzum ama öle bir bakıyodu ki gözlerime dayanamayıp verdim bişey olmadı çok şükür bide ailede kimsenin alerjisi yok yumurtaya genetiğe dayanarak verdim..

Bnde duydum kuzum ama öle bir bakıyodu ki gözlerime dayanamayıp verdim bişey olmadı çok şükür bide ailede kimsenin alerjisi yok yumurtaya genetiğe dayanarak verdim..
Bu tür şeylerin genetikle alakası olmuyor canım insanların farklı yaşlarda farklı şeylere karşı alerjileri ortaya çıkabiliyor yani istersen araştır biraz ben konunun uzmanı değilim sindirimi de biraz zor olur gibi geliyor

Baby&me leke çıkarıcı kaka lekesini çıkarıyor kızlar çitiliyorum sonra makineye hiç iz bile kalmıyor e- bebekte var
Deneyim canım. Geçende indirim kuponu kazanmıştık ne alsak diye düşündük 1 gün boyu.bileydim onu da alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…