- 27 Ocak 2015
- 83
- 59
- 23
Ne yazık ki haberler pek iyi degil bendeaglamaktan sustim.gece ağrım arttı. Sabaha karşı acile gittik.8dedoktor g3ldi.vaginal ultrason yaptı. Hiç bisey goremedim dedi.tekrar beta hcg istedi.bide bazı hormonları.oglene kadar bekledik.kanamam da başladı bu arada.kahverengi değil kirmiziydi.adet kanaması gibi yogun değil amakanama var sonuçta. Beta hcg 1370 çıkmış ki 6000-7000 olmaliymis.ya düşük yapiyorsun buyuk ihtimalle ya da tutunmaya çalışıyor dedi.progestron igne yaptı. Gunde 3 doz da hap verdi.carsamba tekrar gel hcg yukseldiyse hormon takviyesi yapacagiz.hcg düşerse düşük yapıyorsun demektir dedi.kese hiç olusmamis.ben geçen hafta gittiğim ahmet mehmet canbaz a kızıyorum. Ilk beta hcg 270 di.5gun sonra 450 olmuştu. Bu artış azmis.beni uyaracagina ayin 14 ünde kalp atislarini duymaya gel dedi.yatiyorum agliyorum.bu bebek tutarsa adını DiRENÇ koyacağım.
uzulme canım benım bebegın tutunacaksa cambazlıkta yapsan tutunur ama olmyacaksa ıstersen ıstedıgın kadar dınlen hersy allahtan doktorumun bana dedıklerını aktardım sana cunku benımde kahverengı lekelenmem oldu hıc korkma dua dua dua hayırlısını ıste bak ben buralardaym yazmak ıstersen sıkma canını