- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Günaydın annişleeerr
Mutlu bir gün olsuunn..

Doğal bir boyaysa gerçekten, ben de boyucam. Kendimizi çirkin hissetmeyelim, psikoloji önemliii :)

Sen kaç haftalıksın? Merak etmee... Bir sorun olsa doktorun söylerdi canım.. İdealdir tabi maşallaahhh 
Ay ben yerim onu yaa
Oyyy
Maşalaahh 

Öp benim içiiinnn

Ay canım seninki de çok tatlııııı
Hayal ettim gözlerim doldu yaa :)) Maşallah maşallahh
Yeriimm.. Sen de öp sen dee 

Gözün aydın canım.. İnşallah pıtpıtları da duyacaksın hayırlısıylaBayanlar bebeğimi gördüm var ama kalp atışlarını henüz duymadım 10 gün sonra gel dediler ☺

Canım progesteron bebeğin tutunmasını sağlayan bir hormon diye biliyorum. Benden istemedi doktorum ama yaptıranlar da var. Bir bildiği vardır elbet doktorun. Korkma.. Benim de adetim 2 gün geçince 1800 küsur çıkmıştı canım. Hayırlısıyla hamilesin inşallah.. Allah tamamına erdirsinKizlar merhaba iyi aksamlar hepinize. Bu gun adet gunumde kan vermeye gidiyorum yarin demistim. Kan verdim degerim 636,7 cikti. Doktor hu yuksek cikmis dedi. We carsamba b hcg progeston testi yaptir dedi . Bende sormamisim heycandan. Bu testin yapilma sebebini bilen varmi.

Bende beyaz aşırı değil ama, kızıl boyalıydı saçlarım. Dibinden 4 parmak kahverengi çıkmışCnm benim kullandığım bir marka var hamilelikte kullanılabilir diyor bitkisel phyto marka. Internette ve eczanelerde satılıyor. Benim de aynı problemim var beyaz sayısı fazla bende boyunca mecburen. Duyduğun daha iyi bir marka olursa banada haber ver ltf.

CRL: Baş-Popo Ölçümü, Crown-Rump Length :)) Bebişinin boyu canıımmmKizlar yaa bisey sorucam benim usg kagidimda CRL 0.71 cm yziyo bu ne anlama geliyo bilen varmi?? Ve bu deger nasil ideal mi??

Hayırlı olsun :)) Hoşgeldiinnmerhaba ekim anneleri bende inşallah ekim annesi olacakmışımbugün öğrendim daha
şaşkınlığımdan ve yoğunluktan sanırım hatta okulda bayılmasaydım hala da öğrenemeyecektim.neyse hepinizin sağlıklı mutlu huzurlu hamilelik dönemi geçirmenizi diliyorum.bu arada bir tane de oğlum var 4 yaşına girecek inşallah teyzeleri ve bugün oğlum kardeşin olacak dediğimde erkek olsun anne,kız olursa markete götürüp değiştirelim dedi
![]()

Hahahaaayy hayırlı olsun canım allah sag salim eline qlmayı nasıp eder ışallah ay o olunu yerun ben ne tatlu bısey mış o öyle benimde 5 yasında kızım var erkek kardeşinin olmasını isstıyor anne kız olursq leylekler onu geri alıp deyiştırirmi dıye sordu bugun :) :).![]()