2015 Ekim Anneleri

Yeni gelenleri tebrik ediyorum, hoşgelmişler...

Bu arada bendeki göğüs acı ağrı devam ediyor. Üstüne yatamıyorum bile hafiften yan bile olsa.

Kramp giren arkadaşım sende ekmeği arttır istersen hamilelikten önce gece krampları bendede çok olurdu, hatta uykumdan uyandırır ağlatırdı bile. Şuan yok çok şükür. Onun yerine yan yatıp dizlerimi kırmaktan diz kapaklarımda çok ağrı oluyor. İşte herkesin hamileliği kendine özel türlü türlü sorunlarımız var. Geçecek inşallah az kaldı. Biraz daha sabredelim inşallah 14. haftadan sonra daha keyifle devam edeceğiz yolumuza. O kadar çok mutsuz olduğumu söylüyorum ki bu ara eşime allahın gücüne gitmesinden korkuyorum bende. Psikolojim bulantılar yüzünden iyi değil. Zaten hormonlar da iyice ele geçirdi vücudumu. Haber izleyemez oldum ağlamaktan. Zaten haberlerde hep kötü, hep olumsuz. Bugün eşim elma getirmedi bana bir kaç defa söyletti diye de oturdum ağladım. Midem bulanıyor, çıkaramıyorum diye ağlıyorum. Çıkarsam rahatlıcam çünkü. Çıkarıyorum yine ağlıyorum. Dengesizlik hat safhada. Allahım sabır versin hepimize.

Allah yardımcın olsun canım,abuk sabuk hallerime kah ağlıyorum kah gülüyorum:) bu zamanlar geçecek ve keyifli anlar inan yakında:)sabredelim ve şükredelim bu halimize:)yavrularımızı kucağımıza alınca tüm bu sıkıntılar uçup gidecek;))

C
ZATEN BİŞİ YEMEDİĞİM İÇİN SAFRA ÇIKIYOR :KK43: BEBEK İYİ ULTRASONDA BAKTI AMA BEN RUH GİBİYİM GÖZ ALTLARIM BİLE ÇÖKTÜ UMARIM DÖRDÜNCÜ AYINDA GEÇERDE RAHAT Bİ NEFES ALIRIM
canım bende sürekli kusuyorum ama inatla yiyorum kussamda 3kiloda ben verdim yemesem halsiz olurum diye kusacağımı bile bile yiyorum

İyi akşamlar kızlar

Uğrayamıyorum ne zamandır Doktorum yasakladı interneti.. :KK62: Etkileniyormuş hamileler diğer yorumlardan o yüzden okuma dedi :KK47: Bunu duyan eşim durur mu internete girdiğimi görse dibimde bitiyo yorumlara mı bakıyosun sen diye :anneadayı:

Neyse umarım herkes iyidir.. :KK68:

Kizlar merhaba iyi aksamlar hepinize. Bu gun adet gunumde kan vermeye gidiyorum yarin demistim. Kan verdim degerim 636,7 cikti. Doktor hu yuksek cikmis dedi. We carsamba b hcg progeston testi yaptir dedi . Bende sormamisim heycandan. Bu testin yapilma sebebini bilen varmi.

Bikac arkadas cevap yazmis onlara msj yazayim derken sayfanin avukatınin msjini gordum sinirlerim tavan yapti. Kastettigin kisii benim sanirim kusura bakma ama ben ego sisirme derdinde olsaydim senin yaptigini yapardim ben kirildigiimi belirmek icin yazdim buraya benim haricimde herkese cevap verilmis yazina cevap verilir sonra sende cevap verene cevap yazarsin konuya dahil olunur ben hayalet gibi bana kimse cevap vermeden oyle kendi kendimemi yazayim kim olsa kirildigini belli eder sadece kendine cevap verilmedigi gorunce. sanirim sen iyi okumadim bi bak ondan sonra konus kimseyi daraltmak icin yazmadim hamilelik biliyorum herkesin zor geciyor en iyi bilerdenim merak etme zaten sonunda herkese hayirli gebelikler dileyerek iyi dileklerimle gittim msjdada dedigim gibi senin yardimina ihtiyac varmi diyeceksiniz dedim msji sanirim sen iyi okumamissin biliyorum herkes yardim ediyo tek ben yardim edecegim demedim gebeligim yeni ve zor bi gebelik geceirdim cogu kisi yeni hamis ve cogu seyde korkup ehvam yapuyor belki yardim ederim dedim. Neyse gereksiz tartismayacagim kusura bakmayin bayanlar bana msj yazanlar vardi onlara cvp verecektim okurken buna denk gelince sildim yazdiklarimida boyle yazmak zorunda kaldim cunku okuyunca sinirden mideme agri girdi ego felan nekadar gereksiz bi laf. Rahatsiz ettiklerimden ozur dilerim iyi geceler

Bikac arkadas cevap yazmis onlara msj yazayim derken sayfanin avukatınin msjini gordum sinirlerim tavan yapti. Kastettigin kisii benim sanirim kusura bakma ama ben ego sisirme derdinde olsaydim senin yaptigini yapardim ben kirildigiimi belirmek icin yazdim buraya benim haricimde herkese cevap verilmis yazina cevap verilir sonra sende cevap verene cevap yazarsin konuya dahil olunur ben hayalet gibi bana kimse cevap vermeden oyle kendi kendimemi yazayim kim olsa kirildigini belli eder sadece kendine cevap verilmedigi gorunce. sanirim sen iyi okumadim bi bak ondan sonra konus kimseyi daraltmak icin yazmadim hamilelik biliyorum herkesin zor geciyor en iyi bilerdenim merak etme zaten sonunda herkese hayirli gebelikler dileyerek iyi dileklerimle gittim msjdada dedigim gibi senin yardimina ihtiyac varmi diyeceksiniz dedim msji sanirim sen iyi okumamissin biliyorum herkes yardim ediyo tek ben yardim edecegim demedim gebeligim yeni ve zor bi gebelik geceirdim cogu kisi yeni hamis ve cogu seyde korkup ehvam yapuyor belki yardim ederim dedim. Neyse gereksiz tartismayacagim kusura bakmayin bayanlar bana msj yazanlar vardi onlara cvp verecektim okurken buna denk gelince sildim yazdiklarimida boyle yazmak zorunda kaldim cunku okuyunca sinirden mideme agri girdi ego felan nekadar gereksiz bi laf. Rahatsiz ettiklerimden ozur dilerim iyi geceler
Canım çok gerilme lütfen bi topik için bebeğe zarar inan baktım yine bulamadım mesajını arkadaşın tepkisi biraz aşırı ama o haklı ben olsam senin yerinde tekrar yazardım sen yargılayarak tepki vermişsin bazen görmüyoruz ki topiğin bildirim sorunu var geç geliyo telden girince hepimizin birbirine katkısı var kimse kimseyi fazlalık gibi göremez ama kimsenin de yargılama hakkı yok bence konu kapansın kimseyi rahatsız ettiğini düşünmüyorum sadece neden tepki verdiğin konusunda düşündürttün sen de bi daha ki mesajda kimseyi hedef almassan bırası tartışma değil paylaşım topiği olarak kalıcak .. Mutlu ve sağlıklı doğumlar

Kızlar hepimizin türlü türlü dertleri var. hepimize Allah sabır sağlık kolaylık versin....
Bu platformda birbirimize kızkardeşten belkide daha yakınız hepinizden allah razı olsun.

Yine bi sorum olucak çok mu erken bilmiyorum ama beyaz saç sorunu olan var mı ?
Çare bulan var mı kızlar?
organik boya diyorlar saç maskarası flan kına diyen var hiç boyatmayan var...
Ama benim çok fazla yaklasık 15 senedir boyuyorum 20 günde çıkıyorlar bugün tüm öğrencilerden beyaz saçla ilgili dalga geçer gibi konuşmalar yaşadım moral bozucu.

Belki çok hassasız ama bizi bizden iyi anlayan yok.....:KK19:

Kızlar hepimizin türlü türlü dertleri var. hepimize Allah sabır sağlık kolaylık versin....
Bu platformda birbirimize kızkardeşten belkide daha yakınız hepinizden allah razı olsun.

Yine bi sorum olucak çok mu erken bilmiyorum ama beyaz saç sorunu olan var mı ?
Çare bulan var mı kızlar?
organik boya diyorlar saç maskarası flan kına diyen var hiç boyatmayan var...
Ama benim çok fazla yaklasık 15 senedir boyuyorum 20 günde çıkıyorlar bugün tüm öğrencilerden beyaz saçla ilgili dalga geçer gibi konuşmalar yaşadım moral bozucu.

Belki çok hassasız ama bizi bizden iyi anlayan yok.....:KK19:

Cnm benim kullandığım bir marka var hamilelikte kullanılabilir diyor bitkisel phyto marka. Internette ve eczanelerde satılıyor. Benim de aynı problemim var beyaz sayısı fazla bende boyunca mecburen. Duyduğun daha iyi bir marka olursa banada haber ver ltf.

Gazsız bir hamilelik düşünemiyorum. Öncelikle çekinme yok özellikle eşinin yanında :KK66: şişkinlik yapacak yiyeceklerden uzak durman gerekiyor. Misal ben ne kadar sevsem istesem de kavun yiyemem öldürür beni gazdan. Maden suyu içebilirsin birde nefes egzersizi ile daha çabuk dışarı çıkmasını sağlayabilirsin
Nefes egzersi zi dediğin ne canım. Ben hayatımda böyle bişey yasamadim allah bi daha yasatmaz inşallah

Ben birkaç hafta önce yaşamıştım anlattığına benzer bir sancıyı. Ruhu teslim ediyorum sandım. Ne kıpırdayabildim ne konuşabildim. Sen iyi ki doktora gidebilmişsin ben onu da yapamamıştım. Bebek için tehlikesiolur muymuş bu sancıların? Bende de kistler var, onun tetikleyeceğini düşünmemiştim hiç.
Yok olmaz dedi canim.Inşallah da olmaz. Valla ben de gittim ama yıkım hastaneyi ölüyorum sandim. Ben de ki çikolata kisti rahim.buyudukce birbirini sıkıştıriyolarmis. O da tetikler dedi bebek iyi çok şükür

Öncelikle hayırlı olsun evet kusma hissi normaldir ben mide me avya iyi geliyor sende deneyebilirsin iyi hamişler

Cnm benim kullandığım bir marka var hamilelikte kullanılabilir diyor bitkisel phyto marka. Internette ve eczanelerde satılıyor. Benim de aynı problemim var beyaz sayısı fazla bende boyunca mecburen. Duyduğun daha iyi bir marka olursa banada haber ver ltf.

http://www.cilt.net/organik-sac-boyasi-markalari/
burda organik olduğu söylenilen boyalar var naturigin biraz daha iyi sanki
sen boyadın mı phyto ile kullanan var mı acaba?

Canım çok gerilme lütfen bi topik için bebeğe zarar inan baktım yine bulamadım mesajını arkadaşın tepkisi biraz aşırı ama o haklı ben olsam senin yerinde tekrar yazardım sen yargılayarak tepki vermişsin bazen görmüyoruz ki topiğin bildirim sorunu var geç geliyo telden girince hepimizin birbirine katkısı var kimse kimseyi fazlalık gibi göremez ama kimsenin de yargılama hakkı yok bence konu kapansın kimseyi rahatsız ettiğini düşünmüyorum sadece neden tepki verdiğin konusunda düşündürttün sen de bi daha ki mesajda kimseyi hedef almassan bırası tartışma değil paylaşım topiği olarak kalıcak .. Mutlu ve sağlıklı doğumlar

Ya iste sorun burda herkes yargilayarak msj yazmissin diyor halbuki kirildigimi belli eden bi msjdi yargilamak degildi yazim yanlis anlasilmis malesefki.
Ben kimseyi hedef almam canim bana hedef yazilmadigi muddetce arkadas ego falan filan yazinca ona istinaden hedef aldim ki ben ego tatmin etmek derdinde degilim bu kelimeyi yazmasaydida buraya boyle birsey yazmayacaktim cunku msj yazanlar vardi onlara yazmak icin girdim okurken denk geldim yoksa kimseyi hedefte almam msjima cevap yazan 4 arkadas var onlarda yazmis ama ego mego bilemem ne diye bu arkadas kadar sert konusmamis bende onlara cevap yazacaktim msjim yanlis anlasilmis ben kirildigimi yazdim yazim yanlis anlasildi diye bunu gorunce sinir oldum. Neyse ben tartisma topigi olsunda istemem herkes yeni bebegin heycaninda kimseninde basinin agrimasini istemem. Sanada hayirli dogumlar olsun

Ya iste sorun burda herkes yargilayarak msj yazmissin diyor halbuki kirildigimi belli eden bi msjdi yargilamak degildi yazim yanlis anlasilmis malesefki.
Ben kimseyi hedef almam canim bana hedef yazilmadigi muddetce arkadas ego falan filan yazinca ona istinaden hedef aldim ki ben ego tatmin etmek derdinde degilim bu kelimeyi yazmasaydida buraya boyle birsey yazmayacaktim cunku msj yazanlar vardi onlara yazmak icin girdim okurken denk geldim yoksa kimseyi hedefte almam msjima cevap yazan 4 arkadas var onlarda yazmis ama ego mego bilemem ne diye bu arkadas kadar sert konusmamis bende onlara cevap yazacaktim msjim yanlis anlasilmis ben kirildigimi yazdim yazim yanlis anlasildi diye bunu gorunce sinir oldum. Neyse ben tartisma topigi olsunda istemem herkes yeni bebegin heycaninda kimseninde basinin agrimasini istemem. Sanada hayirli dogumlar olsun
Yazanlardan biri de benim :)) sende sinirlenme de bizim gibi kardeşler gurubuna mutlu mutlu ortak ol istediğimden yazdım tatlım :)) hepimiz hassasız ama bi o kadar da mutluyuz hadi sarılıp barışalım :KK50::p

Back
X