Yeni gelenleri tebrik ediyorum, hoşgelmişler...
Bu arada bendeki göğüs acı ağrı devam ediyor. Üstüne yatamıyorum bile hafiften yan bile olsa.
Kramp giren arkadaşım sende ekmeği arttır istersen hamilelikten önce gece krampları bendede çok olurdu, hatta uykumdan uyandırır ağlatırdı bile. Şuan yok çok şükür. Onun yerine yan yatıp dizlerimi kırmaktan diz kapaklarımda çok ağrı oluyor. İşte herkesin hamileliği kendine özel türlü türlü sorunlarımız var. Geçecek inşallah az kaldı. Biraz daha sabredelim inşallah 14. haftadan sonra daha keyifle devam edeceğiz yolumuza. O kadar çok mutsuz olduğumu söylüyorum ki bu ara eşime allahın gücüne gitmesinden korkuyorum bende. Psikolojim bulantılar yüzünden iyi değil. Zaten hormonlar da iyice ele geçirdi vücudumu. Haber izleyemez oldum ağlamaktan. Zaten haberlerde hep kötü, hep olumsuz. Bugün eşim elma getirmedi bana bir kaç defa söyletti diye de oturdum ağladım. Midem bulanıyor, çıkaramıyorum diye ağlıyorum. Çıkarsam rahatlıcam çünkü. Çıkarıyorum yine ağlıyorum. Dengesizlik hat safhada. Allahım sabır versin hepimize.
Allah yardımcın olsun canım,abuk sabuk hallerime kah ağlıyorum kah gülüyorum:) bu zamanlar geçecek ve keyifli anlar inan yakında:)sabredelim ve şükredelim bu halimize:)yavrularımızı kucağımıza alınca tüm bu sıkıntılar uçup gidecek