2015 Ekim Anneleri

Canım işte 0,71 cm, 7,1 mm demek ya :KK66: Aynı şeeyy :) Telaşlanacak bir durum yok canım meraklanma. 7. haftaya 11 mm'e ulaşır.
Cook tesekkur ederim canım icimi rahatlattin gecen carsamba gittiğim zaman 3.7 idi demek bebisim buyumus masallah 5 gunde 7.1 mm ye gelmis ;)

Merhaba şeker anneler :)
Doktor kontrolünün sıklığı nasıl olmalı normalde? Beni doktorum son muayeneden 1 ay sonraya çağırdı. Çok fazla değil mi bu süre ?

bizim de 5 hafta sonrasına çağırdı son gittiğimizde, normal bence, çoğunluğun aşağı yukarı aynı süreler..

Doktor kontrolünün sıklığı nasıl olmalı normalde? Beni doktorum son muayeneden 1 ay sonraya çağırdı. Çok fazla değil mi bu süre ?

benimde 5 hafta sonrasına çağırdı dr um 2 li test için şuan 8+6 yım,12 haftalık olucak işte kısmetse gittiğimde ,ilk aylar kontrol süresi uzun oluyor,daha sonraları sıklaşır diyor bilenler.

Dün yediğim hiçbiseyi çıkarmadım tatlı bile yememe rağmen ..bugünde öyle olsun isterdim reflü den kurtuluş yok kalıcı olmaz umarım reflü berbat birşey bu boğazımda ki asidik hissinden hemencecik kurtulurum inşallah :KK43::KK34:

bizim de 5 hafta sonrasına çağırdı son gittiğimizde, normal bence, çoğunluğun aşağı yukarı aynı süreler..
benimde 5 hafta sonrasına çağırdı dr um 2 li test için şuan 8+6 yım,12 haftalık olucak işte kısmetse gittiğimde ,ilk aylar kontrol süresi uzun oluyor,daha sonraları sıklaşır diyor bilenler.

Tamam öyleyse, beni de ikili test için çağırdı 4 hafta sonra. Normalse sıkıntı yok :)
Ben sağlık ocağına kayıt yaptırmamıştım, öğleden sonra gidip yaptıracağım. Giderken hastanede yapılan kan testi sonuçları mı da götürsem mi acaba, tekrar kan alıp kendileri mi bakarlar?

canım bizim doğum tarihimiz aynı :) sendeki belirtiler biraz hafifledi mi benim göğüs acım falan hafifledi

Canım ben en son 8+6 da gitmiştim doktor bir dahaki muayeneyi ikili taramaya verir artık derken ikili taramaya kadar daha görüşürüz dedi 10+5'e verdi bir dahaki randevumu haftaya çarşamba gideceğim. Bir sonraki ikili tarama olur herhalde artık.

Canim merhaba
5+2
6+2
7+5 de gttik en son 2 hafta sonra yine gel dedi 10+1 de gidicem ama tedaviyle oldugu icinmi bu kadar sık cagiriyolar anlamadimki yada ozel ondanmi

Canim merhaba
5+2
6+2
7+5 de gttik en son 2 hafta sonra yine gel dedi 10+1 de gidicem ama tedaviyle oldugu icinmi bu kadar sık cagiriyolar anlamadimki yada ozel ondanmi
özelle alakalı bi durum oldugunu sanmıorm bnde özele gidiyorum ama doktor 1 ay snrasına cagırıor canım :)

Son düzenleme:
kızlar herkese merhaba... o kadar çok zor durumdayım o kadar çok kötüyüm ki karar verebilecek kadar iyi değilim ve danışacagım kimse yok çevremde napıcam bilmiyorum :( :(

5 gün gecikmeyle hamile oldugumu öğrendim ve o hafta dktora gittim 5 haftalık hamile oldugumu söyledi şuan 7+1 olduk. eşimle isteyerek yaptık fakat bundan öncesinde sıkıntılarımız vardı aylar önce cocuk yapmaya karar verdiğimizde hersey yoluna girmişti bebek haberini alınca sadece 2 hafta sevıncımı yaşabildim ve şuan 2 haftayı gecik annemdeyim boşanma kararı aldık 2 haftadır eşim hiç arayıp sormadı beni o kadar cok zorumua gidiyorki ilk bebeğim ve ben tadını çıkaramıyorum yüzüm gözüm şiş halde işe gidip geliyorum berbat durumdayım aileme söyleyemıyorum söylersem ortalık karısıcak kafamda yapmak istedğim sadece alıp başımı bi yerlere gitmek doğru karar vermek istiyorum aileme çevreme mutluluk pozu vermekten cok yoruldum ve bir sürü seyler yaşadım bu süreçte. ben bu durumdayken eşim olucak kişi beni düşünmüyorsa ben daha fazla bu hamileleği sürdürmek istemiyorum mantıklı düşünemiyorum hiç bişiden zevk almıyorum herkesi düşünmekten yoruldum yardım edin akıl verin bana lütfen.. daha yaşadıgım bir sürü olaylar oldu eşimle aramızda 2hafta içinde onları yazmaya bile utanıyorum ben nasıl bir hata yaptım nasıl hamile kalma kararı verebildim bu adamla aklım almıyor benim :( :(

Bende kendi dr um test yapti bi suru folik asit yuksek cikmis demir de dusuk ☺️

Bu arada kizlaaar inanilmazz kabizim hamile kaldigimdan beri deliricem gecmio bi turlu sizde var mi bole bisi

5 gün gecikmeyle hamile oldugumu öğrendim ve o hafta dktora gittim 5 haftalık hamile oldugumu söyledi şuan 7+1 olduk. eşimle isteyerek yaptık fakat bundan öncesinde sıkıntılarımız vardı aylar önce cocuk yapmaya karar verdiğimizde hersey yoluna girmişti bebek haberini alınca sadece 2 hafta sevıncımı yaşabildim ve şuan 2 haftayı gecik annemdeyim boşanma kararı aldık 2 haftadır eşim hiç arayıp sormadı beni o kadar cok zorumua gidiyorki ilk bebeğim ve ben tadını çıkaramıyorum yüzüm gözüm şiş halde işe gidip geliyorum berbat durumdayım aileme söyleyemıyorum söylersem ortalık karısıcak kafamda yapmak istedğim sadece alıp başımı bi yerlere gitmek doğru karar vermek istiyorum aileme çevreme mutluluk pozu vermekten cok yoruldum ve bir sürü seyler yaşadım bu süreçte. ben bu durumdayken eşim olucak kişi beni düşünmüyorsa ben daha fazla bu hamileleği sürdürmek istemiyorum mantıklı düşünemiyorum hiç bişiden zevk almıyorum herkesi düşünmekten yoruldum yardım edin akıl verin bana lütfen.. daha yaşadıgım bir sürü olaylar oldu eşimle aramızda 2hafta içinde onları yazmaya bile utanıyorum ben nasıl bir hata yaptım nasıl hamile kalma kararı verebildim bu adamla aklım almıyor benim :KK43: :KK43:

Yaaa canım ben çok üzüldüm sana ne diyeceğimi de bilemiyorum. Eşinle hiç karşılıklı oturup konuştunuz mu? Toparlamaya çalıştınız mı? Belki burnunu sürtmek için arayıp sormuyordur. Offf çok zor...

Yaaa canım ben çok üzüldüm sana ne diyeceğimi de bilemiyorum. Eşinle hiç karşılıklı oturup konuştunuz mu? Toparlamaya çalıştınız mı? Belki burnunu sürtmek için arayıp sormuyordur. Offf çok zor...
hayır konuşmadık çünkü yüzyüze bile gelmek istemiyoruz telefonla bile iletişim kurmuyoruz ben evden çıkarken cok ağır kelimeler kullandı bana eve dönmem mümkün olmayan kelimeler bunlar.. cok çaresizim inanınki

1 ay normal canım. Son aylarda yine 2 haftada 1 olacak. Doğru yani ;)
"Geleneksel olarak tekiz ve yüksek riskli olmayan gebeliklerde; başlangıçta ayda bir kez, 28-30. gebelik haftasından itibaren 2 haftada bir ve son ayda (36.haftadan itibaren) haftalık takip yapılır. "

Cook tesekkur ederim canım icimi rahatlattin gecen carsamba gittiğim zaman 3.7 idi demek bebisim buyumus masallah 5 gunde 7.1 mm ye gelmis :KK66:
Evet canıımm :KK68: Büyüyor minikleeerr :KK73: Maşallaahh :nazar:

Bende kendi dr um test yapti bi suru folik asit yuksek cikmis demir de dusuk ☺️
Bu arada kizlaaar inanilmazz kabizim hamile kaldigimdan beri deliricem gecmio bi turlu sizde var mi bole bisi
Bende de var canım genelde :/ Bir şey de yapmıyorum. Kayısı falan yedim ama fayda etmedi.

5 gün gecikmeyle hamile oldugumu öğrendim ve o hafta dktora gittim 5 haftalık hamile oldugumu söyledi şuan 7+1 olduk. eşimle isteyerek yaptık fakat bundan öncesinde sıkıntılarımız vardı aylar önce cocuk yapmaya karar verdiğimizde hersey yoluna girmişti bebek haberini alınca sadece 2 hafta sevıncımı yaşabildim ve şuan 2 haftayı gecik annemdeyim boşanma kararı aldık 2 haftadır eşim hiç arayıp sormadı beni o kadar cok zorumua gidiyorki ilk bebeğim ve ben tadını çıkaramıyorum yüzüm gözüm şiş halde işe gidip geliyorum berbat durumdayım aileme söyleyemıyorum söylersem ortalık karısıcak kafamda yapmak istedğim sadece alıp başımı bi yerlere gitmek doğru karar vermek istiyorum aileme çevreme mutluluk pozu vermekten cok yoruldum ve bir sürü seyler yaşadım bu süreçte. ben bu durumdayken eşim olucak kişi beni düşünmüyorsa ben daha fazla bu hamileleği sürdürmek istemiyorum mantıklı düşünemiyorum hiç bişiden zevk almıyorum herkesi düşünmekten yoruldum yardım edin akıl verin bana lütfen.. daha yaşadıgım bir sürü olaylar oldu eşimle aramızda 2hafta içinde onları yazmaya bile utanıyorum ben nasıl bir hata yaptım nasıl hamile kalma kararı verebildim bu adamla aklım almıyor benim :KK43: :KK43:
canım benim yaa çok üzüldüm gerçektenn şimdi be desem bilmiyorum ki allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah bi buluşup konuşsanız

canım benim yaa çok üzüldüm gerçektenn şimdi be desem bilmiyorum ki allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah bi buluşup konuşsanız
ben yüzyüze gelmek istemıyorum ayrıca onun beni araması gerekiyor onca lafı yiyen benim bir bilsenız neler işittim kendısınden o kadar cok ağrıma gitti ki suclu olsam arardım ama hatalı olan taraf o ve bunu kabullenemiyor bu durumda benım aramam cok yanlıs. şuandada hamileliğimi kullandıgımı düşünüyor olabilir çünkü birgün evde sinirlendım dedim lütfen beni sinirlendirme kızdırma rica ediyorum hamileyim bak strese giriyorum bebeğe cok zararı varmıs dedim bana dediği kelime direk şu oldu herseyde hamilelğini öne sürme kullanma bebeğede cok güvenme dedi bana :( şimdi ben nasıl doğrayım bu cocugu böle bir baba şimdiden böyleyse doğduğunda ne olucak istemıyorum bu bebeği artık ben :(

5 gün gecikmeyle hamile oldugumu öğrendim ve o hafta dktora gittim 5 haftalık hamile oldugumu söyledi şuan 7+1 olduk. eşimle isteyerek yaptık fakat bundan öncesinde sıkıntılarımız vardı aylar önce cocuk yapmaya karar verdiğimizde hersey yoluna girmişti bebek haberini alınca sadece 2 hafta sevıncımı yaşabildim ve şuan 2 haftayı gecik annemdeyim boşanma kararı aldık 2 haftadır eşim hiç arayıp sormadı beni o kadar cok zorumua gidiyorki ilk bebeğim ve ben tadını çıkaramıyorum yüzüm gözüm şiş halde işe gidip geliyorum berbat durumdayım aileme söyleyemıyorum söylersem ortalık karısıcak kafamda yapmak istedğim sadece alıp başımı bi yerlere gitmek doğru karar vermek istiyorum aileme çevreme mutluluk pozu vermekten cok yoruldum ve bir sürü seyler yaşadım bu süreçte. ben bu durumdayken eşim olucak kişi beni düşünmüyorsa ben daha fazla bu hamileleği sürdürmek istemiyorum mantıklı düşünemiyorum hiç bişiden zevk almıyorum herkesi düşünmekten yoruldum yardım edin akıl verin bana lütfen.. daha yaşadıgım bir sürü olaylar oldu eşimle aramızda 2hafta içinde onları yazmaya bile utanıyorum ben nasıl bir hata yaptım nasıl hamile kalma kararı verebildim bu adamla aklım almıyor benim :KK43::KK43:
Canım ne diyeceğimi bilemedim ben de yaa :( Zor bir durum ama sakin olmaya çalışarak, sağlıklı düşünmeye çalışarak bir karar vermelisin. Aranızın düzelme olasılığı kesin yoksa ona göre karar vermelisin, yoksa yanlış bir şey yapıp sonra pişman olma sakın canım. Ailene hikayeyi, onun dediklerini, yaşadıklarınızın tümünü anlatabildin mi? Eğer gerçekten geri dönüşü yoksa, onlar da seni anlamazlar mı? Bir de tabi hormonlar devrede şu an.. tüm tepkilerin aşırı olabilir. O yüzden sakin olmaya çalışmalısın.. Biraz daha zamanın var canım. Yardım almaya çalış seni sevenlerden.. Her şey hayırlı olur inşallah..

Cnim cok uzuldum boyle mutlu bir zamanda neydiki esini bu kadr uzaklastiricak ozel degilse tabi.
hereyden onemlisi bi can tasiyosun oturup bi konusursun esinle biticekse oyle biter ama cok zor bir durum tabi
kendi ayaklari uzerinde duran birisin anladigim kadariyla o kucuk cana sakin kiyma :(

aşırı uykum var ölücem ben ya masa başında yığılıp kalıyorum kızlar ben ya napıcam:(insan bu kadar uykulumu gezer beynim uyuşuk kimin ne dediğini anlamıyoprum içim çekiliyor uykudan siz napıosunuz uykusuzluğa:(benim kadar uykusuzluk çekn var mı?

Back
X