- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Ailen bebeği biliyor mu? Peki 2 haftadır onlarda kalıyorum diyorsun, evden neden ayrıldığını sanıyorlar?sakin olamıyorum ne yazikki elimde değil bu durumda beni düşünmüyorsa bebeğini düşünsün. aileme anlatamadım o kadar mutlulurki şuan dilim varmıyo herseyı anlatmaya. dönüşü olmayan bir yoldayım zaten şuan o kadar cok çaresizim ki artık nasıl dile getireceğimi şaşırmıs durumdayım
Sakin olamaman tabi ki normal ama olmaya çalışmalısın.. Kendin için değil, bebeğin için.. Bebeği dünyaya getireceksen güçlü olmalısın canım.. Güçlü ve onu seven bir anneye ihtiyacı var..
Bebeği de istiyor gibi görünüyor.. Gerçekten anlaşılır değil.. Anne olacaksan, o da baba olacak canım. Ne olursa olsun baba olacak. Hep görüşeceksiniz, hep hayatında olacak.. Mutlaka eşinle konuşmanız gerekiyor ve senin bunları mutlaka güvendiğin ailenden arkadaşlarından vs biriyle paylaşman gerekiyor. Allah yardımcın olsun..bana yalanlar söyledi bende hepsini yakaladım inkar etti neden böyle yapıyorsun dediğimde birden parladı birbirimize girdik küfür etti bana keşke direk bana etseydi direk anneme etti ayrıca cocuk üzüntüden düşerse ben sana o zaman sorarım dedi deidm sadece üzen beni sensin senın dısında herkes beni el üstünde tutuyor bu bebeğe bişi olursa senın yüzünden olucak deidm başladı küfür etmeye ben bunları hakedecek hiçbişi yapmadım benım dönüşüm mümkün değil ama elimi kolumu bebek bağlıyor ne yapıcamı bilmiyorum tek istedğim herkesten herseyden uzaklaşmak