2015 Ekim Anneleri

Erkekler maalesef ki kadını yalnız görünce ediyor senin yaşadıklarını benzeri çok yakinim in hayatı ama aile ortaya çıkınca adamın da ailesi onun ne mal olduğunu Afedersiniz kabul etti
Kadın bir o kadar daha güçlü oldu boşanmadilar ama kadın hayatını yaşıyor manevi güç önemli
evet manevi güç çok önemli ama bu cok farklı bir durum ben nelerın üstesinden geldim ama bebek oldugu için elim kolum bağlı çaresizim şuan

Dogru o halde adimini atmissn
peki ablan kuzenin teyzen halan yokmu hic yakininda anlatabilecegin akil alabilecegin bir buyugun
kardeşlerim var ama küçükler.. kuzenlerı istanbul dısında yaşıyorlar pek yaşıtım yok yengem falan var ama onun düşünce yapısını bildiğim için anlatamam onada bilemiyorum sizlerden akıl almaya calısıyorum başka bişide yapamıyorum şuan.

ama bu benim ilk hamileliğim tadını çıkaramıyor o müthiş heyecanı yaşayamıyorum sadece hamile oldugum için pişmanlık duyuyorum ben nasıl böyle bişeye kalkıştım diyorum kendı kendıme onun keyfi yerindeyken ben kendı kendımı yiyorum cıkıs yolları arıyorum neden tek ben yapıyorum bunu ben insan değilmiyim
Canım çok üzüldüm yaşadıklarına, bence de diğer arkadaşların dediği gibi sakinleşmeyi bekle. Adımı atmışsın, senlik bir durum kalmamış görünüyor. Ama ben olsam sanırım bir mesaj atardım. Yaşadıklarımı, üzüntümü, bebeğimin sevincini yaşayamadığımı, çocuk gibi davrandığını, artık baba olduğunun bilincinde olması gerektiğini yazardım. Madem konuşmuyor eşiniz, siz yazıyla konuşmuş olursunuz. Hem söz uçar yazı kalır misali, okudukça belki bir şeyleri anlamaya başlar.

ama bu benim ilk hamileliğim tadını çıkaramıyor o müthiş heyecanı yaşayamıyorum sadece hamile oldugum için pişmanlık duyuyorum ben nasıl böyle bişeye kalkıştım diyorum kendı kendıme onun keyfi yerindeyken ben kendı kendımı yiyorum cıkıs yolları arıyorum neden tek ben yapıyorum bunu ben insan değilmiyim

Canım zaten şuan alttan alması gereken taraf sen değilsin eşin ama o yapıyor afedersin bir öküzlük ama sen annesin artık kendinden çok bebeğini düşünmelisin. Zaten merak etme şuan hiç birimizin bulantılardan iyi gittiği söylenemez hamilelik serüveni. İnşallah barışırsınız sizde bundan sonraki ayların güzel geçer ama şuan ikinizinde tavrı yanlış gibi. İkinizde gurur yapıyorsunuz.

Merhaba arkadaşlar dün kontrole gittim, bir kaç tahlil istedi daha bakamadım bile ne olduguna. Sizler yaptırdınız mı? hemen mi yaptırmak gerekiyor? Benim Dr.da pek konuşmayanlardan... Bulantım çoktu ve tek gitmiştim tek derdim odadan çıkabilmekti hiç bir şey soramadım yine :KK12:

Canım çok üzüldüm yaşadıklarına, bence de diğer arkadaşların dediği gibi sakinleşmeyi bekle. Adımı atmışsın, senlik bir durum kalmamış görünüyor. Ama ben olsam sanırım bir mesaj atardım. Yaşadıklarımı, üzüntümü, bebeğimin sevincini yaşayamadığımı, çocuk gibi davrandığını, artık baba olduğunun bilincinde olması gerektiğini yazardım. Madem konuşmuyor eşiniz, siz yazıyla konuşmuş olursunuz. Hem söz uçar yazı kalır misali, okudukça belki bir şeyleri anlamaya başlar.
canım benim ben aramadan önce msj atmıstım zaten dönüş yapmadı hatta görmemiştir diye aynı msjı 2 kez attım yine dönüş yapmadı bekledım yine dönüş yapmadı üstüne iki kez aradım işte o kadar ben daha nasıl adım atayım ki ne demem gerekiyorki daha erkek olan o hatalı olan o bayan olan ben çocugunu tasıyan ben.

evet manevi güç çok önemli ama bu cok farklı bir durum ben nelerın üstesinden geldim ama bebek oldugu için elim kolum bağlı çaresizim şuan
Canım umarım en kısa zamanda ferahlığa kavuşursun. Hakkında hayırlısı olsun Allah sabır ve güç versin.

Canım zaten şuan alttan alması gereken taraf sen değilsin eşin ama o yapıyor afedersin bir öküzlük ama sen annesin artık kendinden çok bebeğini düşünmelisin. Zaten merak etme şuan hiç birimizin bulantılardan iyi gittiği söylenemez hamilelik serüveni. İnşallah barışırsınız sizde bundan sonraki ayların güzel geçer ama şuan ikinizinde tavrı yanlış gibi. İkinizde gurur yapıyorsunuz.
inanki ben gurur yapmıyorum msj attım aradım tepkiler cok kırıcıydı tekrar arasam yine öyle şey olucak biliyorum kendımı üzüyorum daha cok arayarak. hatta kendı kendıme bir plan yaptım belki dedim endişelenir msj attım bir doktorla görüştüm randevu alıyorum senınde olman gerek hamileleğime son vermek istiyorum diye ne aradı ne msj attı düşünün böyle bir konuda bile dönüş yapmadı. ondan sonra zaten ben iletişimimi tamamen kestim ben şuan bebeği bi şekilde aldırmısta olabilirim bu onun farkına varamıyor

canım benim ben aramadan önce msj atmıstım zaten dönüş yapmadı hatta görmemiştir diye aynı msjı 2 kez attım yine dönüş yapmadı bekledım yine dönüş yapmadı üstüne iki kez aradım işte o kadar ben daha nasıl adım atayım ki ne demem gerekiyorki daha erkek olan o hatalı olan o bayan olan ben çocugunu tasıyan ben.

Öyleyse senlik hiç bir şey kalmamış canım. Allah yardımcın olsun, üzülmemeye çalış artık sen bir annesin. İnşallah eşin de hatasının farkına varıp artık seni üzmekten vazgeçer :KK12:

Öyleyse senlik hiç bir şey kalmamış canım. Allah yardımcın olsun, üzülmemeye çalış artık sen bir annesin. İnşallah eşin de hatasının farkına varıp artık seni üzmekten vazgeçer :KK12:
inşallah canım ama elimde değil üzülmemek gerçekten insan çaresiz kalınca mantıklı düşünemiyor

Arama sorma o zaman biraz bekle diyorum senden de ses soluk çıkmayınca elbet arayacak. Kaçan kovalanır dicem çok klişe olacak ama sen yeterince aradın madem bekle. Şimdi sıra onda eminim tutuşacak.

Arama sorma o zaman biraz bekle diyorum senden de ses soluk çıkmayınca elbet arayacak. Kaçan kovalanır dicem çok klişe olacak ama sen yeterince aradın madem bekle. Şimdi sıra onda eminim tutuşacak.
yok aramıyorum sormuyorum ama benim acilende bir karar vermem gerekiyor canım. benim istediğim sadece merak etmesiydi ben hamileyim sonucta nasıl bu kadar rahat olabiliyor aklım almıyor.

inanki ben gurur yapmıyorum msj attım aradım tepkiler cok kırıcıydı tekrar arasam yine öyle şey olucak biliyorum kendımı üzüyorum daha cok arayarak. hatta kendı kendıme bir plan yaptım belki dedim endişelenir msj attım bir doktorla görüştüm randevu alıyorum senınde olman gerek hamileleğime son vermek istiyorum diye ne aradı ne msj attı düşünün böyle bir konuda bile dönüş yapmadı. ondan sonra zaten ben iletişimimi tamamen kestim ben şuan bebeği bi şekilde aldırmısta olabilirim bu onun farkına varamıyor
Eşin belli ki senden çok emin canım neleri yapıp neleri yapmayacağını biliyor bu durumda. Bekle sabırla elbet o arayıp soracak erkeklerin genel tavrı bu.

Eşin belli ki senden çok emin canım neleri yapıp neleri yapmayacağını biliyor bu durumda. Bekle sabırla elbet o arayıp soracak erkeklerin genel tavrı bu.
şuan benim bir isteğim var yapsammı yapmasammı cok kararsızım ama cokta ihtiyacım var bilemiyorum...

Allahim sen akil fikir ver bide baba olucak dimi bu adam yazik ya sen aimini atmissin canim bi sure daha devam ettir bu oyunu ailende kalmaya devam et ama bu surecte kendini yiprtma bebegini dusun dimdik ayakta dur bebegin ve sen gerisi bos

5 gün gecikmeyle hamile oldugumu öğrendim ve o hafta dktora gittim 5 haftalık hamile oldugumu söyledi şuan 7+1 olduk. eşimle isteyerek yaptık fakat bundan öncesinde sıkıntılarımız vardı aylar önce cocuk yapmaya karar verdiğimizde hersey yoluna girmişti bebek haberini alınca sadece 2 hafta sevıncımı yaşabildim ve şuan 2 haftayı gecik annemdeyim boşanma kararı aldık 2 haftadır eşim hiç arayıp sormadı beni o kadar cok zorumua gidiyorki ilk bebeğim ve ben tadını çıkaramıyorum yüzüm gözüm şiş halde işe gidip geliyorum berbat durumdayım aileme söyleyemıyorum söylersem ortalık karısıcak kafamda yapmak istedğim sadece alıp başımı bi yerlere gitmek doğru karar vermek istiyorum aileme çevreme mutluluk pozu vermekten cok yoruldum ve bir sürü seyler yaşadım bu süreçte. ben bu durumdayken eşim olucak kişi beni düşünmüyorsa ben daha fazla bu hamileleği sürdürmek istemiyorum mantıklı düşünemiyorum hiç bişiden zevk almıyorum herkesi düşünmekten yoruldum yardım edin akıl verin bana lütfen.. daha yaşadıgım bir sürü olaylar oldu eşimle aramızda 2hafta içinde onları yazmaya bile utanıyorum ben nasıl bir hata yaptım nasıl hamile kalma kararı verebildim bu adamla aklım almıyor benim :KK43: :KK43:
Canım yazdıklarını okuyunca yaşadıklarım geçti gözümün önünden benzer şeyleri belki daha kötüsünü yaşadım. Şuan için çok şükür sorun yok gibi ama bu olmayacak anlamına gelmiyor dünyanın binbir türlü hali var, bebek konusunda şöyle düşünüyorum olurda bişey olur ve boşanırsak bebeğimle beraber yaşarım ona bakabilecek gücüm var çok şükür çalışıyorum bir şekilde hallolur, bebeğine kıyma bence de. Ailenle paylaşma konusunda arkadaşlara katılıyorum, bizzat bende yaşadım ve birisiyle illa annen olmak zorunda değil teyzen de olabilir yada yakın hissettiğin kim varsa paylaş o kadar rahatlıyor ki insan aileden biri bilince. Tatil konusunda belki şöyle bişey olabilir mi eşim zaten iş için şehirdışında bende arkdaşımla tatile gideceğim desen? Ve eğer gerçekten boşanacaksanız er veye geç duyacaklar :( bir şekilde eşinle de konuşman lazım ne yapacağınıza karar vermeniz lazım. Rabbim yardımcın olsun ve seni bu sıkıntılarından kurtarsın, dua edeceğim.

yok aramıyorum sormuyorum ama benim acilende bir karar vermem gerekiyor canım. benim istediğim sadece merak etmesiydi ben hamileyim sonucta nasıl bu kadar rahat olabiliyor aklım almıyor.
Kendi ailene anlatamıyorsan onun ailesine anlat canım ama şikayet olarak değil yapıcı bişekilde konuş ki işler karışmasın tek başına büyük bi yük taşıyosun bence hemen biri ile paylaş

Back
X