- 4 Ocak 2014
- 1.547
- 1.509
- 248
- 35
Herkesin bulantisi sabah olur benim aksamlari siddetleniyor.sadece bugun kahvaltidan sonra kotu oldum.bazen akintim az da olsa lekeli geliyor dogal olarak korkuyorum.27 mart gelmez bana.aman canım başladı dediysem bir gün var bir gün yok o da bir garip genelde olursada sabahları oluyor onun dışında öğürme isteği oluyor ama bugün o bile yok dinlendiriyor beni afacan aklı sıra. uyku bende de var öyle tatlı tatlı bir geliyor normalde hasta bile olsam gündüz uyumazdım. şimdi yatağa nasıl girdiğimi ile anlamıyorum öğleyin. zaten bugün annem uyandırdı telefonla bir saat uyumuşum sadece hala uykum var diye yatakta döndüm durdum ama kalktım sonra. banada dün doktor bir daha 4 hafta sonra ikili taramaya gel dedi. adama nasıl baktıysam artık yani özlerseniz gene gelin gösteririm sorun değil dedi ama ben dayanamam diyorum içimden eşimde atladı zaten evet geliriz yaaa biz diye. bak biz ultrasyona girdik çıktık bir daha ki kontrolün pazarlığını yaptık bide özlemeniz normal yani dimi hem bebişte sizi özlemiştir.![]()