2015 Ekim Anneleri

antalyada yaşıyorum canım bi tane manava sorsuk ayın onunda gelecek dedi sen kavuşmuşsun yiyeceğine darısı bana :))) aynı şey miki istediğimiz acaba burda birini bulduk bugün ama asıl istediğmi yok
Canim yesil tüğlü iki tane sey var ikiside burda mevcut

Canim yesil tüğlü iki tane sey var ikiside burda mevcut
hee tamam o zaman :))) aynı şey allah allah ankarada var antalyada yok halbuki burdan heryere meyve sebze gönderiliyor. haber erdiğin için teşekkür ederim canım az daha bekleyeyim hiç dayanamazsam senden numarasını alıcam :KK19:

Kızlar merabalarrrr.......
Bizde bugün dr a gittik, dr 2 kese gördü şok olduk tabi. Eşimin ailesinde de böyle bişi yok bizdede. Ama malesef birisinin kalp atşını duyabildik, diğeri boş olabilir dedi dr. Cumaya tekrar çağırdı yeniden bakıcak. Böyle bişi duyan, yaşayan var mı acaba?

aramızda tatlı aşeren yok galiba herkes tuzlu istiyor :))
Mide bulantisindan oyle oluyor hakkaten ya, yoksa ben tatlisiz yapamazdim hic. Suan korkudan tatli yemek istemiyorum, varsa yoksa peynir zeytin kraker.
Aranizda elleri cok kuruyan var mi Kizlar. Benimkiler cok kuruyor..
Tum vucudum kuruyup dokuluyor benim cokta su icmeme ragmen.

İyi akşamlar annişler :) bikaç gündür girememiştim maşallah topik almış başını gitmiş :)
Yeni katılanlar olmuş hayırlı olsun, bebişleri büyüyenlere maşallah darısı bizlere.. Perşembe Ankaraya kontrole gittim 6+6 çıktı sat göre 2 gün geriden takip ediyor ki normal diyebiliriz, dr kalp atışını gördü ama dinletmedi ben bu haftalarda dinletmeyi çok uygun bulmuyorum dedi. Yalnız o an heyecendan olsa gerek fotoğraf istemeyi unuttum sonra aklıma geldi aa çıktı almadık diye tabi iş işten geçmişti hayırlısı bi dahaki gittiğimde alırım inşallah. Büyük ihtimal haftaya yada bi sonraki hafta bulunduğum ilde giderim kontrole hem resmini de isterim minikimin :) Ankaradaki dr nisanın 2. haftasına çağırdı tahminimce 2li test zamanı, bizde durumlar böyle :anneadayı:
Kızlar ya aşerme nası bi duygu? Benim arada canım alakasız şeyler istiyor. Mesela iki kase yoğurt yedim geçen gün normalde hiç öyle yoğurt düşkünü olmama rağmen. Böyle bir şey mi aşermek yoksa çok şiddetli şekilde mi isteyince aşermek oluyor?
Bunu bende çok merak ediyorum 2 sefer gece burnuma bi meyve koktu ama illa kalkayım yiyeyim gibi bişey olmadı böyle bişey mi aşermek yoksa illa onu yiyeceksin öyle mi oluyor yada canın istediği herşeyi aşermiş mi oluyorsun :)

Selam kızlar nasılsınız bakalım. Aserme bende başladı sanki erken degil mi ve benimde ellerimin üstü bu ara kurumaya başladı sabah bulantilariniz nasil bebiscanlarimiz iyi olsunda idare ederiz artikkk

Merhaba güzel anneler,
Bugün kendimize çok güzel bir plan yapmıştık hafta sonu için. Sabah uyanınca tüm planlar yattı :(
Banyo lavabosundaki sıcak su borusu patlamış, uyandığımızda mutfak ve misafir odası hariç her yer ıslaktı . Halılar, parkeler aman allahım. Küreklerle suları dışarı attık. Allahtan annemler yan binada, hemen aradım geldiler. Halılar küp gibi olmuş hepsini yıkamaya verdik. Saatlerce uğraştık daha şimdi oturuyorum kıçımın üstüne. Allah beterinden saklasın ne diyeyim :)

Merhaba güzel anneler,
Bugün kendimize çok güzel bir plan yapmıştık hafta sonu için. Sabah uyanınca tüm planlar yattı :KK43:
Banyo lavabosundaki sıcak su borusu patlamış, uyandığımızda mutfak ve misafir odası hariç her yer ıslaktı . Halılar, parkeler aman allahım. Küreklerle suları dışarı attık. Allahtan annemler yan binada, hemen aradım geldiler. Halılar küp gibi olmuş hepsini yıkamaya verdik. Saatlerce uğraştık daha şimdi oturuyorum kıçımın üstüne. Allah beterinden saklasın ne diyeyim :)
Cok gecmis olsun canim ya

o
Merhaba güzel anneler,
Bugün kendimize çok güzel bir plan yapmıştık hafta sonu için. Sabah uyanınca tüm planlar yattı :KK43:
off bi kere ben evlenmeden annemlerdede olmuştu halılar bir hafta kurumadı ve kıştı buz gibi su... çok zor oluyor geçmiş olsun canım dikkat et kendine hasta olma

İyi akşamlar annişler :) bikaç gündür girememiştim maşallah topik almış başını gitmiş :)
Yeni katılanlar olmuş hayırlı olsun, bebişleri büyüyenlere maşallah darısı bizlere.. Perşembe Ankaraya kontrole gittim 6+6 çıktı sat göre 2 gün geriden takip ediyor ki normal diyebiliriz, dr kalp atışını gördü ama dinletmedi ben bu haftalarda dinletmeyi çok uygun bulmuyorum dedi. Yalnız o an heyecendan olsa gerek fotoğraf istemeyi unuttum sonra aklıma geldi aa çıktı almadık diye tabi iş işten geçmişti hayırlısı bi dahaki gittiğimde alırım inşallah. Büyük ihtimal haftaya yada bi sonraki hafta bulunduğum ilde giderim kontrole hem resmini de isterim minikimin :) Ankaradaki dr nisanın 2. haftasına çağırdı tahminimce 2li test zamanı, bizde durumlar böyle :anneadayı:

Bunu bende çok merak ediyorum 2 sefer gece burnuma bi meyve koktu ama illa kalkayım yiyeyim gibi bişey olmadı böyle bişey mi aşermek yoksa illa onu yiyeceksin öyle mi oluyor yada canın istediği herşeyi aşermiş mi oluyorsun :)
canım valla sürekli canım onu istedi onun yerine geçebilecek şeyler yyedim kesmedi bugün yedim rahatladım :)))

Back
X