2015 Ekim Anneleri

a22367, post: 39856153, member: 630890"]İyi geceler hanımlar bu günde uyku firarda :KK43::KK43:[/QUOTE]
iyigeceler

Kizlar ya kafam cok karisik iki gun once idrar testi yaptim ikinci cizgi silikti sonradan iice belirginlesti bugun yine yaptim dayanamayip yaptim 10 dkka falan kadar bisey yoktu sonra ewden ciktim bi kac saat sonra geldim hafif bi silik cizgi yine war kafam karisiyo adetime 6 gun war gecen ayinkine gore ama cok duzenli bi adetim olmadi hicbir zaman belim kirilacak gibi agriyo kasiklarim adet olacakmisim gibi hatta bazen oyle bi islakli hissediyorum kosarak tuwalete giyorum ki hasta oldum ama yok akinti war sadece we akintilarim hic kokmazdi ama kokuyo simdi istahim cok acildi doya doya yemek yiyorum sonrada asiri derecede migdem bulanio noluyo bana :KK43: yurt disinda yasiyorum burdaki testlerin geneli arti seklinde paylasayim bide siz bakin benim gibi olupta hamile olan yada olmayan warmi bana yardimci olun lutfen

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 77
Kizlar ya kafam cok karisik iki gun once idrar testi yaptim ikinci cizgi silikti sonradan iice belirginlesti bugun yine yaptim dayanamayip yaptim 10 dkka falan kadar bisey yoktu sonra ewden ciktim bi kac saat sonra geldim hafif bi silik cizgi yine war kafam karisiyo adetime 6 gun war gecen ayinkine gore ama cok duzenli bi adetim olmadi hicbir zaman belim kirilacak gibi agriyo kasiklarim adet olacakmisim gibi hatta bazen oyle bi islakli hissediyorum kosarak tuwalete giyorum ki hasta oldum ama yok akinti war sadece we akintilarim hic kokmazdi ama kokuyo simdi istahim cok acildi doya doya yemek yiyorum sonrada asiri derecede migdem bulanio noluyo bana :KK43: yurt disinda yasiyorum burdaki testlerin geneli arti seklinde paylasayim bide siz bakin benim gibi olupta hamile olan yada olmayan warmi bana yardimci olun lutfen
Testten pek anlamadım ama bende bu durumu yaşadıktan sonra hamile olduğumu öğrendim belki hamilesinizdir en iyi çözüm kan testi bence

Ne kadar sonra kan testi yaptin sen canm adetin gectikten sonrami
Ben adet günümden 2 hafta sonra idrar testi yaptım pozitif çıktı 2 gün sonra Dr gittim ultrason la öğrendim hamile olduğumu kan testi yaptırmadım canım.. Birde o yaptığın idrar testinde yan olan çizginin artı olması gerekmiyor mu yani hamile olduğunu anlamak için testi ilk defa görüyorum merakımı maruz gör ☺

Ben adet günümden 2 hafta sonra idrar testi yaptım pozitif çıktı 2 gün sonra Dr gittim ultrason la öğrendim hamile olduğumu kan testi yaptırmadım canım.. Birde o yaptığın idrar testinde yan olan çizginin artı olması gerekmiyor mu yani hamile olduğunu anlamak için testi ilk defa görüyorum merakımı maruz gör ☺
Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim darisi bana insallah ewet yan olan cizgi arti olunca pozitif benimkinin ikiside ikinci cizgi cok ince silik bi sekilde oldu

Ben ilk yaptigimdan 10 dkka sonra cizgiyi gordum zaten canim gece oldugu icin cok belirgin degildi sabaha daha cok belli oldu bilmiyorum insallah oyleyimdir:110:
Bende yurt dışındayım bizde de + işareti çıkıyor. Benimkinde dikey olan çok netti yatay olan silik gb. Dikeyin çıkması zaten hamile olduğunu gösteriyordu benimkinde. Birde Testlerin bazıları 4-5 gün öncesinden bileceğini iddia eden testlerden onlardan mı kullandın? Ayrıca 2 dk beklemen gerekiyor sonuç için daha fazla değil. Günün gelince tekrar yap bence. İnşallah Allah gönlüne göre versin.

Bende yurt dışındayım bizde de + işareti çıkıyor. Benimkinde dikey olan çok netti yatay olan silik gb. Dikeyin çıkması zaten hamile olduğunu gösteriyordu benimkinde. Birde Testlerin bazıları 4-5 gün öncesinden bileceğini iddia eden testlerden onlardan mı kullandın? Ayrıca 2 dk beklemen gerekiyor sonuç için daha fazla değil. Günün gelince tekrar yap bence. İnşallah Allah gönlüne göre versin.
Ewet buda erken gosteren testlerden amin cumlemizin insallah ewt en mantiklisi o gunumu bekleyip tekrar yapmak

Şuan 9+5 im,12 haftalık olucak 26 martta..ozamana kadar beklemek çok zor geliyor..Bulantılarım tavan yaptı bu hafta,kasık ağrısı ve bel ağrısı var,2gündür de başım ağrıyor.normal belirtimi baş ağrısı acaba?
İlk hamileliğimde de baş ağrılarım vardı bunda da var gayet normal canım Allah kolaylık versin. Dayanamayınca parol alıyorum ben

Bu gün ilk kez doktora gittim tabii prosedür gereği önce aile hekimine. Testler pozitif belirtiler var anlattım. Tebrik etti. Multivitamine devam. Ee kan testi yok? Ultrason yok? :KK53::KK53::KK53:
Sorun olmadığı sürece ultrason yok!!! Sevk olmadan ultrason merkezlerine gidemezsin. Kadın doğuma sevk için başvuru yaptı. O da 10 nisana kabul etti beni. İster sabret ister kafayı ye ister polyannacılık oyna al sana serbest zaman :confused: bebeğini göremeyenler beterin beteri var yaa işte o benim. Geçen düşükte gitmiştim ultrasona halbuki meğer regl günüm belli değil diyeymiş. Bileydim demezdim gününü

Ewet buda erken gosteren testlerden amin cumlemizin insallah ewt en mantiklisi o gunumu bekleyip tekrar yapmak
Canim o testi bende cok kullanmistim belli bi zamandan sonra iz birakabilir.adet gununu bekle gelmezse kirmizilar tekrar yaparsin.insallah hamissindir.

kızlar günaydınn bir kaç haftadır yazmıyordum buraya sorunlarım vardı belki beni hatırlamışınızdır. sorunlarım hala devam ediyor ve bugün saat 5te randevum var arkadaşımla gidicem ne yazıkki ama ben olumlu şeyler duymak istemiyorum olumlu şeyler duyarsam ben olumsuza çeviricem ve psikolojim çok bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum.. :(

Güanydın herkese bende bir kaç gündür mutsuzum, karın ağrılarımdan. Yarın akşam doktor randevum var, bebeğimi görüp rahatlamak istiyorum.

kızlar günaydınn bir kaç haftadır yazmıyordum buraya sorunlarım vardı belki beni hatırlamışınızdır. sorunlarım hala devam ediyor ve bugün saat 5te randevum var arkadaşımla gidicem ne yazıkki ama ben olumlu şeyler duymak istemiyorum olumlu şeyler duyarsam ben olumsuza çeviricem ve psikolojim çok bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum.. :KK43:

YOKSA ALLAH KORUSUN BEBEĞİNİ ALDIRMAYI MI DÜŞÜNÜYOSUN CANIM :(

Back
X