2015 Ekim Anneleri

Kizlar ya kafam cok karisik iki gun once idrar testi yaptim ikinci cizgi silikti sonradan iice belirginlesti bugun yine yaptim dayanamayip yaptim 10 dkka falan kadar bisey yoktu sonra ewden ciktim bi kac saat sonra geldim hafif bi silik cizgi yine war kafam karisiyo adetime 6 gun war gecen ayinkine gore ama cok duzenli bi adetim olmadi hicbir zaman belim kirilacak gibi agriyo kasiklarim adet olacakmisim gibi hatta bazen oyle bi islakli hissediyorum kosarak tuwalete giyorum ki hasta oldum ama yok akinti war sadece we akintilarim hic kokmazdi ama kokuyo simdi istahim cok acildi doya doya yemek yiyorum sonrada asiri derecede migdem bulanio noluyo bana :KK43: yurt disinda yasiyorum burdaki testlerin geneli arti seklinde paylasayim bide siz bakin benim gibi olupta hamile olan yada olmayan warmi bana yardimci olun lutfen
canım bende adetimden 3 gün önce yapmıştım testi silik çıkmıştı ve dediğin belirtilerde vardı büyük ihtimalle hamilesin ama bende umutlanmamaya çalışmıştım aksi olur üzülürüm diye kesin sonuç adet sonraki kan testi. Hayırlısı olur inşallah.

kızlar selam, nasılsınız?
Ben dün rahat edemediğim için farklı bir dr daha göründüm. o da kanama alanın var ama eski kanama abartılacak bir durum yok hatta bence 2. yi bile yaptımana gerk yok dedi. herşey normalmiş şükürler olsun. 12. haftada görünüyor bebek. 3 boyutluda falan da gösterdi.
bir süre bebeğin sağına soluna baktıktan sonra bana;
-cinsiyet???:) dedi,
ben de
-genital nuba göre???:) dedim
-ee sence söyle bakalım dedi,
-nubu dik bence dedim,
-yaniii:)??? dedi,
-erkek? dedim.

-evet erkeğe benziyor kesin olmamakla birlikte dedi..

tabi net değil ama 2. oğlan geliyor galiba bize.. zaten cumartesi gittiğim kontrolde de nubu dik görünmüştü bana, dra sormuştum cinsiyet?? diye, daha değil demişti:)

hayırlısı olsun. cümlemiz için..

Bende de var o canım nasıl tatlı tatlı ka siniyor anlatamam yani

bendede var canım bende büyüdüğünden diye düşünmüştüm deri geriliyo sanırım

Evet canim olabilir bende yok ama bi arkadasimda olmustu.iyi kadinmalar canim:KK49:

Buyuyordur canim. O yuzden kasinir. Benim de bazen oluyor. Yagli krem sur catlajlar olmasin.

Kizlar gunaydin cevaplar icin cok tesekkurler.
catlak kremine baslasam mi yoksa?
daha da erken diye dusunuyorum ne kadar olsa kimyasal. Dustan once zeytinyagi felan sursem faydasi olur mu acaba?

kızlar günaydınn bir kaç haftadır yazmıyordum buraya sorunlarım vardı belki beni hatırlamışınızdır. sorunlarım hala devam ediyor ve bugün saat 5te randevum var arkadaşımla gidicem ne yazıkki ama ben olumlu şeyler duymak istemiyorum olumlu şeyler duyarsam ben olumsuza çeviricem ve psikolojim çok bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum.. :KK43:

Günaydın canım, biliyormusun bir evlat sahibi daha olabilmek için tam 3 yıldır ugrastim her ay babacim hamilelik haberim icin telefon basinda dualar edermis.sonra ne oldu biliyonmu babam rahatsizlandi doktordan ogrendigim tek sey cok az bir zamani kaldigi.Akciğer kanseri son evre umut yok dendi.sadece ben ve doktor biliyorduk her sorana bronsit dedim tam 2 ay tek başıma içimde firtinalar koparak yaşadım sonra fenalastigi haberi geldi gittim 1 hafta hastanede başbaşa kaldık baktim ayaga kaldirdim evime dönerken yemegini yiyip gezebiliyordu aartik.ama ben dönünce salmış gene bidaha ayaga kalkamadi ben dondukten tam 2 hafta sonra beni bırakıp gitti bu dunyadan.hemde o akşam konustuk 1 saat sonra haberi geldi ve tam 1 ay sonra hamile kaldım. Allahım benden bir can aldi bir can verdi ve o kadar kanamalarima ragmen bebegim halen benimle.Senin yerinde olsam o kocaya inat bebegime dört elle sarılır ve o kadar düzgün bir evlat yetistirmek icin gerekirse ömrümü veririm.Bebegin seni bırakmiyorsa sen nasıl birakirsin onu kalbi senin icinde atiyor senin parcan o.senin yerinde olmak icin can atan kac bin kadin var sen biliyonmu?

kızlar günaydınn bir kaç haftadır yazmıyordum buraya sorunlarım vardı belki beni hatırlamışınızdır. sorunlarım hala devam ediyor ve bugün saat 5te randevum var arkadaşımla gidicem ne yazıkki ama ben olumlu şeyler duymak istemiyorum olumlu şeyler duyarsam ben olumsuza çeviricem ve psikolojim çok bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum.. :KK43:
Canim merhaba daha dun andim seni. merak ettim durumunu. Rabbim evlat isteyene aslinda en dogru zamanda verir. Senin sorunlarin malum belkide hic beklemedigin bir anda hersey yoluna gircek ve belkide bebegine kiydigin icin daha cok uzuleceksin? Bence zaman herseyin ilaci. Canini yakacak belki ama sabir et lutfen. Ailen ile konusabildin mi?

Canim lutfen yavrundan vazgecme dunyada milyonlarca kadin cocuk sahibi olmak icin neler yapiyorlar ve rabbim seni secmis bence vardir bunda bi hayir.babasiz cocuk buyutmek zordur belki de senin sinavin budur.lutfen kiyma yavruna:KK12:

günaydın hanımlar bebişler ne durumda biz 8+5 olduk hızla büyüyoruz. ve galiba bende büyüyorum daha şimdiden çok iştahlıyım sizler ne durumdasınız

Kizlar ya kafam cok karisik iki gun once idrar testi yaptim ikinci cizgi silikti sonradan iice belirginlesti bugun yine yaptim dayanamayip yaptim 10 dkka falan kadar bisey yoktu sonra ewden ciktim bi kac saat sonra geldim hafif bi silik cizgi yine war kafam karisiyo adetime 6 gun war gecen ayinkine gore ama cok duzenli bi adetim olmadi hicbir zaman belim kirilacak gibi agriyo kasiklarim adet olacakmisim gibi hatta bazen oyle bi islakli hissediyorum kosarak tuwalete giyorum ki hasta oldum ama yok akinti war sadece we akintilarim hic kokmazdi ama kokuyo simdi istahim cok acildi doya doya yemek yiyorum sonrada asiri derecede migdem bulanio noluyo bana :KK43: yurt disinda yasiyorum burdaki testlerin geneli arti seklinde paylasayim bide siz bakin benim gibi olupta hamile olan yada olmayan warmi bana yardimci olun lutfen

üzerinde yazar testlerin 20 dkdan sonra çıkan çizgi geçersizdir diye. sen az daha sabret yada git kan testi yaptır kurtul :)
inşallah hamilesindir. ama gün geçtikçe umudun artacak değilsen daha çok üzüleceksin.

Günaydın herkese :KK3:
2. adet zamanım gelmişti, 3 gün migren ağrısı çektim yine, yattım hep. Dün akşama doğru ancak kendime geldim. Sivilcem de çıktı. Vücut adet olcam sanıyor, alışamamış daha :) Neyse ki geçti ağrı.. ay çok fenaydı.. Mide bulantısıyla beraber.. Her ay çekmem umarım :KK51:

İştah konusunda aslında çabuk doyuyorum ben ve uzun süre tokluk hissediyorum, ama bu sefer de yemek zamanı gelince yemem lazım diye tok tok yiyorum yine. Acıkmadan yediğim için kilo alıcam muhtemel ve zaten 2 ayda 2,5 kilo almış görünüyorum :KK43:

Allah yardimcin olsun kac haftaliksin
9+3 üm bugünama artık çıkartmıyorum yemekleri çok az yiyorum ve 8.haftadaki kadar midem bulanmıyor bağışıklık kazandım galiba, inşallah gri gelmez. Ama boğ-azımda bir et parçası sürekli yutkunuyorum gitmiyor 15 gündür, o boğazıma değdikçe çıkartasım geliyor.

Kızlar meraba,elleri kuruyan arkadaşlar ne sürüyorsunuz,kimyasal kremleri sürmek istemiyorum ,ellerim yarılcak nerdeyse kuruluktan:(

Kizlar dun survivor izleyen varmiydi bilmiyorum odul yemegi gorunce delirdim gunlerdir canim cekiyordu :KK53: turkiye de degilimki cikip bi yerden aliyim oturdum hamur yogurdum kendim yapicam :KK49:aksine bugunde bulantim tuttu.

9+3 üm bugünama artık çıkartmıyorum yemekleri çok az yiyorum ve 8.haftadaki kadar midem bulanmıyor bağışıklık kazandım galiba, inşallah gri gelmez. Ama boğ-azımda bir et parçası sürekli yutkunuyorum gitmiyor 15 gündür, o boğazıma değdikçe çıkartasım geliyor.
heh aynı şey bende de var, akıntıymış o:KK70:ve cidden berbat bulantı yapıyor:KK43:

Bende randevumu bugüne çekmeye çalışıyorum kızlar hiç keyfim yok çünkü. Görsem rahatlayacağım.

Ben dün rahat edemediğim için farklı bir dr daha göründüm. o da kanama alanın var ama eski kanama abartılacak bir durum yok hatta bence 2. yi bile yaptımana gerk yok dedi. herşey normalmiş şükürler olsun. 12. haftada görünüyor bebek. 3 boyutluda falan da gösterdi.
ben de
-nubu dik bence dedim,
-erkek? dedim.

tabi net değil ama 2. oğlan geliyor galiba bize.. zaten cumartesi gittiğim kontrolde de nubu dik görünmüştü bana, dra sormuştum cinsiyet?? diye, daha değil demişti:)

Canım hayırlısı olsun erkekler erken gösteriyor.

ben de
-nubu dik bence dedim,
-erkek? dedim.

Aaa :)) Oğluşun hayırlı olsun canıımm :KK68: Sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallahh :nazar:

Back
X