• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kizlar bebeginizn kakasi yesil oldu mu hic benimkinin dünden iki gundur yesildi dun doktora gotrduk sadece anne sutu aliyorsa arada olur dedi pek aldırış etmedi hala dvam ediyi usuttu sanirim sariydu hep cuma gotrcem baska doktora bugun toplasam 1 saat anca uyudu
Bizim bir süredir yeşil canım. Forumda yeşil olduğunu yazanlar olmuş o yüzden çok onemsemedim

Merhabalar, daha 15 günlüğüZ bebeğime anne sütü yetmediği için mama takviyesi yapıyoruz..geçenlerde 5 gün kakasını yapamadı dr götürdük fitil verdi eve geldik çocuk 4 tane bez kirletti nasıl saklamış o kadarını içinde bilemiyorum .. Şuan 2 gündür yine yapamıyo ve makatta çatlağımız var bu şekilde sıkıntısı olan oldumu neler iyi geldi yardımlarınızı bekliyorum çok canım sıkılıyo

Benim bebiş saat 9 gibi ameliyata giriyor en gec saat 6 ya kadar emzir dediler emzirdim altini aldim 6 ya yakin tekrar emziricem simdi uyuyor erkekte olucak paşam teyzeleri çok heyecanlıyım hayirlisiyla bir atlatsak
Maşallah paşaya iyi geçer ameliyat inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Merhabalar, daha 15 günlüğüZ bebeğime anne sütü yetmediği için mama takviyesi yapıyoruz..geçenlerde 5 gün kakasını yapamadı dr götürdük fitil verdi eve geldik çocuk 4 tane bez kirletti nasıl saklamış o kadarını içinde bilemiyorum .. Şuan 2 gündür yine yapamıyo ve makatta çatlağımız var bu şekilde sıkıntısı olan oldumu neler iyi geldi yardımlarınızı bekliyorum çok canım sıkılıyo
Canım annem yanmda mamasının içine bi minicik çay kaşığı hakiki zeytinyağı koydu bikez çözdü işi bidahada yaşamadık şükür

Merhaba hanımlar, biz bugün 4 haftalık olduk. İlk kez bebişimi asıl büyük beşiğinde yatırdım. Biraz yadırgadık sanki, ama alışacağız inşallah. Emzirme mesaimiz bitti, altımız temiz, uykuya dalmayı bekliyoruz. Herkese kolaylıklar diliyorum. :) bu arada bebeği uykuya dalmakta zorlanan anneler, önerilmişti baby sleep uygulaması çok işime yarıyor. Duş sesinde uyuyor sıpam :)
Ben de indirdim onu bizimkinin yükseleni başak olunca elektrik süpürgesini sevdi :KK70: ama buseferde benim başım ağrıyoı:KK48:

Ben de indirdim onu bizimkinin yükseleni başak olunca elektrik süpürgesini sevdi :KK70: ama buseferde benim başım ağrıyoı:KK48:

Valla ben de uyumuşum duş sesinde. Gerçi uyumasam napıcam maymuna dönerim sonra :) ben bebişimin yükselenine bakmamıştım dur bende bakayım :)

Kızlar sezeryan oldum bugün 27. Gun kanamam bikaç gün önce bitmişti dün adet oldum galiba aşırı kan var saatte bir ped değiştiriyorum normal mi acaba.

Canım benim bebeklerim de aynı makatta iç kısımda çatlak varmış doktor anestol krem verdi serce parmağimla iç kısma sürecek mişim ama ben dayanamadım kulak pamuğu ile sürüyorum

Doğeu hatırlıyorsum canım hamileyken yalnız bırakıyorlar dite üzülüyordum şimdi de sakinlik arıyorum. Allah razı olsun ne istesem yapıyor ama arada da tepemi attırıyor.

Arada oluyor hepimizde o anlarda çocuğuna bak annenin yokluğunu düşün hemen geçiyor sinir:) allah eksikliklerini gostermesin bende arada kırıcı oluyorum sonra çok uzuluyorum

Okumadım canım ben ilaç verildiğini, denk gelmedim, kaçırdım büyük ihtimalle. Kime verildi ki. Görüp yazar belki.

Gaviscon vermişti birine :) kendimde kullandığım için unutmam :) dr çocuğun ağzından burnundan fiskiriyor mu diye sordu bize burnundan bi kere oldu dedim tamam dedi onemsemedi

Back
X