- 23 Haziran 2013
- 675
- 418
- 33
:)) bol uykulu bi gece olur inş ikiniz için deBana daha aksam canım su an uyuyo saat 11 gece yarısını beklıyoruz kurda dönüşmek için:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) bol uykulu bi gece olur inş ikiniz için deBana daha aksam canım su an uyuyo saat 11 gece yarısını beklıyoruz kurda dönüşmek için:)
Bizim bir süredir yeşil canım. Forumda yeşil olduğunu yazanlar olmuş o yüzden çok onemsemedimKizlar bebeginizn kakasi yesil oldu mu hic benimkinin dünden iki gundur yesildi dun doktora gotrduk sadece anne sutu aliyorsa arada olur dedi pek aldırış etmedi hala dvam ediyi usuttu sanirim sariydu hep cuma gotrcem baska doktora bugun toplasam 1 saat anca uyudu
Maşallah paşaya iyi geçer ameliyat inşallah güzel haberlerini bekliyoruzBenim bebiş saat 9 gibi ameliyata giriyor en gec saat 6 ya kadar emzir dediler emzirdim altini aldim 6 ya yakin tekrar emziricem simdi uyuyor erkekte olucak paşam teyzeleri çok heyecanlıyım hayirlisiyla bir atlatsak
Maşallah nasılda aynı anda uyumuşlar☺Bunlar da benim çirkinlerim bu kadar esmer değiller ama kameradan
Canım annem yanmda mamasının içine bi minicik çay kaşığı hakiki zeytinyağı koydu bikez çözdü işi bidahada yaşamadık şükürMerhabalar, daha 15 günlüğüZ bebeğime anne sütü yetmediği için mama takviyesi yapıyoruz..geçenlerde 5 gün kakasını yapamadı dr götürdük fitil verdi eve geldik çocuk 4 tane bez kirletti nasıl saklamış o kadarını içinde bilemiyorum .. Şuan 2 gündür yine yapamıyo ve makatta çatlağımız var bu şekilde sıkıntısı olan oldumu neler iyi geldi yardımlarınızı bekliyorum çok canım sıkılıyo
Ben de indirdim onu bizimkinin yükseleni başak olunca elektrik süpürgesini sevdiMerhaba hanımlar, biz bugün 4 haftalık olduk. İlk kez bebişimi asıl büyük beşiğinde yatırdım. Biraz yadırgadık sanki, ama alışacağız inşallah. Emzirme mesaimiz bitti, altımız temiz, uykuya dalmayı bekliyoruz. Herkese kolaylıklar diliyorum. :) bu arada bebeği uykuya dalmakta zorlanan anneler, önerilmişti baby sleep uygulaması çok işime yarıyor. Duş sesinde uyuyor sıpam :)
Ben de indirdim onu bizimkinin yükseleni başak olunca elektrik süpürgesini sevdiama buseferde benim başım ağrıyoı
![]()
Canım benim bebeklerim de aynı makatta iç kısımda çatlak varmış doktor anestol krem verdi serce parmağimla iç kısma sürecek mişim ama ben dayanamadım kulak pamuğu ile sürüyorumMerhabalar, daha 15 günlüğüZ bebeğime anne sütü yetmediği için mama takviyesi yapıyoruz..geçenlerde 5 gün kakasını yapamadı dr götürdük fitil verdi eve geldik çocuk 4 tane bez kirletti nasıl saklamış o kadarını içinde bilemiyorum .. Şuan 2 gündür yine yapamıyo ve makatta çatlağımız var bu şekilde sıkıntısı olan oldumu neler iyi geldi yardımlarınızı bekliyorum çok canım sıkılıyo
Öyle canım sözde çift yumurta drndi ama beraber uyuyup beraber kalkıyokar beraber ağlıyolar nasıl biçeyseMaşallah nasılda aynı anda uyumuşlar☺
Doğeu hatırlıyorsum canım hamileyken yalnız bırakıyorlar dite üzülüyordum şimdi de sakinlik arıyorum. Allah razı olsun ne istesem yapıyor ama arada da tepemi attırıyor.
Bunlar da benim çirkinlerim bu kadar esmer değiller ama kameradan
Okumadım canım ben ilaç verildiğini, denk gelmedim, kaçırdım büyük ihtimalle. Kime verildi ki. Görüp yazar belki.Dr bana da aynısını söyledi canım. Bazılarına ilaç vermiş ama sanırım?
Kızlar benim bebiş de çok kusuyor. Doktorunuza sordunuz mu hiç sebebini? Sanki ne kadar içerse içsin çoğunu çıkarıyor gibi her beslenmeden sonra![]()
Canim yarar az da olsa benim bugun 28 gun oldu renk canimi sıkıyor kara durmasi insallah bu kalıcı degildirBizim kırkımız da yeni çıktı o gobeğii eşimin görmesini de istemiyorum ne yapsam ki fondöten işe yarar mı acaba
Okumadım canım ben ilaç verildiğini, denk gelmedim, kaçırdım büyük ihtimalle. Kime verildi ki. Görüp yazar belki.
Canım ben hep taktım. Ona rağmen elleri soğuk oluyor bizim miniğin. Senin kuzunun elleri nasıl?Ben hiç takmadım canım bırak dokunarak da keşfetsin
Oyyy canim maasallah suphanallah cook tatlilar guzeller annesiBunlar da benim çirkinlerim bu kadar esmer değiller ama kameradan