2015 Ekim Anneleri

Kizlar topuk kani değerinden biri yüksek cikmis.. tekrar verecekmisiz.saglik ocaginda.. cok korkuyorum ve cok üzüldüm. Kistik fibrozis mi ne.duyan yada 3.kani veren var mi aranızda :KK43: :KK43: :KK43:
Pazartesi bizde 3.cuyu verdik.bizim fenilketonuru yuksek cikmis.oyle bi hastaliga bakilmiyor eminmisin ebemi soyledi.3 hastaliga bakiliyor.fenilketonuru biyotinaz birde troid hormonlarina bakiliyor.senin dedigin hastalik hakkinda varmi bilgin.gecen cuma aradi ebe.aglaya aglaya bi hal oldum.bir hafta on gune kadar sonuc belli olacak.bir sorun yoksa aranmiyacam varsa ebe arayacak fakulteye yonlendirecekler

paytak_paytak_kosan_koala paytak_paytak_kosan_koala
Canım bizde de 2. Topuk kanında biyotinidaz diye birşey düşük pozitif cıktı
Pozıtıf olması lazımmıs
Allah korusun eksıklıgı ve olmaması kotu sonuclar doguran bır hastalık
Tekrar elınden kan alındı
Ben hatta buraya da yaZdım
Sonuc ıyı cıktı cok sukur
Imkanın varsa hastanede yaptır derim 3 gunde cıktı bızım sonuc
Beklemek daha da yoruyo
Takılma olur mu
Zor bılıyorum ama dr bıle dedi ki yanılma oluyor
Dedıgı de cıktı
Bebekte deger neymıs
Kacıncı testi olmustu

Pazartesi bizde 3.cuyu verdik.bizim fenilketonuru yuksek cikmis.oyle bi hastaliga bakilmiyor eminmisin ebemi soyledi.3 hastaliga bakiliyor.fenilketonuru biyotinaz birde troid hormonlarina bakiliyor.senin dedigin hastalik hakkinda varmi bilgin.gecen cuma aradi ebe.aglaya aglaya bi hal oldum.bir hafta on gune kadar sonuc belli olacak.bir sorun yoksa aranmiyacam varsa ebe arayacak fakulteye yonlendirecekler
Bakılıyor bize de bakıldı canım

Bu arada kizlar 83 kilo ile doğuma girmistim şuan 70 im eski kilomda 65 di inşallah kırkım çıkana kadar biraz daha gider
Maşallah sana cnm. Ben 86 ile doğuma girdim şimdi 74 sayılırım. Doğum öncesi 69 idim ama oda bir önceki doğum kilimi atamadığından hamile kaldığım için, benimde 60 olmam gerek ama nerdeeee!...
Bir haftadır Karatay yapıyorum 2 kilo öyle gitti, emzirirken inş diğerleride öylece gider. Bu arada biz 48 günlüğüz.

Sizde durumlar nedir bayanlar ? Gerçi forumda en çok ben kilo almıştım, muhtemelen hepiniz vermişsinizdir

Kızlar aptamil conformil mama kullanan var mı dr gaz sorunu için bu mamayı ve bebelac ı önerdi biz sma gold kullanıyoruz şu an bitince değiştirsem mi diye düşünüyorum kullananınız var mı
Ben kullanıyorum canım ama bi faydasını gördüğüm söylenmez yanında biogaia ve agulin kullanmama rağmen hala kızlarımın gaz sorunu var bizim doktorumuz da conformil ve bebelac Gold ac yi önermişti

Kizlar topuk kani değerinden biri yüksek cikmis.. tekrar verecekmisiz.saglik ocaginda.. cok korkuyorum ve cok üzüldüm. Kistik fibrozis mi ne.duyan yada 3.kani veren var mi aranızda :KK43: :KK43: :KK43:
Ben de verdim, bizimde Tiroid değerleri yüksek çıkmış. Hata Payı olduğundan birdaha test yapmak istediler, kötü Birsey olursa ararız dediler 15 gün gecti hbr yok.

Orada baklan tüm Değerler için tedavi varmış dert etme dediler, sende takma inş Birsey çıkmaz kuzularda

Kızlar bizim kusmalar çok arttı
Sabah nerdeyse bir cay bardagı kustu
Tekrar emzirdim tekrar kustu
Asırı emzirmiyorum da
15 dakika ıkı saatte bir
Geceleri 3 4 saatte bir
Dr a soyledım yarın gelin dedi hastaneye
Siz de bu kadar yogun oluyor mu
Sütun cokmu

Can'ım bende bio gaia ve sab simpleks aldırdım şimdi bende ikili kullanmayı düşünüyüdum eczacı birlikte vermeyin demiş sana Dr unuz mu söyledi cnm bide Nasıl kaç damla ne kadar veriyorsun her birinden
Evet canım dr söyledi zaten biogaia gaz ilacı değil probiyotik dedi sab simplex i günde 4 defa 7 damla biogaia yo günde 1 defa 5 damla önerdi daha bugün başlıcam ikisini kullanmaya

Maşallah sana cnm. Ben 86 ile doğuma girdim şimdi 74 sayılırım. Doğum öncesi 69 idim ama oda bir önceki doğum kilimi atamadığından hamile kaldığım için, benimde 60 olmam gerek ama nerdeeee!...
Bir haftadır Karatay yapıyorum 2 kilo öyle gitti, emzirirken inş diğerleride öylece gider. Bu arada biz 48 günlüğüz.

Sizde durumlar nedir bayanlar ? Gerçi forumda en çok ben kilo almıştım, muhtemelen hepiniz vermişsinizdir
Kilo alma rekoru bende 26 kilo aldım ilk 2 hafta 17 kg gitti birde ben hamile kalmadan öncede kilo almıştım yani daha 15 falan daha vermem lazım

Ben kullanıyorum canım ama bi faydasını gördüğüm söylenmez yanında biogaia ve agulin kullanmama rağmen hala kızlarımın gaz sorunu var bizim doktorumuz da conformil ve bebelac Gold ac yi önermişti
Demekki çok fark etmiyor biz sma gold kullanıyoruz ilk başta çok değiştirdik midesine yazık çocugun diye çok değiştirmek istemiyorum

Kızlar bebekleriniz gündüzleri uyaniksa nasıl vakit geciriyorsnz bebeginizle? ??
İlk 15 dk ağlayarak 5 dakika inleyerek 10 dakika daha susar gibi yapıp 5 dk sonra uyumaya devam :D Bir bakmışım ki ağlamadan durmuyor bizimkisi.

Back
X