2015 Ekim Anneleri

Benim kde hırliyo dr önemli değil dede serum versem de hırliyo ama bazen oluyo bence endişe edilecek bi şey yok üst solunum yoluvenf olmasında
Ya cnm aynen bazen bi bakiorum hic bisey yok gibi bazen hiiril hiril bnde cigerlerine falan iner bise olur die korkuorum

Kizlar bebisleriniz uyurken islik seklinde sesler cikariyormu (herzaman degil) birde emdikten sonra inleme tarzinda (herzaman) ve bazende genzi tikali sekilde sesler cikario bizimki bu ses ve hiriltilarimiz gecmedi serum fizyolojiyide 2-3 kez kullanioruz...ben kafaya takiorum bugn bi tanidigimizin bebegininde genzi tikaliymis onla aramizda 5 gun var tum bebekler boylemi ya korkutuo beni doktora gitmistik ciddi bisey yok demisti ama bugn yarin yine doktora gidicez sanirim cok uzuluorum:110:
Cnm norml arada sırtını dinle hırıltı gelmiyosa önmli değil bizde de aynı sıkınyılar var bugun kalça filmimz vardı kontrolde etti normal dedi doktr genelde bebeklerde olurmş.sık gıtme doktora hastane snuçta mikrop alır kuzuck

Bazen hiç bazen çok kusuyor uz ağızdan burundan fışkırma şeklinde değilse sıkıntı yok :KK66: ben reflü şurubu kullanıyorum ona rağmen cikariyo bence çok yemekten
Canım sabah ki korkuttu beni
Bir cay bardagı kadardı
Drla konustum o da reflü olabilir
Yarın getirin kilosuna bakayım dedi
Allahtan süper bir dr a rastladım
Önemli degıl deyıp gecıstırmıyor

Slm kızlar herkez iyidir inşlh hemen hemen herkezde gaz sorunu var bizde de son sürat devam ediyor 2 gündür uykusuzluktan bayılcam :KK43:
Bugün kalça çıkığı için ultrosnmz vardı çok şükür bir sıkıntı cıkmado.
Kilomuzda 5750 olmş:nazar:
Buda aomurrkan şirinim :)

Maşallah size cool adam olacak bu oglan

Canım sabah ki korkuttu beni
Bir cay bardagı kadardı
Drla konustum o da reflü olabilir
Yarın getirin kilosuna bakayım dedi
Allahtan süper bir dr a rastladım
Önemli degıl deyıp gecıstırmıyor

Onemsemesi gerek bende kontrolde kilosu normalse onemsemeyecegim şurubu kesecegim oburiks bunlar

Mama kullanan anneler bebeğim 4 haftalık 3 saatte 1 90 cc mama veriyorum ama az gelmeye başladı galiba 3 saat dayanamıyor artık 2.5 saatte vermeye başladım çünkü acıkınca çıldırıyor sakinleştirmek mümkün olmuyor uyku sersemi emzirmeye çalışıyorum uykusu açılana kadar 20 dk kadar emiyor ama sütüm çok çok az zerre doymuyor sağdığımda 20 cc bile çıkmıyor dr 90 cc devam dedi geri kalanı emerek tamamlasın dedi ama çok gelmeyince yetmiyor çocuğa bu haftalarda siz ne kadar veriyordunuz mamayı

Slm kızlar herkez iyidir inşlh hemen hemen herkezde gaz sorunu var bizde de son sürat devam ediyor 2 gündür uykusuzluktan bayılcam :KK43:
Bu kuzu nasıl tatlı nasıl tombik maşallah. :nazar:

Göğsü mu hırliyo demişti dr yok dedim bu horlama gibi sanırım grip gibi vs olsa anlariz geçtiğine göre doğaldır ; )
Evet bizede usutme yok burun ve geniz tikaki dedi gogsunu dinledi bisey yok dedi ins bi an once gecerde bebislerimiz bi oh ceker..

Cnm norml arada sırtını dinle hırıltı gelmiyosa önmli değil bizde de aynı sıkınyılar var bugun kalça filmimz vardı kontrolde etti normal dedi doktr genelde bebeklerde olurmş.sık gıtme doktora hastane snuçta mikrop alır kuzuck
Ah cnm benim bizde istemioruz ayni seyden korkuorum ve herseyimizi eve gelir gelmez yikioruz biraz daha rahatliorum sizde yazinca korkum bronslari falan tikanr die Allah korusun onlari

Maşallah bebeğine çok tatlı Can'ım bebeğin kaç günlük kalça çıktığına kaçıncı gün bakmak gerekiyor?bi de sen dün simlex için 15 damla demişsin çok değil mi ben eczacıya sordum günde 5 damla dedi.

Nasılsınız güzel anneler?
Benim kız bugün kuş uykusunda 10 dk uyuyor uyanıyor emiyor süt dolmasına fırsat kalmadı hiç sağmadım da bugün. Haliyle tam doyamadı 3 tür mama veriyorum. Gece uyandırmıyorum artık 4-5 saat uyuyor max. Ama gündüz hiç belli olmuyor. Bi uyudu da tırnaklarını keseçsem her yerimi yoldu cadıcık

Son düzenleme:
MasaAllah sanaaa cnm yerim bn onu ya koca adam olmuuuuusss annesiii kizim olsada besik kertmesi yapsakkk hehee :KK37::KK19:

Back
X