2015 Ekim Anneleri

Direk veriyrm cnm
Ayy bişi daha sorcam ne cok soru sordum dimio_Oemzirmeden önce mi veriyorsun sonra mı ve kaka yapmada herhangi bir problem oldu mu canım araştırırken forumda gördüm bazıları ilacı aldigi zaman kakasinı yapamiyordu falan yazmış korktum bende

Kızlar bebislerin bazıları neredeyse 2 aylık oldu , hatta geçenler bile varmış :KK54: bizimki de 2 ayını doldurmak üzere. Uyanık olduğu vakitleri kaliteli değerlendirmek istiyorum. Oyun halısı almakla başlayayım oyuncak alımına. Siz ne düşünüyorsunuz. Bir kaç tanesine baktım . Tiny Love marka tekmele ve oyna halısı kaliteli gibi geldi. Evde çakma bir oyun halısı yaptım kuzuma. Dikkatini veremebiliyor mu diye. Başta pek oralı olmadı ama sonra sonra vurup sevinmeye başladı. Tabi şu An dikkat süresi çok kısa. Bir An önce kendi kendini oylamayı öğrenmeli. Vallahi uyumazsa yemek yapmaya bile vakit bulamıyorum. :rolleyes: aha bu da çakma oyun halım ve kuzum.

Eklentiler

• IMG-20151118-WA0081_Black.webp
    IMG-20151118-WA0081_Black.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 133
Pazartesi bizde 3.cuyu verdik.bizim fenilketonuru yuksek cikmis.oyle bi hastaliga bakilmiyor eminmisin ebemi soyledi.3 hastaliga bakiliyor.fenilketonuru biyotinaz birde troid hormonlarina bakiliyor.senin dedigin hastalik hakkinda varmi bilgin.gecen cuma aradi ebe.aglaya aglaya bi hal oldum.bir hafta on gune kadar sonuc belli olacak.bir sorun yoksa aranmiyacam varsa ebe arayacak fakulteye yonlendirecekler

Allahim hepimizin evlatlarıni korusun :( beni aradı ben acamadım esimi aramis, o söyledi ismini de.. dogrudur yani canim, nette baktim da bakiliyor yani..

paytak_paytak_kosan_koala paytak_paytak_kosan_koala
Canım bizde de 2. Topuk kanında biyotinidaz diye birşey düşük pozitif cıktı
Pozıtıf olması lazımmıs
Allah korusun eksıklıgı ve olmaması kotu sonuclar doguran bır hastalık
Tekrar elınden kan alındı
Ben hatta buraya da yaZdım
Sonuc ıyı cıktı cok sukur
Imkanın varsa hastanede yaptır derim 3 gunde cıktı bızım sonuc
Beklemek daha da yoruyo
Takılma olur mu
Zor bılıyorum ama dr bıle dedi ki yanılma oluyor
Dedıgı de cıktı
Bebekte deger neymıs
Kacıncı testi olmustu

Hastanede de saglik Bakanlığına yollanmiyor mu ccanım? yani tam bilmiyorum ama bakanlık istiyormuş 3.tahliki,2 tahlil arası fark olduğu icin 1. 2. Arasında..
2 topuk kani alındı,3.istiyolar..

Ben de verdim, bizimde Tiroid değerleri yüksek çıkmış. Hata Payı olduğundan birdaha test yapmak istediler, kötü Birsey olursa ararız dediler 15 gün gecti hbr yok.

Orada baklan tüm Değerler için tedavi varmış dert etme dediler, sende takma inş Birsey çıkmaz kuzularda

Inşallah bisey cikmaz canim dua edin bize :(

Gece çok şükür ama GÜNDÜZ öyle değil mesela emiyor uzun uzun sonra dalıyor bırakıyorum on dk sonra kalkıyor elde geziyoruz bazen kendi yarım saat bakınıyor kaka alt değişimi banyo derken jet hızıyla geçiyor bazen yarım. Saat duruyo ama bazen hiç durmuyo bide onunla muhabbet edilecek :) mesela dün 3 sa uyudu gündüz yemek ütü yaptım bugün hiç uyumadi:)

Benimki de gündüz böyle :( bu sabah 7ye doğru kalktik,10-15 en fazla 30dk uyumustur. Akşam ezaniyla tam daldi. Resmen memede geçti günümüz.. ama sağlıklı olsun da yeter ki..

Canım 3.yu verdik ama ikinci sağlıklı alınmamış diye istediler ama aramadilar şükür sıkıntı yok sanırım sende endişe etme 3.yu verin bakalim zeka ile ilgili sanırım ama lütfen 3.verilmeden endiselenme

belki bizimki de ii alinmamistir. Bana hemşire dogumdan once hastane 5. Gun aliyor ama 7.gun alinmasi lazım hastanede degil saglik ocaginda 7.gun alınsın dedi. Ama biz zaten kontrole gidecektik gitmistmken aldiralim defim..
bu deger sindirim ile alakali genetik biseymis.. ins sonucumuz ii cikar :(

Sav simplex kullanan arkadaşlar günde kaç defa ve kaç damla veriyorsunuz acil cevap yazar misiniz kızım çok ağlıyor gazı çok eczaneden aldık şimdi

QUOTE="saskinleyley, post: 43599281, member: 463112"]Şekercan senin Yorumları okurken pucca nın günlüklerini okur gibi hissediyorum:KK49:
Bunlar şimdilik hissettiğin geçici şeyler, bir yıl geçince yazdıklarını okusan ayyy ne boş şeylere takmışım dersin eminim:KK19: sana dostça birkaç tavsiye versem;
1- çok rahatsızlandın hep kuzum, hem gebelik hem sonrası, acaba bi kursun mu döktürsen, okutsan mı birilerine kendini? Nazar mı göz MÜ var sende acep bi huzura eremedin, Allah tez zamanda turp gibi yapsın seni
2- koca insanı anne gibi hayatta olamaz, senin gibi Olmasını bekleyerek yorma kendini. Sevgi ve ilgi anlayışları kesinlikle anlamak mümkün değil. Mesela benim kocam olacak adamcagızda kendini anne sanıyor, bi gün sac bas girecek bana o ne zaman bilemiyorum:KK53:
3- kayınvalideleri Allah bizi sınamak için vermiş sanırım . Kayınvalidesi olmayanlara feci özeniyorum, sen gel birde bendekini Gör sonra 1 yıl şükür NAMAZI kılarsın walla:KK45: sabah ay o olmasa eşimle ne için kavga ederdik diye düşünüyordum düşün halimizi
5-ve sooonnnnn, kızlar en rahat günleriniz bunlar, hiç şikayet etmeyin ve rahatlığın tadını çıkartın, yani gaz ağlama uykusuzluk falan inanın hiç Birsey değil. Bir diş sendromları başlayacak bunların göreceksiniz ne hale gireceğinizi, sonra emekleme yürüme derken hiç bitmiyor dertler. Benim büyük oğlan 2 yas sendromu denilen korkunç bir dönemden geçiyor , bebeklerin ergenlik dönemi gibi Birsey, karı koca mum gibiyiz yeterki sakinleşsin diye:KK17:
4- Kocaları bıktırmayalım Şekerim onlar bu anlar değilde ileride öyle çok işine yarayacak ki... Kendinide soğutma gereksiz yere, bunlar çok tatlı dönemler, genelde anneler ister istemez yalnız geçiriyor bu Dönemleri
6- lohusa sendromu korkunçtur en iyi ben bilirim sanırım. Moralini ne yüksek tutuyorsa onu yap, makyaj yap, dışarı çık bol bol, evde Sak'ın tek durup kafanın birseyler kurmasına izin verme, güzel giyinmeye çalış , danset gibi. Muhakkak herkesin mutlu olduğu seyler vardır. Insanbu dönem eğer bu sendroma girdiyse devamlı pijamalı ve hasta olarak evde geçiriyor Sak'ın buna izin verme.

Çikolata kızını çok merak ediyorum, foruma hiç giremiyorum uzun süredir, eminim foto paylasmışsındır ama ben de isterim. Öperim seni be minnak prensesi:KK200:[/QUOTE]
Canım bu kadar uzun detaylı yazma inceliğini gösterdiğin için teşekkür ederim. Çocukların büyüyeceğini fakat babaların çocuk kalacağını idrak ettiğim an itibariyle depresyona dur dedim. Çok uzun süre mutsuz kalmaya dayanamıyorum çok şükür. Sallamıyorum artık ;) :)) hepsini düşündüm çözüm ürettim geçenlerde. Kendi kendimi okumaya başladım. Allah'tan okur yazarım :)) şaka bir yana nazar çabuk değiyor bana. Bir de kendime daha iyi bakacağım inşallah. Tavsiyelerini okudum. Harikalar. Yapmadığım varsa aralarında onları da yapacağım. Kızım büyüdü teyzesi. Bizde seni öperiz saskinleyley saskinleyley

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 127
İyi akşamlar herkese. Kızlar bebişimin burnu tıkandı biraz. Kullanıp da memnun kaldığınız şeyi paylaşır mısınız? Otribebe işe yarıyor mu? Kutudan deniz suyu gibi bir şey çıkıyor mu? Veya onun dışında ne kullanabilirim?

Doktor olabilir normal dedi kimisi sicaktan diyo kimisi sutun yariyo ondan diyo sabirla gecmesini bekliyoruz cocugumun yuzu pitir ptir oldu doktor bi krem verdi 2gundur kullaniyoruz insallah fayda eder de gecer kremin ismi linola
Bizde de var. Bizim kontrolümüz de pazartesi. Ben de sormayı düşünüyordum.

:-) aynen öyle aman gece uyusun da gündüz çok problem degil:)
Aynrn gündüz idare ediyoruz da gece uyumadı mı gündüze de enerji kalmıyor birde gece uykularının süresi artsa 3 saat bile uyumuyor birde sabah 6 dedik mi ayaktayız kurulu saat gibi şaşmıyor ve o saatten sonra uyumuyor

Kızlar bebislerin bazıları neredeyse 2 aylık oldu , hatta geçenler bile varmış :KK54: bizimki de 2 ayını doldurmak üzere. Uyanık olduğu vakitleri kaliteli değerlendirmek istiyorum. Oyun halısı almakla başlayayım oyuncak alımına. Siz ne düşünüyorsunuz. Bir kaç tanesine baktım . Tiny Love marka tekmele ve oyna halısı kaliteli gibi geldi. Evde çakma bir oyun halısı yaptım kuzuma. Dikkatini veremebiliyor mu diye. Başta pek oralı olmadı ama sonra sonra vurup sevinmeye başladı. Tabi şu An dikkat süresi çok kısa. Bir An önce kendi kendini oylamayı öğrenmeli. Vallahi uyumazsa yemek yapmaya bile vakit bulamıyorum. :rolleyes: aha bu da çakma oyun halım ve kuzum.
Ya canım tam da benim merak etyogim soruyu sormuşsun. Hatta ben de bugun forumda uyanikken nasil vakit geçiriyorsnz diye bir soru sordum. Evet kaliteli vakit geçirmek lazim. 2aylik oyuncaklara bakiyrm netten ama guvenemyrm nasl gelir diye. Oyun halisi icin 2 aylik küçük değil mi daha canım. Araştrmk lazim. Birseyler bulursan bizimle de paylaş olur mu

İyi akşamlar herkese. Kızlar bebişimin burnu tıkandı biraz. Kullanıp da memnun kaldığınız şeyi paylaşır mısınız? Otribebe işe yarıyor mu? Kutudan deniz suyu gibi bir şey çıkıyor mu? Veya onun dışında ne kullanabilirim?
Otribebe bence çok iyi gerçekten kutudan sadece yedek Uç aparatı çıkıyor tek kullanımlık.. İhtiyaç olursa Uç aparatlarını ayrı alıyorsun

canım ben çok memnunum kutudan sadece Aspiratör ve yedek uc çıkıyor sen bi kutu daha yedek uç al 12 lira gibi bi fiyati var birde eczaneden Serum fizyolojik al

Ya canım tam da benim merak etyogim soruyu sormuşsun. Hatta ben de bugun forumda uyanikken nasil vakit geçiriyorsnz diye bir soru sordum. Evet kaliteli vakit geçirmek lazim. 2aylik oyuncaklara bakiyrm netten ama guvenemyrm nasl gelir diye. Oyun halisi icin 2 aylik küçük değil mi daha canım. Araştrmk lazim. Birseyler bulursan bizimle de paylaş olur mu
Araştırmalarım sonucu (bu çocuklar sayesinde İsviçreli bilim adamları gibi olduk) 2 aydan itibaren kullanılabiliyormus. Tabİ biraz da çocuğun hazir bulunuşluğuyla ilgili. Sendé evde dene . Parmağını takip edebiliyor mu? Sesli cisimler dikkatini çekiyor mu? Ben pet şişeye nohut koydum. Salladim. Elinİ uzattı dikkat kesildi. Günde 10 dakika aynaya bakıyoruz. İşte şu yaptığım uyduruk oyun halısında deneme yaptık. Sende dene bakalım. Zaten bizim bebişler cin gibi maşallah. Bu dediğim marka iyi. Tiny Love. Müzik falan da var. 200 tl civarı fiyatı. Ben alınca buraya yazarım.

Kızlar merhaba
Bugün 1. Ayımız doldu aşı için sağlık ocağına gittik. 49 cm 3180 doğmuştu 2980 e düşmüştü. şimdi 55 cm 4280 çıktı kilosu iyi dediler ama sizdekileri okuyunca az gibi geldi:KK43: ben hiç mama vermedim sadece anne sütü. Cumartesi de doktora gidicez az mı sizce?
Az değil hem eve gelen hemşire (saglik ocagindan) mama ile ayda 1 kilo almasındaNSA anne sütü ile 500 gr almasını tercih ediyoruz demisti. Yeni doğan hemşire si aynı şeyi söyledi. Üzülmeyin kilosu iyi yani benimki de 3 haftalik ken 3860 ti ve normal demişlerdi.

Biz hala prima premium care kullanıyoruz ama beden ayarlayamadım bir 1.5 paket 1 numara 1 paket 2 numara kaldı elimde boşuna
Biraz büyüyüp keyiflense de bizde tadını çıkarsak artık karnı doyduktan sonra 15 dk bir keyifli oluyor sonrası hep ağlama uyutma çabası dün başladık sab simplex e inş işe yarar
Bu arada bahadır beye devam etmiyorum çınarlıda yeliz hanıma gidiyoruz şimdilik bahadır bey iyi de hastane fena geldi bana gittiğimizde hep 3-4 yaşlarında çocuklar vardı hepsi hasta öksürüyor bebek bakım odasının camı açık buz gibi çocuk hasta olucak o hastanede diye gitmiyoruz ve bahadır bey hiç bir mamayı önermiyor zehir onların hepsi emzir dedi sanki ben keyfimden veriyorum da mamayı
Senin kız nasıl emme sorununuzu çözdünüz mü
Ahahah canım çok güldüm bende Bahadır beye mamaya öcü gibi baktığı için gitmiyorum gitmeye korkuyorum daha doğrusu o yüzden. Bizde sağlık ocağına devam ediyoruz. Bahadır beye kalsa sütüm yokken bile mama verme dedi çocuğu açlıktan öldürecek annem hiç dinler mi tabi çokta mutluyuz hem mama hem anne sütüyle.

Back
X