- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
Allah'a sığın Canım içini rahat tut Rabbimin izniyle hiçbirşey olmazBanada kontrole gelirken yaninda getir dedi ama ah su merak olmasa yalnis bisey yapacam korkusu olmasa bide
M minikellerdesignCanım çok çok sevindim senin adına. İlk defa bir sayfa açtım ve burda birçok arkadaş edindim.en guzelide böyle müjdeler almak.Insaalh sırayla herkes bize bu haberi verir.bende sayfa sahibi olarak hala bisey yapamadim.testleri yapiyoruz şu an.eğer bi sorun çıkmazsa bizde 26 ekimde istanbula gidicez.rabbim herkesin yardımcısı olsun. Sanada hayırlı bi sekilde kucağına almayi nasip etsin.
Istanbulda nerede tedavini olacaksın canım
Merhaba canım jinemed de olacak Insaalh. Iki aydır gitmek icin ugrasiyoruz.sagolsun benan hanim bizimle çok ilgilendi.tam olarak görevini bilmiyorum ama bizimle iletişim e girip bize gün veren o. Insaalh gittikten sonrada memnun kalırız.Istanbulda nerede tedavini olacaksın canım
Benim yok ama o yapışıklık histrskpi ile gideriliyor diye biliyorum zor bişey değil gönlünü ferah tutS.a rahimde yapışıklık olup da tedavi sonucun da tüp bebek tedavi yöntemiyle hamile olan var mı lütfen cevap veriin
İnşallah canım, Rabbim hepimizi sevindirir.M minikellerdesign
Merhaba canım jinemed de olacak Insaalh. Iki aydır gitmek icin ugrasiyoruz.sagolsun benan hanim bizimle çok ilgilendi.tam olarak görevini bilmiyorum ama bizimle iletişim e girip bize gün veren o. Insaalh gittikten sonrada memnun kalırız.
Hiç korkma canım, genel anestezi ile oluyor, damardan. Güzel bir uyku çekiyorsun 10 dakika. Sonra uyanıyorsun ki bitmiş. Sonrasında da normal regl sancısı gibi çok hafif oluyor.Slm kizlar bende bu ay başladım yarın toplama var çok heyecanliyim ve korkuyorum
Ya ilk tedavin insallah son tedavi olur heyecan bastı beni gece uyuyamadim yarın sabahtan ordayımHiç korkma canım, genel anestezi ile oluyor, damardan. Güzel bir uyku çekiyorsun 10 dakika. Sonra uyanıyorsun ki bitmiş. Sonrasında da normal regl sancısı gibi çok hafif oluyor.
Sağol canım İnşallah öyle dir ama bazı topiklr de sonuç alamadıklarını söylüyorlar istemeden de olsa umutsuzluğa düşüyorum ilaç ile de düzeliyor mudur acaba bi bilgisi olan var mıBenim yok ama o yapışıklık histrskpi ile gideriliyor diye biliyorum zor bişey değil gönlünü ferah tut
S.a rahimde yapışıklık olup da tedavi sonucun da tüp bebek tedavi yöntemiyle hamile olan var mı lütfen cevap veriin
slm. ben yeni üyeyim daha tüp bebek aşamasına gelmedik ancak doktorum bu ay klomen ve çatlatma iğnesi verdi olmazsa gel dedi. bende 2 mm kist varmış. tüplere yapışıkşa tüp bebek yapılacak dedi. bu tarz sorun yaşayan oldu mu?M minikellerdesign
Merhaba canım jinemed de olacak Insaalh. Iki aydır gitmek icin ugrasiyoruz.sagolsun benan hanim bizimle çok ilgilendi.tam olarak görevini bilmiyorum ama bizimle iletişim e girip bize gün veren o. Insaalh gittikten sonrada memnun kalırız.
Kkizlar bugun 8 gunum ve ben dayanamdim idrar testi yaptim ve malesef tek cizgi cikti testm 28de canim okadar sikkinki anlatamam olmadi gene morelim 0 valla ama goguslerimin ucunun rengi koyulasti sizce umut balamalimiyim birlseyler yazin lutfen kafayi yicem yaa
Benim tüpler kapalıydı hsg de verilen sıvı ile sağ açıldı sol kapalı kalmış nohut kadar yapışık lık var dedi rahimde de sorun oluyor muş bu gibi durumlarda benim çok az yapışıklık var herhalde aşılama oldum tutmadı korkuyorum tekrar gitmeye ya olmazsa inşallah senin böyle değildir o yüzden soruyorum tüp bebek olup da tutan vsrmı bu gibi hastalar daslm. ben yeni üyeyim daha tüp bebek aşamasına gelmedik ancak doktorum bu ay klomen ve çatlatma iğnesi verdi olmazsa gel dedi. bende 2 mm kist varmış. tüplere yapışıkşa tüp bebek yapılacak dedi. bu tarz sorun yaşayan oldu mu?
anladığım kadarıyla hsg ile tüplerin açılması da tedavi gb bsy. hem film çekiliyor hem sıvı ile açılma ihtimali oluyor.Benim tüpler kapalıydı hsg de verilen sıvı ile sağ açıldı sol kapalı kalmış nohut kadar yapışık lık var dedi rahimde de sorun oluyor muş bu gibi durumlarda benim çok az yapışıklık var herhalde aşılama oldum tutmadı korkuyorum tekrar gitmeye ya olmazsa inşallah senin böyle değildir o yüzden soruyorum tüp bebek olup da tutan vsrmı bu gibi hastalar da
rabbim yardım etsin... çok özendirmeden isteyen herkese nasip etsin...Merhaba bende bu ay tüp bebek tedavısıne başlıcam 4 gün kaldı lucrin e başlıcaz
bence yinede cok ümitlenmeKkizlar bugun 8 gunum ve ben dayanamdim idrar testi yaptim ve malesef tek cizgi cikti testm 28de canim okadar sikkinki anlatamam olmadi gene morelim 0 valla ama goguslerimin ucunun rengi koyulasti sizce umut balamalimiyim birlseyler yazin lutfen kafayi yicem yaa
Merhaba arkadaşlar ben ekim ayında istanbul jinemed te tedaviye başlamayı düşünüyorum. Ilk denemem olacak.tedavi görüp sonuç alanlar veya tedaviye baslayacaklar olanlar bilgilerini zi bizimle paylasabilir misiniz
Yok ağrı kesici içtim bi yarım saat önce bi de bünyeye göre değişiyor bende baş dönmesi oldu tansiyonum düştü ateşlendim o da verilen sıvı basınç yaptı gitmedi bian kapalı ya o yüzden olmuşanladığım kadarıyla hsg ile tüplerin açılması da tedavi gb bsy. hem film çekiliyor hem sıvı ile açılma ihtimali oluyor.
peki çok zor ve acılı bsy mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?