- 23 Ekim 2015
- 42
- 15
- 3
- 37
Ayyy pes peseyiz ^_^ haberleselim burdan yoksa gecmez o 12 gun.Benimde bugün 3. Günümdü bugün trasfer olabilir arayacaz dediler, Aradılar 5. Günmüş çarşamba trasferim var
Hayırlı olsun canim Rabbim o mutlulugu bizede yasatsin.inan seni merak ettigim icin sayfayi ziyaret ediyorum :)Kızlar keseleri gördük çok şükür biri baya net diğeri saklanıyo azıcık :) rabbim kalp atışlarını duymayıda nasip etsin inşallah ve isteyen herkese göstersin
3. Gun yada 5. Gün farki neyki.beni.simdi doktorum aradi 5.gun embriyosu oluyir yarin yapacakBenide aradilar benimki 3.gun embriyo şu canim insallah tutunur 3.gun olduğu için çok korkuyorum
Haberleşelim tabiki , bana iki tane transfer olacak yaşımdan dolayıAyyy pes peseyiz ^_^ haberleselim burdan yoksa gecmez o 12 gun.
Ayyy hayirli olsun ya cok güzel bir duygu degilmi ne hissettiniz.banada yarin konulacak 2 taneKızlar keseleri gördük çok şükür biri baya net diğeri saklanıyo azıcık :) rabbim kalp atışlarını duymayıda nasip etsin inşallah ve isteyen herkese göstersin
Benimde transfer yarin 3.30da .2 tane yerleştirecek cokkkkk heyecan bastı ve duygulandim yaa.düşünsenenize eger tutarsa yarindan itibaren hamile olmuş olacagizHaber simdi geldi yarin transferim gerceklescek. Allahim ben cok heyecanliyim. Neler yasicam siz neler yasadiniz paylasir misiniz kizlar :)
allah kolaylık versın sıkısık ol tabıkı ama patlıcak kadar deıl....ben gercekten patlıyodum bır saat bekletıldım hazır ol ıcerı alıyoruz dedıler alındıktan sonra bır saat kadar bekletıldım...Yarin 3.30 da nakil var.5.günüm olmuş oluyo.offf cok heyecanlym. Doktorum aradi idrara patlayacak kadar sıkışık ol dedi.ve karnin tok olsun dedi
Allah razı olsun Canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahminicikeller canim gozun aydin insallahh kalp atislarini o pit pitlari da duyarsin. Darisi bizlerin basina.
Mrb cnm bende ekım ayında yptırdım 2gun once test yptırdım 47.8 cıktı bugun tekrardan yotırdım 188.7cıktı allahım tez zamnda sanada nasıp etsin inslh benim ilk denemem dahaMerhaba arkadaşlar ben ekim ayında istanbul jinemed te tedaviye başlamayı düşünüyorum. Ilk denemem olacak.tedavi görüp sonuç alanlar veya tedaviye baslayacaklar olanlar bilgilerini zi bizimle paylasabilir misiniz
canım gozun aydın hamılesın ınsallah saglıklıdır huzurla devamı gelsın ınsallah.....8.gunu cıkanlar var...ılac etkısı deıldır....darısı basımıza ınsallah bızlerede dua et banada dua et ınsallah bastan cok moralımı bozdu drlarKizlarrrrrrrr ne olur bisiler yazin gecen yazmistim 11 catlatma ignem yapildi bugun 15 gun oldu.13 toplama yapildi 16 tarasfer. Ben cuma idrar tesyi yapmistim cikmadi cuma gunu 8 gunumdu.bugun dayanamayip gene yaptim ve iki cizgiyi gordum ilacin etkisi degildir demi..eger ilacin etkisi olsaydi cumada cikmazmiydi sizce ne olr bilen varsa bisiler yasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?