- 23 Ekim 2015
- 42
- 15
- 3
- 37
Ayyy hayirli olsun ya cok güzel bir duygu degilmi ne hissettiniz.banada yarin konulacak 2 tane
Canim ne olur bozma moralini rabbim isteyen herkese veesin icinde bizede nasip etsin etmemi ederim tabi..allah sanada yastsin bu guzel heycani..her doktorada inanama bir tane doktorada bagli klamacanım gozun aydın hamılesın ınsallah saglıklıdır huzurla devamı gelsın ınsallah.....8.gunu cıkanlar var...ılac etkısı deıldır....darısı basımıza ınsallah bızlerede dua et banada dua et ınsallah bastan cok moralımı bozdu drlar
çok sagol canım benımCanim ne olur bozma moralini rabbim isteyen herkese veesin icinde bizede nasip etsin etmemi ederim tabi..allah sanada yastsin bu guzel heycani..her doktorada inanama bir tane doktorada bagli klama
bende hıcbısey hıssetmıyorum canım benımde 4 gunumKızlar bugün transferimin 6. Günü günler hiç bu kadar yavaş geçmemişti. Bu arada hiçbir belirti ağrı vs hissetmiyorum. Normalde adet günüm bugünlerde. her an adetim gelecekmiş gibi hissediyorum
Gebelik testini ne zaman yapacaksın?bende hıcbısey hıssetmıyorum canım benımde 4 gunum
Haber simdi geldi yarin transferim gerceklescek. Allahim ben cok heyecanliyim. Neler yasicam siz neler yasadiniz paylasir misiniz kizlar :)
Kızlar keseleri gördük çok şükür biri baya net diğeri saklanıyo azıcık :) rabbim kalp atışlarını duymayıda nasip etsin inşallah ve isteyen herkese göstersin
2 kasım canımGebelik testini ne zaman yapacaksın?
Gözün aydın canım inşallah değerlerin katlanarak artar, keseyi kalp atışını duyarsın, sonra da inşallah kucağına sağlıkla alırsın :)Mrb cnm bende ekım ayında yptırdım 2gun once test yptırdım 47.8 cıktı bugun tekrardan yotırdım 188.7cıktı allahım tez zamnda sanada nasıp etsin inslh benim ilk denemem daha
Belirtin var mıydı canım hayırlı olsun bu aradaGozun aydin olsun canim hayirlisi ile kucagina alirsin ins :)
Canım ilacın etkisi olsa cuma daha belirgin çıkardı. İlaç bir yok bir var gibi davranmaz. Gözün aydın gebelik başlamış, inşallah kucağına da alırsın, darısı başımıza olsun.Kizlarrrrrrrr ne olur bisiler yazin gecen yazmistim 11 catlatma ignem yapildi bugun 15 gun oldu.13 toplama yapildi 16 tarasfer. Ben cuma idrar tesyi yapmistim cikmadi cuma gunu 8 gunumdu.bugun dayanamayip gene yaptim ve iki cizgiyi gordum ilacin etkisi degildir demi..eger ilacin etkisi olsaydi cumada cikmazmiydi sizce ne olr bilen varsa bisiler yasin
Çok sevindim canım Rabbim bizede nasip eder Insaalh.peki jinemedte mi yaptn ve sizin tedavi olmanizi gerektirecek sebep neydi.benim esim azospermiMrb cnm bende ekım ayında yptırdım 2gun once test yptırdım 47.8 cıktı bugun tekrardan yotırdım 188.7cıktı allahım tez zamnda sanada nasıp etsin inslh benim ilk denemem daha
Benimle ayni durumdasn demekki
Benimle ayni durumdasn demekkibende gecende muane oldum cok az pko var dedi.sen hangi merkezde yaptin.benim kafam cok karışık jinemed azospermi konusunda iyimi bilmiyorum.yardimci olursan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?