2015 ekim ayında tüp bebek tedavisi görecek arkadaslar

Azospermi nedeniyle ister istemez bi sıkıntı olusuyor ama senin mesaji okuyunca cok sevindim olumlu sonuc almışsın. Eşin mikrotese oldu degilmi. Ve sperm sonucu ne kadardi.ben cikmamasindan cok korkuyorum ama sen bana umut oldun.bu yuzden cok soru soruyorum kusura bakma

Bizde sonuc 50ydi canim. Hicbir ameliyat olmadi esim. Cunku her seferinde 50 sperm elde ediliodu. 2 ay proxeed plus kullandi sabahlari ac iken. Opu gunu de sperm ornegi aldilar. Cok sukur sayidan bska sknti yokmus ki bizde dollenme gerceklesti.

Bizde sonuc 50ydi canim. Hicbir ameliyat olmadi esim. Cunku her seferinde 50 sperm elde ediliodu. 2 ay proxeed plus kullandi sabahlari ac iken. Opu gunu de sperm ornegi aldilar. Cok sukur sayidan bska sknti yokmus ki bizde dollenme gerceklesti.
Bizde ise sperm sıfır çıkıyor. Ay
Bizde sperm sıfır çıkıyor. Tese ameliyati olmasi lazim.esimde iki aydir proxeed plus kullanıyor. Insaalh bizde güzel haber veririz senin gibi bu sayfaya.

Bizde ise sperm sıfır çıkıyor. Ay

Bizde sperm sıfır çıkıyor. Tese ameliyati olmasi lazim.esimde iki aydir proxeed plus kullanıyor. Insaalh bizde güzel haber veririz senin gibi bu sayfaya.

Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Insallah canim seninde transfer gunum bugun dedigin sonra da hamileyim dedigini duyariz. Hakkimizda hayirlisi herseyin. Umudumuzu yitirmek yok. Allah buyuk ol derse olucak biz sadece zamanini bilmiyoruz.

Sonucu pozitif çıkan arkadaşlar belirtiniz var mıydı darısı başımıza çok dua edin bize lütfen
Canım bende çok belirti aradım ama adet olacakmışım gibi belirtilerdi sadece birde göğslerim şişti arada batar giriyordu saniyelik göğüslerime. Teste 4 gün kala bütün belirtiler bitti korktum hatta ama çok şükür keseleri bile gördük

Benim de transferden sonra 6. Günüm akşam olmasına seviniyorum çok şükür bir gün daha bitti diye çikolata kistim var benim iki yumurtalığımda da belirti arıyorum göğüslerim bazen şiş bazen normalleşiyor sizlerden güzel haberler almak okadar güzel ki. Anlatamam Allahım kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Aramızda bir gün olacak yarında benim 2 tane trabsferim var, inş hayırlı olur
Bol su ićin cok sıkışmış olun dedi dr bana
Ve öyleydim nakilden 15 dk sonra altima bir kap koydular ve çişini yap dediler kolaydi sizinkide öyle gecer inş

Bol su ićin cok sıkışmış olun dedi dr bana
Ve öyleydim nakilden 15 dk sonra altima bir kap koydular ve çişini yap dediler kolaydi sizinkide öyle gecer inş
Banada günde 4 litre su iç diyor ama içemiyom 5 dakikada tuvalete koşuyom bana 1,2 saat öncede tuvalete girme sıkışık ol dedi , dayanamam ben dedim çok dayanamayacak kadar degil dedi

Selam kızlar, buraya arada uğrayıp mesajlarınızı okuyorum. Benim yumurcaklar Ekim'de toplanıp donduruldu. Şimdi regl sonrası estrofeme başladım. Doktor şimdilik rahim durumunu kontrol ediyor, inşallah Kasım ayında transferim olacak.

Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Insallah canim seninde transfer gunum bugun dedigin sonra da hamileyim dedigini duyariz. Hakkimizda hayirlisi herseyin. Umudumuzu yitirmek yok. Allah buyuk ol derse olucak biz sadece zamanini bilmiyoruz.
Aynen öyle canım Rabbim ol desin olsun:) iki aydir gidemedik vardır bir hayır diyorum ve Allaha bırakıyorum. Insaalh bu sayfadaki herkesten ayni olumlu sonucu alırız.

A Aminemir bugun benimde transferim oldu 2 tane :) bana dr.um 11 kasimda test yaptir dedi. Neden acaba aramzda bu kdr gun farki var. Benimkisi de blast transferi. Allahim herkesi mutlu sona kavustursun.

Banada günde 4 litre su iç diyor ama içemiyom 5 dakikada tuvalete koşuyom bana 1,2 saat öncede tuvalete girme sıkışık ol dedi , dayanamam ben dedim çok dayanamayacak kadar degil dedi
Bencede dayanamayacak kadar olmayin
Ben catlayacaktm
Artik yapilmasin birakin tuvete gdieyim dicektm zor dayandm ki normaldetutabilriim.15 dk sayan dediler altima sürgü koydular.dr dedi zaten saha fazla sıkışmış durmanda iyi degil die

Canım bisey daha sorucam proxeed plus kullandik dedinya.peki onun faydasını gördünüz mu.yoksa bastan beri sperm sayınız ayni mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…