Azospermi nedeniyle ister istemez bi sıkıntı olusuyor ama senin mesaji okuyunca cok sevindim olumlu sonuc almışsın. Eşin mikrotese oldu degilmi. Ve sperm sonucu ne kadardi.ben cikmamasindan cok korkuyorum ama sen bana umut oldun.bu yuzden cok soru soruyorum kusura bakmaCanim ben fulya bahceci klinigine gittim. Simdiye kadar bi sknti yasamadim cok sukur. Tavsiye uzerine bslamistim bska bi ark.mda da azospermi vardi ve smdi 2 tane oglu var. Darisi bizlerin basina da olsun. Guzel haberlerimizi paylasalim insallahh hep burdan.
Azospermi nedeniyle ister istemez bi sıkıntı olusuyor ama senin mesaji okuyunca cok sevindim olumlu sonuc almışsın. Eşin mikrotese oldu degilmi. Ve sperm sonucu ne kadardi.ben cikmamasindan cok korkuyorum ama sen bana umut oldun.bu yuzden cok soru soruyorum kusura bakma
Bizde sonuc 50ydi canim. Hicbir ameliyat olmadi esim. Cunku her seferinde 50 sperm elde ediliodu. 2 ay proxeed plus kullandi sabahlari ac iken. Opu gunu de sperm ornegi aldilar. Cok sukur sayidan bska sknti yokmus ki bizde dollenme gerceklesti.[/QUOTE
Bizde sperm sıfır görünüyor. Esimde proxeed plus kullayor iki aydır.
Bizde ise sperm sıfır çıkıyor. AyBizde sonuc 50ydi canim. Hicbir ameliyat olmadi esim. Cunku her seferinde 50 sperm elde ediliodu. 2 ay proxeed plus kullandi sabahlari ac iken. Opu gunu de sperm ornegi aldilar. Cok sukur sayidan bska sknti yokmus ki bizde dollenme gerceklesti.
Bizde sperm sıfır çıkıyor. Tese ameliyati olmasi lazim.esimde iki aydir proxeed plus kullanıyor. Insaalh bizde güzel haber veririz senin gibi bu sayfaya.Bizde sonuc 50ydi canim. Hicbir ameliyat olmadi esim. Cunku her seferinde 50 sperm elde ediliodu. 2 ay proxeed plus kullandi sabahlari ac iken. Opu gunu de sperm ornegi aldilar. Cok sukur sayidan bska sknti yokmus ki bizde dollenme gerceklesti.
Cok teşekkürler canım
Bizde ise sperm sıfır çıkıyor. Ay
Bizde sperm sıfır çıkıyor. Tese ameliyati olmasi lazim.esimde iki aydir proxeed plus kullanıyor. Insaalh bizde güzel haber veririz senin gibi bu sayfaya.
Canım bende çok belirti aradım ama adet olacakmışım gibi belirtilerdi sadece birde göğslerim şişti arada batar giriyordu saniyelik göğüslerime. Teste 4 gün kala bütün belirtiler bitti korktum hatta ama çok şükür keseleri bile gördükSonucu pozitif çıkan arkadaşlar belirtiniz var mıydı darısı başımıza çok dua edin bize lütfen
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah2 adet blastokist transfer edilidi. bugun saat 4 te
8 kasimda test icin cagirdi
Kesinlikla ondan once test yapma
Çıkmaz ddi
Aramızda bir gün olacak yarında benim 2 tane trabsferim var, inş hayırlı olur2 adet blastokist transfer edilidi. bugun saat 4 te
8 kasimda test icin cagirdi
Kesinlikla ondan once test yapma
Çıkmaz ddi
Bol su ićin cok sıkışmış olun dedi dr banaAramızda bir gün olacak yarında benim 2 tane trabsferim var, inş hayırlı olur
Banada günde 4 litre su iç diyor ama içemiyom 5 dakikada tuvalete koşuyom bana 1,2 saat öncede tuvalete girme sıkışık ol dedi , dayanamam ben dedim çok dayanamayacak kadar degil dediBol su ićin cok sıkışmış olun dedi dr bana
Ve öyleydim nakilden 15 dk sonra altima bir kap koydular ve çişini yap dedilerkolaydi sizinkide öyle gecer inş
Aynen öyle canım Rabbim ol desin olsun:) iki aydir gidemedik vardır bir hayır diyorum ve Allaha bırakıyorum. Insaalh bu sayfadaki herkesten ayni olumlu sonucu alırız.Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Insallah canim seninde transfer gunum bugun dedigin sonra da hamileyim dedigini duyariz. Hakkimizda hayirlisi herseyin. Umudumuzu yitirmek yok. Allah buyuk ol derse olucak biz sadece zamanini bilmiyoruz.
Bencede dayanamayacak kadar olmayinBanada günde 4 litre su iç diyor ama içemiyom 5 dakikada tuvalete koşuyom bana 1,2 saat öncede tuvalete girme sıkışık ol dedi , dayanamam ben dedim çok dayanamayacak kadar degil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?