• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ekim ayında tüp bebek tedavisi görecek arkadaslar

Allah razı olsun Canım evet ikizlerim var nasipse bende evleneli üç yıl bitti pcoluyum ileri derecede o yüzden bugün çok şükür dr kalp atışları var ama size dinletemem tehlikeli olur dedi hep dualarımdasınız çünkü bizi en iyi biz anlarız her gece dua ediyorum rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Evet öyle inşallah canım çok büyük bir imtihan bu

Benıim belim cok agrıdı ben 8.gun ve 9.gun evde test yotım cıkmadı morelim cok bozulmustu kanda cıktı evde test ypmayın bence morelınızı bozmayın sabredin surda ogreneli 1 hafta oldu bugun yıne test yaptım 1330 cıktı allahım tez zamnda sizede nasip etsin inanın bana cok dua ediyorum hepinize
ayy canım allah razı olsun dua edıyormussun banada umut oldun bende 8.gunumde test yaptım evde negatıf cıktı uzuluyorum acıkcası nasıpse pazartesı test gunum rabbım herkese nasıp etsın ınsallah.....suana kadar hıc bırsey hıssetmıyorum bende

Kizlar ayaklarım buz gibi dünden beri
Ki normalde sicaciktir kışın bile corap giymem ben
Buda tutma belirtisiymis
Yaşayan varmi
hadı hayırlısı arkadasım bende ara ara usudum ama bısey dıyeyem bakalım pazartesı nasıpse tets gunum allah cumlemızın yardımcısı olsun ınsallah

Şu an da gögüslerim aşırı şiş
bel ağrım baş ağrım var ara ara gazım ve de karın gurultum var sizin de adet belirtileriniz böylemi arkadaşlar ben mi istisnayım

Bende hic belirti yok ya cok rahatim. Sadece kasiklarimda ara ara batmalar oluyor. Biraz da karnimda siskinlik var o kdr. Bakalim 10 gunum daha var test yapmaya. 5 gun bitti kaldi 10 :)

Merhaba canlar yol arkadaslarım.ilk defa açtığım bu sayfada çok güzel müjdeler aldık umarım burda yazan bizimle duygularını paylaşan her anne adayı gerçek birer anne olur.benimkide balkon konuşması gibi oldu nedense :D ben jinemed tüp bebek merkznden vazgectim ve araştırdım en iyisinin şişli memorial olduğunu ogrendim.azospermi konusunda başarılı doktorlari varmış. Ama orası sgk anlasmali degil sanırım.ve biraz pahalı diye duydum.orasi hakkinda bilgisi olan varmi acaba. Yarın arayip sorucam ama siznde fikirlrnzi almak istedim

Kizlaaaarr yarin transferim var cmt gunu 4 yumurtam toplandi 3 tanesi olgunlasmis cok heyecanliyim neler yapacam bana yardimci olurmusunuz ilk kez tup bebek yaptiracam fazla bisey bilmiyorum :KK64:

Kizlaaaarr yarin transferim var cmt gunu 4 yumurtam toplandi 3 tanesi olgunlasmis cok heyecanliyim neler yapacam bana yardimci olurmusunuz ilk kez tup bebek yaptiracam fazla bisey bilmiyorum :KK64:
Hadi hayırlı ve hayırlısı olsun canım. Inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar ve sonu mutluluklar biter. Bir şey yapmana gerek yok pek, yarın sabah iyi bir kahvaltı yap. Yarım litre kadar su iç ve hastaneye git. Idrara sıkışık olman lazım. Eğer hala sıkışık değilsen biraz da orada iç. Idrar keseni ultrasonda rahmi görmek için şişkin tutuyorlar. 10 dakika bile sürmüyor işlem. İşlem sonrası bir saat o idrarla yatacaksın, kendini hazırla ;) transfer sedyesinden yatağa geçerken bile seni yatıyor halde tutuyorlar, kaldırmıyorlar. Ilk saat dolunca zaten tuvalete gidiyorsun. Biraz daha dinlendikten sonra ki her hastane de farklı oluyor bu süre, evine gönderiyorlar. Ben evde kâh uzandım kâh yürüdüm. Kan dolaşımı çok önemliymiş canım, tavsiyem sürekli yatma. Rahmi'ne kan gitmeliyimiş. Bol protein ile beslen, günde en az iki litre su iç, huzurlu ol, sevdiğin mutlu edecek şarkılar dinle, filmler seyret, güzel konulardan bahset. Önünde teste kadar 12-14 gün var. Bu süre olayın doğası gereği uzun geliyor çünkü sonunda bir kan testi var. Bu süreyi rahat geçirmek için, endişelerden arınmak için neler yapabileceğini bence önemse. Bir de kendinde aman aman belirti arama, hiçbir belirtinin test sonucu üzerinde garantisi yok. Aldığımız ilaçların etkisi olabiliyor. Gebelik belirtileri ilk dört beş hafta dolduktan sonra başlıyor çoğunlukla. Ama biz üç ve dördüncü haftanın kendisini bekleyerek geçiriyoruz.

Hadi hayırlı ve hayırlısı olsun canım. Inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar ve sonu mutluluklar biter. Bir şey yapmana gerek yok pek, yarın sabah iyi bir kahvaltı yap. Yarım litre kadar su iç ve hastaneye git. Idrara sıkışık olman lazım. Eğer hala sıkışık değilsen biraz da orada iç. Idrar keseni ultrasonda rahmi görmek için şişkin tutuyorlar. 10 dakika bile sürmüyor işlem. İşlem sonrası bir saat o idrarla yatacaksın, kendini hazırla :KK66: transfer sedyesinden yatağa geçerken bile seni yatıyor halde tutuyorlar, kaldırmıyorlar. Ilk saat dolunca zaten tuvalete gidiyorsun. Biraz daha dinlendikten sonra ki her hastane de farklı oluyor bu süre, evine gönderiyorlar. Ben evde kâh uzandım kâh yürüdüm. Kan dolaşımı çok önemliymiş canım, tavsiyem sürekli yatma. Rahmi'ne kan gitmeliyimiş. Bol protein ile beslen, günde en az iki litre su iç, huzurlu ol, sevdiğin mutlu edecek şarkılar dinle, filmler seyret, güzel konulardan bahset. Önünde teste kadar 12-14 gün var. Bu süre olayın doğası gereği uzun geliyor çünkü sonunda bir kan testi var. Bu süreyi rahat geçirmek için, endişelerden arınmak için neler yapabileceğini bence önemse. Bir de kendinde aman aman belirti arama, hiçbir belirtinin test sonucu üzerinde garantisi yok. Aldığımız ilaçların etkisi olabiliyor. Gebelik belirtileri ilk dört beş hafta dolduktan sonra başlıyor çoğunlukla. Ama biz üç ve dördüncü haftanın kendisini bekleyerek geçiriyoruz.

Tesekkur ederim canim ahh ahh su heyecan ve stres olmasa hersey daha rahat ve kolay olacak ama insanin elinde olmuyo bide tedavi surecim cok hizli gecti sizlerede mi oyle oldu yoksa banami ole geldi Anlamadim

Tesekkur ederim canim ahh ahh su heyecan ve stres olmasa hersey daha rahat ve kolay olacak ama insanin elinde olmuyo bide tedavi surecim cok hizli gecti sizlerede mi oyle oldu yoksa banami ole geldi Anlamadim
Bana da hızlı geçti canım. Herhalde üç dört gine bir kontrole gitme falan... Ne bileyim bir adım olmadan öteki olmuyor sonuçta. Bu da hep en yakın zaman dilimine odaklanmamıza neden olyor. Hep üç gün sonraya kirteniyoruz. Bu da zamanın nasıl geçtiğini bilmeden süreci yaşamamızı sağlıyor. Herhalde transferden sonra birden doktorunuz Hastanesi'm on beş gün bekleyince bir tuhaf oluyor insan

Kizlar bugun transferim yapildi 3 tane embriyo konuldu 10 gun sonra tahlil yapacaz dedi doktor nasil gececek bilmiyorum transfer yatirip sonuc bekliyen kimse yokmu neler yapiyo yardimci olun biraz lutfen

Öncelikle hayırlı olsun tedavin inşallah yüzün güler bebişlerin seninle olsun bademcik85 tedavini özel hastanede mi yoksa devlette mi yaptırdın ne kadar maliyeti oldu birde üç tane embriyo transfer edilmiş sana ben genelde en fazla iki tane oluyor diye duymuştum tedavi sürecin nasıl geçti çok sıkıntı oldu mu bende tüp bebek tedavisi yaptıracağım biraz korkuyorum haliyle tedirginlik var biraz.

Öncelikle hayırlı olsun tedavin inşallah yüzün güler bebişlerin seninle olsun bademcik85 tedavini özel hastanede mi yoksa devlette mi yaptırdın ne kadar maliyeti oldu birde üç tane embriyo transfer edilmiş sana ben genelde en fazla iki tane oluyor diye duymuştum tedavi sürecin nasıl geçti çok sıkıntı oldu mu bende tüp bebek tedavisi yaptıracağım biraz korkuyorum haliyle tedirginlik var biraz.

Tedavi surecim cok hizli gecti bende cok tedirgindim ilk denemem tup bebekde ozelde yaptirdim ben kayseri memorial hastanesinde toplam 6-7 yi buldu masraflarda dahil

Cevabın için teşekkürler bademcik85 Allah nasip ederse ilk tedavimiz olacak bizimde biz adanada tedavi görüyorduk tüp bebek tedavisini de adanada fakültede yaptıracağız süreç konusunda etrafımda yaptıranlardan dinledim biraz korktum açıkçası hayırlısı olsun hepimizin yüzü güler inşallah.

Cevabın için teşekkürler bademcik85 Allah nasip ederse ilk tedavimiz olacak bizimde biz adanada tedavi görüyorduk tüp bebek tedavisini de adanada fakültede yaptıracağız süreç konusunda etrafımda yaptıranlardan dinledim biraz korktum açıkçası hayırlısı olsun hepimizin yüzü güler inşallah.
Canim Balcalı daim yaptiracaksin ben de adanada yaptirdim baskentte yaptiriyorum ilk tedavin yarin belli olacak

Kizlar bugun transferim yapildi 3 tane embriyo konuldu 10 gun sonra tahlil yapacaz dedi doktor nasil gececek bilmiyorum transfer yatirip sonuc bekliyen kimse yokmu neler yapiyo yardimci olun biraz lutfen
Nasıl gidiyor, hayırlısı ile sende gebe kalirsin, benim de transferim 31 ekim de oldu. Dua edelim birbirimize.

Basladiktan sonra gerisi geliyo canim evet zor bi surec ama sonunun iyi olacagini dusun hep Allahin izniyle emeklerimizin karsiligini aliriz ins

Back
X