Hadi hayırlı ve hayırlısı olsun canım. Inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar ve sonu mutluluklar biter. Bir şey yapmana gerek yok pek, yarın sabah iyi bir kahvaltı yap. Yarım litre kadar su iç ve hastaneye git. Idrara sıkışık olman lazım. Eğer hala sıkışık değilsen biraz da orada iç. Idrar keseni ultrasonda rahmi görmek için şişkin tutuyorlar. 10 dakika bile sürmüyor işlem. İşlem sonrası bir saat o idrarla yatacaksın, kendini hazırla

transfer sedyesinden yatağa geçerken bile seni yatıyor halde tutuyorlar, kaldırmıyorlar. Ilk saat dolunca zaten tuvalete gidiyorsun. Biraz daha dinlendikten sonra ki her hastane de farklı oluyor bu süre, evine gönderiyorlar. Ben evde kâh uzandım kâh yürüdüm. Kan dolaşımı çok önemliymiş canım, tavsiyem sürekli yatma. Rahmi'ne kan gitmeliyimiş. Bol protein ile beslen, günde en az iki litre su iç, huzurlu ol, sevdiğin mutlu edecek şarkılar dinle, filmler seyret, güzel konulardan bahset. Önünde teste kadar 12-14 gün var. Bu süre olayın doğası gereği uzun geliyor çünkü sonunda bir kan testi var. Bu süreyi rahat geçirmek için, endişelerden arınmak için neler yapabileceğini bence önemse. Bir de kendinde aman aman belirti arama, hiçbir belirtinin test sonucu üzerinde garantisi yok. Aldığımız ilaçların etkisi olabiliyor. Gebelik belirtileri ilk dört beş hafta dolduktan sonra başlıyor çoğunlukla. Ama biz üç ve dördüncü haftanın kendisini bekleyerek geçiriyoruz.