2015 ekim ayında tüp bebek tedavisi görecek arkadaslar

Selam arkadaşlar,
Ben de bu ay ikinci tüp bebek denememe başladım. Kısmetse bugün ilk ara kontrolüm var. Allah yardımcımız olsun. Benim de FSH yüksek, rezevrler sorunlu deniyor

Yaşım ileri, başka çocuğum yok, olursa zaten ilk ve tek olacak; bu yüzden biraz sıkıntı yaşıyorum açıkçası. Allahım inşallah bu sefer nasip eder.

Hayırlısı olsun rabbim hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun inşallah :)

İyi akşamlar bende 20 ekim gibi 2 tüp bebek denemem ilk tüp bebek denememden 10 yaşında kızım var herkesin tedavisi pozotif sonuclanır inşallah

Kızlar Perşembe blast transferim olacak bugün aradılar dua edin lütfen

ben yeni üye oldum.hepimize kolay gelsin.Allah bize de bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.bu ay sonu başlıyorum ben de. pko olan var mı? yaşınız kaç?

izmirdesin herhalde hangi hastane hayırlısı olsun benimde bu ay sonuna doğru

Merhaba arkadaşlar, ben de foruma şimdi katılıyorum..Allah izin verirse bebek sahibi olmak için ben de bu ay tedaviye başladım ve atım sonunda hamile olup olmadığım belli olıcak:)) çok heyecanlı ! 8 senelik evliyim 2 bçk senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz

Merak edenler için, ben 32 yaşındayım, testlerimde sıkıntı yok,eşimin sperm sayısı yetersiz..istanbul medical park Aynur erşahin ile başladık tedaviye..adetimin 3.gününden itibaren iğneye başladım..muhtemelen Pazartesi falan yumurta toplayacaklar..inşallah olur Alllahım sen yardım et..hepimiz çocuklarımızı elimize alabilelim..

Selam kizlaaaar,
Benim yas 36 ama genc hissediyorum
Esimde ve ben de bi problem yok.
Ekim sonu gibi adet gorup tedaviye baslayacagim ya da kasim basi. Ilk denemem olacak ve beni simdiden heyecanlar basti.
Zamani gelince nasil olurum bilemedim.
Burada umarim birbirimize cok guzel haberler veririz.
Doktorum ozel herhangi bir merkeze bagli calismiyor. Laboratuar olarak bahceciyi kullaniyor.

Yaf tecrubeli bayanlar su heyecan nasil bastirilir yok mu bir yolu

Bende diğer adet günüm de başlıyorum ARkadaşlar bu ay tüm tahliller yapıldı allah isteyen herkese versin

Hadi hayırlısı canım benim ile aynı durumdasin bende adet olup gideceğim

İki kez negatif sonuçlarla yüzleşmiş olmamın verdiği tecrübeyle tedaviyi önemsenmeyin hayatın sıradan uğraşıymış gbi muamelede bulunun derim

Kızlar yarın 10.30 da transferim olacak iki embriyo koyabiliriz bir sorun olmazsa dediler sizden dua istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…