2015 ekim ayında tüp bebek tedavisi görecek arkadaslar

transferim bugün 11de oldu kızlar evdeyim şimdi hatta yeni uyandım arada gıcık tutuyo öksürüyorum bi kez o zorluyor beni o kadar korkuyorum da öksürük yüzünden bişey olacak diye Rabbim büyük inşallah ona emanet ettim bu arada iki blast embriyo koydular

Geçmiş olsun cnm. Transfer sırasında acı ağrı oldu mu? Nelere dikkat etmen gerek gibi bilgiler verdiler mi?

Geçmiş olsun cnm. Transfer sırasında acı ağrı oldu mu? Nelere dikkat etmen gerek gibi bilgiler verdiler mi?
Transfer çok kısa bi işlem Canım ağrı acı duymuyosun hemencik olup bitiyor :) sonrası içimin dikkat edilecek şeyler söyleniyor tabi

hadı hayırlısı olsun bakalım canım esımdede varikosel varmıs amelıyat oldu ben bır yl snra hamıle kaldım nasıp hersey

Hayirlisi olsun insallah ! Yasiniz kac ? Kac yumurtaniz toplandi ?

Bilmedigim icin soruyorum, yumurta takibi falanyapildi mi ya da asilama?
Her tüp bebek tedavisinde yumurta takibi mutlaka yapılır eğer düşünüyorsanız böyle bir tedaviyi netten kısa öyküsünü okumanız faydalı olacaktır ben aşılamayı ve tüp bebeği araştırdığımda aşılama yaptırmadan direk tüp bebeğe karar verdik

Hayirli olsun canim. Yani su an iki minnak icerde nereye tutunsak diye yer ariyo ne guzel

Yumurta takibim yapildi klomenle fayda saglanmadi o yuzden tupe karar verdik zaten

Yumurta takibim yapildi klomenle fayda saglanmadi o yuzden tupe karar verdik zaten
Benim tup bebek icin gorustugum bir dr da asilamanin ihtimali arttirmadiginin bilimsel olarak calismalari oldugunu ve Ingilterede artik uygulanmadugini soyledi. Tabi direk ailgili makaleleri okumadim :)
Benim de bir asilamam var negatif.
Merkezler bunu ticaret icin yapiyo. Ben de bir musteri olarak fiyat performansa bakiyor ve tup bebek diyorum

Transfer çok kısa bi işlem Canım ağrı acı duymuyosun hemencik olup bitiyor :) sonrası içimin dikkat edilecek şeyler söyleniyor tabi
Merhaba. Ben 3 ekimde transfer oldum. 3. kez deniyoruz. Kendime çok dikkat ettim ama dün bir şey olmaz deyip kitapligin en üstüne uzandım. Eşim çok kızdı. Ya bir şey olduysa diye içim içimi yiyor. Gerçekçi olursak bu kadar kendimi harap etmelimiyim oluruna mı birakayim lütfen bir şeyler söyleyin :-(

Canım benimde uygulama 2. Ama transfer 3. Bazen insan anlık unutup dikkat etmeyebiliyor ama rabbim verecek olduktan sonra ger durumda verir bi arkadaş yazmıştı sanırım kan testi erken yaptırmış negatif çıkınca merdivenleri hızlı hızlı çıkmış çamaşırları makinaya hareketli bi şekilde ağlaya ağlaya atmış hırsından ama test günü hamile olduğunu öğrenmiş verecek olan rabbim :) tabi sende gidip sakın işler falan yapayım deme yinede dikkat et

Yok asla!!! Tevekkül edicez elbette. Rabbim 3. denememiz inşallah isteyen herkesi anne baba etsin hayirlisiyla. Çok korkuyorum. Bebeğimiz olsun diye hep dua ediyoruz. Progestan kullaniyorum vajinal yoldan. Ancak belli bi süre sonra dışarı gidiyor. Acaba bebek de gidiyor mu diye kurup duruyorum kendimi offff Allah'ım yardım et bana...

Hani bebişine bişey olacak diye korkuyosun ya bu düşüncelerle kendin zarar veriyorsun doktorum demiştiki panik olup üzülüp hormonlarını alt üst etme demişti sende biraz rahatla güven Allah'a dua et herşey güzel olacak inşallah bu arada progestanın tortuları dışarı çıkıyo rahim ihtiyacını alıyo sormuştum bunu da önceden

İçe
Hadi hayırlısı canım ya rabbim büyüktür inşallah mutlu haber alırsın ve biz de seviniriz bende diğer ay olacağım

Benim doktorum Tayfun Bağış. Aranızda onun hastası olan var mı? Ben ona çok güveniyorum inşallah olumlu sonuç alırız bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…