Sende de var mi heyecan bilmiyorum. Bi an oluyobtakma diyorum bi yandan da engel olamiyorum.Hadi hayırlısı canım benim ile aynı durumdasin bende adet olup gideceğim
Aaah ah keske oyle gorebilsem. Simdiye kadar cok sogukkanliydim hatta asilamada tutmamisti hic sallama fln diyordum ama nafile yavastan heyecan basladi. Umarim o zamana kadar yatistiririm kendimi.İki kez negatif sonuçlarla yüzleşmiş olmamın verdiği tecrübeyle tedaviyi önemsenmeyin hayatın sıradan uğraşıymış gbi muamelede bulunun derim
Tüp bebek= her türlü duygu karmaşası :) inş Rabb'ime güvenim sonsuzAaah ah keske oyle gorebilsem. Simdiye kadar cok sogukkanliydim hatta asilamada tutmamisti hic sallama fln diyordum ama nafile yavastan heyecan basladi. Umarim o zamana kadar yatistiririm kendimi.
Bu arada yarin transferin hayirli ugurlu olsun canim. Insallaahhh bu sefer tutacak pozitif dusun.
Test gunune kadar bol bol kitap oku film seyret kafani bosalt ve bize moral ol
Hayirlisi olsun ! Kac igne var ? Kac mg ? Adi ne?Merhabalar. Bende pazartesi günü iğneye başladım adetimin 3.Günü. İlk denememiz. Cuma kontrol var. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Puregon 900lük. Günde 300doz yapıyoruz. Şuan 2.ye başladık 3.yü de alcaz sanırım cuma belli olcak.Hayirlisi olsun ! Kac igne var ? Kac mg ? Adi ne?
Hadi hayırlısı olsun :)Kızlar ben transfer yollarında siz uyuyun ohh
Sağol Canım :)Hadi hayırlısı olsun :)
Hadi bakalim bol sans rastgeleKızlar ben transfer yollarında siz uyuyun ohh
Allah yardımcın olsun canım Insaalh sendende güzel haberler alırız :)Selam arkadaşlar,
Ben de bu ay ikinci tüp bebek denememe başladım. Kısmetse bugün ilk ara kontrolüm var. Allah yardımcımız olsun. Benim de FSH yüksek, rezevrler sorunlu deniyor
Yaşım ileri, başka çocuğum yok, olursa zaten ilk ve tek olacak; bu yüzden biraz sıkıntı yaşıyorum açıkçası. Allahım inşallah bu sefer nasip eder.
Canım naptin dün transferin gerçekleşti sanırım nasıl gecti. Kaç embriyoKızlar ben transfer yollarında siz uyuyun ohh
Amin canım birbirimize dua edelim.bende yarın baslıyorum kızlar rabbım cumlemıze ıyı haberler duyurtsun ınsallah
inşallah canım benım bende burdan yazıcam bakalım yarın bır gıdeyım...gecmısım ıse olumsuz bır asılama.....snra kendılıgımden hamıle kaldım kalbı atmadı kurtaj oldum...4 aydır beklıyorum bırsey yok tup denıcez nasıpse....yasım 25 4 yıllık evlıyımAmin canım birbirimize dua edelim.
Yasiniz ileri derken ? Cok mu yuksek ? Fsh kac ?Allah yardımcın olsun canım Insaalh sendende güzel haberler alırız :)
Demekki bu güne kismetmis canım hiç kafana takma.rahat ol. Benimde ilk denemem ve 29 yaşındayım ve bir yillik evliyim. Eşim azospermi iki aydır öğrendik. Istanbuk jinemedle görüştük ayın 13 ünde gitmemiz gerekiyordu ama bazi sıkıntılar oldu sanırım bu ay ertelicez.inşallah canım benım bende burdan yazıcam bakalım yarın bır gıdeyım...gecmısım ıse olumsuz bır asılama.....snra kendılıgımden hamıle kaldım kalbı atmadı kurtaj oldum...4 aydır beklıyorum bırsey yok tup denıcez nasıpse....yasım 25 4 yıllık evlıyım
İnşallah Ben çok değişik duygular içindeyim allah büyüktürSende de var mi heyecan bilmiyorum. Bi an oluyobtakma diyorum bi yandan da engel olamiyorum.
Herkesten coook guzel haberler aliriz burda insallah
Ne yaptın canım nasıl durumun nasıl bir işlemKızlar yarın 10.30 da transferim olacak iki embriyo koyabiliriz bir sorun olmazsa dediler sizden dua istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?