2015 ekim ayında tüp bebek tedavisi görecek arkadaslar

İki kez negatif sonuçlarla yüzleşmiş olmamın verdiği tecrübeyle tedaviyi önemsenmeyin hayatın sıradan uğraşıymış gbi muamelede bulunun derim
Aaah ah keske oyle gorebilsem. Simdiye kadar cok sogukkanliydim hatta asilamada tutmamisti hic sallama fln diyordum ama nafile yavastan heyecan basladi. Umarim o zamana kadar yatistiririm kendimi.
Bu arada yarin transferin hayirli ugurlu olsun canim. Insallaahhh bu sefer tutacak pozitif dusun.
Test gunune kadar bol bol kitap oku film seyret kafani bosalt ve bize moral ol

Tüp bebek= her türlü duygu karmaşası :) inş Rabb'ime güvenim sonsuz Allah Razı olsun

Merhabalar. Bende pazartesi günü iğneye başladım adetimin 3.Günü. İlk denememiz. Cuma kontrol var. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Allah yardımcın olsun canım Insaalh sendende güzel haberler alırız :)

Amin canım birbirimize dua edelim.
inşallah canım benım bende burdan yazıcam bakalım yarın bır gıdeyım...gecmısım ıse olumsuz bır asılama.....snra kendılıgımden hamıle kaldım kalbı atmadı kurtaj oldum...4 aydır beklıyorum bırsey yok tup denıcez nasıpse....yasım 25 4 yıllık evlıyım

Demekki bu güne kismetmis canım hiç kafana takma.rahat ol. Benimde ilk denemem ve 29 yaşındayım ve bir yillik evliyim. Eşim azospermi iki aydır öğrendik. Istanbuk jinemedle görüştük ayın 13 ünde gitmemiz gerekiyordu ama bazi sıkıntılar oldu sanırım bu ay ertelicez.

Bende bu ay başladım adet olunca gideceğim ilaçlar başlanacak rabbim isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…