hecmıs olsun canım ınsallah guzel haberler verırsın bızlere bende bugun ılk ıgnemı oldum korkma allahın ıznıyle öksuruk vs hıc bır etkısı yokmus dr sordum canımtransferim bugün 11de oldu kızlar evdeyim şimdi hatta yeni uyandımarada gıcık tutuyo öksürüyorum bi kez o zorluyor beni o kadar korkuyorum da öksürük yüzünden bişey olacak diye Rabbim büyük inşallah ona emanet ettim bu arada iki blast embriyo koydular
bısey olmaz canım benım allahın ıznıyle cunku bende hastanenın brosuru var öksurmak ıkınmak uzanmak merdıven cıkmqak araba surmek asla zarar vermez dıyo....allahın ıznıyle bırsey olmaz...bol bol ya mucib ya mecid esmalarını cek allahın ıznıyle bebeısın ınsallah senınleMerhaba. Ben 3 ekimde transfer oldum. 3. kez deniyoruz. Kendime çok dikkat ettim ama dün bir şey olmaz deyip kitapligin en üstüne uzandım. Eşim çok kızdı. Ya bir şey olduysa diye içim içimi yiyor. Gerçekçi olursak bu kadar kendimi harap etmelimiyim oluruna mı birakayim lütfen bir şeyler söyleyin :-(
Allah razı olsun Canım biraz daha rahatlattın beni :) inşallah hepimiz güzel haberlerimizi veriririz birbirimize Rabbim hasretimizi biliyohecmıs olsun canım ınsallah guzel haberler verırsın bızlere bende bugun ılk ıgnemı oldum korkma allahın ıznıyle öksuruk vs hıc bır etkısı yokmus dr sordum canım
amin inşallah canım benım ınsallah burdan yazısarak bırbırımıze moral destek olucaz ıyı dusunulım kı allahın ıznıyle ıyı olsunAllah razı olsun Canım biraz daha rahatlattın beni :) inşallah hepimiz güzel haberlerimizi veriririz birbirimize Rabbim hasretimizi biliyo
Ben 3 ekim yazmıştım yanlış oldu 1 ekimdi. Pazar günü test yaptıricaz kısmetse. Sen de inşallah mutlu bi sonuç alırsınbenımde bugun ılk ıgnem yapıldı bakalım nasıp ınsallah guzel haberler verırız bırbırımıze
hadı hayırlısı bakalım güzel haberlerını beklıyoruz..amın ınsallah cumlemız guzel sonuclar alırız...Ben 3 ekim yazmıştım yanlış oldu 1 ekimdi. Pazar günü test yaptıricaz kısmetse. Sen de inşallah mutlu bi sonuç alırsınhepimiz için en hayırlısı inşallah...
Hadi bize guzel haberler verBen 3 ekim yazmıştım yanlış oldu 1 ekimdi. Pazar günü test yaptıricaz kısmetse. Sen de inşallah mutlu bi sonuç alırsınhepimiz için en hayırlısı inşallah...
Birazdan test yaptırmaya gidiyorum dua edin bizeHadi bize guzel haberler ver
hadı hayırlısı bakalım güzel haberlerını beklıyoruz..amın
InşallahHadi bize guzel haberler ver
Güzel haberlerini bekliyoruz Canım hayırlısı olsun şimdidenBirazdan test yaptırmaya gidiyorum dua edin bize
Ay hadi insallah cok heyecanli :)Birazdan test yaptırmaya gidiyorum dua edin bize
Canım sonucun ne heyecanlıyız :)Birazdan test yaptırmaya gidiyorum dua edin bize
inşallah guzel haberler verırsın canım beklıyoruz dualarımız senınleBirazdan test yaptırmaya gidiyorum dua edin bize
Takilma ruyalara. Ben de bazi aylar bebek bu sefer geliyo diye umitlenirdim.Ya kızlar rüya gördüm rüyamda boşuna bekleme bebeğin yok diyorlardı çok etkilendim moralim bozuldu
Şu test günü gelse de hepimiz güzel haberlerimizi alsak Allah'ın izniyleTakilma ruyalara. Ben de bazi aylar bebek bu sefer geliyo diye umitlenirdim.
Boole bi ruyalar gorurdum ki hem de cok gercek gibi dersin senin test bile yaptirmana gerek yok :))
Bilincaltinda hangi istek korku varsa aciga cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?