2015 ekim ayında tüp bebek tedavisi görecek arkadaslar

hecmıs olsun canım ınsallah guzel haberler verırsın bızlere bende bugun ılk ıgnemı oldum korkma allahın ıznıyle öksuruk vs hıc bır etkısı yokmus dr sordum canım

bısey olmaz canım benım allahın ıznıyle cunku bende hastanenın brosuru var öksurmak ıkınmak uzanmak merdıven cıkmqak araba surmek asla zarar vermez dıyo....allahın ıznıyle bırsey olmaz...bol bol ya mucib ya mecid esmalarını cek allahın ıznıyle bebeısın ınsallah senınle

hecmıs olsun canım ınsallah guzel haberler verırsın bızlere bende bugun ılk ıgnemı oldum korkma allahın ıznıyle öksuruk vs hıc bır etkısı yokmus dr sordum canım
Allah razı olsun Canım biraz daha rahatlattın beni :) inşallah hepimiz güzel haberlerimizi veriririz birbirimize Rabbim hasretimizi biliyo

Allah razı olsun Canım biraz daha rahatlattın beni :) inşallah hepimiz güzel haberlerimizi veriririz birbirimize Rabbim hasretimizi biliyo
amin inşallah canım benım ınsallah burdan yazısarak bırbırımıze moral destek olucaz ıyı dusunulım kı allahın ıznıyle ıyı olsun

benımde bugun ılk ıgnem yapıldı bakalım nasıp ınsallah guzel haberler verırız bırbırımıze
Ben 3 ekim yazmıştım yanlış oldu 1 ekimdi. Pazar günü test yaptıricaz kısmetse. Sen de inşallah mutlu bi sonuç alırsın hepimiz için en hayırlısı inşallah...

Ben 3 ekim yazmıştım yanlış oldu 1 ekimdi. Pazar günü test yaptıricaz kısmetse. Sen de inşallah mutlu bi sonuç alırsın hepimiz için en hayırlısı inşallah...
hadı hayırlısı bakalım güzel haberlerını beklıyoruz..amın ınsallah cumlemız guzel sonuclar alırız...

Ya kızlar rüya gördüm rüyamda boşuna bekleme bebeğin yok diyorlardı çok etkilendim moralim bozuldu

Ya kızlar rüya gördüm rüyamda boşuna bekleme bebeğin yok diyorlardı çok etkilendim moralim bozuldu
Takilma ruyalara. Ben de bazi aylar bebek bu sefer geliyo diye umitlenirdim.
Boole bi ruyalar gorurdum ki hem de cok gercek gibi dersin senin test bile yaptirmana gerek yok :))
Bilincaltinda hangi istek korku varsa aciga cikiyor

Takilma ruyalara. Ben de bazi aylar bebek bu sefer geliyo diye umitlenirdim.
Boole bi ruyalar gorurdum ki hem de cok gercek gibi dersin senin test bile yaptirmana gerek yok :))
Bilincaltinda hangi istek korku varsa aciga cikiyor
Şu test günü gelse de hepimiz güzel haberlerimizi alsak Allah'ın izniyle

Kızlar Perşembe yumurta toplama olcak benim biraz korkuyorum açıkcası inşallah her şey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…